| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 08, 2011 10:12 pm | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 13, 2011 6:13 am | |
| |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 13, 2011 6:55 am | |
|
Bog !!!
Neka meštre ,svaka čast !!!!!!
Salu2
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 13, 2011 7:09 am | |
| - Moćun je napisao/la:
Bog !!!
Neka meštre ,svaka čast !!!!!!
pozdrav burazero mocune
imam toga ja jos jer sam ti rekao da igram u prvu ligu ne zavisim od jednog tcunamija fala bogu dobroje nadam se bolje od ovih mladih stiglica Salu2 |
|
| |
angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 13, 2011 8:29 am | |
| - skopski maestro je napisao/la:
- https://www.youtube.com/watch?v=HJmUOo7jYwkv
pozdrav mestri veliki
ostali jos 92posto ajme meni nemoj više.....poharat će nas ovi tsunamiji...haiti i japan su lišo prošli šta se nama sprema.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 13, 2011 11:42 am | |
| - angjello je napisao/la:
- skopski maestro je napisao/la:
pozdrav mestri veliki
ostali jos 92posto ajme meni nemoj više.....poharat će nas ovi tsunamiji...haiti i japan su lišo prošli šta se nama sprema.... pozdrav brate andzelo ma ja brate ništa ne spremam ..nego hoču moi prijatelji u inozemstvu da bolje upoznaju našu tradiciju ko što vi a i poneki kazu da tradicije pjeva.ja se sa time ne slazem ama nikako i nikada ..ostavimo tradiciju u prošla vremena ..jer idemo napred mislim ka europskoj uniji ..mislim moderni i tako dalje ima još šta toga kod mene .jer nisam sam ,,jer tcunami udara na sve strane sveta malo sa šalim oko toga pozdrav brate andzelo do idučega puta mislim na drugu utakmicu |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 14, 2011 4:37 am | |
| mnogo slabo komentara oko ovog tcunamija ........ nije valjda ve toliko uplašijo |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 14, 2011 4:45 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 14, 2011 4:46 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon stu 14, 2011 5:21 am | |
| Kakva europska unija, ko kaže da mi uopće želimo u europsku uniju?
pa brate markopxe ...misliosam na modernu i novu pjesmu ...a ne onu staru pre 100 godina
znači da treba iči napred |
|
| |
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 15, 2011 12:25 am | |
| - skopski maestro je napisao/la:
- Kakva europska unija, ko kaže da mi uopće želimo u europsku uniju?
pa brate markopxe ...misliosam na modernu i novu pjesmu ...a ne onu staru pre 100 godina
znači da treba iči napred objasni nam tu tvoju viziju nove pisme molin te da je opišeš jer stvarno pišeš besmislice | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 15, 2011 12:55 am | |
| - Jandrek je napisao/la:
- Kakva europska unija, ko kaže da mi uopće želimo u europsku uniju?
znači da treba iči napred objasni nam tu tvoju viziju nove pisme molin te da je opišeš jer stvarno pišeš besmislice
pozdrav prijatelju kako nisi dosat dobijo odgovor od moih ptica i njihove pjesme brate jandrek pa one ti govore sve pa lakoces to doznat pa usporedi tvoje sa moim i tako dalje burazeru jandrek tu sam ja jos i zato je ovaj forum brate lorde ako ne gresim |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 15, 2011 1:53 am | |
| Maestro, jedino i valja ona od prije 100 godina, jer je jedina prirodna i savršena... to svoje moderno pričaj tamo svojima koji su u rangu sa tobom i onima šta kao ti misle da je tajna kad daju badem da tica bolje pamti i shvaća hahahaha... Maestro, tić ti duplo i trostruko pletivo završava sa malom zijom, isto tako na nekoliko pletiva stavlja strilu i to svaki kojeg si postavio, nemaš šta tražit, pišeš besmislice oko tih svojih cunamija... Jednostavno nikoga ne interesira taj materijal jer ga imamo oko sebe u prirodi u izobilju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 15, 2011 3:47 am | |
| - markoxp je napisao/la:
- Maestro, jedino i valja ona od prije 100 godina, jer je jedina prirodna i savršena...
Maestro, tić ti duplo i trostruko pletivo završava sa malom zijom, isto tako na nekoliko pletiva stavlja strilu imamo oko sebe u prirodi u izobilju. markopxe brate pogresno si me razumeo mislio sam na glasove koje ti tolerišeš..a to su ono'''''''' dzav dzav dzav ''''čača čača čača '''''dziv dziv dziv''' 'klja klja klja '''civ civ civ civ'''trrrrrrrrrrr prrrrrrrrrrrrr i tako dalje ..pa nisam ja duzan da tebe kazem šta je škart a šta nije brate markopxe to sam hteo reč o te stare pjesme pre 100god..a ako te tamo niko ne zeli naučiti pa kazi brate ja ču ti pomoč oko toga ..mnogo rekomentarišeš a ništa ne dokazuješ šta imaš ..ostavi da tvoi tiči dokaze šta znaju pričat oprosti brate ako sam te nečim uvredijo a za tu zijadu pa dole ti piše brate markopxe |
|
| |
angjello
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 15, 2011 5:23 am | |
| - markoxp je napisao/la:
- angjello je napisao/la:
pozdrav mestri veliki
ostali jos 92posto ajme meni nemoj više.....poharat će nas ovi tsunamiji...haiti i japan su lišo prošli šta se nama sprema.... pozdrav brate andzelo
ma ja brate ništa ne spremam ..nego hoču moi prijatelji u inozemstvu da bolje upoznaju našu tradiciju ko što vi a i poneki kazu da tradicije pjeva.ja se sa time ne slazem ama nikako i nikada ..ostavimo tradiciju u prošla vremena ..jer idemo napred mislim ka europskoj uniji ..mislim moderni i tako dalje
ima još šta toga kod mene .jer nisam sam ,,jer tcunami udara na sve strane sveta
malo sa šalim oko toga pozdrav brate andzelo do idučega puta mislim na drugu utakmicu Kakva europska unija, ko kaže da mi uopće želimo u europsku uniju? kakva unija...ako i budemo tili uć nećemo imat di ....jer će joj vrag odnit sriću do onda.... a ako ne još,onda će joj odnit vrag sriću kad mi uđemo....hahaha a moj maestro...ti tvoji "tsunamiji"....ja neznam to doli kod vas možda to šta i vridi...ja to ne mogu znat...ali ode kod nas,da pustiš jato takvih...viruj mi da niko ne bi izvadija baketinu....jer i puno bolje od tog se još uvik može čut i po stablima....ali ni to nama nije interesantno.... Vidin da si sada da sebi za zadatak zijadu....a moj ti je savjet ..nemoj...ako ti je ono dobro šta si stavlja ,drži se toga.... Jer kad san vidija na šta ti vičeš : "ttoooooo majstoreeeee"....... Nemoj me krivo shvatit maestro...želin ti puno uspjeha.....i da napraviš boljeg tića nego šta ga ima itko u našim krajevima.....ali...... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 15, 2011 6:02 am | |
| - angjello je napisao/la:
- [
Jer kad san vidija na šta ti vičeš : "ttoooooo majstoreeeee"....... Nemoj me krivo shvatit maestro...želin ti puno uspjeha.....i da napraviš boljeg tića nego šta ga ima itko u našim krajevima.....ali......
opet ja brate andzelo ja nebi tako rekao ali nema veze vazno da se druzimo jer si ti i sad mene toliko nasmijo ,,što si zapamtijo ono moje kad sam rekao toooooo majstoreeeeeee : nisam mislio na zijadu .nego za drugo ono trostruko javljanje ...neznam kako vi nazivate te glasove ostavimo to sada sad za sada samo mogu stobom sa kocetom ,sa zoranom .v. sa vrcom .sa močunom pa da ne zaboravim našega prijatelja tič bala i jandreka sad za sad samo sa vama mogu o nečemu komentirati oko tog prokletoga pjeva štigliča neznam mozda ima još poneko ko ima i razumese u pjesmu neka oprostu ako ih nisam spomenuo pa eto ti kazeš da to kod vas ne prolazi ..ali i vaše kod nas ne prolazi kad nema tič is početka štrakanje ..mislim da vi je samo ta zijada u prednost drugo mislim da ne jer kod nas ne tolerišemo ko vi... mozda ti ne ali sam primetijo da tolerišete dzavkanje ono dzav dzav i da ne nabrajam druge škart glasove...to ti kazem što sam čuo dosada na forumu ..mozda nisu svi nadam se mnogo pričaju a ništa ne dokazuju...ja ne kazem da sam br1 kod nas ili kod vas ja to moje razmišljanje ......... i tako brate andzelo tusmo brate jer ovaj forum je zato |
|
| |
angjello
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 15, 2011 6:20 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 15, 2011 6:23 am | |
| Hahahaha koje đavkanje |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 15, 2011 6:31 am | |
| Hahahahaha,Vinko,Vinko. | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto stu 15, 2011 11:12 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned stu 27, 2011 5:42 am | |
|
malo. ali vrlo opasno
mislimda je dosta bilo
|
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 15, 2011 6:47 am | |
| poz meštri ...svima na forumu znam da čekate kad če biti još poneki tscunami..mislim da je red na vas ako ga imate ma biče ..samo sam se malo šalijo |
|
| |
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 15, 2011 6:40 pm | |
| koji kralj... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|