| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| ŠIRENJE VRDUNA | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: ŠIRENJE VRDUNA uto oľu 29, 2011 1:51 am | |
| Evo ljudi,sezona pocinje,vrduni se komesaju po čempresima.Triba bi par savjeta.Ka mulac san drza vrdune i primetija san da s njima nema zajebancije.Kad pocmes nema stajanja sta se sirenja tice.E pa tu i trebam par savjeta.Jel rano sirit,koliko bi puta tribalo u kojim intervalima.Svako koliko itd.Ajmo ljudi pomagajte.Unaprid hvala | |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: ŠIRENJE VRDUNA uto oľu 29, 2011 1:56 am | |
| Pričekaj još malo sa širenjem! Možeš počet kad primjetiš da su počeli činit gnjizda.A onda nema stajanja.Čim preskočiš jedan dan vrdun se odma ofendi.A najbolje ih je širit negdi di prileću vrduni. | |
| | | GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: ŠIRENJE VRDUNA uto oľu 29, 2011 2:02 am | |
| Mogu li i ja s vama neću van kvarit pismu ponit ću RUJNICE.....???? | |
| | | vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: ŠIRENJE VRDUNA uto oľu 29, 2011 2:55 am | |
| E moj Dado kralju.Lako je tebi zazat .Da ja iman sta ti plaka bi od srice.Al neka imas i zasluzija si.Toliko truda si ulozija da ti kapu skidan do poda.Prika krece i moj projekt ubrzo.....Ti si mi uzor.Ako uspijen pola od tebe bit cu sritan.Projekt ZELENA STRILA krece od danas.Dva su se izlegla na ovi dan.Valjda ce bit bar jedan mudonja.POZZ | |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: ŠIRENJE VRDUNA sri tra 06, 2011 1:27 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: ŠIRENJE VRDUNA pet tra 22, 2011 9:44 am | |
| Počelo se širit na veliko, padaju strilice, i koja fišća.... Šta reć,ura ura ipo je sasvim dosta,što laganija spiza potribna da se dovede u ful formu i volju... Vodin Uglješu na žive verdune i pokaziva da ima grlooo, samo da mi ne padne kiša pa da mi se ne ofendi i ne počme mi okrićat glavu |
| | | vrca
| Naslov: Re: ŠIRENJE VRDUNA pon tra 25, 2011 6:55 am | |
| Sirin i ja svoje ovih dana.Mogu van rec da pivaju,al zasad ne zadovoljavaju.Strile pre kratke,fiscevi svakakvi,jednom rjecju nije dobro.Cekat cu dok se ne puste jos jedno 15-20 dana pa cu vidit sta i kako.Zasad bolje neman | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: ŠIRENJE VRDUNA | |
| |
| | | | ŠIRENJE VRDUNA | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|