| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+53roko prč kukuljas emirgrdelin13 Grga Zlatoper Oćak hipy nicaze grizli mig29 Ante kajzer portulata kyty Baketina bošket Zeka_BL myki pujdo lubinko PESTI cicibli ivica.milanovic13 Půjdou faraon domo euzebio arboret probiotik F I N K O sole Škuri tić Tic_Bal. frzelin gare YOGI lord189 brabus ivica keyser soze Moćun enver ĐEKO grk Galeb PSIHO Sina BL Markan vrca angjello prava zijada MONSTRUMO Gigo CIBO 57 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 3:28 am | |
| Pesti ako je tebi tvoj guba meni moj nije.Ne želim se više prepucavat s tobom ,ja sam spreman za sve opcije samo dođi možeš i snimat ako imaš volju. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 3:48 am | |
| Evo ga , Pesti ipak dolazi u Split, Pozvan si da dođeš na glatkodrom poslušat grdelina kojemu je pušten BILI DIM 2013 g., a uz to i neke od ostalih finalista. Neceš bit sam jer krajem tjedna ima ima dosta najavljenih gostiju ,neke sigurno i poznaš. Zna sam ja da Pesti nece zajebat:!: Ps .Na toj turneji ostavi Split zadnjeg kao šlag na tortu:cheers: |
| | | PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 3:52 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Pesti ako je tebi tvoj guba meni moj nije.Ne želim se više prepucavat s tobom ,ja sam spreman za sve opcije samo dođi možeš i snimat ako imaš volju.
Haha, ajmo ih skupa snimiti biti će zanimljivo .Nije ni meni više do prepucavanja , ionako idem prema Splitu i nosim ,,Sokola,,. Valjda poznaješ svog grdelina , nije valjda da može ,,samo,, 20-30 batuda iz šuta otpivati , ipak je to prvak Splita . PRISTAJEM Osiguraj od ekipe nekakav iphone ,tih aparata sigurno ima u tićara koji bi rado navratili , moj htc, ,,krade i rašpa ,,dzijade . Moj jedini uvijet , neka sve ostane na snimci i bude ,,okačeno,, na forum . | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 4:16 am | |
| Eto ga,
ja snimam sa kamerom ,
kad odredimo vrime za grdelina ,sve šta bude piva u tom vrimenu ide na forum.
Fala bogu neko sa mudima.
Pesti reci bar ugrubo kad ,da budemo tu sigurno.
Meni odgovara od cetvrtka do nedilje ,a mislim i Jogiju.
Kako zove paklene vrucine ,predlažem kasno popodne,pridvecer.
Nadam se da ce i ostali slijedit Pestijev primjer. |
| | | PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 5:26 am | |
| Koce , ostaviti grdeline bar pola sata-sat skupa obišene .Namisti kameru fiksno na snimanje , staviti oba grdelina u kadar i makac od tica . Batuda na batudu . To je vrh svakog takmičenja .Grdelin koji vridi u lito slušati , taj će klepati svoje batude i duže od toga ,nema skidanja . Koliko ti baterija može izdržati , nemoj da ,,rikne,.Obavezno bar još neki iphone dobre baterije i dobra zvuka .
STP je klepanje batudi ,pletivo +dzijada , nema više ,,širenje-skupljanje ,,.Meni se ne trenira ,ja sam prihvatio izazov prvaka ,,Bilog dima,, Nemoj da dolazim zbog namištanja šačice batudi u nekih 5 minuta .Nisam prihvatio izazov zbog ,,slušanja glatkih,, već na okršaj SOKOLA protiv SORATESA , čista bikijada . Stari bi rekli ,, idemo mi janjca ispeći,, grdelini neka pivaju a nama je lako na kraju dana prstom upriti u tića koji taj dan slavi na batudi .
Za točan dan moram još na nekoliko razgovora ,uskoro odgovor i na točan dan i sat . | |
| | | lorena1990
Broj postova : 32 Points : 32 Join date : 31.10.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 6:32 am | |
| | |
| | | nicaze
Broj postova : 84 Points : 82 Join date : 02.01.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 7:16 am | |
| [quote="PESTI"]Koce , ostaviti grdeline bar pola sata-sat skupa obišene .Namisti kameru fiksno na snimanje , staviti oba grdelina u kadar i makac od tica . Batuda na batudu . To je vrh svakog takmičenja .Grdelin koji vridi u lito slušati , taj će klepati svoje batude i duže od toga ,nema skidanja . Koliko ti baterija može izdržati , nemoj da ,,rikne,.Obavezno bar još neki iphone dobre baterije i dobra zvuka .
STP je klepanje batudi ,pletivo +dzijada , nema više ,,širenje-skupljanje ,,.Meni se ne trenira ,ja sam prihvatio izazov prvaka ,,Bilog dima,, Nemoj da dolazim zbog namištanja šačice batudi u nekih 5 minuta .Nisam prihvatio izazov zbog ,,slušanja glatkih,, već na okršaj SOKOLA protiv SORATESA , čista bikijada . Stari bi rekli ,, idemo mi janjca ispeći,, grdelini neka pivaju a nama je lako na kraju dana prstom upriti u tića koji taj dan slavi na batudi .
Za točan dan moram još na nekoliko razgovora ,uskoro odgovor i na točan dan i sat .
Ma bravo Stipe majstore Sokol je Sokol [/quote] | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 7:19 am | |
| Ja se slažem , bit ce lipo uspoređivat te dvi zijade paralelno, da se napokon vidi razlika grezace i fine zijade, a bože moj i dužina zijade a i dužina pletiva a i broj batuda. Evo bošket, kako si ionako mislija sa Grandeom svratit na glatkodrom , ja vas pozivan da prisustvujete mitskom sudaru zadarske zijade i glatke zijade. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 7:28 am | |
| |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lip 19, 2013 7:40 am | |
| Neču ništa komentirati osim dali je batuda duza od 3-4 sekunde ? Zato ne udaraj te se u prsa da mislite da imate neka pletiva u batudi . U ovom slucaju kod Pestija se vrti okolo 2,5 s. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
| | | | Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|