| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| | | | Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lis 09, 2012 9:10 am | |
| - Sina BL je napisao/la:
- Gigo je napisao/la:
- Dobar dan Sina BL.
Na forumu je bilo par vrsta cakleni zijadi (ISPRAVNIH), jasnih ,razumnih kroz cilu putanju izvedbe.Što se tiče prolaza za caklene zijade ispravne ,ja bi ih sveo na ocijene od 3 do 5,i u ovom okviru ocijena naj više ih ulazi ocijena trojka i četvorka.Ovaj raspon ocijena za zijade caklene (dijeli) dužina luka kolumbara,pa tako i za ravne zijade dužina pristojne ispijevanosti,di obe dvije vrste cakleni zijadi nesmiju biti prekinute u kraju ispijeva. Po meni bi značilo manja ocijena manja dužina na zijadama koje su uredno ispijevane u svojoj dužini početka i kraja.
Pozdrav od GIGE.
Postovanje Gigo!
Mozete li mi reci koji su to tici po vama, ovih par ispravnih (kako ste rekli), koji je po vama najbolji? Da li se slazete sa "Skurim" da je to Angelov (po Skurom jedino taj ima prolaz) ili po vama ima i boljih tica na forumu?
Ako sam dobro razumio, rijec "caklena" po vama se ne odnosi na boju zijade, nego na njenu izvedbu, da ima sva slova, duzinu, kolumbar? Ili je "caklena" = savrsena zijada, sa svim ovim stavkama?
Hvala i svako dobro! G.Angelo je stavio tri grdelina na forum.Dva na ovi forum jednog na drugi forum koliko ja znam.Toga na drugome forumu nisan cuo ali ova dva jesan i oba su grdelina vrlo dobra i imaju krasne taktove mislim da je prvi isa u duplo pletivo i imaju vrlo dobre zijade mada mi se cinilo da drugi grdelin koliko se sijecam mladi ima je za nijansu bolju zijadu.Eto te dvi zijade su za mene jedine koje prolaze i kojima bi dao skoro +4.A usput CAKLENA znaci bistra zijada tj, da nije mutna,greza,raspasta.To nema veze sa izvedbom.Pozz | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lis 12, 2012 9:59 am | |
| |
| | | CIBO
Broj postova : 227 Points : 245 Join date : 08.01.2011 Age : 62 Lokacija : SINJ
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 13, 2012 12:37 am | |
| .......lipo za vidit ...... | |
| | | Sina BL
Broj postova : 70 Points : 70 Join date : 11.02.2011 Age : 45 Lokacija : Dublin-BL
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 13, 2012 2:02 am | |
| - Škuri tić je napisao/la:
- Sina BL je napisao/la:
- Gigo je napisao/la:
- Dobar dan Sina BL.
Na forumu je bilo par vrsta cakleni zijadi (ISPRAVNIH), jasnih ,razumnih kroz cilu putanju izvedbe.Što se tiče prolaza za caklene zijade ispravne ,ja bi ih sveo na ocijene od 3 do 5,i u ovom okviru ocijena naj više ih ulazi ocijena trojka i četvorka.Ovaj raspon ocijena za zijade caklene (dijeli) dužina luka kolumbara,pa tako i za ravne zijade dužina pristojne ispijevanosti,di obe dvije vrste cakleni zijadi nesmiju biti prekinute u kraju ispijeva. Po meni bi značilo manja ocijena manja dužina na zijadama koje su uredno ispijevane u svojoj dužini početka i kraja.
Pozdrav od GIGE.
Postovanje Gigo!
Mozete li mi reci koji su to tici po vama, ovih par ispravnih (kako ste rekli), koji je po vama najbolji? Da li se slazete sa "Skurim" da je to Angelov (po Skurom jedino taj ima prolaz) ili po vama ima i boljih tica na forumu?
Ako sam dobro razumio, rijec "caklena" po vama se ne odnosi na boju zijade, nego na njenu izvedbu, da ima sva slova, duzinu, kolumbar? Ili je "caklena" = savrsena zijada, sa svim ovim stavkama?
