Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lis 17, 2012 1:37 am
Dobar dan,živio Angjello
Evo ja sam samo prvi htio reči da nisam sad zadovoljan sa svojim grdelinom učiteljem,koji je veoma težak u verši a sad još i oko mižerne batudice di na njoj varira sa zijadom Počeo je ove god.možda nešto više batudica udrit ali na kraju taktova sasiče neke zijadice kolumbarič u teški negativ,pa sam pošteno reka nije ni za pozitivnu ocijenu,ali štaču opet nešto sa njim kemijam u nočnim satima u trenizima moga rada sa njim.Mislim a možda nisam u pravu da ipak mojim pisanjem nisam ničijeg tiča pozitivnog ponizio,rekao nižu vrijednost od istinite.Slažem se sa vama u potpunosti da ima tiča i srednjih jako zanimljivih pa i za mene,netriba sve gledat(tuđe tiče)u strogom pogledu samo pogleda vrhunskih,jer ima dosta tiča solidnih sa kojima bi svi mi bili donekle zadovoljni.Stoga neka kolege stave i snimke prosiječnih solidnih grdelina ja ih sigurno neču poniziti več če mi biti drago.
Pozdrav od GIGE.
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lis 17, 2012 6:10 pm
Gigo je napisao/la:
.Stoga neka kolege stave i snimke prosiječnih solidnih grdelina ja ih sigurno neču poniziti več če mi biti drago.
Pozdrav od GIGE.
samo za DOKTORA giga
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lis 17, 2012 6:32 pm
ĐEKO je napisao/la:
Gigo je napisao/la:
.Stoga neka kolege stave i snimke prosiječnih solidnih grdelina ja ih sigurno neču poniziti več če mi biti drago.
Pozdrav od GIGE.
samo za DOKTORA giga
Đeko odlično nemam šta kazat nije odličan vrlo dobar je treba još radit sa njim. Svaka čast dobro sam napravija šta sam pustija sve tiče a evo sad idem rastavit ormar. Ptičar uvik ostaje ptičar jer ko uvati previše godina a ne nauči ništa ostaje mu samo parenje i domači uzgoj i naravno prodaja od 50 eura komad.
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lis 17, 2012 7:02 pm
frzelin je napisao/la:
. Ptičar uvik ostaje ptičarcic jer ko uvati previše godina a ne nauči ništa ostaje mu samo parenje i domači uzgoj i naravno prodaja od 50 eura komad.
eto vidis kako si sam sebe opisao....
ovo nije moj grdelin al daj boze da je moj
probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lis 17, 2012 7:08 pm
ujme sta zvizdi ujme da mi je vaki
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lis 17, 2012 8:16 pm
ĐEKO je napisao/la:
frzelin je napisao/la:
. Ptičar uvik ostaje ptičarcic jer ko uvati previše godina a ne nauči ništa ostaje mu samo parenje i domači uzgoj i naravno prodaja od 50 eura komad.
eto vidis kako si sam sebe opisao....
ovo nije moj grdelin al daj boze da je moj
Đeko daj bože da imaš sve takve a nije teško doć do takvih tiča viruj mi kad bi ja tako bija zadovoljan odem u prirodu i svaki je bolji od toga.....
Gigo
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lis 18, 2012 2:27 am
Dobar dan Đeko Dat ču komentar na pijev od sada pa i unaprijed ako mi se dozvoli, mislim na kolege koji stave snimak.
Pozdrav od GIGE.
Sina BL
Broj postova : 70 Points : 70 Join date : 11.02.2011 Age : 45 Lokacija : Dublin-BL
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lis 18, 2012 10:32 pm
ĐEKO je napisao/la:
Gigo je napisao/la:
Pozdrav od GIGE.
samo za DOKTORA giga
Djeko, je l ovo od kumova il od komandanata? Razbjezase se svi kad si ovog postavio, ne smiju glavu promoliti
Ima ovdje nekih koji su rekli kad Djeko izbaci dobrog grdelina, da ce pojesti i njega i kavez!
Bogami maestro ostace covjek gladan. Nije lijepo od tebe, ide zima... Jer ko drugome jamu kopa, ne cini proljece!
pozzzzzzzz
ĐEKO
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet lis 18, 2012 11:18 pm
Sina BL je napisao/la:
Jer ko drugome jamu kopa, ne cini proljece!
pozzzzzzzz
poz Bajnjalucki mestre... ovo sto sam postavio nije moje nego naso sam na YOUTUBE,,,moje cu uskoro postavit ovogodisnji TSCHUMAMI specijalno za jednog PTICARA koi se uplasio ZAMISLI samo sto je pogledo SLIKU
I JOS ovo da pitam.. skoro.svi se prave da imaju najispravnije zasto onda ne postave i da kazu EEEE ovo je to NAJISPRAVNIJE ...a ja ko sta znam taj sto ima taj je i postavio NETREBA SE SRAMIT
POZZZZZZ
Gigo
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lis 19, 2012 1:29 am
Poštovanje Đeko. Čitam i vidim da pišeš da je tič skinut sa (pisma) YOUTUBE,pa eto nije tvoj bili ga smio opisati ja.
Pozdrav od GIGE.
frzelin
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lis 19, 2012 1:36 am
gige a šta češ onde opisat jadna majko........... ............... ...........
Gigo
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lis 19, 2012 4:39 am
Dobra večer Frzelinu. Evo reču ti zašto bi ima volju tiča DETALJNO opisat, zbog novih tičara koji nisu sigurni u kvalitet a i nekih na forumu.A ovaj je tič IDEALAN da se na njemu može steči dojam mojim opisom(ako dobijem odobrenje) gdje spada ubiti kolko ima pozitivnog ili negativnog.
Pozdrav od GIGE.
Sina BL
Broj postova : 70 Points : 70 Join date : 11.02.2011 Age : 45 Lokacija : Dublin-BL
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lis 19, 2012 5:02 am
Gigo je napisao/la:
Dobra večer Frzelinu. Evo reču ti zašto bi ima volju tiča DETALJNO opisat, zbog novih tičara koji nisu sigurni u kvalitet a i nekih na forumu. .
Nemoj Gigo, uvrijedice se neki koji misle da znaju, a pojma nemaju, il ce se naljutiti na tebe i oduzeti ti doktorsku diplomu
Svako dobro!
PSIHO
Broj postova : 69 Points : 70 Join date : 14.01.2011 Lokacija : B.Voda
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lis 19, 2012 5:32 am
Sina BL je napisao/la:
Gigo je napisao/la:
Dobra večer Frzelinu. Evo reču ti zašto bi ima volju tiča DETALJNO opisat, zbog novih tičara koji nisu sigurni u kvalitet a i nekih na forumu. .
Nemoj Gigo, uvrijedice se neki koji misle da znaju, a pojma nemaju, il ce se naljutiti na tebe i oduzeti ti doktorsku diplomu
Svako dobro!
Sina, nemoj tako jedini Gigo na ovom forumu ima "LICENCU".Stavijo je tiča i ima pravo reč dvi riči
Pozdrav,
P.S. Gigo imali šta u JAMI????
Gigo
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lis 19, 2012 6:45 am
Dobra večer Psiho. Škuri povremeno pusti terijera i uvik se nešto istira iz jame.
Pozdrav od GIGE.
ĐEKO
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lis 19, 2012 6:15 pm
Gigo je napisao/la:
Poštovanje Đeko. Čitam i vidim da pišeš da je tič skinut sa (pisma) YOUTUBE,pa eto nije tvoj bili ga smio opisati ja.
Pozdrav od GIGE.
postovanje DOKTORE GIGO
Slobodno komentiraj onako kako mislis da jest i ono sto je prema vama dobro i loso....samo TICARI te mogu razumeti a PTICARI NE a znam da znas da ovde ima PTICARA
ĐEKO
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lis 19, 2012 6:18 pm
frzelin je napisao/la:
gige a šta češ onde opisat jadna majko........... ............... ...........
frzuline prikane lako je tebi kad sad imas tudze grdeline ...da nije bilo tih dobrih ljudi ti nikd nebi znao sto je dobar grdelin za TEBE a inace za njih je bio obican pilic i zato ga dali vama SESTO LIGAS
Gost Gost
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lis 19, 2012 8:07 pm
Evo jedan snimak što sam pronašao na YouTube, nema zijade, ali da čujem komentare na pjesmu.
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 20, 2012 1:58 am
Dobar dan. Hvala na dopustu Đeko. Provat ču malo detaljno opisati snimak tiča sa Youtube.Za mene uvijek kad se govori o tiču (ka) kvalitetnom mora proči jedan pogled kroz opis koji nosi sa sobom riječ (pozitivan) tič.Svaki tič koji je proša ocijenu pozitivan od trojke pa naprijed,ustanju je uza se imati mlade na učenju(govorim o batudi pozitivnoj)gdje jih je tič u stanju nanizati više puta po osam do deset batudi zaredom.Ovaj grdelin što se tiče njegovih prvih taktova injulih bez zije ,taktovi su (neispravni) kod nas zvani (FALSI) brzinski ispijevani ,a i dupli taktovi u spoju sa zijadom su isto neispravni falsi zbog brzog ispijeva svakog takta,di se primječuje na sluh da svaki takt je kratak pa se i nebi moga dočarati opisom slova (brzinski falsi ispijev).Samo na dvamu zadnjim duplim pletivima bez zijade,zadnji dio drugog dijela pletiva od pet taktova je prihvatljiv pozitivan ukusan i prihvatljiv za spoj sa zijadom.Ti zadnji taktovi su pozitivni jer imaju takt koji se more čitat,prevest i nisu brzinski (falso) ispijevani. Što se tiče zijade ona ima ispijev cijeli blizu srednjeg dometa zijadi ( I ) da nije slučajno (ALI JE)previše greza,pržasta mogla bi stajati,bila bi več pozitivna zadovoljavajuča.A vako i od nje nema vajde.Ovako sve skupa kod ovih triju ispijevani batudi sa zijadom,sve pada u vodu jer je tu ni jedan (segment) u batudi ne krasi pozitivom,već su joj svi segmenti loši. Morao sam ovako opisat jer netko i noviji ko čita vidit če što je to negativna batuda,a pogotovo(cilj opisa) zbog čega je sva neispravna.
Pozdrav od GIGE.
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 20, 2012 2:42 am
Za rećama odličan.
Gigo
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 20, 2012 7:04 am
Dobra večer . Živijo Žako vidim neče drugi,pa evo jaču opisat snimak. Ovo je tič ZVANI pletadur razlićiti vrsti koraka,taktova , ima dio taktova i brzinski ispijevan što nije po guštu ali večinom dominiraju taktovi (pozitivni),pa se več sitniji nedostatak zanemaruje (u manjini je).Vidi,čuje se u večini slućajeva duplo pletivo a zna i otići na troduplo.Ova pletiva bi svak volio rado imati i šteta što se tič nemože nazvati grdelin od batude,oču reči čim pletiva ne završavaju sa zijadom tič ostaje samo zvan pletadur.Rado se može držati u kuči,nestvara negativnu atmosveru več slučajno da se nađe u koga tič koji je pre kratak sa zijadom,di te batude piva često bio bi odličan spoj u kombinaciji učenja mladih. Pozitivan tič zvani pletadur,šteta nedovršen bez zijade.
Pozdrav od GIGE.
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 20, 2012 7:44 am
Poz svima! Ovo što Gigo naziva "dio taktova brzinski ispjevan,a koji nam nije po guštu"ja bi možda upotrijebio i neku jaču riječ. Međutim,koliko me sjećanje drži u Makedoniji je to dosta cijenjeno. Đeko??? Da li sam u pravu?
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 20, 2012 8:19 am
Profinjeno uho, nema šta!!!!
Kad smo kod strile, može li mi netko od mestara objasnit šta je to "strila" i odakle naziv za to!?
Gost Gost
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 20, 2012 9:34 am
Hvala na detaljnom opisu gospodine Gigo.
Gigo
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 20, 2012 8:22 pm
Dobar dan Meštre Koce. Bili smio ja iznjeti mišljenje na ovaj snimak,pijev baštarde.
Pozdrav od GIGE.
Sponsored content
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari