Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo

Go down 
+43
prava zijada
lubinko
mig29
cicibli
enver
Markan
portulata
Gigo
domo
JAMES BOND
DARKO-M
ivica
sole
angjello
MONSTRUMO
euzebio
ĐEKO
VELE1
baketin
nicaze
probiotik
pele
PESTI
CIBO
Jandrek
kain
Škuri tić
arboret
Moćun
ivica.milanovic13
vrca
DOMENICO
GRANDE
KOBAC
Tic_Bal.
bošket
car
lord189
PSIHO
F I N K O
frzelin
YOGI
DjordjeVet
47 posters
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Empty
PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 8:32 am

I još nešto ,pa da završim.

Kad sam se prvi put uopce pojavija na nekom grdelinaškom forumu,prije tri godine mislim,

moj prvi post nije bilo ni predstavljanje ni pižđenje,vec video klip uživo mog grdelina.

Tek nakon toga sam poceja pisat postove i razgovarat.

E kad bi se toga pridržavali neki tipovi,bilo bi puno lakše i ugodnije jer bi se vrlo brzo

vidilo di je ko i koliko ko peška,a ovako sakrij sebe i grdeline iza tipkovnice i udri.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 8:48 am

frzelin je napisao/la:
Ma neću poštovat ničije mišljenje ako ne reće u redu od Mad tiću zijadi ili bilo čemu drugome kod tića.
Gledaj kad ovi pričaju o malino kanarincima ja mučin i slušan ne petljan se tamo di neznam ili mogu sam nagađat.Za baltinog tića nemogu se davat onaki komentari jer dok bude ovakvih na forumu u tičiji nikad neće bit mira.Za svakog tića ču uvik prvi skočit i reć bilo kome da ne sere po tiću ako zaslužuje takav odgovor.Nije me briga uopče za ovakve neka mi svi kolko ih ima takvi zatvore vrata jebe mi se stručno za njih jer ja uvik rećen ono šta mislim. bounce bounce bounce bounce bounce bounce

Spica ima pravo imalo ozbiljan ticar bi trebao znati sta tic pijeva . . Mozda jeste spica malo pretjerao ali nekoliko puta je i meni doslo da pođem svasta pisat jer sam bio ubjeđen da sam u pravu .
Primjetio sam oni ticari koji imaju zijadu kod kuce oni i ne komentarisu uvjek se javljaju oni neki anonimci stoli oni drze pitaj boga?
Ima ticara sto nisu nikad stavili video klip ali zna se otprilike da imaju neki kvalitet tu spada 3 vrste pijeva za 4-tu nebi znao da Vinko nije stavio na forum.
Normalno da mogu uvjek iznenadit GMO projekti .
Zato i jest ovaj forum ako bi negdje ispalo slucajno neki pjev pa da svi cujemo. cheers

ps. Nemoze neko reci iz Makedonije ili Promajne ili Omisa,Zadra imam ja zijadu i tica od batude i dođi poslusat. Stavi jaro na forum pa ako ima kvalitet mozda neko dođe i poslusat Wink

Zadnja promjena: Tic_Bal.; pet kol 24, 2012 8:58 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
ivica

ivica

Broj postova : 198

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 8:58 am

KUKU KUKU KUKU ,nisam bija par dana , šta ljudi mogu srat od dvi minute pivanja grdelina , samo mi fali zijometar da je neko postavija i rengenski snimak , i ATEST O ISPRTAVNOSTI POJEDINIH TURA , ljudi kanite se BALABOĆKANJA , ,,,,,,,,,,
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 9:05 am

ivica je napisao/la:
KUKU KUKU KUKU ,nisam bija par dana , šta ljudi mogu srat od dvi minute pivanja grdelina , samo mi fali zijometar da je neko postavija i rengenski snimak , i ATEST O ISPRTAVNOSTI POJEDINIH TURA , ljudi kanite se BALABOĆKANJA , ,,,,,,,,,,

HA HA HA HA lol!

