| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+53roko prč kukuljas emirgrdelin13 Grga Zlatoper Oćak hipy nicaze grizli mig29 Ante kajzer portulata kyty Baketina bošket Zeka_BL myki pujdo lubinko PESTI cicibli ivica.milanovic13 Půjdou faraon domo euzebio arboret probiotik F I N K O sole Škuri tić Tic_Bal. frzelin gare YOGI lord189 brabus ivica keyser soze Moćun enver ĐEKO grk Galeb PSIHO Sina BL Markan vrca angjello prava zijada MONSTRUMO Gigo CIBO 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
CIBO
Broj postova : 227 Points : 245 Join date : 08.01.2011 Age : 62 Lokacija : SINJ
| Naslov: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 27, 2012 8:51 pm | |
| ....tema Djordja se nastavlja .... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 27, 2012 10:24 pm | |
| Lako je nastavit temu,
ali videa grdelina ni za lik |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 28, 2012 1:23 am | |
| Dobar dan. Evo danas nalazim još jedan snimak od Meštra Angella. S obzirom da sam dobio dopust i njega ču opisati na svoj način.Snimak traje četi minute i trideset osam sekundi. Sad ovaj tič ima sličnosti sa prvim,ali ovdje ima još dvi vrst taktova više.Znači tič se sadašnji sastoji od četri različita pletiva sva od (taktova),kombinacija izvedbe šta pletiva ili batudi je kombinirana,znači nije jedna te ista izvedba,što znači da je tič još kvalitetniji.Ajde Sokole. Ovdje se čuje i različitost otpijeva taktova večinom dupli na batudi,a ima i trodupli pletiva.Ispada u raznolikosti u opiso na broj taktova 4+3 ,3+3 ,4+2 batude, 4+3+3, itd., pletiva od taktova.Zijada dolazi iz porodice rašpasti zijadi. Otpijevana u paraboli blažeg kolumbara,u večini slučaja sa početkom i krajem na granici prihvatljive rašpe. U kategoriji svojoj vrjednovana po mom opisu uz četvorku ocijenu.Tič je u večini slućaja čist skroz i dozvoljava da mu se pokoji sitni nedostatak zanemari.Radi se o tiču moglo bi se reč vrlo dobrom kakvih je teško više čuti. Netriba da spominjem da je i pozitivan tič jer ćim je dobio ovaki opis ušao je u kategoriju vrijednovanih tiča. U pozadini tiča se čuje ili tić još jedan ili snimak pa me baš interesira ijako su batude u izvedbama iste osim šta je zijada nešto bolja,jeli to još jedan isti tič,živi.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 28, 2012 1:33 am | |
| Heheheh, porodica raspastih zijadi prihvatljive raspice! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 28, 2012 2:13 am | |
| Svaka cast Gigo,
nakon tvog opisa ,
isto ko da ga cujem,
znaci zijada je iz porodice rašpe,ali prihvatljive rašpe.
|
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 28, 2012 3:07 am | |
| Netko voli takve zije koje rize svom dužinom a netko ne.Ja ih isto ne volim ali to je stvar izbora.Ali ne možemo uvjek imati ono što želimo. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 28, 2012 3:09 am | |
| Dobar dan Meštre Koce. U samom startu pisanja mog podijelio sam zijade u dvi kategorije (caklene i rašpane). Obe dvije u večini se prihvačaju prema opisu kvaliteta ako su (pozitivne),šta znači ispijevane sa početkom i krajem,a onda kolko koja dosegne vrijednost u svom ispijevu.Znam da nevolite rašpaste ali moramo znati da one su iz druge porodice,drugim riječima ne proizlaze od cakleni zijadi.Svi mi znamo koje su naj bolje,ali kod rašpasti ako nisu previše greze moramo ih prihvatit u okvir sa batudom.U ovom zadnjem opisu pari mi zijada od rašpice možda me snimak i vara,ali neka netko iznese i ovake zijade po meni koje su pozitivne. Tribalo se naslušatvrsta rašpani zijadi pa bi se lako odredilo di je granica (blaže) ispijevane rašpe.
Pozdrav od GIGE.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 5:04 am | |
| Slažem se Gigo u potpunosti |
|
| |
angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 5:08 am | |
| | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 5:13 am | |
| - angjello je napisao/la:
- gigo samo zbog tebe ovo stavljam,di ćeš svrstat ovu zijadu:
https://youtu.be/IWQlQnjtQJA
gosp.Gigo bi je najradje svrsta u svoju škanciju.....Šala mala..... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 5:23 am | |
| Bravo za vlasnika,
grdelin po STP-u,
svaka cast. |
|
| |
Markan
Broj postova : 93 Points : 93 Join date : 12.06.2012 Age : 30 Lokacija : Solin
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 5:41 am | |
| E moj Vinko,iznenadiš svako malo | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 6:11 am | |
| Dobra večer. Kao prvo drago mi je da se vratia Vrca. Vinko nemože se snimak otvorit,ili je neka šala na moj račun.A sa onim prijašnim snimcima moga načina opisa ja sam sa tim tičima jako zadovoljan a mislim da i večina drugih koji su ih uspili poslušat.Vinko ako sam krivo opisa zijade mečuči ih u model rašpani slobodno me demantiraj možda me snimak prevario,oduzeo joj čistinu bistrosti zvana caklena ili kristalnaili po splitski glatka.Inače zasad na forumu nitko od tebe po meni mom kriteriju nije iznijo boljeg ili bolje tiče.Što se tiče Kocinog snimka nemogu dati komentar jer nemogu čitko razumit zijadu,valda radi snimka,pa stoga sam tu suzdržan bez komentara.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
angjello
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 6:20 am | |
| Gigo ako nisi posluša, bit će ti tamo di su i oni šta si ih sluša.
