| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|
+43prava zijada Baketina domo DjordjeVet portulata pujdo miro katic supergirl Markan MI 2 F I N K O sole gare JAMES BOND Škuri tić Gigo lord189 Tic_Bal. MONSTRUMO probiotik ĐEKO ivica.milanovic13 faraon VELE1 frickočak PESTI eumox arboret ivica angjello enver vrca GRANDE pele frzelin DOMENICO Jandrek Moćun rico YOGI euzebio kain CIBO 47 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lis 31, 2012 5:10 pm | |
| Nikako Damiane da ti Koce izađe iz glave.
Ajde za promjenu se ostavi Koce misec-dva. |
|
| |
probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lis 31, 2012 8:17 pm | |
| ujme opet raspravljate o pismi,pletivo zija tocka jednostavna stvar,reka sam vam vec od tocke A do tocke B mozete doc stojadinom a mozete doc i mercedesom,isto cete doc ujme jedino sta je razlika u tome sta neke nije briga isli stojadinom ili mercedesom ujme a neke ka mene je briga i nece da se voze stojadinom ujme radije necu ic ujme,jeste vi skuzili ista ujme ujme | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lis 31, 2012 8:38 pm | |
|
Ma polupletivo i poluzija je još bolja !!!!
Salu2
| |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lis 31, 2012 8:42 pm | |
| Jebate sada nevaljan ni kad hvalim vaše grdeline. Ali budimo realni i pošteni, na tvom videu koce Grdelin klepa samo batude i to je to po STP. | |
|
| |
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet stu 01, 2012 8:20 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Nekuzim ja vas ništa, to sta vi ocete to van ima vas sumjestanin koce i još neki njegovi prijatelji. Mislim da bi vam
on to vrlo rado i dao. Stari sam ja očak1Ne vatam se tako lako na baketinu! | |
|
| |
DjordjeVet
Broj postova : 172 Points : 197 Join date : 17.01.2011 Age : 44
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet stu 01, 2012 9:49 am | |
| sto se kaze 'barani tic'? ili u mom kraju 'opajcani'? | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon stu 05, 2012 7:44 pm | |
| poz mestrima i pticarima
prosle godine najveci hit je bio moj TAJFUN CUNAMI a za ovu godinu pa i ubuduce najzesci do sada moj novi TAJFUN SENDI imacete prilike uskoro i uzivo to vidjeti i cuti | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon stu 05, 2012 8:04 pm | |
| Bravo maestro, izgleda da će neki jest tipkovnice i kompjutere! | |
|
| |
Markan
Broj postova : 93 Points : 93 Join date : 12.06.2012 Age : 30 Lokacija : Solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon stu 05, 2012 10:41 pm | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Bravo maestro, izgleda da će neki jest tipkovnice i kompjutere!
Iz tvojih usta u Božje uši hahahaha... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 07, 2012 11:23 pm | |
| Što je to ovih dana..................??????????? Nitko ništa ne piše, nema tićara, nema ptićara, nema grdelina, štiglića, češljugara, nema pjesme, a ni pisme. Gdje su oni silni grdelini pjevači od ljetos?????????? Zar su svi uginuli????????? |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet stu 08, 2012 12:18 am | |
| Ma nisu uginuli nego čekaju lito!!!! Hihihihi | |
|
| |
Sina BL
Broj postova : 70 Points : 70 Join date : 11.02.2011 Age : 45 Lokacija : Dublin-BL
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet stu 08, 2012 3:33 am | |
| | |
|
| |
Sina BL
Broj postova : 70 Points : 70 Join date : 11.02.2011 Age : 45 Lokacija : Dublin-BL
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet stu 08, 2012 3:38 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobar dan.
Gosp. Sina BL. ja ipak kolko imam iskustva a mogu reči radio sam dosta snimaka prema svojim prijašnim tičima,nikad mi snimak nije bio dočaran ni 60 posto živa tiča,a imao sam žive caklene jako dobre zijade.Uvijek kad bi snimio opet bi primjetio da to nema veze sa tičom koji ispred tebe piva.Kod vas to nemora biti tako jer imate pravi uređaj kvalitetniji za snimanje,a večina tič. nema prave kamere za kvalitetne snimke.
Pozdrav od GIGE. Pozdrav Gigo! Nisam gospodin pa u sljedecem postu slobodno mozemo na "ti"... Slazem se da snimak ne moze docarati ni 60% zivog tica, ali se ne slazem da on umanjuje ispravnost ispjavanog (odsviranog, odglumljenog itd...) To je isto ko kad bi rekli za nekog : On je odlican glumac, al kad ga snimim to nije ni 60% ko kad glumi uzivo u pozoristu... Ili, Oliver je odlican pjevac uzivo, ali kad ga snimis u studiju to nije ni 60%... NAPROTIV! Ako ne moze snimak docarati (s cim se slazem), to je zato jer niji isti gust nesto slusati uzivo i na snimku, nema adrenalina, nema gusta itd... ali to nikako ne znaci da snimak laze ili iskrivljuje stvari... Mozemo o ovom godinama, siroka je to tema i materija... A ja na forum svratim rijetko, nemam bas vremena, ali nastojacu odrzati neku normalnu cakulu, i odgovoriti na sve sto budem mogao... SVako dobro! | |
|
| |
Sina BL
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet stu 08, 2012 3:38 am | |
| - Galeb je napisao/la:
- Za dobar snimak osim prave tehnike bitno
je da se snimač razumi u ono šta snima tj. da nije gluvaš. Pozzz Potpisujem! | |
|
| |
Sina BL
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet stu 08, 2012 3:42 am | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
Nego sina imali neki snimak u toj tvom studiu sa zijadom koja valja da vidimo kako se cuje profesjonalni snimak.
Pozdrav Balta! Nazalost nema ni jedan, ali ne zato sto nema u "mom" studiju, vec zato sto izgleda nema nigdje na svijetu i nikad niko nije cuo. Ja sam pitao milion puta, odgovora nisam dobio.... Svako dobro! | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet stu 08, 2012 9:18 am | |
| Dobra večer.
Mislim da kad je riječ o snimku da se nebi tribalo odnosit pod neznanjem tičara po opisu gluvaš.Govorim kad su u pitanju snimci na tičare koji dobro poznavaju pijev, koji se sastoji od dobri vrlina i negativni ispijevani loših segmenata u batudi.Opet ču iznijeti svoje viđenje na snimak,nedaje pravi uvid putanje zijade, ona zna na snimku brzo izletjeti dok slušajuči uživo osiječamo pravu putanju njene dužine koja je več solidno opravdana.Tko je bar kod mene bilo sa kazefotonima snimanja a sad i sa foto aparatom. Uživo se naj bolje dočarava njena vrijednost u svim segmentima dobrim i lošim koji je mogu pratiti kroz izvedbu.Žao mi je Sina BL. da vam netko nestavi snimak sa CD.,izvedba prave caklene zijade jer toga ima na snimcima CD.Ipak ima nekih snimaka di se jako dobro očituje zijada kroz izvedbu, jer je snimano sa pravim alatom.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned stu 11, 2012 3:28 am | |
| - Sina BL je napisao/la:
- Tic_Bal. je napisao/la:
Nego sina imali neki snimak u toj tvom studiu sa zijadom koja valja da vidimo kako se cuje profesjonalni snimak.
Pozdrav Balta!
Nazalost nema ni jedan, ali ne zato sto nema u "mom" studiju, vec zato sto izgleda nema nigdje na svijetu i nikad niko nije cuo. Ja sam pitao milion puta, odgovora nisam dobio....
