Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše

Go down 
+43
prava zijada
Baketina
domo
DjordjeVet
portulata
pujdo
miro katic
supergirl
Markan
MI 2
F I N K O
sole
gare
JAMES BOND
Škuri tić
Gigo
lord189
Tic_Bal.
MONSTRUMO
probiotik
ĐEKO
ivica.milanovic13
faraon
VELE1
frickočak
PESTI
eumox
arboret
ivica
angjello
enver
vrca
GRANDE
pele
frzelin
DOMENICO
Jandrek
Moćun
rico
YOGI
euzebio
kain
CIBO
47 posters
Go to page : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 39  Next
Autor/icaPoruka
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyčet srp 26, 2012 10:54 pm

MONSTRUMO je napisao/la:
A ko bombardira vise od tebe i tvoje ekipe????? Hihihihi
Hi hi hi hi monstrumo moj dragi ti se odmah uvatiš na baketinu ,a ka i po obićaju opet krivo govoriš.Vrati se malo u arhivu pa pročitaj u njoj ko je terorizira i maltretira ,ko je ima prave .Ali ne virujem ja da si ti to zaboravija ti si pametan momak nego ne daš gušta.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptypet srp 27, 2012 1:04 am

Poštovanje svima evo jedna pričica iz 96 god prošao je rat i opet stiže želandra.
U toj god. lova let je kroz svoj period bio bogat zadovoljavajuči.
I eto završio je lov skoro za svakoga tko je iša u želandru.
Ja bi uvik u lovu ostavlja dobar broj probranih crnih škuri tiča
nadajuči se na provavanju da če naletit kvalitetan tič.
Klima je kroz cili lov bila blaga bez nekih težih oborina.
Več se ušlo u polovinu 12 miseca skoro , stiže val zahlađenja.
Sastavila prava debela zima,bure snig i jak led ,sve
škripi ispod zubiju nikako da popusti.
Trajalo od subote do petka i tek u subotu zove smirenje sa suncem.
Ja i rođak (škuri tič) u čakuli odlučimo otiči u subotu
ja neradim a i on slobodan ,poklopilo se.
Več smo stare tiče molali pijevce koji nisu od prave kvalitete več služe
samo za ispucat pismu u lovu,osta sam samo na jednom starom tiču
pristojne batude i zijade.
Svanulo lipo zubato jutro cila planina zabilila,stavili malu granu
bez velikoga namotavanja.Ka počelo neznaš odakle
sve pada ubio led možđane tičima a moj ih obara ka lud.
I evo glavne poante pisanja uvatimo 57 muških.
Sutra nedelja amo opet neda đava mira a noge umorne od trke.
Dakako ostavili 3 do 4 lipša a ostale večinom bilaše lipo pustili.
Ka unedelju opet ista utakmica za nevirovat nismo se nimalo nadali
kontamo u subotu su se isprašili.
Za nevirovat sad 56 muških a i večinom šta pada sve muško
dakako i kliznilo jih je dosta malo je bilo ladno za višč.
Eto to nam uvik ostaje u siječanju.

Pozdrav od GIGE.

[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptypet srp 27, 2012 4:57 am

Dobar dan evo pričice koja se rijetko može ponoviti.Svi ljubitelji želandre dolazili su u nevolje za vrijeme lova po pitanju napada na svoje tiče u kajbicama.Manje više svi smo se susreli napadom mačke ,lasice,bogomilje, tice svrašak i više vrsta sokolova.Ja na jednoj poziciji več kraj želandre lovim i promatram okolo dok nešto ne doleti gledajuči oko sebe.Vidim u dobroj daljini poviše jednog rata navija se jastreb poveči kod nas zvani kokošar,jer često napada u kokošinjac.Ija ga onako pratim očima primječijući da pikira nešto,lagano hvatajuči usmijerenje na točku odabranog plijena.Dosta daleko od mene vidim pikiranje usmijereno ka u pravcu mojih tiča.Ništa ja ne obadajem pomislim vidio je zečića ili štogo povečeg baš ču vidit što če čapat.Polako put mu se skračuje preciznim pikiranjem i evo ga sve bliže i bliže..Ka za nevirovat on diže moju kajbicu tiča u zrak ja skočim s mijesta i povika jako ne obadaje.Podiže sve u visinu ja dalje vičem tučem dlanom od dlan da pari pucanj i kajbica ispada iz noga sa dobre visine.Za pegulu sve trava okolo a ona baš u badanj od soure prsne sva u šesnaest ,pozdravi se sa tičom i kajbicom.Očito je bila velika glad i slab lovac kad je odabra mižerju od plijena lakoga u kavezu.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyned srp 29, 2012 3:43 am

Cesto se događalo da odnesu cibu i tica u zrak.

Jednom je Borisu R.,kobac pikira na vrduna,obuhvatija cibu krilima,a kako je na njoj bila

stina nije je uspija odnit.

Vrduna ništa,

nakon minut dva nastavi pivat istom žestinom,ka stari vrdun u topu.

Ali prođe par minuti i on se pocme gasit,glas mu se utiša i malo se nakrivi u stranu.

Kad šta,

kobac ga je ka lamicom propara priko prsiju,a vrdun u punom špiritu ,ili od šoka ,nije

se ni pomaka ,nastavija pivat dok nije malaksa.

Eto,

jadan je doslovno piva do zadnje sekunde života.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyned srp 29, 2012 6:00 am

Evo i ja ću jednu lovačku!!

Ledina .priko nje stara žičana ograda , okačim ćibu o nju i čekaj : kad nakon

par minuta kobac ,sleti na ogradu podalje od ćibe i gleda , ja ga potiran ,neće da biži

ode par metara i stane na ogradu ,pođen ga ja potirat za stalno kad se on u dvi

sekunde obrušija na ćibu i kroz žice privuka gardelina i probija mu mozak !! I sad

kurvin sin oće da odleti ali ne more .zapela mu noga u žice ,a ja mulac odvalim

onaj kolac od ograde i udri --stuka san ga ka mačku ,a nije ni ćiba bolje prošla ,neka glavno da san ja lopinu zatuka !!!!

Salu2

[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyned srp 29, 2012 7:45 am

ja imam prave jebe me se ajme
[Vrh] Go down
GRANDE

GRANDE

Broj postova : 533

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyned srp 29, 2012 8:11 am

UJME
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyned srp 29, 2012 8:33 am

Iden ja na livadu sirit moga skartnoga grdelina i slusan ja tako gubu, uru, dvi, tri vrimena i mislin se ja ocu li ga pustit ili šta, kad ono vidim neka tica se iz visoka spusta prema cibi u kojoj je bijo moj gubaš. Kad ja pogledam bolje a ono Grdelin, ocak sletija meni na čibulu zapiva par strahovitih batudi sa zijadom na mliko dužine 5+, i tako on piva ki lud, i kad je završio on sa batudama lola otvori čibu, pusta moga gubasa vanka i on ka gospodin covik uđe lipo meni unutra i zatvori vrata za sebon! Ljudi moji za ne povirovat!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyned srp 29, 2012 4:37 pm

Ova ti je dobra monstrumo,

bice si širija negdi oko Kampora cheers

hihihihihihi
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyned srp 29, 2012 7:19 pm

Ne, nego na sucidru! Hihihi
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyned srp 29, 2012 8:49 pm

EEE da je imat što ispričat --bilo bi dobro !!!!

Prpa guza haha

Salu2
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyned srp 29, 2012 11:45 pm

HI HI HI,kad se ovoga sitim,INOX I DVOBOJ KAMERAMA,

koje ludilo,isto mi malo fali .

Ovako je to nekako išlo,inoxov izazivajuci post prije 2-3 godine :

Re: Kalahari - Grdelinaški chat i rasprave. Samo ovdje, drugdje se odmah briše.

Postaj by bizar on sub 15 sij - 13:52
KOCE poštovani, danas mi je dan počeo kao i svaki radni dan(čitaj glupo) radio sam do 12.oo sati, a onda (pojeo burek i jogurt ) došao g.Čudina i počmemo slušati ptice.
Odjednom nam dan postane ljep i sunčan.Šimundža se raspiva.
Da skratim, JA i TI imamo okladu-dogovor-dvoboj-natjecanje o1.o6.2011.godine, a izazivam te i VEČERAS, donesi snimku u Kalaharija, neka tičari vide s kim raspolažemo-pritimo-šta imamo, neka Kalaharisti sude.
Ti uvik voliš šušur, neka, evo malo šušura..... ti znaš da ja nikad ne komentiram ptice, ali kompjuter kaže da je moja (Šimundžina )zijada duplo duža od tvoje(Mesijeve),a vezano za glatkoću,poliranje, grezoću,mliko (inače ja više volim jogurt, kao što sam već napisao) to ti molim komentiraj.
ps
Također sam izazvao ( sa Lajkom) na dvoboj-natjecanje g.Jogija u jedanaestom mjesecu 2010.godine, nije mi smio izać na megdan,...znam da ste veliki prijatelji, ali, molim, nemoj se povuć kao Jogi.
Hahahaaaaa do večeras u Kalaharija (znači dvoboj snimkama).

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyned srp 29, 2012 11:47 pm

Pozdrav Inox ,

ma gdje bio cheers
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptypon srp 30, 2012 1:43 am

koce je napisao/la:

HI HI HI,kad se ovoga sitim,INOX I DVOBOJ KAMERAMA,

koje ludilo,isto mi malo fali .

Ovako je to nekako išlo,inoxov izazivajuci post prije 2-3 godine :

Re: Kalahari - Grdelinaški chat i rasprave. Samo ovdje, drugdje se odmah briše.

Postaj by bizar on sub 15 sij - 13:52
KOCE poštovani, danas mi je dan počeo kao i svaki radni dan(čitaj glupo) radio sam do 12.oo sati, a onda (pojeo burek i jogurt ) došao g.Čudina i počmemo slušati ptice.
Odjednom nam dan postane ljep i sunčan.Šimundža se raspiva.
Da skratim, JA i TI imamo okladu-dogovor-dvoboj-natjecanje o1.o6.2011.godine, a izazivam te i VEČERAS, donesi snimku u Kalaharija, neka tičari vide s kim raspolažemo-pritimo-šta imamo, neka Kalaharisti sude.
Ti uvik voliš šušur, neka, evo malo šušura..... ti znaš da ja nikad ne komentiram ptice, ali kompjuter kaže da je moja (Šimundžina )zijada duplo duža od tvoje(Mesijeve),a vezano za glatkoću,poliranje, grezoću,mliko (inače ja više volim jogurt, kao što sam već napisao) to ti molim komentiraj.
ps
Također sam izazvao ( sa Lajkom) na dvoboj-natjecanje g.Jogija u jedanaestom mjesecu 2010.godine, nije mi smio izać na megdan,...znam da ste veliki prijatelji, ali, molim, nemoj se povuć kao Jogi.
Hahahaaaaa do večeras u Kalaharija (znači dvoboj snimkama).

Hi hi hi hi hi hi hi haha ha ha ha koji smišan čovik koji je ovo ćovik koce mene nešto spominje a ja ga ne poznam sigurno je ne registriran
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptypon srp 30, 2012 1:55 am

Morete vi njega sprdat kolko ocete ali bar je imao muda priznat poraz (iako ja vjerujem da bi vas satra i sa pletadurom), a to je velika osobina!!!
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptypon srp 30, 2012 2:12 am

s pletadurom se može doć takmićit na rab,pag ili na ono falšo takmićenje u splitu
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptypon srp 30, 2012 3:37 am

Hahahah, pa dobro, slažem se donekle jer znam da na "glatki Split open" mora ponit tica koji uopće nezna pjevat pletiva i zijada mora bit neispravna, inače sljedi diskvalifikacija! Živilo 100 puta "ničega" !!!
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptypon srp 30, 2012 6:03 pm

Hi hi hi monstrumo ka po tvom starom obićaju opet si sve krivo naveo,ja ne znam ko te to puni glupostima ili ti jednostavno sve krivo shvatiš.Sad ću ti ja objasnit a ti provjeri i onda lipo objasni tićarima šta se mora donit na stp takmićenje.Dakle ovako na to takmićenje se mora donit tić zvan grdelin,to je osnovno pravilo.Grdelin može bit i ženka(nije piva nisam se osramotija),može samo plest bez zijade,može samo stavljat zijadu bez pletiva,može ne imat ni pletivo ni zijadu,može nastavljat,a naj bolje je ako uopće ne piva,i na kraju jedno naj važnije možeš i posudit tuđe tiće i donit ih ka svoje.e to se nosi na stp takmićenje a ne kako ti govoriš,
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptypon srp 30, 2012 8:07 pm

[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptypon srp 30, 2012 9:07 pm

LJUDI JA SE ZAJEBAJEM ALI VJERUJETE EVO SAD JE JEDAN BIO PRIJE 1 MINUTU I TO JE DOBRO ZALJULJALO OVO JE DO SADA 6 ILI 7 ZEMLJOTRES ZA 3 DANA Sad
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptypon srp 30, 2012 9:28 pm

Kupi tiće i briši ---- zna se što se sprema di potres zareda ---!!!!! affraid

Salu2
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyuto srp 31, 2012 1:30 am

Moco mozda bi trebao da nabavis TAROT karte scratch
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyuto srp 31, 2012 3:32 am

Ili glatke grdeline, tako da ima u njega onda ako se vaši razbiiju! Hihihi
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyuto srp 31, 2012 5:51 am

Neka njih tamo di jesu - što dalje ...

Salu2
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Emptyuto srp 31, 2012 5:59 am

Padne jedna davne godine kanjonac pravo u macela otpad !!!

Tko će ga izvadit ,ajde vas dvojica ,dva brata bila stari tičari

I sad ovaj mlađi se nagne a striji ga drži za nogu i ovaj smao što ga ne dohvati

kaže ovaj treći starijem : Imaš cigaret ?-Iman kaže ovaj i pusti nogu mlađem

a ovaj bljus u onaj glib (tko zna što je macel more pretpostavit kakav je otpad od par dana ) , ali Gardelina ne pušta iz ruke !!!!

što su to bila vrimena !!!

Salu2

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 25 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
[Vrh] 
Stranica 25 / 39.Go to page : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 39  Next
 Similar topics
-
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše