| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
+43prava zijada lubinko mig29 cicibli enver Markan portulata Gigo domo JAMES BOND DARKO-M ivica sole angjello MONSTRUMO euzebio ĐEKO VELE1 baketin nicaze probiotik pele PESTI CIBO Jandrek kain Škuri tić arboret Moćun ivica.milanovic13 vrca DOMENICO GRANDE KOBAC Tic_Bal. bošket car lord189 PSIHO F I N K O frzelin YOGI DjordjeVet 47 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 7:26 am | |
| Šta se uvatili Strave, to je mlad,perspektivan,talentiran momak koji vrlo dobro zna šta oce od grdelina i ne boji se kazat svoje mišljenje. Necete tako govorit kad stavi svog Van Persia na video klipove ,pogotovo jer je s njim prezadovoljan. Strava samo naprid,pokaži skepticima kako piva Van Persi |
| | | Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 7:49 am | |
| Dobra večer svima.Evo malo čakule tičarske(prijateljske)i mog pogleda na zijade. Daču moj komentar na rečenicu Ivice Milanoviča u vidu čakule(bez prepucavanja). Rečenica je glasila.Nikad niko nije stavio zijadu bez mane.Ovo bi se moglo i reči kad bi zijadu gledali u vidu van serijske.Po meni bilo je tu zijada bez mane,več mi TIČARI imamo mane,oču reči spustimo malo kriterij u pogledu na zijade. Htio sam kazat nemožemo od pozitivne (srednje zijade),a takih je bilo tražit da bude vrhunska.Ona je takva kakva je opisom (srednja)al važno da je pozitivna u segmentima svog ispijeva.Ašto se tiče kompletnog grdelina (zavisi)kolkog smo apetita. Trebali bi svi mi biti i sa malo manjim zalogajem zadovoljni Opet kažem samo malo prijateljske čakule.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 9:13 am | |
| Je je u kalaharija sam sve naućija tj. glatki su me naučili | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 9:23 am | |
| Znaš da smo te mi bili stavili u kalup ali si opet otiša za ne znanjem imaš još vrimena... Polako češ ti sist na baketinu malo si izbaran..... | |
| | | domo
Broj postova : 66 Points : 66 Join date : 19.01.2011 Age : 48 Lokacija : KAŠTELA
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 9:44 am | |
| | |
| | | ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub kol 25, 2012 5:53 pm | |
| Hi hi hi da stavili u kalup ova je dobra!
Daj bože da jednog dana budete imali KALUP u koji ću ja upast ali za sad nemate takav
Jedva čekam kad ću past na baketinu i da ostanem raširenih krila na podu ali dosad ništa od toga svaki put se odlipin hi hi hi
Provajte me uvatit na mrižu i stavite u kalup jedva čekam hi hi hi | |
| | | lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| | | | probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon kol 27, 2012 5:51 am | |
| prodajem domače tikvice,ujme | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo pon kol 27, 2012 5:57 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo uto kol 28, 2012 7:41 am | |
| Ovo je dobro, lipa boja zijade, cista verša, BRAVO |
| | | ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo uto kol 28, 2012 8:18 am | |
| Evo da malo popratim temu , posli dugog lita , i posve vrućeg , bilo malo i problema , nekad dobro , nekad malo lošije , ali sve u svemu lip prolaz , mladci već malo žuljaju , čuju se di po koji taktovi , itd, ali bit svega stari zadnjih desetak dana , TEPA TAKTOVE , SVAKI TAKT MOŠ PISATI KAD GA PIVA , ZIJA LIPO ISPIVANA , VISINA DUŽINA , KRAJ , SVE JE TU , ZADOVOLJSTVO KOJE NIKO NEMORE PLATITI , STARI TIĆ KAD PRIJE MODE POČNE STENTANO MIRNO I BEZ ŠPIRITA PIVATI ZA SVOJ GUŠT , AJMEEEEEEEEEEEEEEE JEŽIM SE I PIŠEM | |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo uto kol 28, 2012 9:25 am | |
| UJMEE ja mislim da zekan ima tikvicno ili domace gljivicno oboljenje | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo uto kol 28, 2012 11:34 pm | |
| haha a zato zekan nema nategnutu ziju ujmeee | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 29, 2012 8:19 am | |
| Zekana,Matana,tikvica,pozitive,negative,natezaca,potezaca,strave i veselja, pa sve do milinog lirskog, sve se protreslo,pet stranica se napisalo za dvi minute baltinog zlatana, ali , niko da stavi nekog svog grdelina na video,neku svoju zijadu, da ,da ,malo sutra. A šta sam ti ja reka Balta hi hi hi hi |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 29, 2012 8:22 am | |
| Ipak je ovo glatki forum pa je i red da stavljate svoje tiče, ako ništa drugo onda za marketing!!!! Hihihi | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 29, 2012 8:29 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Ipak je ovo glatki forum pa je i red da stavljate svoje tiče, ako ništa drugo onda za marketing!!!! Hihihi
oces rec da je sve ostalo nategnuto,pa ne može na ovi forum, nemoj tako damiane, ja sam siguran da ima zijadiiiiiiiiii , ,ti prvi,navali na video, hi hi hi hi, nije vrag da te straj komentara ,šumskih zvjeri i ocaka |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 29, 2012 8:54 am | |
| Tako je mestre koce, sve ostalo je guba i netriba to mecat na YouTube!!!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 29, 2012 5:05 pm | |
- Tako je mestre koce, sve ostalo je guba i netriba to mecat na YouTube!!!!
