| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto lis 23, 2012 7:12 am | |
| | |
| | | JAMES BOND
Broj postova : 17 Points : 17 Join date : 21.02.2012 Lokacija : Sinj
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri lis 24, 2012 5:29 am | |
| HIHIHI vrati ga da ćuju ptićarćići | |
| | | prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lis 26, 2012 4:01 am | |
| https://youtu.be/_AoAhEDgErwGospodine Gigo ja mislim da je to grdelin sa tog drugog foruma o kojem se toliko priča.Ovo što se čuje nije loše jer je čist.Ako gledamo kvalitetu pletiva i zije tada je druga priča. | |
| | | Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet lis 26, 2012 7:13 am | |
| Dobra večer Prava zijada. I ovaj tič je jako zanimljiv,malo če ko i ovakog više izniti.Prvi put čujem ovaj snimak,neznam čiji je što je naj važnije pozitivan,a onda kolko upeška u kvaliteti. Riječ (pozitivan)je velika riječ,jer dosta tiča batudera je nemože uhvatit,zbog negativni segmenata pisme u batudi.Nije to oni tič kojeg sam ja spominjao,ali ovi tič je svojom batudom sebe kvalitetno opravdao.
Pozdrav od GIGE.
| |
| | | Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 27, 2012 3:10 am | |
| Dobar dan. Evo danas sam uspio čuti još jedan snimak jako kvalitetan ,moram ga opisat. Snimak traje minut i tri sekunde.Na snimku ima sve skupa dvi batude i pet pletiva bez zijade.Što se tiče vrste pletiva ona spadaju u izveslana pletiva boja melodiji.Ovo je ta druga vrsta pletiva koja nema veze u opisu sa pletivima od taktova,koraka(pučke starovinske batude).Danas se u večini nailazi na ovaki tip pletiva (ali krači) s dobrim zijadama,bar je mene tako pratilo,prove. Ove dvije ispijevane batude(pletivo sa zijadom)su jako bogate.Pletivo je dosta dugo hvata zadnji domet dužina izveslan pretumbavanjem boja melodija i jako melodično i ukusno za uho.Kod dviju batudi ispijevanih di je prva ka tek četvrta po redu a druga šesta,zijade su istog kalibra ali na šestoj je nešto bolje legla tiću i bolje je ispijeva produžio.Mislim da se radi o kolumbar zijadama sa kap rašpice(visoki kvaliteta)u svojoj kategoriji rašpasti zijadi.Teško da če netko ovaki tip batude izbaciti bolji.Poslušajte šestu batudu u nizu od sviju ispijeva sedam pa če te vidijeti čuti da se radi o više o vrlo dobrom tiču.Kad se ovdje na snimku čuje dobra dužina pletiva a i ovaka zijada u živo je to još duže. SVAKA ČAST SKIDAM KAPU. Nije red da mu se traže (sitne)manice.
Pozdrav od GIGE za
Meštra Angella.
| |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 27, 2012 5:32 am | |
| Pa zasto ne stavite taj snimak da i mi cujemo ? | |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub lis 27, 2012 7:40 am | |
| Balta to bi bila povreda autorskih prava i krađa intelektualnog bogatstva!!!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
| | | | Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|