| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|
+43prava zijada Baketina domo DjordjeVet portulata pujdo miro katic supergirl Markan MI 2 F I N K O sole gare JAMES BOND Škuri tić Gigo lord189 Tic_Bal. MONSTRUMO probiotik ĐEKO ivica.milanovic13 faraon VELE1 frickočak PESTI eumox arboret ivica angjello enver vrca GRANDE pele frzelin DOMENICO Jandrek Moćun rico YOGI euzebio kain CIBO 47 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon stu 12, 2012 11:05 pm | |
| Ha,ha nebi tija bit zločest ali da mi je samo znat ovi neki znalci od koga su učili i kad su se počeli bavit batudom.... | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto stu 13, 2012 1:50 am | |
| Pozdrav svima. Koce živio šta ima nova kod tebe. Ima li pomaka,išta napredka. Primječujem ima nešto selidbe, nije toliko loše.Ža mi je što nismo bliže pa bi i ja sija sa vama na piče u laganu čakulu,pozdravi kolege iz Kalanharija lipa su to druženja.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto stu 13, 2012 2:01 am | |
| - GRANDE je napisao/la:
- Ha,ha nebi tija bit zločest ali da mi je samo znat ovi neki znalci od koga su učili i kad su se počeli bavit batudom...
KUME GRANDE pokazi nekim pticarima sto je BATUDA naravno sa pravom ZIJADOM | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto stu 13, 2012 3:46 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Pozdrav svima.
Koce živio šta ima nova kod tebe. Ima li pomaka,išta napredka. Primječujem ima nešto selidbe, nije toliko loše.Ža mi je što nismo bliže pa bi i ja sija sa vama na piče u laganu čakulu,pozdravi kolege iz Kalanharija lipa su to druženja.
Pozdrav od GIGE. Je Gigo, mi smo svaku vecer u kalaharija,to nam je ka dnevni boravak. Sta se tice pisme,kako se rano smraci,dođem kasno s posla, taman da nista ne cujem. Svi mladi sta nisu bili u mom pivanju su maknuti,tako da je prvo skartavanje zavrsilo. Ovo sta je ostalo ne triba prišit,kroz dvanaesti misec cu sve prislusat i napravit jos jednu selekciju,vjerovatno zadnju. |
|
| |
Galeb
Broj postova : 40 Points : 42 Join date : 29.09.2012 Lokacija : Igrane
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto stu 13, 2012 3:52 am | |
| Pozdrav Gigo jutros u Makarskoj slucajno naletim na jednog tičara pa odosmo na kavu malo sili doďe još jedan stariji tičar koji te pozna.Jeli ti radiš u vodovoda?Nasmija me kad je reka dasi malo infiša i kako imaš dobre verdune a grdeline loše.Volio bi idući put popit kavu stobom. Pozzzz | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto stu 13, 2012 4:11 am | |
| Živio Galebu,i mene su nekad tako zvali u litnjim misecima ,a šta je lipo lipo je. Prijatelju infiša ni mrve več radi se već sam spominja o četri lige kvalitete.A neki to nikad neče peškati pa se dešava da im negativni tiči prolaze u pozitivne.Neznam o kome se tu radi kolegi di ste pili kavu,ali ovdje svega ima par boljih poznavaoca a ostali idu u niže lige. Infiša možda jesan u ovom pogledu veliki rad i trud i vrime ostavljeno za doči do pozitivnog tiča,dok večina(,večina) čeka da im se da gotov tič ili da ga kupe.Za mene nikakvi tičari,več gotovani. Najviše cijenim rad tičara di sam se muči svojim načinima da dođe do dobra tiča,takvi su mi tičari dragi za čakulu,gotovani nikako.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto stu 13, 2012 5:35 am | |
| Ma šta pričaš, nema slađe nega bacit 2000€ na tica! To je najveći gust! | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto stu 13, 2012 6:19 am | |
| Dobra večer,tu smo da čakulamo. Evo me ka odvijetnik u obranu tiča. Šta oču reči ako tič ima prave (jače) kvalitete po pitanju pletiva i zijade, mirita opravdano tu svotu spomenutu. Znači po mom pogledu nije precijenjen več zaslužuje tu vrijednost.I ja znam reči e ovaj vridi ovoliko,ijako ja nevolim kupit tiča nikako ALI mu odajem priznanje spominjuči cifru visoku AKO je zaslužan.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Sina BL
Broj postova : 70 Points : 70 Join date : 11.02.2011 Age : 45 Lokacija : Dublin-BL
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto stu 13, 2012 7:05 am | |
| - ĐEKO je napisao/la:
- GRANDE je napisao/la:
- Ha,ha nebi tija bit zločest ali da mi je samo znat ovi neki znalci od koga su učili i kad su se počeli bavit batudom...
KUME GRANDE pokazi nekim pticarima sto je BATUDA naravno sa pravom ZIJADOM Sad ce kum, od kuma za kuma... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto stu 13, 2012 7:49 am | |
| Da,tako je to u Splitu, od malih nogu prijatelji,ticari,kumovi |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto stu 13, 2012 9:59 am | |
| Gigo ja te shvatam da zelis od svoga truda da stvoris tica ali ako te tic dirne kada zapijeva,a ti ga ne zelis jer nije iz tvoga uzgoja onda gigo mogu ti reci ispunjavaj i dalje loto mozda naleti i tebi tic Htjeo sam reci nije lose se pojacat pa onda ako te sreca posluzi izvuci tica slicnog ili cak boljeg ps.Meni kada bi se neki tic tuđi svidjeo ja bi nastiojao do takvog tica doči na bilo koji nacin ,čak bi se sluzio i prevarama U smislu dam ti 3 za 1 -og ili cak i vece prevare samo da ga imam | |
|
| |
Galeb
Broj postova : 40 Points : 42 Join date : 29.09.2012 Lokacija : Igrane
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 12:25 am | |
| Da se nadovežem na navedeno Ako nemože nikako drugaćije onda Pošteno! Pozzzz | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 12:45 am | |
| Dobar dan,živio Tič Bal. Vidiš moj kolega sa foruma ja ipak tebe ne shvačam i ne želim nikako prihvatit tvoj stil za doči do uspijeha kvalitetna grdelina.Ovaj hobi i je jedno kolo recimo LOTO,ali to i je( izazov) očekivanja dali če te posrečiti uz veliki trud.Ja zasigurno nikad nebi prošao crtu ljudskosti i mog karaktera u smislu samo da dođem do tuđeg tiča.Ipak svi smo malo različiti i to je dobro.Kolko naslučujem u tvom pisanju ti si za rad ALI prvo moram kupit dobra tiča.I sad moj OGROMNI trud,vrime,masa preslušanih,itd.pa da ja tebi odam priznanje na kupjena tiča,zamene žalost što znači nema veze sa riječi tičar.Mene če sigurno jako dobro razumiti tičari koji ulažu veći napor rada sami i ne čekaju da traže tiča kod drugih.Ima i u mom kraju ptič. koje ja zovem gotovani,pa ako si naletio na tiča on če lakočom reči stavi mi dva mladca na učenje. UH što sam alergičan na te ptičare.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 1:46 am | |
| Ok ali opet ja ne mogu shvatiti taj ponos ja nebi tuđeg cak i ako mi neki prijatelj izlazi u susret sa ticem kojeg bi ja bas volio. Bez obzira na sve zelim ti sve naj bolje Gigo. Sto se tice prevara tesko ko koga moze da prevari za tica . Hehe jednom prilikom jesam jednom covjeku dao 3 tica nesto parica za 1-og njegovog . Sto se tice gotovog tica koji je kupljen evo danas je uspijeh i sa tim ticem nauciti par za sebe jer je priroda otisla u kurac a da ne govorim o ocacima koji pijevaju po granama. Misljenja sam da zivim 100g ne moze se izbaciti onako na srecu neki tic sto vec neki ljudi imaju u ćibama zasto ja onda ne bi skratio sebi muke i ispunio svoju dušu sa nekim ticem sa prihvatljivim novcima Pozz. | |
|
| |
probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 2:11 am | |
| dajem vizlasa za azijca ujme,ako moze štenca od misec ipo ujme,šarenijeg ujme | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 3:26 am | |
| Gigo prvo veliki pozdrav,drugo pricas gluposti,trece kad budes ikad vise tija kupit sebi recimo auto nemoj ga kupovat nego uzmi lipo posebno zeljezo,lim,plastiku,sve ostalo i napravi ga sam sebi.Sigurno ces onda vise uzivat u njemu.Vjerovatno ce bit i bolji.A dotad vozi ovo sta vozis,odnosno slusaj sta slusas.Ako me peškaš naravno...Do tada zelin ti puno uspjeha svako dobro i puno sriće,tribat ce ti sigurno..... | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 3:55 am | |
| Gigo naprimjer ako se kupi neki unjuli tic sa lijepo zijadom pa sa njim mozda se izbaciti tic koji je donjeo sa sobom neka 2 takta u batudi . Eto to je vec napredak i vec je tu dosla jedna batuda drugacija nego ona kupljena. Znaci od necega se mora krenuti a normalno da je lakse kada vec tic ima batudicu sa prolaznom zijadom. Fala bogu da ljudi,prijatelji imaju u cibama lijepe batude pa se mogu kupiti ili dobiti inace bi odustao od grdelina kao sto su i ovi GMO projekt odustali nakon 7 godina | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 4:33 am | |
| Dobra večer,živila mi obojica. Moj Vrca imam ja jednog prijatelja tič., koji čim se negdi čuje da ima tič zove a zašto da bi odma kupio nije bitno pošto. Samo da je unjega naj bolji i šta bi ja sad triba pričat drugima da on ima naj boljeg. Nebudite sigurni da se nemože velikim radom naletit na tiča,samo problem je što nitko neče da se trudi puno,ima dosta metoda al uz veliki rad. Vrca žalosno je s čim tiča uspoređuješ,evo posječaš me na mog prijatelja koji tvrdi da je isto kad ja uvatim zubaca od 4 kila ili on kupi od 6 kila,ka on je lovac, žalost ali primjetio sam to je poprimio od nekih tičara u Splitu.Tic Bal sve OK,jedno je ka ti da prijatelj a sasvim drugo kad kupiš.Vrca sriče će mi tribat ali nedolazi bez velikog rada,odavno sam u tim vodama znam da je to ka loto ,ali još u meni ima nade.
Pozdrav obojici od GIGE.
| |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 4:49 am | |
| Ko ce kupovat,nek kupuje,njegova stvar osobna...Al isto tako ko.nece nemora,samo Gigo nisi ti tu mjerodavan nit si ti taj koji ce odredjivat jel to moralno,a sta nije il jeovako il onako.Ti imas svoj stav i njega se drzi,postujem ga,al nepljucaj po onom ko razmislja drugacije od tebe.U nadi da ces i ti jednom uvatit stogod batude i zijade,zelim ti svako dobro.
