Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari

Go down 
+45
JAMES BOND
Markan
bošket
Gigo
lord189
KOBAC
probiotik
ssarava1
gare
faraon
enver
ĐEKO
MONSTRUMO
miro katic
nicaze
Sina BL
rico
PSIHO
grga1
angjello
Grga Zlatoper
kain
PESTI
BOCKA
Škuri tić
CIBO
F I N K O
DjordjeVet
Jandrek
arboret
euzebio
domo
ivica
frickočak
portulata
DOMENICO
frzelin
vrca
ivica.milanovic13
Vedran
Moćun
GRANDE
Tic_Bal.
pele
YOGI
49 posters
Go to page : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Next
Autor/icaPoruka
PSIHO

PSIHO

Broj postova : 69

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Empty
PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyned lis 07, 2012 5:25 am

Dobar dan ,Škuri tiču provaj ga uputit na onaj snimak
što sam ja kod tebe sluša na forumu prije tri miseca,

Gigo nije Škuri priko svita,ako se nevaram dili Vas zidić od
20 cm Very Happy Razz

P.S. jeli spreman Zog meštre od želandre.....
cheers cheers
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyned lis 07, 2012 5:53 am

Dobra večer Psiho.
Ajde živ si ,budi siguran da sam ga vidio reka bi mu,
ali je problem što se nas dvoje i rijeđe viđamo zbog
njegovih smijena posla,nego daj ako si ti bar viješt
na forumu nađi koji snimak sa caklenom ispravnom
zijadom i stavi da čuje Sina BL. Što se tiče želandre
skroz sam se bar ja isključio i izgubio volju.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

Broj postova : 203

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyned lis 07, 2012 9:33 am

PSIHO je napisao/la:
Dobar dan ,Škuri tiču provaj ga uputit na onaj snimak
što sam ja kod tebe sluša na forumu prije tri miseca,

Gigo nije Škuri priko svita,ako se nevaram dili Vas zidić od
20 cm Very Happy Razz

P.S. jeli spreman Zog meštre od želandre.....
cheers cheers
Nikad spremniji cheers cheers cheers cheers
[Vrh] Go down
euzebio

Broj postova : 352

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptypon lis 08, 2012 7:12 am

Evo nekoliko rečenica, osvrt na baštardića i ono što je o njemu napisano na forumu. Naravno da je ovo moje mišljenje kako to vole mnogi reći na forumu.
Ponajprije, gotovo je besmisleno komentirati pticu staru nešto više od dva mjeseca, a uz to još i baštarda. Komentirana su se čak i pletiva koja ptica ima a ona jedva da sastavlja pjevanja kako bi pokazala da je muški baštard. Naglasak je naravno na zijadi a ona je ocjenjena uglavnom superlativima, naglašeno je kako zijada ima „dobar kolumbar“boju, dužinu, ne rizi itd.
Što se tiče kolombara (za one neupućene a takvih je malo na ovom forumu kolombar je luk zijade, oblik zijade) on postoji ali je toliko malen da gotovo i ne postoji, zijada je gotovo ravna zijada. Zijada ima svoj završetak iako se može čuti i zijada koje nemaju kraj, što je poseban problem na kojeg nitko nije ukazao. Ukoliko zijada nije do kraja ispjevana, ona je kod ovog tipa zijada ravna, što u pravilu može značiti „ sičena“ zijada, baš zbog malog luka zijade. Uvjerenja sam, možda i pogrešnoga, kako će ptice koje uče ovakvu zijadu uglavnom završiti na onoj lakšoj „sičenoj“ zijadi. Dizanjem u formu nastaje cirkus u kući. Ako se dogodi da jedna ili dvije ptice siku zijade, onda će kroz godinu, najkasnije dvije, sve se izjednačiti i gotovo je, potražite drugu pjesmu. Čak ni stari grdelini nisu sigurni da će ostati na završenoj zijadi, jer im je sičena toliko slatka.
Kod ovog baštardića pohvaljena je i boja zijade. Iskreno, na ovom snimku ja ne čujem ništa što bi me uvjerilo kako je to dobra boja zijade. Premlado je to za komentar te vrste, pogotovo što baštardi sa starošću mijenjaju boju glasa i pretvore se u polukanarince što u stvari i jesu.

Niti vjerujem u ovog baštarda niti u ovu vrstu zijade. Ovo pišem kako bi potaknuo drugi problem: što je važnije, boja ili oblik zijade?
Reći ću svoje mišljenje odmah. Oblik zijade je najvažnija stvar kod zijade. Zijada koja ima visoki luk i dobro je spuštena je po meni osnova onog što bi trebala biti dobra zijada. Čak i kada ima u sebi riza (ne previše) radije bih je uzeo za učenje mladih nego onu koja ima lijepu boju a nema dovoljno dobar kolombar i kraj po mome mišljenju. Naravno da su grezače isključene iz ove priče, ne govorim o takvim zijadama. Idealno bi bilo da zijada ima i kolombar i boju ali to kod ovog baštardića nije slučaj ni u jednom slučaju.
Sina BL, ovakav se baštard može odgojiti, nabavi dobar CD i odvoji pticu da ne čuje apsolutno ništa drugo i imati ćeš to što želiš, ali jedno kratko vrijeme, bojim se.
Marko je pokazao da voli glatke zijade, a nadam se da će i moj nikad viđeni prijatelj Enver biti zadovoljan jer sam napokon nešto i napisao. Naravno pozdrav svima, i ne zamjerite.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptypon lis 08, 2012 7:46 am

Dobra večer svim dobrim ljudima.
Malo komunikacije od mene na tičarskoj razini.
Živio Euzebio evo dodirnuo bi se na moj lagani
opis na baštardicu s obzirom da je dosta mlada
nebi odmah ulazio u tvrđe poglede ocijenjivanja,
daj mo joj malo poleta toliko za nju.Što se tiče
ovog drugog dijela tvog pisanog u vezi boja ili
oblik zijade,skroz u potpunosti se i ja sa tobom
slažem,tvojim opisom.A u vezi spomena ravnih
zijadi bez kolumbara,ove vrste zijadi nemoraju
biti sasičene za mene negativne odbačene , več
(ravne) ispijevane do kraja u svojoj ravnini
(različitih dužina),gdje ih uho lovi s pristojnim
pozitivnim završetkom gdje se u samom kraju
ne čuje ni kap sasičenosti,več ispijevanost sa
nošenjem (više) slova I povučenih za sobom
u lagano gašenje na kraju.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
enver

Broj postova : 96

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptypon lis 08, 2012 7:49 am

Ala gušta čitat ovako precizno , seciran do najsitnijih detalja, osvrt na pismu od našeg uvaženog Profe. Ne mogu da se ne složim sa iznesenim ali moram napomenit da scenarij ne mora bit tako crn, zna baštardica sa vrimenom i popravit i produžit , ovo su ipak samo naznake njenog potencijala a sa vrimenom će pokazat svoj krajni domet.
Šta se tiće skraćivanja , sićenja, zijade, to je mislim glavni problem koji nas sve mući.
Ja osobno još neznam lika za tu bolest, jedino dobit zimsku šta dužu i šta veći kolombarom pa kad je osiće u peti misec da opet nešto ostane za čut od nje.
Lipi pozdrav svima a naroćito profi i neka nas češće obraduje sa svojim osvrtima.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptypon lis 08, 2012 4:29 pm

Da se dotaknem i onog djela boja ili kolombar.

Za moj ukus uvik boja,

zijada sa neizraženim kolombarom lipe boje i dužine draža mi je nego zijada sa izraženim

kolombarom u kojoj mi smeta rizenje ili nekakva rašpa.

Najbitnije je da se na kraju zijade cuje slovo u, makar da takne slovo u, što znaci kraj zijade.

To slovo u ili juuu što daje izražen kraj a u vecini slicajeva i izražen kolombar,dosta puta

mi je zadavalo glavobolje jer su zijade koje su bile pristojne boje do samog kraja baš u

djelu toga juuuu postajale greze i tako pokvarile dojam zijade.

Naravno da bi bilo idealno dužina,boja i kolombar,sve lipo i uredno,tome težimo Exclamation
[Vrh] Go down
Sina BL

Sina BL

Broj postova : 70

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 12:46 am

Gigo je napisao/la:
Dobar dan Sina BL.
Na forumu je bilo par vrsta cakleni zijadi (ISPRAVNIH),
jasnih ,razumnih kroz cilu putanju izvedbe.Što se tiče
prolaza za caklene zijade ispravne ,ja bi ih sveo na
ocijene od 3 do 5,i u ovom okviru ocijena naj više ih
ulazi ocijena trojka i četvorka.Ovaj raspon ocijena za
zijade caklene (dijeli) dužina luka kolumbara,pa tako i
za ravne zijade dužina pristojne ispijevanosti,di obe dvije
vrste cakleni zijadi nesmiju biti prekinute u kraju ispijeva.
Po meni bi značilo manja ocijena manja dužina na zijadama
koje su uredno ispijevane u svojoj dužini početka i kraja.

Pozdrav od GIGE.

Postovanje Gigo!

Mozete li mi reci koji su to tici po vama, ovih par ispravnih (kako ste rekli), koji je po vama najbolji? Da li se slazete sa "Skurim" da je to Angelov (po Skurom jedino taj ima prolaz) ili po vama ima i boljih tica na forumu?

Ako sam dobro razumio, rijec "caklena" po vama se ne odnosi na boju zijade, nego na njenu izvedbu, da ima sva slova, duzinu, kolumbar? Ili je "caklena" = savrsena zijada, sa svim ovim stavkama?

Hvala i svako dobro! cheers
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 12:58 am

SinaBl poz.

Sina nisi dobro shvatio ja mislim a imao si i neopravdane casove tako da bice ti sve objasnjeno. Wink

Sace tebi tvoj bosanac objasnit Smile

Caklena nesmije zastrugat nigdje u svojoj izvedbi . Znaci ako si na livadi i hodas po glatkoj travi nesmije šuskat i pucketat ispod lišče jer stvaraju los zvuk Smile

[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 12:58 am

Dobar dan Meštre Koce.
Ajde da se malo čujemo sa par riječi.
Meštre svima nama je jako dobro poznato i znano da čista
vrst zijade zvana po vaši glatka je naj ispravnija zijada kad
je uredno ispijevana.Ta zijada je nezamijenjiva.A evo vidim
da i Euzebio pa i ja nismo da se zijade sa (kap blage) rašpice
odbace ,ponište batudu gdje jon je zijada od dobra kolumbara
a zapinje malo sa rizom laganom.Ovdje se treba držat strogo
pogleda da ta zijada je u minimali greza utanko hrapava.Ja
ipak mislim meštre da slučajno nemate što sad imate bi i vi
rada prihvatili kolumbar zijadu sa (blagom)rašpicom,a pogotovo
ako je prvi dio batude (vrste pletiva)ispijevan i taktovima i bojom
pristojni dužina.A ako se dođe do bolje čiste ,glatke od kolumbara
zasigurno znamo što bi radili,recimo ščime bi učili.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Sina BL

Sina BL

Broj postova : 70

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 1:07 am

Tic_Bal. je napisao/la:
SinaBl poz.

Sina nisi dobro shvatio ja mislim a imao si i neopravdane casove tako da bice ti sve objasnjeno. Wink

Sace tebi tvoj bosanac objasnit Smile

Caklena nesmije zastrugat nigdje u svojoj izvedbi . Znaci ako si na livadi i hodas po glatkoj travi nesmije šuskat i pucketat ispod lišče jer stvaraju los zvuk Smile

Ok bosanac Smile

Znam ja staTI mislis pod caklena, al sam pitao Gigu sta on misli, jer vidis vec u njegovom odgovoru da on priznaje i malo suske pod nogama ako ima izvedbu, i smatra je ispravnom.

S casova sam mozda i bjezao, ali ovih u posljednju godinu-dvije, ali prije 20tak godina sam sjedio i slusao otvorenih ociju i usiju study

Evo i mom bosancu jedno pitanje : Moze li zijada glatka bojom biti neispravna izvedbom?

ps. Jesi isao na izbore i za koga si glasao affraid

ZIvio! cheers
[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 1:14 am

ujme ja i euzebio volimo istu zijadu s kolombarom ujmeee
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 1:17 am

Ok Sina vidis kako bosanac bosancu sve objasni Wink

Sina nebi ti znao na ovo pitanje odgovoriti dok ne cujem zijadu. Jer ovdje se spominju neke zijade koje rize kao pod caklene ili glatke tako da ima dosta razlicitosti u slusanju zijade study

Sina znaci nekima sto je nesto neisparavno meni je mozda ispravno itd Wink

Sto se tice izbora u Zenici SDA i ja sam glasao za SDA jer nisam izasao na izbore Sad

Zivio Sina Bl Wink

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 2:36 am

Gigo je napisao/la:
Dobar dan Meštre Koce.
Ajde da se malo čujemo sa par riječi.
Meštre svima nama je jako dobro poznato i znano da čista
vrst zijade zvana po vaši glatka je naj ispravnija zijada kad
je uredno ispijevana.Ta zijada je nezamijenjiva.A evo vidim
da i Euzebio pa i ja nismo da se zijade sa (kap blage) rašpice
odbace ,ponište batudu gdje jon je zijada od dobra kolumbara
a zapinje malo sa rizom laganom.Ovdje se treba držat strogo
pogleda da ta zijada je u minimali greza utanko hrapava.Ja
ipak mislim meštre da slučajno nemate što sad imate bi i vi
rada prihvatili kolumbar zijadu sa (blagom)rašpicom,a pogotovo
ako je prvi dio batude (vrste pletiva)ispijevan i taktovima i bojom
pristojni dužina.A ako se dođe do bolje čiste ,glatke od kolumbara
zasigurno znamo što bi radili,recimo ščime bi učili.

Pozdrav od GIGE.

Gigo,

teško je ovako kad nema primjera za cuti,nemoj mislit da ja filozofiram,

ove zijade što sad imam su čiste zijade,štošta bi ja prominija kod mojih zijada a to cu radom i ucinit,osim boje koja mi je

zadovoljavajuca i po meni najvažnija,ali,

ove grdeline imam tri godine,sad ce cetvrta,a godinama prije toga nisam ima čistu,finu zijadu nego sam sa svim i svacim pokušava

doci do nje.Evo sad odgovor na tvoje pitanje,ako izbacimo grezace i natezace ostaju te zijade kako ti kažeš "blaga rašpica",kad

su mjehurici u zijadi toliko sitni i zbijeni da se skoro ne registriraju,a daju zijadi punocu.Mi smo u Splitu te zijade zvali "trpeće",a

one su prolazile onda i prolaze danas i nikad ja necu omalovažavati takvu zijadu.Samo je i takvih zijadi sve manje i manje.

[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 4:12 am

Dobar dan Meštre Koce.
Ni govora da sam pomislio ni u kojem trenu
(ni prije pa ni sad) u vašim pisanim postovima
prema meni neko filozofiranje.Što se tiče vaših tiča
nigdje ih ne spominjem ni u kojem kontekstu
negativnom.Več ovo pisanje moje prije mi daje
i od vas donekle povod da i zijade sa blagom
rašpicom pristojnih kolumbara smo prisiljeni
držati i prihvatiti ih u batudi.Dakako i ovakih
zijadi je nestašica u prirodi.

Pozdrav od GIGE Meštru Koci.
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 5:18 am

Jedno pitanje, vridi li glatka zijada bez kolumbara???
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 6:43 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Ako mene pitaš to je totalno neispravna zijada,ali ako imaš slučajno koju takvu slobodno donesi ja je uzimam.
[Vrh] Go down
prava zijada

prava zijada

Broj postova : 185

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 6:57 am

Ne vidim razlog zašto ne bi vridila?Zašto ne bi vridila zijada koja rizi sa kolombarom?Za vlasnike tih grdelina vride obje sigurno.Gigi vridi oblik zviždanja verduna koji u Splitu ne vridi.Ko kaže da ne vride jedan ili drugi.Vidim da i nastavljanje posli zije u nekim mjestima prolazi a u nekim je neoprostiva mana.Svatko ima izbor.Demokracija je.
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 7:06 am

YOGI je napisao/la:
MONSTRUMO je napisao/la:
Ako mene pitaš to je totalno neispravna zijada,ali ako imaš slučajno koju takvu slobodno donesi ja je uzimam.

rado bi ti je da ali ne držin false zijade.
[Vrh] Go down
portulata

Broj postova : 55

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 7:14 am

[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 7:16 am

MONSTRUMO je napisao/la:
YOGI je napisao/la:
MONSTRUMO je napisao/la:

rado bi ti je da ali ne držin false zijade.
U tom i je stvar jer ja znam da ti takve ne držiš pa twe zato molim da ih ako ikako možeš nekako doneseš ili pošalješ.Ja bi ti bija puno zahvalan a nekako bi ti se i odužija makar simbolično.
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 7:21 am

Hvala prika, ako ispadne koji takav tvoj je !!!!
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 7:24 am

Dobra večer svima,dat ču par riječi na fišč po našem
od doli gviju da me se nebi krivo shvatilo.
Kod nas južnije kod mase starih verdunaša(znalaca)
o pijevu jake pisme verduna se uvijek od dosta
(davno) gledalo na ispijev fišča ispravnog u vidu
kolumbara ispivanog do kraja.To znači slični pogled
kao na kolumbar zijadu.Moram ovdije spomenut nije
Gigo sam izabra da gvi bude ka ispravni (kolumbarski).
Tako je doli kod svih verdunaša od kad je i tičije.Vidim
vi ovaj naš gvi zovete zviždanje,dobro a šta želite kakav
ču ja dat naziv za vaši fišč.Ja opet taj vaš fišč i prihvačam
kad ima pristojnu dužinu sa izvedbom muklosti iz dubine.
Ali primjetio sam da doli kod vas se prihvača i bez dubine
muklosti kratki na završetak sa I ,za nas več prekratak loš.
Što se tiče nastavaka šporkice na zijadi prihvača je samo
deset posto tičara zbog bogate zijade,ali u manjini kao tićari.
S obzirom da se radi o malom broju takvih tičara za nas
ostale to neprestavlja poljuljanost ispravnosti TOČKA iza zijade.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 7:24 am

[quote="MONSTRUMO"]Hvala prika, ako ispadne koji takav tvoj je !!!![/quoteHvala moj damjane ali ja unaprid znam da ti neće ispast nijedan takvi jer nisam ja te sriće.HI HI HI HI HI
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Emptyuto lis 09, 2012 8:04 am

Dobra večer Gosp. Monstrumo dat ču i ja odgovor na vaše pitanje.
Vridi li glatka zijada bez kolumbara.Ova zijada koja nema kolumbar
svrstana je pod zijade RAVNE (glatka) i ako je ona ispijevana cijela
do u kraj bez imalo sasičenosti,pristojne dužine za uho u večini
slučajeva je prihvačena ali nemože se mijeriti sa kolumbar zijadama
glatkim.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 34 Empty

[Vrh] Go down

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
[Vrh] 
Stranica 34 / 38.Go to page : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Next
 Similar topics
-
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
»  Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi bastarda - ocjene i komentari