Hvala i svako dobro! G.Angelo je stavio tri grdelina na forum.Dva na ovi forum jednog na drugi forum koliko ja znam.Toga na drugome forumu nisan cuo ali ova dva jesan i oba su grdelina vrlo dobra i imaju krasne taktove mislim da je prvi isa u duplo pletivo i imaju vrlo dobre zijade mada mi se cinilo da drugi grdelin koliko se sijecam mladi ima je za nijansu bolju zijadu.Eto te dvi zijade su za mene jedine koje prolaze i kojima bi dao skoro +4.A usput CAKLENA znaci bistra zijada tj, da nije mutna,greza,raspasta.To nema veze sa izvedbom.Pozz Pozdrav Skuri. Hvala na odgovoru koja od svih do sada zijada na ovom forumu (po vama) jedino prolazi. Hvala i na pojasnjenju rijeci CAKLENA, i ja sam tako mislio, ali mi Gigo nije odgovorio iz prve ruke (s obzirom da je on prvi pomenuo tu rijec). Mislim da bih iz ovog vaseg posta mogao dobiti i odgovor na pitanje koje sam postavio Balti, a to je da zijada koja ima lijepu boju (glatku) i dalje moze biti neispravna (izvedbom). To je samo moje misljenje koje sam iznio ima godinu-dvije na ovom forumu, al mnogi se nisu slozili s tim... Usput, ako Gigi nije tesko da odgovori na pitanja, ako iz nekog razloga nece, nema veze, sve ok. (Postovanje Gigo! Mozete li mi reci koji su to tici po vama, ovih par ispravnih (kako ste rekli), koji je po vama najbolji? Da li se slazete sa "Skurim" da je to Angelov (po Skurom jedino taj ima prolaz) ili po vama ima i boljih tica na forumu?p.s. Pogledao sam skoro sve snimke ovog pticara sto je Zako postavio, kakva ljepota, dvoriste, volijera, divlje ptice koje dolaze na hranjenje... Sat vremena sam odmarao dusu gledajuci Pozdrav i svako dobro! | |
| | | Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 13, 2012 2:44 am | |
| Dobar dan Sina BL. Uvijek sam voljan svakome odgovoriti kolko mogu i znam, pa evo sad i vama.Problem je kod mene što neznam tražiti tamo di triba na forumu pojedine vrste snimaka,inače sam tio tebi pokazati jedan snimak koji sam kod Škurog tiča slušao u vezi caklene,kristalne ,glatke,bistre zijade da ti na njemu snimku uvidiš dočaranost ove zijade sa više razlićiti naziva.Mislim da je tič bio iz Livna srednjeg dometa zije,ali veoma jasne kroz izvedbu svoje dužine.Zasad je po onom što sam ja čujo Angelov naj bolji tič u kompletu i po pitanju pletiva (taktova) i zijade kolumbara.Nisam sto posto precizan u vezi zijade dali je tip caklene ili tip iz kategorije (lagane) rašpice,ali sa cilim pristojnim ispijevom.Govorim o snimku koji je skinut sa onog foruma,a druge tiče mu nisam slušao koje je Škuri sluša.Isto tako lošiji snimci mogu i varati oduzeti pravu vrijednost zijade u pogledu davanja opisa za ocijenu vrjednovanja,pa stoga i negovorim o drugim tičima jer mi snimak nije posve jasan a tič je možda posve ispravan.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 13, 2012 4:14 am | |
| | |
| | | DARKO-M
Broj postova : 15 Points : 15 Join date : 14.01.2012 Age : 44
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 13, 2012 11:09 pm | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobar dan Sina BL.
Uvijek sam voljan svakome odgovoriti kolko mogu i znam, pa evo sad i vama.Problem je kod mene što neznam tražiti tamo di triba na forumu pojedine vrste snimaka,inače sam tio tebi pokazati jedan snimak koji sam kod Škurog tiča slušao u vezi caklene,kristalne ,glatke,bistre zijade da ti na njemu snimku uvidiš dočaranost ove zijade sa više razlićiti naziva.Mislim da je tič bio iz Livna srednjeg dometa zije,ali veoma jasne kroz izvedbu svoje dužine.Zasad je po onom što sam ja čujo Angelov naj bolji tič u kompletu i po pitanju pletiva (taktova) i zijade kolumbara.Nisam sto posto precizan u vezi zijade dali je tip caklene ili tip iz kategorije (lagane) rašpice,ali sa cilim pristojnim ispijevom.Govorim o snimku koji je skinut sa onog foruma,a druge tiče mu nisam slušao koje je Škuri sluša.Isto tako lošiji snimci mogu i varati oduzeti pravu vrijednost zijade u pogledu davanja opisa za ocijenu vrjednovanja,pa stoga i negovorim o drugim tičima jer mi snimak nije posve jasan a tič je možda posve ispravan.
Pozdrav od GIGE. pozdrav velikom dalmatinskom majstoru g. Gigi .Izvesno vreme me nije bilo na forumu ali uvek rado pročitam vaše postove i vaše znanje veoma cenim. Ako se sećate pre izvesnog vremena sam tražio da bi nešto kvalitetno kupio dole kod vas i svi su me usmeravali na koce stiglici a i svidelo mi se,a vidim sad vi a i još neki drugi pominjete nekog drugog a i ja se sećam da su i prije neki spominjali angela a čak sam neke i pitao pa su mi rekli da u od koceta najbolji.Da li su bolji od kocetovih? Vidim da vi tvrdite,a vaše mišljenje iznimno cenim,da je to najbolje dosada na forumu.Da li može negde da se posluša.Da li poznajete tog čpveka ,da li je na forumu.da li mogu da stupim u kontakt sa njim nekako g koce nisam ja od vaših odustao Od kvalitete me neće zaboleti glava nažalost ove godine mi je letovanje otpalo pozdrav od Darka | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 13, 2012 11:19 pm | |
| dodi u mene pa kupi neces falit,jedino ja imam zije s kolombarom | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 13, 2012 11:34 pm | |
| Dobar dan. Gosp. Probiotik recite mi na čijeg ste tiča mislili sve je to kratko. Biču zahvalan.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 13, 2012 11:40 pm | |
| Dobar dan . Gosp. Darko M vama svaka čast ,ALI ja nevolim ni kupnju ni prodaju tiča,neprihvačam ovaj HOBI pazarom.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 14, 2012 4:42 am | |
| Gosp.Gigo a sta to nije kratko | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 14, 2012 5:03 am | |
| Gosp. Probiotik tič od Gosp. Angela snimak koji je skinut dupla batuda dosta jake zijade NIKAKO NIJE KRATKO,ako ste slučajno na tog tiča mislili.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 14, 2012 7:13 pm | |
| ne znam sad tocno koji je to,mozete mi stavit taj snimak,di cu nac to da cujem | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 15, 2012 12:05 am | |
| Dobar dan. Gosp. Probiotik vidim čitate moje postove i možete me čitko pratit,razumit.I iza jednog posta di ja spominjem da je Angelov tič vrijedan pažnje i vrlo dobre kvalitete,vi zatim iza mog teksta pišete (sve je kratko).I ja opet ka čovik od bon tona vas lipo navodim precizno o kom tiču mislim,a vi zatim samnom u zajebanciju.Molim vas ja nisam predmet, ne idite tako samnom u priču.Sve ste mogli razumit u pisanim prijašnim postovima,a i znate da snimke više nema na koju sam se ja naj više oslanja u kvalitetnom smislu, tiča Angelova.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 15, 2012 1:37 am | |
| Gospon Gigo, ne znam na koji snimak mislite od gospodina Angela? Ja imam dva njegova snimka....jedan vani na nekom kamenu koji traje dvadesetak sekundi ili onaj u nekoj kući i traje oko 4,5 minuta. Recite na koji ste mislili i ja ću ga sutra postaviti, kada dođem doma, jer ovdje na poslu ne mogu na youtube. |
| | | angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 15, 2012 2:00 am | |
| - žako je napisao/la:
- Gospon Gigo, ne znam na koji snimak mislite od gospodina Angela? Ja imam dva njegova snimka....jedan vani na nekom kamenu koji traje dvadesetak sekundi ili onaj u nekoj kući i traje oko 4,5 minuta. Recite na koji ste mislili i ja ću ga sutra postaviti, kada dođem doma, jer ovdje na poslu ne mogu na youtube.