zadro umra sam od smija,

vidi stvarno,

od 2 min. pivanja grdelina ,

šest stranica pizdarija,

svaka cast,sve si stavija na svoje misto cheers
[Vrh] Go down
euzebio

Broj postova : 352

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 9:06 am

I ovaj dio tvoje priče itekako stoji. Nažalost, najčešće su najžešći kritičari oni koji nemaju ništa u kući. I to je ono što je zanimljivo ali ima i objašnjenje. Grdelinaš koji je svjestan da mu grdelini ne valjaju a ima dovoljno iskustva u pjesmi, da bi pokrio svoju neimaštinu i ono što vrijedi proglasi ništavnim i lošim. I onda je sve u redu, nema niko ništa i sve je smeće. Nije sve isto i nije sve smeće. Baltin grdelin nije smeće, nije isti kao oni sa tvrdim vrđolama, ima svoju kvalitetu. Koliko je kvalitetan, to je predmet rasprave. Ali je grdelin vrijedan rasprave i to je ono čime vlasnik može biti jako zadovoljan. Forumaši koji prate ono što napišem (ako ima takvih, he he) dobro znaju da sam ja tvojim (a svi glatki su ustvari tvoji jer su potekli iz tvoje radionice, kome krivo kome pravo) grdelinima odavno dao prolaznu ocjenu i kazao kako posjeduju kvalitet. Koliko sam zbog toga sebi zločestih komentara navukao na glavu, nemaš uopće predodžbu. Ali neka te to ne zamara, jer ne zamara ni mene. U pravu si kada kažeš kako bi trebalo staviti snimak grdelina na forum. Prije mjesec ipo imao sam dobru volju snimiti mojeg grdelina i postaviti na forum. Čak sam od kolegice pozajmio i kameru, jer mi je mobitel loš. Kada bi ja postavio kameru on bi zašutio ko riba. Pokušao sam fotoaparatom ali se zvuk gotovo i ne čuje. Na kraju sam otišao na Brač i odustao. Možda najesen kada se izmitare grdelini. Pozdrav glatki Koce.(vidi što se tepamo, hi hi.)
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 9:09 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Da frigo, ja poštujem tvoje mišljenje o ticima i pjevu iako je skroz drugačije od mojeg shvaćanja, jer na kraju krajeva to je subjektivna stvar ukusa i nemogu se svi složiti ni na razini maloga mista a kamoli regije. Ta pravila o kojima ti pričaš možda vaze za vas nekolicinu ali zašto ti smatras da trebaju vridit za svih??? Pa nisu glatki izmislili grdeline, oni postoje već milijon godina i ljudi ih toliko i drže zbog pjesme. Isto ko šta ti misliš da znaš o pjevu grdelina a da drugi nema pojma tako isto i taj drugi misli za tebe da nemaš pojma. Svi se ovdi prave jako pametni a cinjenice pokazuju suprotno! Pozzz frigo glatki mestre Smile

Ma lako je šta drugi misli o meni i nije me briga samo taj još uvik luta i nezna di bi se prilagodija jer lipa zijada je uvik lipa a šta ti ne mogu čut kraj ili ko zna šta čuju to je već njihov problem.Ti znaš da ja svima rećen bez pardona ma ko bija to.... bom bom bom bom bom
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 9:10 am

Hahahaha lako je imat klan od 20 ljudi iza sebe pa srat!!! Budi sam pa brani svoje stavove a ne da ti 15 advokata ko na sudu druka za tebe! Znam ja vas svih jako dobro, netribate se pravit fini i neznan kakvi, samo o €€€€€€€ razmišljate i tako je oduvik bilo!!!! Zivila trgovina
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 9:14 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Hahahaha lako je imat klan od 20 ljudi iza sebe pa srat!!! Budi sam pa brani svoje stavove a ne da ti 15 advokata ko na sudu druka za tebe! Znam ja vas svih jako dobro, netribate se pravit fini i neznan kakvi, samo o €€€€€€€ razmišljate i tako je oduvik bilo!!!! Zivila trgovina

živija video klip damian,

stavi ga,

makar njega ako neces grdelina hi hi hi hi
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 9:14 am

Ovdje se nezna vise ni ko pije ni ko placa a sta napravi crni Zlatane cherry
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 9:17 am

euzebio je napisao/la:
I ovaj dio tvoje priče itekako stoji. Nažalost, najčešće su najžešći kritičari oni koji nemaju ništa u kući. I to je ono što je zanimljivo ali ima i objašnjenje. Grdelinaš koji je svjestan da mu grdelini ne valjaju a ima dovoljno iskustva u pjesmi, da bi pokrio svoju neimaštinu i ono što vrijedi proglasi ništavnim i lošim. I onda je sve u redu, nema niko ništa i sve je smeće. Nije sve isto i nije sve smeće. Baltin grdelin nije smeće, nije isti kao oni sa tvrdim vrđolama, ima svoju kvalitetu. Koliko je kvalitetan, to je predmet rasprave. Ali je grdelin vrijedan rasprave i to je ono čime vlasnik može biti jako zadovoljan. Forumaši koji prate ono što napišem (ako ima takvih, he he) dobro znaju da sam ja tvojim (a svi glatki su ustvari tvoji jer su potekli iz tvoje radionice, kome krivo kome pravo) grdelinima odavno dao prolaznu ocjenu i kazao kako posjeduju kvalitet. Koliko sam zbog toga sebi zločestih komentara navukao na glavu, nemaš uopće predodžbu. Ali neka te to ne zamara, jer ne zamara ni mene. U pravu si kada kažeš kako bi trebalo staviti snimak grdelina na forum. Prije mjesec ipo imao sam dobru volju snimiti mojeg grdelina i postaviti na forum. Čak sam od kolegice pozajmio i kameru, jer mi je mobitel loš. Kada bi ja postavio kameru on bi zašutio ko riba. Pokušao sam fotoaparatom ali se zvuk gotovo i ne čuje. Na kraju sam otišao na Brač i odustao. Možda najesen kada se izmitare grdelini. Pozdrav glatki Koce.(vidi što se tepamo, hi hi.)

Pozdrav profesore,

tvoji postovi su likarija za moju finu,meku,glatku dušu ,hi hi hi hi.
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 9:24 am

MONSTRUMO je napisao/la:

Damjane ja imam svoj stav prema svim tićima isti nebitno čiji je i najveći sam kritičar za ovo glatko pivanje.Koliko mi je poznato ovo su tići sa najmanje mana od svih pivanja koje postoje.Po mojoj procjeni imaju samo dvi mane a to ču vama ostavit da tražite ako ih uspijete ubrat mada mislim da nećete.
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 9:56 am

Hahahahah jak si frigo, samouvjeren, znaci da si pravi mestar! Meni je jako drago da si zadovoljan sa svojim grdelinima, i ja bi volio da mi je tako ali nije nažalost. Jebiga, imamo različite kriterije, različito čujemo, i onda obično posto je vas 20 a ja san sam vi ste u pravu. Smile Smile Smile
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 10:27 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Hahahahah jak si frigo, samouvjeren, znaci da si pravi mestar! Meni je jako drago da si zadovoljan sa svojim grdelinima, i ja bi volio da mi je tako ali nije nažalost. Jebiga, imamo različite kriterije, različito čujemo, i onda obično posto je vas 20 a ja san sam vi ste u pravu. Smile Smile Smile

Nisam zadovoljan sa svojim tićima tako da se razumimo.......Pravi meštar ni to ne priznam ovde je bitna samo srića i drugo ništa......Nije nas 20 mene izuzmi iz te mase meni bi znaš isto bilo drago da čujem ka vas 60 posto možda bi i ja tako bija zadovoljan ko zna...... Question Question Question Question Question Question
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 10:38 am

Ma neka frigo, nemoj se stidit da si glatki, ajde, imaš vrlodobre grdeline i budi happy. Kako da te ne ubrajam u glatke kad si ti naš, najglavniji i najvjerniji obožavatelj! Hihihihihi
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 10:46 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Ma neka frigo, nemoj se stidit da si glatki, ajde, imaš vrlodobre grdeline i budi happy. Kako da te ne ubrajam u glatke kad si ti naš, najglavniji i najvjerniji obožavatelj! Hihihihihi

NE JA NEMAM VRLO DOBRE IMAM ONE ŠTA ZNAJU ZAPIVAT ALI DOBRO ZNAM PROCJENIT I ČOVIKA I TIČA KOJIN PUTEN IDU.PUNO NJIH IDE STRAMPUTICOM ILI BOLJE REĆ MAKADAMON.NISAM NIČIJI OBOŽAVATELJ SAMO SEBE OBOŽAVAM TO SAM NAUČIJA UZ DRUŽENJE SA NEKIM TIČARIMA..... cheers cheers cheers cheers
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 8:35 pm

Ekonomsko propagandni program EPP !!!

Kupiš jedan , izgubiš tri ??? cheers

Salu2

[Vrh] Go down
Markan

Markan

Broj postova : 93

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 11:34 pm

Moćune triba ga oliver mlakar najavit, nije to to kad ga ti najaviš haahahahah
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptypet kol 24, 2012 11:41 pm

Evo nešto razmišljam hmm ? Nista nikad nista pametno napisali i kontam znate li vi šta pametno napisat osim što podbadate silent

[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptysub kol 25, 2012 1:54 am

prodajem konja zekana,ujme
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptysub kol 25, 2012 2:00 am

probiotik je napisao/la:
prodajem konja zekana,ujme

Vidi ovog lorda heheh clown Mozes ti menjat imena koliko hoces poznaje ti se rukopis.

ps.Promjeni ime jos jedanput i onda se pojavi kao pravi ticar Basketball
[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptysub kol 25, 2012 2:24 am

Ujme smijat če se lord kad vidi da ti mislípgp da sam ja on ujme a ja sam ujme svi to znaju pitaj koga os ujme os ti kupit zekana
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

Broj postova : 122

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptysub kol 25, 2012 2:44 am

Balta vidim da te iznenadija moj komentar!

Otkad postoji ovaj pa i onaj forum niko nikad nije stavija zijadu bez mane a kamoli kompletnog grdelina!

Balta neke zijade šta sam ja sluša u životu su jednostavno izumrle

Danas još ima tića hvala bogu šta im zijada prolazi i šta se moraju držat jel nema bolje ali daleko je to od onih šta tuku u srce! Ima par pivanja šta si i sam navea i to je to i teško ćemo doć do boljih!

Šta sam komentira za glatku zijadu to je tako po mom sudu ali ko jebe moj sud čuvaj ti zlatana i guštaj Very Happy
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptysub kol 25, 2012 3:05 am

Strava bas zbog toga me je iznenadio tvoj komentar jer znam da si se naslusao zijadi pa sam mislio da ces dati prolaz scratch
Isto znam da znas kako je tesko doci do prolazne zijade i da jos tic zna spojit nekoliko batudi.
Ok starva ako je tvoj komentar bio iskren svacije misljinje postujem .
Mozda se sutra vidimo Wink Pozz.

Zadnja promjena: Tic_Bal.; sub kol 25, 2012 3:11 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptysub kol 25, 2012 3:06 am

probiotik je napisao/la:
Ujme smijat če se lord kad vidi da ti mislípgp da sam ja on ujme a ja sam ujme svi to znaju pitaj koga os ujme os ti kupit zekana

Ujme onda sam te zamijenio ali licis na njega Wink Ujme jel zekan tič ili vec stari konj Smile
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Emptysub kol 25, 2012 7:04 am

Tic_Bal. je napisao/la:
Strava bas zbog toga me je iznenadio tvoj komentar jer znam da si se naslusao zijadi pa sam mislio da ces dati prolaz scratch
Isto znam da znas kako je tesko doci do prolazne zijade i da jos tic zna spojit nekoliko batudi.
Ok starva ako je tvoj komentar bio iskren svacije misljinje postujem .
Mozda se sutra vidimo Wink Pozz.
Balta on se nasluša neispravnih zija i to mu je ostalo u uvu mene strava nije začudija sa svojim komentaron jer nije ima od koga naučit..... Wink Wink Wink Wink Wink Wink
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo   sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo - Page 21 Empty

[Vrh] Go down

sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo
[Vrh] 
Stranica 21 / 25.Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Next
 Similar topics
-
» skolovanje - kada, kako, koliko dugo
» skurica - kada i kako?
» ŠIRENJE VRDUNA
» Kako je nekad bilo - (o)želanda
»  Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše