| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
+43prava zijada lubinko mig29 cicibli enver Markan portulata Gigo domo JAMES BOND DARKO-M ivica sole angjello MONSTRUMO euzebio ĐEKO VELE1 baketin nicaze probiotik pele PESTI CIBO Jandrek kain Škuri tić arboret Moćun ivica.milanovic13 vrca DOMENICO GRANDE KOBAC Tic_Bal. bošket car lord189 PSIHO F I N K O frzelin YOGI DjordjeVet 47 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 8:32 am | |
| I još nešto ,pa da završim.
Kad sam se prvi put uopce pojavija na nekom grdelinaškom forumu,prije tri godine mislim,
moj prvi post nije bilo ni predstavljanje ni pižđenje,vec video klip uživo mog grdelina.
Tek nakon toga sam poceja pisat postove i razgovarat.
E kad bi se toga pridržavali neki tipovi,bilo bi puno lakše i ugodnije jer bi se vrlo brzo
vidilo di je ko i koliko ko peška,a ovako sakrij sebe i grdeline iza tipkovnice i udri. |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 8:48 am | |
|
Zadnja promjena: Tic_Bal.; pet kol 24, 2012 8:58 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 8:58 am | |
| KUKU KUKU KUKU ,nisam bija par dana , šta ljudi mogu srat od dvi minute pivanja grdelina , samo mi fali zijometar da je neko postavija i rengenski snimak , i ATEST O ISPRTAVNOSTI POJEDINIH TURA , ljudi kanite se BALABOĆKANJA , ,,,,,,,,,,
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 9:05 am | |
| - ivica je napisao/la:
- KUKU KUKU KUKU ,nisam bija par dana , šta ljudi mogu srat od dvi minute pivanja grdelina , samo mi fali zijometar da je neko postavija i rengenski snimak , i ATEST O ISPRTAVNOSTI POJEDINIH TURA , ljudi kanite se BALABOĆKANJA , ,,,,,,,,,,
HA HA HA HA zadro umra sam od smija, vidi stvarno, od 2 min. pivanja grdelina , šest stranica pizdarija, svaka cast,sve si stavija na svoje misto |
| | | euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 9:06 am | |
| I ovaj dio tvoje priče itekako stoji. Nažalost, najčešće su najžešći kritičari oni koji nemaju ništa u kući. I to je ono što je zanimljivo ali ima i objašnjenje. Grdelinaš koji je svjestan da mu grdelini ne valjaju a ima dovoljno iskustva u pjesmi, da bi pokrio svoju neimaštinu i ono što vrijedi proglasi ništavnim i lošim. I onda je sve u redu, nema niko ništa i sve je smeće. Nije sve isto i nije sve smeće. Baltin grdelin nije smeće, nije isti kao oni sa tvrdim vrđolama, ima svoju kvalitetu. Koliko je kvalitetan, to je predmet rasprave. Ali je grdelin vrijedan rasprave i to je ono čime vlasnik može biti jako zadovoljan. Forumaši koji prate ono što napišem (ako ima takvih, he he) dobro znaju da sam ja tvojim (a svi glatki su ustvari tvoji jer su potekli iz tvoje radionice, kome krivo kome pravo) grdelinima odavno dao prolaznu ocjenu i kazao kako posjeduju kvalitet. Koliko sam zbog toga sebi zločestih komentara navukao na glavu, nemaš uopće predodžbu. Ali neka te to ne zamara, jer ne zamara ni mene. U pravu si kada kažeš kako bi trebalo staviti snimak grdelina na forum. Prije mjesec ipo imao sam dobru volju snimiti mojeg grdelina i postaviti na forum. Čak sam od kolegice pozajmio i kameru, jer mi je mobitel loš. Kada bi ja postavio kameru on bi zašutio ko riba. Pokušao sam fotoaparatom ali se zvuk gotovo i ne čuje. Na kraju sam otišao na Brač i odustao. Možda najesen kada se izmitare grdelini. Pozdrav glatki Koce.(vidi što se tepamo, hi hi.) | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 9:09 am | |
| | |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 9:10 am | |
| Hahahaha lako je imat klan od 20 ljudi iza sebe pa srat!!! Budi sam pa brani svoje stavove a ne da ti 15 advokata ko na sudu druka za tebe! Znam ja vas svih jako dobro, netribate se pravit fini i neznan kakvi, samo o €€€€€€€ razmišljate i tako je oduvik bilo!!!! Zivila trgovina | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 9:14 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Hahahaha lako je imat klan od 20 ljudi iza sebe pa srat!!! Budi sam pa brani svoje stavove a ne da ti 15 advokata ko na sudu druka za tebe! Znam ja vas svih jako dobro, netribate se pravit fini i neznan kakvi, samo o €€€€€€€ razmišljate i tako je oduvik bilo!!!! Zivila trgovina
živija video klip damian, stavi ga, makar njega ako neces grdelina hi hi hi hi |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 9:14 am | |
| Ovdje se nezna vise ni ko pije ni ko placa a sta napravi crni Zlatane | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 9:17 am | |
| - euzebio je napisao/la:
- I ovaj dio tvoje priče itekako stoji. Nažalost, najčešće su najžešći kritičari oni koji nemaju ništa u kući. I to je ono što je zanimljivo ali ima i objašnjenje. Grdelinaš koji je svjestan da mu grdelini ne valjaju a ima dovoljno iskustva u pjesmi, da bi pokrio svoju neimaštinu i ono što vrijedi proglasi ništavnim i lošim. I onda je sve u redu, nema niko ništa i sve je smeće. Nije sve isto i nije sve smeće. Baltin grdelin nije smeće, nije isti kao oni sa tvrdim vrđolama, ima svoju kvalitetu. Koliko je kvalitetan, to je predmet rasprave. Ali je grdelin vrijedan rasprave i to je ono čime vlasnik može biti jako zadovoljan. Forumaši koji prate ono što napišem (ako ima takvih, he he) dobro znaju da sam ja tvojim (a svi glatki su ustvari tvoji jer su potekli iz tvoje radionice, kome krivo kome pravo) grdelinima odavno dao prolaznu ocjenu i kazao kako posjeduju kvalitet. Koliko sam zbog toga sebi zločestih komentara navukao na glavu, nemaš uopće predodžbu. Ali neka te to ne zamara, jer ne zamara ni mene. U pravu si kada kažeš kako bi trebalo staviti snimak grdelina na forum. Prije mjesec ipo imao sam dobru volju snimiti mojeg grdelina i postaviti na forum. Čak sam od kolegice pozajmio i kameru, jer mi je mobitel loš. Kada bi ja postavio kameru on bi zašutio ko riba. Pokušao sam fotoaparatom ali se zvuk gotovo i ne čuje. Na kraju sam otišao na Brač i odustao. Možda najesen kada se izmitare grdelini. Pozdrav glatki Koce.(vidi što se tepamo, hi hi.)
Pozdrav profesore, tvoji postovi su likarija za moju finu,meku,glatku dušu ,hi hi hi hi. |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 9:24 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Hahahaha lako je imat klan od 20 ljudi iza sebe pa srat!!! Budi sam pa brani svoje stavove a ne da ti 15 advokata ko na sudu druka za tebe! Znam ja vas svih jako dobro, netribate se pravit fini i neznan kakvi, samo o €€€€€€€ razmišljate i tako je oduvik bilo!!!! Zivila trgovina
Damjane ja imam svoj stav prema svim tićima isti nebitno čiji je i najveći sam kritičar za ovo glatko pivanje.Koliko mi je poznato ovo su tići sa najmanje mana od svih pivanja koje postoje.Po mojoj procjeni imaju samo dvi mane a to ču vama ostavit da tražite ako ih uspijete ubrat mada mislim da nećete. | |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 9:56 am | |
| | |
| | | frzelin
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 10:27 am | |
| | |
| | | MONSTRUMO
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 10:38 am | |
| Ma neka frigo, nemoj se stidit da si glatki, ajde, imaš vrlodobre grdeline i budi happy. Kako da te ne ubrajam u glatke kad si ti naš, najglavniji i najvjerniji obožavatelj! Hihihihihi
| |
| | | frzelin
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 10:46 am | |
| | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 8:35 pm | |
| Ekonomsko propagandni program EPP !!! Kupiš jedan , izgubiš tri ??? Salu2 | |
| | | Markan
Broj postova : 93 Points : 93 Join date : 12.06.2012 Age : 30 Lokacija : Solin
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 11:34 pm | |
| Moćune triba ga oliver mlakar najavit, nije to to kad ga ti najaviš haahahahah | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pet kol 24, 2012 11:41 pm | |
| Evo nešto razmišljam hmm ? Nista nikad nista pametno napisali i kontam znate li vi šta pametno napisat osim što podbadate | |
| | | probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 1:54 am | |
| prodajem konja zekana,ujme | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 2:00 am | |
| - probiotik je napisao/la:
- prodajem konja zekana,ujme
Vidi ovog lorda heheh Mozes ti menjat imena koliko hoces poznaje ti se rukopis. ps.Promjeni ime jos jedanput i onda se pojavi kao pravi ticar | |
| | | probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 2:24 am | |
| Ujme smijat če se lord kad vidi da ti mislípgp da sam ja on ujme a ja sam ujme svi to znaju pitaj koga os ujme os ti kupit zekana | |
| | | ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 2:44 am | |
| Balta vidim da te iznenadija moj komentar! Otkad postoji ovaj pa i onaj forum niko nikad nije stavija zijadu bez mane a kamoli kompletnog grdelina! Balta neke zijade šta sam ja sluša u životu su jednostavno izumrle Danas još ima tića hvala bogu šta im zijada prolazi i šta se moraju držat jel nema bolje ali daleko je to od onih šta tuku u srce! Ima par pivanja šta si i sam navea i to je to i teško ćemo doć do boljih! Šta sam komentira za glatku zijadu to je tako po mom sudu ali ko jebe moj sud čuvaj ti zlatana i guštaj | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 3:05 am | |
| Strava bas zbog toga me je iznenadio tvoj komentar jer znam da si se naslusao zijadi pa sam mislio da ces dati prolaz Isto znam da znas kako je tesko doci do prolazne zijade i da jos tic zna spojit nekoliko batudi. Ok starva ako je tvoj komentar bio iskren svacije misljinje postujem . Mozda se sutra vidimo Pozz.
Zadnja promjena: Tic_Bal.; sub kol 25, 2012 3:11 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 3:06 am | |
| - probiotik je napisao/la:
- Ujme smijat če se lord kad vidi da ti mislípgp da sam ja on ujme a ja sam ujme svi to znaju pitaj koga os ujme os ti kupit zekana
Ujme onda sam te zamijenio ali licis na njega Ujme jel zekan tič ili vec stari konj | |
| | | frzelin
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 7:04 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
| |
| | | | sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|