Zadnja promjena: angjello; pon lis 29, 2012 7:09 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Sina BL
Broj postova : 70 Points : 70 Join date : 11.02.2011 Age : 45 Lokacija : Dublin-BL
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 6:24 am | |
| Hehe, ko ima usi nek cuje!
| |
|
| |
PSIHO
Broj postova : 69 Points : 70 Join date : 14.01.2011 Lokacija : B.Voda
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 6:27 am | |
| .Ajde Sokole. Ovdje se čuje i različitost otpijeva taktova večinom dupli na batudi,a ima i trodupli pletiva.Ispada u raznolikosti u opiso na broj taktova 4+3 ,3+3 ,4+2 batude, 4+3+3, itd., pletiva od taktova.Zijada dolazi iz porodice rašpasti zijadi. | |
|
| |
Galeb
Broj postova : 40 Points : 42 Join date : 29.09.2012 Lokacija : Igrane
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 7:07 am | |
| Pozdrav, Odlican grdelin mislim damu je učitelj OČAK
pozzz meštre | |
|
| |
grk
Broj postova : 7 Points : 7 Join date : 15.10.2012 Age : 49 Lokacija : Citluk-Srbija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 7:56 am | |
| | |
|
| |
grk
Broj postova : 7 Points : 7 Join date : 15.10.2012 Age : 49 Lokacija : Citluk-Srbija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 7:58 am | |
| ovo su ptice iz licnog uzgoja jedna ucena na slavuja a druga na divlju pesmu | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 5:03 pm | |
| Dobro jutro. Meštre Angello,mislite na snimak prvi koji je traja dvadesetak sekundi.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 5:40 pm | |
| - angjello je napisao/la:
- gigo samo zbog tebe ovo stavljam,di ćeš svrstat ovu zijadu:
https://youtu.be/IWQlQnjtQJA
Uspio sam poslušati ovu batudu mada vlasnik iz nekog razloga ne dopušta slušanje.Vrlo kratko za konačnu ocjenu pjeva grdelina ali ono što čujem pokazuje da gdelin voli preskočiti ziju.Pletiva su nedorečena i kratka a ziju vadi jako dobra dužina.Zija nije fina ima dozu grezosti ali sve u svemu prolazno.Jedan od najboljih grdelina na videu što se može poslušati. | |
|
| |
angjello
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 6:40 pm | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobro jutro.
Meštre Angello,mislite na snimak prvi koji je traja dvadesetak sekundi.
Pozdrav od GIGE. Nije taj Gigo,ovaj je traja mislim negdi oko 2,5 minute. Iman ja još snimaka ali ih neću više stavljat.Sve ću snimke povuć ća.Valjda san se jutros diga na livu nogu.Pogledaj koliko ima grdelinaša na forumu Gigo,a svi drže grdeline... Ti si barem iskren...kažeš da nemaš tića koji te zadovoljava..i ja to cijenim...Ali dosta njih tu na forumu imaju "prave"....a neće da ih postave,da im ih ne bi ko ureka valjda...haha.. | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 29, 2012 7:05 pm | |
| | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lis 30, 2012 2:42 am | |
| Dobar dan,Gosp. Angello očito nisam čujo taj snimak jer svega sam tri čujo.Sigurno imate se pravo i iditi jer neče niko da stavi pozitivnog tiča,a ja opet kažem neču ničijeg opisat ako mi gazda tiča nedozvoli.Vas ja sasvim sigurno razumim jako dobro i nebi se ja triba naidit na vas što neče više biti snimaka.Ipak su to vaši tiči. Pozdrav vama meštre. Dragi Psiho ja ne razumim one karafeke ,šta koja figura znači,nego recite mi šta ste vi mislili a onaj dio teksta kojeg ste prikazali.Sigurno nemora uvijek bit kako ja pišem ima i drugačiji pogleda možda boljih opisom svak na svoj način interpretiranja.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
enver
Broj postova : 96 Points : 96 Join date : 12.04.2011 Age : 57 Lokacija : kaštila
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lis 30, 2012 2:47 am | |
| Dragi moji tićari ima li iko bilo kakvi snimak glatke , liše ,ispravne zijade koja ima poćetak , kolumbar i kraj. Neka bude i montirana , daj stavite to više da i mi gluvaši možemo ćut jedan put u životu pravu zijadu. Ne solite more , ne tražite dlaku u jaju , jer vidim da vam ove od kilometra malo žerbe i to vas svih iritia a glatke kratke su van idealne. PS. Vrime je od lebićade i mora se ovde i na forumu malo uzburkat. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|