| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
faraon
Broj postova : 58 Points : 58 Join date : 20.01.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet oľu 16, 2012 8:24 am | |
| Drago mi je Profesore da si se ovako slatko nasmija!!!Mora da je bilo iskreno,samo ti guštaj u ovom pivanju(KAD VOLIŠ)!Nije mi namjera provocirat nikoga . Ja samo pišem ono šta čujem!!!1 | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet oľu 16, 2012 8:30 am | |
| - faraon je napisao/la:
- Drago mi je Profesore da si se ovako slatko nasmija!!!Mora da je bilo iskreno,samo ti guštaj u ovom pivanju(KAD VOLIŠ)!Nije mi namjera provocirat nikoga . Ja samo pišem ono šta čujem!!!1
Drago je meni da je i do sinja doša naziv"nategnuta zijada" zato se ja smijem,jer kad sam ja pisa o nategnutim zijadama 99% tićara se pitalo o ćemu ovaj čovik govori.Pa masu puta sam mora objašnjavat šta je i kakva je nategnuta zijada.Ali koliko ja ćujem u zijadi moga kuma nema viška slova R Đ Ž ,prema tome ..... | |
|
| |
faraon
Broj postova : 58 Points : 58 Join date : 20.01.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet oľu 16, 2012 9:35 am | |
| Ja sam naučio da nisu nategnute zije samo one koje imaju ta slova u zijadi o kojima ti pišeš.Amo reć i da nije nategnuta ali nema sva slova i time nije ni ispravna.Koliko me pemćenje služi ti si prvi pisa da kad si čuo na snimkama neispravne zije da dalje nisi ni sluša grdelina ida zatebe taj tić nevalja. Za mene je to ovaj slučaj iako je boja lipa zija je totalno neispravna bez obzira i na dužinu.Iman sedam tica i svi do jednog imaju sva slova u ziji i niti jedan nema nijedno slovo o kojima ti pišeš ako smatraš da to moji tići pivaju u zijadi !!Volio bi da mi oni navedeni dođu na megdan da te uvjerin da vidiš kako ću ih zgazit.Budi siguran da si rijetko u životu čuo ono što bi ja donio(bez nastavka svakako)POZZZ | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet oľu 16, 2012 5:56 pm | |
| - faraon je napisao/la:
- Ja sam naučio da nisu nategnute zije samo one koje imaju ta slova u zijadi o kojima ti pišeš.Amo reć i da nije nategnuta ali nema sva slova i time nije ni ispravna.Koliko me pemćenje služi ti si prvi pisa da kad si čuo na snimkama neispravne zije da dalje nisi ni sluša grdelina ida zatebe taj tić nevalja. Za mene je to ovaj slučaj iako je boja lipa zija je totalno neispravna bez obzira i na dužinu.Iman sedam tica i svi do jednog imaju sva slova u ziji i niti jedan nema nijedno slovo o kojima ti pišeš ako smatraš da to moji tići pivaju u zijadi !!Volio bi da mi oni navedeni dođu na megdan da te uvjerin da vidiš kako ću ih zgazit.Budi siguran da si rijetko u životu čuo ono što bi ja donio(bez nastavka svakako)POZZZ
Samo ti uživaj u svojim pravim zijadama mene to pivanje i zijade ne zanimaju niti malo,da sam tija moga sam ih imat prije tebe i to dosta bolje nego ovi sad šta se imaju.A šta se tiće dadine zijade nemoj se sramotit i govorit da je nategnuta pa onda da možda i nije jer onda ljudi sumljaju u tvoje znanje.Eto kad već spominješ Maslu pitaj njega (ako će bit iskren)šta on misli o tvojim zijadama jer ja maslu znam bolje od tebe i ja vrlo dobro znam šta je govorija i šta misli o tim tićima i zijadama.A ako ne viruješ neka dođe isprid mene i tebe pa neka mi u lice kaže da lažem. | |
|
| |
gare
Broj postova : 60 Points : 62 Join date : 25.09.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet oľu 16, 2012 8:28 pm | |
| Ma nemoš virovat šta je čovik sve MOGA imat da JE TIO!!! HA HA HA HA !Mudre riči mudrog čovika ! Malo govori ali kad kaže .................!A u čibama gore nego kod mene! | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet oľu 16, 2012 9:45 pm | |
|
Ovo podsića na onu
Tko je ima porculanku najbolje
je frenje igra --????
Salu2
| |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 3:00 am | |
| Pozdrav svim kolegama tičarima.....
Štovane kolege tičari vi ste davno upoznati s jednom pričom o nekom mobil razgovoru koji je bio na relaciji SPLIT-SINJ ....Ja sam mislio da je taj razgovor davno završen ali eto dotični gospodin očito NE zna šta znači kad mu na mob neko kaže sad smo razgovarali i više NIKAD!!!!
Dotični gospodine ja tiće NE držim za vaše cijenjeno uho jer to sam rekao i vašim dotičnim kolegama da NE volimo istu pismu zbog čega ste se vi šticali, a ne oni jer se je to ticalo njih a ne vas. Evo sad ste još jednom javno prezentirali kakvu pismu volite, vidite i sami napokon da NE volimo istu izvedbu zijade vama fali slova a meni NE!!!!!
Poštovani gospodine cijenim vaš trud i rad s ticama i želim vam da takvih imate koliko god poželite..ali ovaj put vam javno se obraćam da se ostavite najprije mene a onda mojih tica i apeliram vam da se suzdržite od nesuvislih komentara...
DADO | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 4:15 am | |
| - gare je napisao/la:
- Ma nemoš virovat šta je čovik sve MOGA imat da JE TIO!!! HA HA HA HA !Mudre riči mudrog čovika ! Malo govori ali kad kaže .................!A u čibama gore nego kod mene!
Vidiš gare u kojoj si ti prednosti ti mene poznaš i znaš šta ja iman a ja tebe ne poznam ali bez ćut ja znam da nemaš ništa. | |
|
| |
gare
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 4:23 am | |
| Poštovani tičari,evo da se nadovežem na post gospodina Grande-a! Ne razumin zašto vam toliko smeta šta je čovik komentira snimak,niti je bio nepristojan za razliku od nekih koji gardeline nazivaju gubom ,niti je koga uvridio ,a to što nekome smeta komentar za ticu to je njegova stvar neka lipo iznese tice na balkon i neka uživa u njima a ako neko misli da ima bolje od dotičnoga izvolite pa se dokažite u protivnome PPŠŠŠŠŠŠŠŠŠ! Koliko se sićan ovaj forum i služi da bi se komentirale tice! Zašto već onda neko ne satare Badu ?????? | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 4:39 am | |
| Pa nije ovo UFC da bi neko nekoga satra!!! I dobri i loši grdelini se slušaju u krugu prijatelja i onih koje taj pjev interesira, šta ću ja primjerice ic u nekoga slusat ako mi se nesvida to šta ima? Ocu li ic da bi moga srat po njegovim ticima? Ili? | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 4:52 am | |
|
Eeee Monstrumo ,Mostrumo , pa većina i ide iz
tog razloga !!!!!
Zavist ---zajebana vrlina" !!!!
Salu2
| |
|
| |
gare
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 5:03 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- gare je napisao/la:
- Ma nemoš virovat šta je čovik sve MOGA imat da JE TIO!!! HA HA HA HA !Mudre riči mudrog čovika ! Malo govori ali kad kaže .................!A u čibama gore nego kod mene!
Vidiš gare u kojoj si ti prednosti ti mene poznaš i znaš šta ja iman a ja tebe ne poznam ali bez ćut ja znam da nemaš ništa. E yogi yogi lako češ ti sve dok je SKOPSKIH MAESTRA i.t.d. ! | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 5:06 am | |
| | |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 5:12 am | |
| - gare je napisao/la:
- Poštovani tičari,evo da se nadovežem na post gospodina Grande-a! Ne razumin zašto vam toliko smeta šta je čovik komentira snimak,niti je bio nepristojan za razliku od nekih koji gardeline nazivaju gubom ,niti je koga uvridio ,a to što nekome smeta komentar za ticu to je njegova stvar neka lipo iznese tice na balkon i neka uživa u njima a ako neko misli da ima bolje od dotičnoga izvolite pa se dokažite u protivnome PPŠŠŠŠŠŠŠŠŠ! Koliko se sićan ovaj forum i služi da bi se komentirale tice! Zašto već onda neko ne satare Badu ??????
Barba gare nemojte se ljutit moram vas ovako oslovit jer možete bit dosta stariji od mene ..vidim da imate malo postova ali ste strašno informirani budite korektni pa se ne mješajte gdje vam nije mijesto....jer nemojte da moram sto puta naglašavat ja nedržim tice radi nekog dokazivanja ili prodaje to je isključivo moj hobi i tu je priča završena moju pticu mogu komentirati svi ljudi koji su spremni primiti komentar na svoje tice!!!! I pak prepustite odvjetnički posao nekom tko je školovan za to... DADO | |
|
| |
gare
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 5:21 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Pa nije ovo UFC da bi neko nekoga satra!!! I dobri i loši grdelini se slušaju u krugu prijatelja i onih koje taj pjev interesira, šta ću ja primjerice ic u nekoga slusat ako mi se nesvida to šta ima? Ocu li ic da bi moga srat po njegovim ticima? Ili?
Ma ko priča o UFC-u? Tako se dotična gospoda izražavaju kad se radi o Badinim t.j boljim grdelinima od njihovih,nazivaju tuđe grdeline gubon a svoje dižu u nebesa!Eto čovik ih je lipo pristojno pozva ako misle da imaju bolje od njega neka iznesu i to je to ! | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 5:25 am | |
| - gare je napisao/la:
- [
. E yogi yogi lako češ ti sve dok je SKOPSKIH MAESTRA i.t.d. ![/quote] dobro kaže profesor YOGI......što je pjesnik sa ovim hteo reč gare legendo što sad ima veze SKOPSKI MEŠTAR sa tvojim nepoznavanjem grdelina i njegov pjev......za tebe skopski.m. je izmislijo i toplu i hladnu vodu..ja mnogo dobro poznajem skopskog meštra jer smo dobri prijatelji i mislim da ga i ostali članovi znaju..moro se isključit sa foruma radi nekih drugo ili trečoligaša koi nisu poznavali profesionalni fuzball poz gare | |
|
| |
GRANDE
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 5:32 am | |
| - gare je napisao/la:
- MONSTRUMO je napisao/la:
- Pa nije ovo UFC da bi neko nekoga satra!!! I dobri i loši grdelini se slušaju u krugu prijatelja i onih koje taj pjev interesira, šta ću ja primjerice ic u nekoga slusat ako mi se nesvida to šta ima? Ocu li ic da bi moga srat po njegovim ticima? Ili?
Ma ko priča o UFC-u? Tako se dotična gospoda izražavaju kad se radi o Badinim t.j boljim grdelinima od njihovih,nazivaju tuđe grdeline gubon a svoje dižu u nebesa!Eto čovik ih je lipo pristojno pozva ako misle da imaju bolje od njega neka iznesu i to je to ! Gare prika ma odlični su ti grdelini ma nisu falija san pravi su i eto sad guštaj i uživaj.....vidiš da nedržimo isto neka svak gušta u svojima mojima fali slova pa su mi dragi hahaah a neki imaju viška pa ih glava ne boli..... | |
|
| |
gare
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 6:08 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- šta je pjesnik htio reć?
Oću ti reć ma koliko loše grdeline ja ima uvik će za klasu bit bolji od tvojih i šta je naj bitnije nitko mi ih nije poklonio niti prodao to je MOJE! A ti gledajko će se smilovat pa ti štogod uvalit a ti ga fali po forumu! Živila istina! POZDRAV! | |
|
| |
gare
| Naslov: ti si stvarno priča za sebe!!! sub oľu 17, 2012 6:12 am | |
| - super vizor je napisao/la:
- gare je napisao/la:
- [
. E yogi yogi lako češ ti sve dok je SKOPSKIH MAESTRA i.t.d. ! dobro kaže profesor YOGI......što je pjesnik sa ovim hteo reč gare legendo što sad ima veze SKOPSKI MEŠTAR sa tvojim nepoznavanjem grdelina i njegov pjev......za tebe skopski.m. je izmislijo i toplu i hladnu vodu..ja mnogo dobro poznajem skopskog meštra jer smo dobri prijatelji i mislim da ga i ostali članovi znaju..moro se isključit sa foruma radi nekih drugo ili trečoligaša koi nisu poznavali profesionalni fuzball poz gare [/quote] Ti si priča za sebe!
Zadnja promjena: gare; sub oľu 17, 2012 6:28 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
gare
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 6:27 am | |
| - GRANDE je napisao/la:
- gare je napisao/la:
- MONSTRUMO je napisao/la:
Ma ko priča o UFC-u? Tako se dotična gospoda izražavaju kad se radi o Badinim t.j boljim grdelinima od njihovih,nazivaju tuđe grdeline gubon a svoje dižu u nebesa!Eto čovik ih je lipo pristojno pozva ako misle da imaju bolje od njega neka iznesu i to je to !
Gare prika ma odlični su ti grdelini ma nisu falija san pravi su i eto sad guštaj i uživaj.....vidiš da nedržimo isto neka svak gušta u svojima mojima fali slova pa su mi dragi hahaah a neki imaju viška pa ih glava ne boli..... Neznan čemu toliki cinizam?? Pa zar vi prvi niste bili za to da se tice koje su na forumu i komentiraju??? Neznan zašto se toliko polite na to šta je BADA reka za vašeg grdelina?Lipo van je čovik reka da ima bolje tice od vaših i to bi van i dokaza, AMEN!Vi sada možete pričat ovako i onako ali je činjenica da ste se oglušili na njegov poziv i napadate sve i svakoga samo nesmite na pravu adresu !! ŽIVILI ! | |
|
| |
gare
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 6:40 am | |
| - super vizor je napisao/la:
- gare je napisao/la:
- [
. E yogi yogi lako češ ti sve dok je SKOPSKIH MAESTRA i.t.d. ! dobro kaže profesor YOGI......što je pjesnik sa ovim hteo reč gare legendo što sad ima veze SKOPSKI MEŠTAR sa tvojim nepoznavanjem grdelina i njegov pjev......za tebe skopski.m. je izmislijo i toplu i hladnu vodu..ja mnogo dobro poznajem skopskog meštra jer smo dobri prijatelji i mislim da ga i ostali članovi znaju..moro se isključit sa foruma radi nekih drugo ili trečoligaša koi nisu poznavali profesionalni fuzball poz gare [/quote] ajde molin te učlani se još pod nekin nickon možda tek tada niko neće primjetit da si ti! Malo je tako ...... ka šta si ti ! Druge se članove banira za to ali ,ali ........! | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 8:23 am | |
| | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 9:05 am | |
| Ajde prvaci,izazivači stavite koju snimku ovdi na forum da svi vidimo ta čudesa. Ja bi,a i drugi od gušta to pogledali i ako očete, rekli iskreno šta mislimo jer smo nepristrani. | |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 9:25 am | |
| - F I N K O je napisao/la:
- Ajde prvaci,izazivači stavite koju snimku ovdi na forum da svi vidimo ta čudesa. Ja bi,a i drugi od gušta to pogledali i ako očete, rekli iskreno šta mislimo jer smo nepristrani.
Finko ,pozdrav ,nismo se dugo čuli pa koristim ovaj tvoj post! | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub oľu 17, 2012 9:28 am | |
| Živija mi Stipe ! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|