| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 30, 2011 12:27 am | |
| - skopski maestro je napisao/la:
- markoxp je napisao/la:
- DOMENICO je napisao/la:
- gradele su ti one resetke na kojima peces meso na zeravi!
Ma daj damiane luđi si... znaci ako smo ludi kao sto kazes,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nije vazno bitno da imamo dobre ptice ,
nesto nije u redu kad ima stalno rekomentara ja cu opet ono moje a to je ,kom je muha na kapi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,i tako dalje,,,,znaci postoi velika ljubomora ,,sto nebi trebalo imati ,,,,kad o toga mozete imati koristi ponesto nauciti nemaš dobre tice za moju tradiciju a tvoja me ne zanima |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 30, 2011 4:41 am | |
| Prodaji te tsunamije negdi drugo... Ti mene naučit ništa nemožeš jer o mojoj tradiciji ništa neznaš. |
| | | Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 30, 2011 5:15 am | |
| uvik ista priča,STP protiv svih ostalih,i svi ostali protiv STP... budimo ljudi,ovde nema pametnih i pametnijih...svak je pametan za se...pustimo svih da kažu šta imaju za reć,bez omalovažavanja i raznoraznih ukrasnih pridjeva! FORUM JE ZA SVE I SVIH! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 30, 2011 10:34 am | |
| - markoxp je napisao/la:
- Prodaji te tsunamije negdi drugo...
Ti mene naučit ništa nemožeš jer o mojoj tradiciji ništa neznaš. pozdrav brate ,jos nemozes da svatis da tradicija ne pjeva dali vasa ili nasa nije vazno cija je .ali nek je lipo za sve ..jer sto je lipo i bogu je drago |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lis 30, 2011 10:40 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Mene zanimaju ti grdelini i ta tradicija
i ne samo to ,nego i nacin gojenja,prehrana itd
Zašto ne saznat?
Možda nešto i naucimo epa cim je tako brate .saznaces to sto te zanima jer ponekima ne odgovara da im neko dise u vrat tu smo brate tek sam poceo i ima vremena za sve samo polako ali sigurno da koracimo .bice svega ali poneki nedaju |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 31, 2011 7:25 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 31, 2011 7:37 am | |
| mozda ima slicna ali kao vasa nema dosad mislim toliko dugacka
jasam iskren i realan a ne kao po neko da neke stvari ne priznaje
ali bice zijade nadam se ove godine |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 31, 2011 7:50 am | |
| Ja ni najmanje ne sumnjam da dole ima odlicnih grdelina,
u stvari sam u to siguran.
Ako im zijada je i nije u tradiciji nije bitno,ali logika govori da je nema na
svaki korak jer bi u protivnom i te kako bila u njihovoj tradiciji.
Oli bi nama bila ovakva svetinja ta zijada, da je nekad nije bilo u izobilju,
i meke i tvrde i liše i greze.
Tako i nastaju tradicije,niko ih nije izmislija,nego ih je dala priroda.
Zadnja promjena: bariton; pon lis 31, 2011 8:31 am; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 31, 2011 8:28 am | |
| čekaj malo koce, jesi siguran da doli nema dobrih grdelina ili da ih ima? | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 31, 2011 10:24 am | |
| - DOMENICO je napisao/la:
- čekaj malo koce, jesi siguran da doli nema dobrih grdelina ili da ih ima?
pozdrav svima na ovome forumu nije rec da nema dobrih grdelina jer ih ima dobrih ali kad je rec o zijadi stvarno vam kazem da nema dobrih zijadi kao kod vas..jer kod vas su mnogo dugacke. i kod nas je bitna zijada ali nije kao kod vas toliko bitna .jer grdelin treba jos nesto i drugo pjevati .znaci da jedna lasta ne cini prolece.. ovo nije provokacija ja vi govorim kako je kod nas na nasim turnirima pjeva |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 31, 2011 10:49 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Debo je doli bija u vojsci i cuja prave pravcate zijade,
a kako znam njegove kriterije za zijadu,ondaje to to. i sa tobom se slazem da je nekad imalo pre 30na .ali u to vreme niko nije znao sta treba pjevati jedan grdelin a sta ne treba .jer u to vreme je bilo vazno da mu pjeva i n ije bitno sta je pjevao samo da mu pjeva ali kao sto prolazi vreme tako i mi smo nesto izbacili poneke glasove koje su greske u pjevu . jer kod nas je sad naj bitnije kad pocne pjevati da pocne iz starta da se javlja mislim na agresivno i uboito javljanje .i da zavrsi sa zijadom i tako dalje da ima dobro pletivo itd nesto sam obesijo na drugi forum mozda ste imali prilike da cujete nesto moje .ja ne kazem da sam br 1 kod nas //jer ima mnogo drugih pticara sto imaju dobre ptice kod nas ...jer kad sam svoje misljenje govorio na drugi forum oni su govorili da sam provokator i da se reklamiram a da je to tacno pa ja ne bi imao samo 6st ptica nego bi imao kao poneko 100 ili 200 ptica .znaci da ja cuvam samo za mene a ne za komercijalu..za komercijalu moze da bide ako mene mi se ne dopada neka moja ptica mislim da nije nesto naucila pjevati to sto ja zelim i to ja prodajem i klasiram to sto mene mi se dopada ...jer ne zavisim od ptica da bi opstao kao sto ih ima na forumu |
| | | CIBO
Broj postova : 227 Points : 245 Join date : 08.01.2011 Age : 62 Lokacija : SINJ
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lis 31, 2011 6:00 pm | |
| ma ti prika dobro pišeš i drago mi je da si s nama | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 01, 2011 1:28 am | |
| Koliko mene pamčenje služi Debo je bio u Crnoj Gori u vojsci. Ali šta Debo govori više nije vjerodostojno isprali su mu njegovi prijatelji mozak GMO. Mislim da i Debu više nemožeš smatrat tičarom pobrka je sve lončiće.... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 01, 2011 5:18 am | |
| pozdrav svima imali neko da bar ponesto obesi da i ja cujem nesto vase ako ga imate da bi se bolje razumeli i da vidimo ko sta neguje i voli isklučivo školovana pjesma a ne ona stara pre 100godina mislim na modernu mozda i ja ponesto obesim i tako dalje jer ovaj foru je za to |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 01, 2011 5:23 am | |
| |
| | | pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 05, 2011 7:38 am | |
| Polako maestro nete razume ,će se ljudi obese pa ćeš ispast ti kriv da si ih ti nagovaro .he he jedna lasta ne čini proleče. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub stu 05, 2011 11:30 am | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 8:48 am | |
| pozdrav burazeri i prijatelji posto mi niste cestitali kurban bajram ......nema veze da ste mi blizu ja bi ve pocastio sa baklavama ..ali ste mi daleko..pa ja sam resio da vas nesto pocastim c
Zadnja promjena: skopski maestro; ned stu 06, 2011 9:38 am; ukupno mijenjano 1 put. |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 9:08 am | |
| Ja kako znam sutra je bajram . ps. Ovo sto si stavio na you tube ne radi mozda ga proguto cunami | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 9:12 am | |
| neznam stvarno kako je ovo ispalo ovako...potrudicuse da popravim gresku |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 9:24 am | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 9:31 am | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 10:07 am | |
| probajte sada pogledati a posebno moj prijatelj tic bal ili baltic |
| | | portulata
Broj postova : 55 Points : 53 Join date : 18.07.2011 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 06, 2011 11:19 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
| | | | Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|