nemoj tako, u to me ne možeš uvjerit, ja sam siguran i znam, da ljudi imaju šta pokazat i pokazat ce, ima tu kvalitete koliko hoces i batuda i zijadi,jakih grdelina,mocnih,koji ce izac na you tube. Zato nemoj govorit da je sve ostalo guba, znam sigurno da si ti jak,strava je jak - strava, a ima ih još koji imaju šta pokazat. To bi bilo lipo,da malo prokomentiramo pletiva,zijade,vrline i mane. Ajmo grdelinaši |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 29, 2012 7:28 pm | |
- Ipak je ovo glatki forum pa je i red da stavljate svoje tiče, ako ništa drugo onda za marketing!!!! Hihihi
Daco pa nije bas tako ima i druga 2-3 foruma ali nigdje ove godine ni CI CI (osim Vinka svaka mu cast svake godine stavi) Izvadi ga DACO stavi pa makar i njega | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 29, 2012 7:32 pm | |
| Sutra će jedan tičar stavit video .svi će popadat na zicugu !!! Ako uvati minut vrimena Salu2 | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 29, 2012 9:37 pm | |
| ujme bolje ne stavljat nista nego šljamine ujme | |
| | | Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sri kol 29, 2012 11:06 pm | |
| Dobar dan . Slažem se sa Kocom stavite slobodno tiča na forum jer istina je da pojedinci imaju solidne i vrlo dobre grdeline od batudi. Dajte i nama da čujemo ijako neki ali more se reči pojedinci i ne zaslužuju.Lipo je kad več nije kod sebe, čuti u drugoga bez imalo zavisti bar u mom pogledu.Ja ču uvijek gledat realno reči ,opisati detalje batude vodeči brigu tiča ne oškrnuti u procijeni njegova pijeva.Netribamo gledati tiča u samom vrhu pa stoga i pojedinci neče da stave solidnog batudera pozitivnog na forum.Ima sigurno tiča u ocijeni od debele trojke do četvorke koji su zaslužni pažnje i vrijednosti,stoga ih stavite da se i njima oda zasluga vrijednovanja.Ne držimo se kriterija po CD, jer onda nitko neče iznijeti tiča na nižoj razini prirodnog pijeva. Sve u svemu ukratko dajem podršku svakom tičaru koji slobodno bez ustručavanja komentara stavi svoj pijev grdelina ili verduna.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo čet kol 30, 2012 1:50 am | |
| nek monstrumo stavi nesto on nas ionako sve zajebaje ode ujmeee | |
| | | cicibli
Broj postova : 20 Points : 20 Join date : 21.08.2012 Lokacija : bIh
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub lis 27, 2012 2:49 am | |
| | |
| | | cicibli
Broj postova : 20 Points : 20 Join date : 21.08.2012 Lokacija : bIh
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo sub lis 27, 2012 3:07 am | |
| POZDRAV SVIMA NOVI SAM CLAN,DA LI MOZE NETKO IZ GRUPE PUSTIT NEKI VIDEO ILI DA ME UPUTI GDJE BI MOGO POSLUSAT NEKI VIDEO OD VASI GRDELINA. HVALA UNAPRIJED.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
| |
| | | | sirenje - trening, kada, kako, koliko dugo | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|