| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 12:21 pm | |
| |
|
| |
angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 7:04 pm | |
| | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 7:08 pm | |
| Maestro ovo ti nije po STP ne znam jeli po sinjskoj ili mostarskoj ili nekom drugom pivanju pa ti zato ne mogu ni komentirat. | |
|
| |
grga1
Broj postova : 3 Points : 3 Join date : 02.11.2011 Age : 50
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 8:02 pm | |
| pozdrav ! pošto sam ja novi na forumu,bi li netko stavija tu STP pismu o kojoj svi pričate | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 8:17 pm | |
| Maestro,neznam jel ti ovo mozda Braćka tradicija pjeva.....Dosta slići,ima dosta elemenata cintare(inace to ti je endemska Braćka vrsta koja se hrani krusnim mrvicama).I piva zijade koje uvik zavrsavaju na Ć
Zadnja promjena: vrca; ned stu 06, 2011 8:21 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 8:19 pm | |
| - grga1 je napisao/la:
- pozdrav !
pošto sam ja novi na forumu,bi li netko stavija tu STP pismu o kojoj svi pričate
Evala grga1....Evo imas tu profesore,inzenjere,dekane,magistre.....Siguro ce oni udovljit tvoim zeljama.....Oni ti toga imaju na bacanje,povijest je to nebrojeno puta pokazala.....Vjerujem da im nece biti problem. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 8:25 pm | |
| [quote="vrca"]Maestro,neznam jel ti ovo mozda Braćka tradicija pjeva..
pozdrav brate.
ma nije vazno čijaje tradicija vazno da je dobra i ukusna za sluh
danas ču biti malo otsutan jer mi je praznik |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 9:29 pm | |
| - skopski maestro je napisao/la:
- probajte sada pogledati a posebno moj prijatelj tic bal ili baltic
skopski preslusao sam ja to ali da budem iskren morao sam smanjiti da mi moji mladi ne cuju male zije i strile Mislim da ni u Makedonskoj tradiciji nije dopustivo da grdelin mjesa pletiva i strile. Poz. skopski i daj nam nesto kvalitetno brate breee | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 9:59 pm | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- skopski maestro je napisao/la:
- probajte sada pogledati a posebno moj prijatelj tic bal ili baltic
Poz. skopski i daj nam nesto kvalitetno brate breee pozdrav burayeru ma vidim da mi nedas mira i na sam praznik ..ali nema veze kad si ti u pitanju sve sto si rekao toje samo veliki san i tvoja nocna mora tih moijh tcunamija .ma vidise sa aviona da su ve i te kako razdrmale brate balticu ili tic balu kad je bilo onih drugih tcunamija na drugi forum trazijo si da nesto vise otpjeva a sad kad sam pustijo to sta si trazijo kod stiglica kazes zasto ovako mesa pjesmu pa izjasnise brate nemoj te biti stid samo ti potrazi i ja cuti poslati jer si mi prijatelj ma garantiram da ti u svom zivotu nisi cuo bolje pletivo i tako profesionalno redzanje glasova ostavicu ti jos malo vremena da to skines sa youtuba jer zdrugim te nemogu pocastiti jer si mi daleko mislim na baklavu bajramsku |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 11:00 pm | |
|
Bog !!!
Svaka čast skopski na trudu , ali brate daj nešto
konkretno !!!ovo je sve samo ne ono što triba gardelin pivat !!!!!
Udrobljeno ,strile ,male zije , više je za španjolsku tradiciju !!!!!!!
Salu2
| |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 11:08 pm | |
| Evo neki je prepozna da je to bračka tradicija,moćunu se ćini da je španjolska a ja kad malo bolje poslušam zijada mi baca na sinjsku tradiciju a ima i talijanske getribe u pismi | |
|
| |
vrca
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 07, 2011 12:51 am | |
| | |
|
| |
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 07, 2011 1:28 am | |
| - vrca je napisao/la:
- Maestro,neznam jel ti ovo mozda Braćka tradicija pjeva.....Dosta slići,ima dosta elemenata cintare(inace to ti je endemska Braćka vrsta koja se hrani krusnim mrvicama).I piva zijade koje uvik zavrsavaju na Ć
Ćudno ali istinito | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 07, 2011 4:07 am | |
| [quote="Moćun"] Bog !!! Svaka čast skopski na trudu , ali brate daj nešto konkretno !!!ovo je sve samo ne ono što triba gardelin pivat !!!!! pozdrav močune tu sam vas i tebe čekao da se nadovezem oko pjevanja pa ja sam rekao da je ovo samo pjevanje . i to je bilo a kad kazem da treba pričat i recitovat stihove jedan štiglič to se vama ne topada...mislim na moj tcunami koji je bio na drugome forumu ,,tada su trazili nešto više oko cele pjesme pročitaj moj rekomentar koi sam pisao tic balu jer i to vazi z a tebe brate moj |
|
| |
PSIHO
Broj postova : 69 Points : 70 Join date : 14.01.2011 Lokacija : B.Voda
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 07, 2011 5:23 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 07, 2011 5:28 am | |
| jasam nešto pitao ..pročitajte
jer se odnosi na pogotovo sve forumase |
|
| |
portulata
Broj postova : 55 Points : 53 Join date : 18.07.2011 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 07, 2011 8:49 am | |
| - angjello je napisao/la:
- portulata je napisao/la:
- https://www.youtube.com/watch?v=sRfp33MIFdg
...lipa zija na 0:22 Da lipa......taman za glatke uši...hahaha...
Prije želande obaša po Splita...nije bilo ni ovakvog.Nestalo sve prodano!! ...znaci nikome se ne svidja ova zija...?? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 07, 2011 9:23 am | |
| [quote="portulata"][quote="angjello"] - portulata je napisao/la:
- https://www.youtube.com/watch?v=sRfp33MIFdg
.....znaci nikome se ne svidja ova zija...??
pa brate mozda neznas moju izrečicu ...pa piše ti dolje ..i neznam kako dosat nisi svatijo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 07, 2011 9:41 am | |
| pa evo brate |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 07, 2011 10:59 am | |
| izvinjavam vam se svima što je trajao ovaj moj šou tako kratko ali ljuto mislio sam na zadnje klipove koje iskoristijo iskoristijo .. ma ne brinite imače još ...jer ste mi prijatelji----------ali vi nikako na da vam se da ponešto obesite.........nisam mislio na sve forumaše .a znase na koga se odnosi |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 07, 2011 8:31 pm | |
| Pa zašto bi "obesili" svašta, kao ti? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 08, 2011 3:47 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 08, 2011 7:14 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 08, 2011 10:50 am | |
| Iman ali neželin obesit jer nezaslužujete i ti i slični tebi. moje će slušat moji prijatelji kad god budu tili. pozdrav brate markopxe pa prijatelju moj kad sam ja obesio ..ja nikog nisam pitao ko zasluzuje ili ko ne zasluzuje... ja sam sam postavio bez da mi neko trazi da ponesto obesim ...to sto sam ja ili poneko ko ja obesijo to je bilo samo naša humanost prema vama mislim na tebe i dečake male koi još nisu naučili azbuku još pisati ... a koi je pišu mnogo vremena i još je nisu naučili..pa meni je jasno da se azbuka nemoze naučiti za 30 godina kao štočes je i ti naučiti brate markopxeeeeeeeeeee...znaš šta sam hteo kazatiiiiiiiiii |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 08, 2011 9:07 pm | |
|
Bog !!!!!
Maestro obesi"" gaće o štap ---hahahaha!!!!!
Salu2
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|