Ne misliš valjda zaradit tužbu zbog povrede autorskih prava žako.... ps Imam ja još snimki,ali na forum neće dok ostali mudrijaši sa foruma ne postave svoje | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 15, 2012 2:37 am | |
| Dobar dan Evo Gosp.Angjello vi ste odgovorili Žaku. Ja preko vas nebi ni priša odgovoru. Ima sam vas namijeru zapitat za odobrenje, o kojem tiču je riječ, eto vi ste me preduhitrili i dali odgovor (ipak je to vaš tič).
Pozdrav obo dvojici od GIGE. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 15, 2012 5:44 am | |
| - angjello je napisao/la:
- žako je napisao/la:
- Gospon Gigo, ne znam na koji snimak mislite od gospodina Angela? Ja imam dva njegova snimka....jedan vani na nekom kamenu koji traje dvadesetak sekundi ili onaj u nekoj kući i traje oko 4,5 minuta. Recite na koji ste mislili i ja ću ga sutra postaviti, kada dođem doma, jer ovdje na poslu ne mogu na youtube.
Ne misliš valjda zaradit tužbu zbog povrede autorskih prava žako....
ps
Imam ja još snimki,ali na forum neće dok ostali mudrijaši sa foruma ne postave svoje Oprostite gospodine Angjello. Nisam mislio ništa loše. Ako ste Vi protiv, onda ništa. Ispričavam se još jednom. LP |
| | | probiotik
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 15, 2012 7:08 am | |
| Gosp.Gigo ne idem ja u zajebanciju a da je sve kratko nije digresija na vas post vec opcenito,i prije sam to pisa,poslusa sam neke zadnje stavljene snimke ali ne znam tocno ciji su to tici bili,uglavnom nista posebno niti uznad prosjeka,mene to ne zadovoljava | |
| | | lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| | | | probiotik
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lis 16, 2012 12:39 am | |
| | |
| | | probiotik
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lis 16, 2012 12:49 am | |
| sta se bojite stavljat snimke ujme ja cu ih 10 stavit samo nek mi propivaju ujme | |
| | | Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lis 16, 2012 2:18 am | |
| Dobar dan. Ja ču prvi. Nemam snimku ,tiči mi ne peškaju (pozitivnu ocijenu). MOJA ISTINA.
Pozdrav od GIGE. | |
| | | angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lis 16, 2012 8:19 pm | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobar dan
Evo Gosp.Angjello vi ste odgovorili Žaku. Ja preko vas nebi ni priša odgovoru. Ima sam vas namijeru zapitat za odobrenje, o kojem tiču je riječ, eto vi ste me preduhitrili i dali odgovor (ipak je to vaš tič).
Pozdrav obo dvojici od GIGE. Gigo nemoj ovo shvaćat kao da ja imam nešto protiv tebe.Nemam Gigo,a kako bi i moga imat kad se niti ne poznajemo. Pogledaj koliko ima članova na ovih par foruma,a koliko je ljudi postavilo snimke. Nitko neće postavi,a svi nešto imaju.A svi znaju komentirat(čitaj gadit) tuđe ptice,i tražit im mane(dlaku u jajetu....a svojima ne vide cili čuperak kose....). Neki od onih koji neće stave se pravdaju sa tim ...kao nije dobar,vrlodobar..tj. nije prolazan.....a među te i ti sebe ubrajaš...a kada mora bit..di to piše u pravilima da mora bit takav.....Pa ovo je grdelinaški forum....neka stavi svatko ono šta ima u kući....eee ali bojim se da onda velika većina ne bi mogla gadit tuđe tice...a ovako može...jer oni u kući imaju "tiće kakve nema nitko",a nitko im ih nije čuja.... Eto gigo,nadam se da si me razumija.... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
| | | | Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|