| |
|
| |
enver
Broj postova : 96 Points : 96 Join date : 12.04.2011 Age : 57 Lokacija : kaštila
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 5:11 am | |
| Pozdrav ekipi, evo puka bi kad nebi i ja šta nadoda na ovu temu kupovanja i stvaranja tića od nule. Otkad sam u tičarstvu , a ima skoro 40 god da sam u tome koliko je meni poznato samo je desetak tičara stvorilo od nule nešto. Unatoć očacima i svemu drugome i to se vrlo dobro zna jer su vrste pisme potekli od njih i zovu se po njima pivanja. Volija bi da me neko demantira u ovoj tvrdnji. Iskreno kupova sam i ja tiće shodno mogućnostima u tim momentima ili sam se minja ali to su uglavnom simbolićne cijene i više manje na prijateljskoj osnovi. PS. Vrca sritan rođendan! (sa zakašnjenjem) | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 5:32 am | |
| A daj nek mi netko objasni razliku između ulovljena gotova tica iz prirode ili kupljena gotova tica od osobe X ???? Kakvo je umijeće prve ili druge osobe u tim radnjama? Isti je to kurac, samo drugo pakovanje. Kakve to ima veze na koji si način dosa do dobrog materjala za rad? Bitno je ono šta ćeš sa tim napravit i tu se vidi znanje ili neznanje. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 6:24 am | |
| Dobra večer svima. Vrca tako je nek svak radi kako želi. Govorio sam samo iz svog kuta pogleda u tičarstvo,nema sile od mene nikome nameća pravila,ali budimo realni da nije red se falit tuđim tičem u svoj rad,na vas tu na nikoga ne upirem prstom.Enver ima sam više puta nekog pozitivnog tiča iz želand., pa stoga mogu reči da triba veliki rad uz spoj sa srečom.Monstrumo dragi u mojim manjim mistima večinom se poštivalo rad ,sam se izborit u prirodi za doč do uspijeha.Moram reči znao sam da se i tiči kupuju ali nikako da je to uzelo zamah veliki,ajde neka vam je sa sričom po tom pitanju gušta.
Živili poz. od GIGE. | |
|
| |
Sina BL
Broj postova : 70 Points : 70 Join date : 11.02.2011 Age : 45 Lokacija : Dublin-BL
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 6:36 am | |
| Nema tu puno filozofije, ima ljudi i ovakvih i onakvih, onaj ko nema problem s kupovinom nikad nece razumijeti onoga koji ima. Ja znam dosta grdelinasa, koji bi umro a ne bi kupio ili uzeo tudje, radije nece ni drzati, cak ne bi ni prodao radije bi umro, a kamoli kupio!
Ima ljudi plate kurvu, a moj kum kaze : Radije bih ga na panj i udario sikirom! Sve je u zivotu radio, al kaze da bi mu to bilo najnize:D Nismo svi isti...
Od kuma za kuma... | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 6:52 am | |
| poz ticarima i pticarima Citam ove postove i svi su do negde u pravo......al za mene osobno najsladze je kad sam stvoris to sto zelis ,, nekad se kupovalo dobrih grdela al sad ovih zadnjih 15 do 20 godina NITKO ti nece prodat najboljeg ili nekog prosecnog grdelina ...jedino mores kupit neki grdelin sa dobrom zijom sa mnogo SKARTNIH GLASOVA a ja takve pustam u prirodu ..ja jos nisam cuo da je netko kupio kompletnog i cistog grdelina sve zavisi od samog pticara kolko se razume u pjev | |
|
| |
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri stu 14, 2012 7:01 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- A daj nek mi netko objasni razliku između ulovljena gotova tica iz prirode ili kupljena gotova tica od osobe X ????
Kakvo je umijeće prve ili druge osobe u tim radnjama? Isti je to kurac, samo drugo pakovanje. Kakve to ima veze na koji si način dosa do dobrog materjala za rad? Bitno je ono šta ćeš sa tim napravit i tu se vidi znanje ili neznanje. A sta ti mislis Monstrumo npr. kako bi ti bilo da ides slusat tiće u trojice ticara a u drze isti pjev?Ili npr svoj pjev prodajes i imaju ga jos tri ticara?I di je tu gust?Ticara najvise krasi njegov tic i njegov pjev i po tome ga se i pamti jel me razumis.A do gotova tica iz prirode triba dobro oznojit j.j. al u biti je malo gotovih tica vanka a tu se temelji rad ticara i uspjeh!!!!I zamisli ti sada netko ko godinama se muci,probaje,uci,skartaje pusta parenja da bi dosa do nekakvog tica nadje se neki ticar kupi gotovog tica i on se hvali da je njegov najbolji i da mu se prizna a ovi izgubio pola zivota,zivaca itd... ne neide to tako.Eto ti razlika kad si pita.Lako je naucit tica ali je problem"UCITELJ"! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|