Svako dobro! Ja sam uvjeren da se zijade kakve mi trazimo mogu naci samo na ovim prostorima.Sigurno ih jos negdje ima ali ne u ovolikom broju kao sto je to bilo nekad ovde. Mislim da je Sina BL potpuno u pravu,a to dokazuje i bezbroj video snimaka po svitu,svega ima,ali zijade nigdi. Zato moramo bit ponosni na ovu privilegiju zvanu ZIJADA. |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned stu 11, 2012 5:51 am | |
| Dobra večer. Živijo Koce evo i ja bi se nadoveza dvije riječi na zijade.I ja mislim da smo mi u večini izvor zijadi,danas rijeđi u odnosu na druge države.Bio sam par puta u Češkoj večinom u vrime Nove God. grdelini pojedini ostaju cilu zimu doma i na ledovima do minus dvadeset,hraneči se sijemenom suncokreta što je kombaj preradio di uvijek u srži sime ostaje,pa tako na sreču grdelina i njima ima hrane kalorične za fudrat se u borbi protiv zime.Jednom sam bio i u četvrtom misecu sluša sam jih po prirodi imaju nešto zijadi ali u večini model rašpaste zijade.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned stu 11, 2012 7:44 am | |
| Ne kazem ja da nema zijadi bas nigdi,
culi su nasi ljudi u Italiji pa cak i u Njemackoj,sigurno ima i na drugim mistima,
ali na tako malom prostoru kao kod nas da se nađe toliko grdelina batudasa sa zijadama
svih profila i to u stotinjak kilometara,e to je stvarno srica i cudo.
Upravo zato su u Dalmaciji batude sa zijadom dominantna pisma grdelina,
i to je mislim jedinstvena pisma grdelina u svitu. |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned stu 11, 2012 8:06 am | |
| | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned stu 11, 2012 8:10 am | |
| Dobra večer. Meštre Koce slažem se u potpunosti sa vama zbog čega smo mi i odabrali da nam je batuda glavna pisma koju sačinjava zijada,najviše zastupljena u našim krajevima.
Pozdrav od GIGE.
Evo krenuo sam sve iz početka, vidit čemo oče li biti sriče,smatram da si me upeška,opet od nule krečem. | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned stu 11, 2012 6:57 pm | |
| - koce je napisao/la:
- Ne kazem ja da nema zijadi bas nigdi,
culi su nasi ljudi u Italiji pa cak i u Njemackoj,sigurno ima i na drugim mistima,
ali na tako malom prostoru kao kod nas da se nađe toliko grdelina batudasa sa zijadama
svih profila i to u stotinjak kilometara,e to je stvarno srica i cudo.
Upravo zato su u Dalmaciji batude sa zijadom dominantna pisma grdelina,
i to je mislim jedinstvena pisma grdelina u svitu. Koce još te na zijadi pa taj pojam ovde na forumum mnogima nije jasan ni prije ni dan danas,a neki nikad to u svom životu neće ni imat niti priliku za slušat. Oni koji su učili od krivih ljudi koji ne znaju ili koji su NAČULI kako treba pivat grdelin takvi ovde sada drže predavanje kako treba izgledat zijada. Jučer sam sluša tobože nekog hvaljenog GMO tića koce prijatelju šta da ti rećem iskreno katastrofa nad katastrofama i onda udre neku sumnjivu zijadu. GMO SAMO NAPRID NE DAJ TE SE POKOLEBAT IMAJ TE SVOJE VIZIJE NE ODSTUPAJTE NI MILIMETRA. Kad bi se stari tićari digli iz groba pa čuli te vaše GMO odma bi se vratili ponovo u grob. Moj zaključak je da takvi kao šta su ovi GMO lipo naprave za sebe jedan standard npr njima najbliži bi bija ovaj španjolski i neka se drže toga a nas tičare ostave sa tim svojim kvazi zijadama na miru i da nas više ne zamaraju glupostima i kamerama. | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned stu 11, 2012 7:52 pm | |
| Hihihihi, kako nisu imali di cut pravu zijadu???? Pa tvoj klan je stavio nekoliko video klipova a pravom Pravcatom zijadom!!! Svaka čast | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon stu 12, 2012 7:07 am | |
| I ja frzeline podupirem gmo,
ljudi se trude i triba im skinit kapu.
Polako se ide naprid,mene ta vrsta ticarstva ne interesira ali ih
podrzavam i zelim im da imaju odlicne gmo - grdeline,
zasto ne! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|