Broj postova : 227 Points : 245 Join date : 08.01.2011 Age : 62 Lokacija : SINJ
Naslov: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 7:44 am
....tema koju je započeo Djordje se nastavlja ....
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 7:51 am
Monstrumo gdje su ta pletiva u batudi što su duža od 3-4 sekunde?
Davno sam pisao 3x3=9s.
Jos uvjek niko nije stavio tica da je spojio 3 batude sa po 3 s 3 x 3 = 9 s. matematicki zadatak
ps. Normalno mislim na 3 vezane batude koje traju po 3s da nije video sjeckan
domo
Broj postova : 66 Points : 66 Join date : 19.01.2011 Age : 48 Lokacija : KAŠTELA
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 8:09 am
ovako je bilo otprilike sa mojim prvim videom,hahahhaha samo naprid
lorena1990
Broj postova : 32 Points : 32 Join date : 31.10.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 8:48 am
Pita ćaća valja li ovo išta? Ima li ovdje dužine?
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 6:32 pm
Žako ne laprdaj puno ti si jedna neznalica i nečeš nikad ništa znat.
U Pestija si doša da ti da šta mukte jer si ti jedan manjamuktaš i šminker.
Mora bit da ti je da Pesti štakod mukte pa sad sereš sve od reda uVATI SE PAPAGALA I STAVLJAJ IM ČIPOVE DA TI BRŽE KREPAJU.
Ti si zadnji čovik koji može bilo šta reč vezano za tiće jer ne znaš niti možeš naučit u tim godinama koje imaš.
Sad kada te je Pesti dobro naija oborite ribe i preopteretija ti želudac moga si od kolpa bez stajanja vozit svog limenog ljubimba BMW I NABIT SI OČALE pa u Osjek. Pazi da ne daješ puno gasa jer bi moga vidit BILI DIM i obezvrijedit svog BMW.....
Zadnja promjena: frzelin; čet lip 20, 2013 5:13 am; ukupno mijenjano 1 put.
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 6:45 pm
domo je napisao/la:
ovako je bilo otprilike sa mojim prvim videom,hahahhaha samo naprid
Domo Tada sam ja postavio matematicki zadatak 3x3=9 ali ga niko nije rijesio do dana danas. Bilo je usmeni odgovora koji su odgovarali na usta ali pismeno jos niko nije postavio da se vidi
Evo žako je napisao da nisu pestijevi dvotaktoli kao Yogijevi i Kocini . Pestijevi pijevaju "DUGE BATUDE".
HEHE žako kako može biti duga batuda koja traje 2 sekunde ???
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 20, 2013 7:34 am
Žako ideš mi na ..n.. do kraja.
Ima li šta mukte navali žako još malo pa nestalo.
Ti i možeš imat dobro auta ali di drugo trošiš sve ti je mukte pa čak ručak i večera u vojarni na državni proračun....
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lip 20, 2013 8:22 am
Bit će koce snimaka,brzo će i cvoko snimit .A šta se tiče onog drugog takmićenja ,to je izgleda jedino takmićenje koje se ne snima.Valjda imaju svoje razloge .
pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lip 21, 2013 12:39 am
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lip 21, 2013 9:49 pm
Živili.
Drago mi je da če kolege svoje tiče batudere iznijeti na okršaj koji je bolji.Vidim Tič Bal govoriš o sekundama da je bar 3 ili 4 pa naprid batuda vremenski ispivana.Za mene u ovom sad nadmetanju i ne igraju sekunde kolko je važno čija su pletiva lipša,sporija ,obojana glasom znači lipši uviđaj u ispijev štekatni taktova,zatim dali su obe zijade posve bistre,čiste,razumne,čija nosi bolju dužinu kolumbara a i da je dominantnija kroz paranje luka parabole.Jedino pravo ocijenjivanje i opis svih detalja je u živo kao što če sad kolege i napraviti,nači se na izazovu dvaju batudera.
POZDRAV.
Tic_Bal.
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lip 21, 2013 11:24 pm
Gigo ja sam to napisao iz razloga sto se prica o nekim dugim batudama.
Meni ova batuda sto je imam je prelijepa nekome je to prekratko,nevalja ništa i ne cuju nikakvo pletivo.
Zato i jesam napisao ovima sto vole štekata pletiva to da jos niko nije postavio te duge batude koje traju više od 3.S. i da ih je tić spojio bar 3 puta.
Volio bi i ja čuti da neko stavi 2-3 štekata pletiva sa nekom zijadom prolaznom ali ljudi se boje staviti jer bi im dolazilo kuči svaki dan na slušanje
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lip 22, 2013 1:42 am
Sparina i omara je malo ubila žestinu u ljudima i grdelinima izgleda.Bolje je tako jer se vrlo lako pređe dobar ukus pristojnog razgovora.Očito su velike razlike u pogledima i vrednovanju grdelina.Za mene nema dilema okolo tih stvari jer se držim naučene tradicije od malena koja voli čistoću u batudi i ziji.Korisnik sam još jednog foruma gdje je grdelin g.Jogija spušten na razinu ptice koja se ne drži dok su pogledi na ruzinu u ziji i strile u nastavku su blagi i prolaze.Neka je i takvih pogleda ali meni je čistoća batude i zije ipak na prvome mistu.
Tic_Bal.
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lip 22, 2013 2:01 am
Meni je drago sto je se pojavilo vise Splitski tićara sa kojima imam slican pogled na pijev grdelina. Tamo na onome prvom forumu sam bio sam protiv svih. Onda su se pojavili Splitski majstori tako da sam poletio svome jatu
Prije nekoliko dana je bila jedna lijepa roštiljada na kojoj su bili prisutni i Livanjski tićari: Bralo,Braco,Reno i nekoliko naših Zenički tićara. Ponjeo sam svoga mladoga radi reda i pomislio sam možda zapijeva koju batudu . Mladac ne samo da je zapijevao vec je i spajao po 5-6 batudi i cesto je se cula batuda koja je bila ukonponovana na ZOV (cvrkut)tako da su odma prisutni poceli da okrecu glavu tamo odakle je zijada dolazila Moji Zeničani su izrazili želju da bi nešto slično rado htjeli imati a na to Livanjski majstori su dodali da se odprilike to traži kod grdelina. GLATKOMANIJA je pocela da se širi i po Zenici
Gigo
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lip 22, 2013 2:25 am
Živili.
Stvarno počele su pasije žege pa se i ja ka i večina svita domača drži u kuči uz klimu na TV.Je Prava Zijada za mene pa i dobar dio kolega pojam je bistra zijada ,može proči i ravna jako dobre dužine a da ne govorim kolumbar zijada. Šta reči o batudi samo prenijeti dugotrajnu tradiciju što više ispivani donekle( pozitivni batudi)bolji tič a pogotovo ako ga krase pletivo i zijada ulazi u viši rang ocijene..Šta reči u večini samo prolazi čisti tič sa točkom iza batude a može se i progledat koja sa nastavkom ali strogo otpivana u manjini.
POZDRAV.
Gost Gost
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lip 22, 2013 2:48 am
Tic_Bal. je napisao/la:
Meni je drago sto je se pojavilo vise Splitski tićara sa kojima imam slican pogled na pijev grdelina. Tamo na onome prvom forumu sam bio sam protiv svih. Onda su se pojavili Splitski majstori tako da sam poletio svome jatu
Prije nekoliko dana je bila jedna lijepa roštiljada na kojoj su bili prisutni i Livanjski tićari: Bralo,Braco,Reno i nekoliko naših Zenički tićara. Ponjeo sam svoga mladoga radi reda i pomislio sam možda zapijeva koju batudu . Mladac ne samo da je zapijevao vec je i spajao po 5-6 batudi i cesto je se cula batuda koja je bila ukonponovana na ZOV (cvrkut)tako da su odma prisutni poceli da okrecu glavu tamo odakle je zijada dolazila Moji Zeničani su izrazili želju da bi nešto slično rado htjeli imati a na to Livanjski majstori su dodali da se odprilike to traži kod grdelina. GLATKOMANIJA je pocela da se širi i po Zenici
Svaka cast Balta,
tebi i prijateljima u Zenici ,
a posebno gostima iz Livna.
Velik pozdrav:!:
PS.Iduce godine ste svi pozvani na kvalifikacije BILI DIM ,po obicaju.
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 23, 2013 8:18 am
Ala dosade svaki dan širim svog sokratesa i mogu vam reć da mi je pomalo dopizdija.Onda navećer malo svratim na ovi forum oćekujući nešto novog neki novi snimak a tamo NIŠTA.ajmo tićari di su ti tići o kojima se pričalo cilu zimu.Evo čujem i da se balta zaželija lipih štekatih pletiva i pravih zijadi pa dajte stavite malo na forum da i mi ostali guštamo.pozz svim tićarima ma gdje bili
ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 23, 2013 9:27 am
Evo jogi da ti se javim , moji taman dvadeseti dan iz škurice , počeli ubivati , širim svaki dan , batude idu , mladci se pomalo ćibaju , sve je ok , neboj se nisi jedini koji širi , usput montira sam motor , da koper , olakira interijer u brodu m cinkove , balansira propelu , i usput tražim iole malo bolji mobitel da postavim video , iako bi volija da osobnbo navratiš , znaš da video snima ono šta se oće čut , DOĐI OD SUTRA PA DO 1 . 9 , KAD OŠ , a moš ko i prika oko podne kad je 40 u ladu , pozzzzzzzzzz.
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 23, 2013 7:53 pm
Gigo je napisao/la:
Živili.
Stvarno počele su pasije žege pa se i ja ka i večina svita domača drži u kuči uz klimu na TV.Je Prava Zijada za mene pa i dobar dio kolega pojam je bistra zijada ,može proči i ravna jako dobre dužine a da ne govorim kolumbar zijada. Šta reči o batudi samo prenijeti dugotrajnu tradiciju što više ispivani donekle( pozitivni batudi)bolji tič a pogotovo ako ga krase pletivo i zijada ulazi u viši rang ocijene..Šta reči u večini samo prolazi čisti tič sa točkom iza batude a može se i progledat koja sa nastavkom ali strogo otpivana u manjini.
POZDRAV.
Gigo, najjači si ! Gušt mi je čitati tvoje postove o štekatosti pletiva , dzijadama koje idu prema pravim pravcatima i uz to su obavezno ,,bistre,, ,čiste, i u kolumbaru . Samo ,nikako mi nije jasno čiji je to grdelin , čiji tići tako klepaju batude . Nekoliko si puta dao sugerirati da se radi o grdelinima ,,glatkih,,iako si kroz nekoliko posljednjih postova mjenjao ocjenu do ,, MOŽE PROĆI,, .
Imaš li sam takve , znaš li nekoga tko ima ? -
Razjasni malo svoj stav , nemoj puno i duboko u teoriju .
Lito je , grdelin ili klepa ili ne klepa obišen duže vrijeme .Dzijade u ,,topu,, su morale mnogo toga preživiti prema onima iz police ili TEORIJE. Grdelin pun špirita i snage ,obišen da piva je jedini mjerodavan kako mu je završila dzijada .
Gigo
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 23, 2013 11:24 pm
Živio PESTI.
Očito se kod tebe pletivo u batudi veže iz taktova ,štekata kolko sam uočijo na prijašnjem snimku.I sam znaš da postoji veliki raspon po kvaliteti komplet batude vrednovane, od obične trice do vrhunske nemoguče petice.Pa uvik rečem aku su dijelovi batude donekle prihvatljivi sa prolazom zijade i pletiva tič več ulazi u pozitivnu ocijenu pa taman mala trojka.Ovde kod mene u kolega ima jih par sa lipom caklenom dominirajučom zijadom. Nisu ti tiči posve idealni uvik je veraš muka,nisu oni ni tipovi batudera jačih,ali imaju i znaju nanizati 7 do 8 batudi jako pristojni u kompletu.I to je več dobar zalogaj daje volju i nadu za rad.Ja ti nemam sad više grdelina jer neču ranit ako nisam zadovoljan imam svoj prag težinu vrjednosti tiča kakvu bi želio ali nažalost nisam te sriče.Davali su mi kolege ne hvala rađe ništa ja sam takvi. Bili su neke kolege slušat glatke tiče pa saznaj kakav su stekli dojam ,ja sam svoje več iznio mišljenje di tič za mene ulaze pod pozitivne grdeline.
POZDRAV.
Tic_Bal.
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 23, 2013 11:40 pm
Pa nego gdje dragi Gigo .
Nečeš ih valjda svrstat u negativne ko pojedini sto gledaju od koga je i čiji je tić
Gigo znas da te se mora deklasirat jer si stavio GLATKE u pozitivne tiće
ps.Ako je iko realan u ocjeni tića onda je to Gigo. Kako sam mogao primjetiti svakoj okrenutoj ziji je Gigo dao prolaz bez obzira na boju zijade i uvjek je govorio da one čiste gaze one hrapave. Sječam se da je i Pestiju rekao da mu ziji fali kraja da bi imala prolaz.
YOGI
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 24, 2013 1:20 am
ivica je napisao/la:
Evo jogi da ti se javim , moji taman dvadeseti dan iz škurice , počeli ubivati , širim svaki dan , batude idu , mladci se pomalo ćibaju , sve je ok , neboj se nisi jedini koji širi , usput montira sam motor , da koper , olakira interijer u brodu m cinkove , balansira propelu , i usput tražim iole malo bolji mobitel da postavim video , iako bi volija da osobnbo navratiš , znaš da video snima ono šta se oće čut , DOĐI OD SUTRA PA DO 1 . 9 , KAD OŠ , a moš ko i prika oko podne kad je 40 u ladu , pozzzzzzzzzz.
Ha ha ha zadro onda ti neće bit problem snimit 10 batuda .Ajde se malo potrudi i snimi a ako budem zadovoljan s snimkom eto me u zadar.
Sponsored content
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari