| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 17, 2012 8:42 am | |
| Nategnuta zijaada je ona zijada koju su nategli. Baltazar to zna najbolje objasniti, pa ga pozivam | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 17, 2012 8:49 am | |
| Dobra večer svima Gosp.Lorde mi iz ovih mista manjih južnijih nemamo takve poglede kao vi na riječ nategnuta zijada,veoma smo daleko u pogledu na smisao te riječi.Za mene nategnuta zijada nema veze sa čistočom zvana (bistra)ili rašpanom zvana (greza).Dat ču laički opis na riječ (nategnuta)zijada,mislimo na (po našem)patnju tiča koji nemože lakočom ispijevati završiti zijadu več mukom koja se osiječa natezanjem zijade koja ide u kraj patnjom.Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Markan
Broj postova : 93 Points : 93 Join date : 12.06.2012 Age : 30 Lokacija : Solin
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 17, 2012 9:04 am | |
| O patnjo, o agonijo, zar ti tmina biži, 'oćeš li ti kad bit svitlo, il' ti tama za vraton reži... Gigo žaj mi je šta nisi moga prisustvovat današnjem takmičenju, jebiga da si se malo prije javio moglo bi se nešto kompenzirati. Razlog znaš. Sve je dobro, ja zadovoljan sa svojim drugim mistom. Dogodine se ranije najavit i problema neće bit zasigurno... A vi svi koji mislite da je "bikijada" zajebancija ste pozvani na prašenje, previše laprdate. Pa ćemo tek onda snimit šaljivi kućni video, kad budu glatki kolinci upadali u bujol. Veliki pozdrav od mene, a masleša vas je sviju toplo pozdravija! | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 17, 2012 9:14 am | |
| Hehehehhe hihhihihihihi hahahahahhaha nesmi se iznit, vrag je strah!!!!!! | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 17, 2012 9:22 am | |
| Drugo misto --- ajde neka !!!!
Samo naprid
Salu2 | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 17, 2012 9:55 am | |
| Bravo za markana i lorda. Moje iskrene čestitke. |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 17, 2012 4:45 pm | |
| Gosp.Markan svaka čast na drugom mistu bilo bi mi drago čut ako mogu pijev toga tiča.Dali mi možete reči dali je netko bio od tičara od južnijih manjih mista blizu mene.Koje dobio prvo misto.Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Markan
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 17, 2012 10:42 pm | |
| - Gigo je napisao/la:
- Gosp.Markan svaka čast na drugom mistu bilo bi mi drago čut ako mogu pijev toga tiča.Dali mi možete reči dali je netko bio od tičara od južnijih manjih mista blizu mene.Koje dobio prvo misto.Pozdrav od GIGE.
Gigo otom potom. Bila su dva čovika iz tvojih krajeva mislim. Prvo misto je dobio g.Radosavljević. | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 17, 2012 11:43 pm | |
| Eto i sad mi vi opet kažite kako ja znam BEZ ČUT da to ne valja ništa.Sudionici natjecanja sami kažu da je to jad,Sve skupa tice da je skupit ne bi sastavili pristojnog grdelina.i nemojte mene odmah napadat to je reka vaš doktor a ako oćete reču i ko je to reka ako se oćete sramotit. | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 17, 2012 11:51 pm | |
| Da yogi, zato su glatki vrhunski! Hihihi | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 17, 2012 11:59 pm | |
| Baš tako hi hi hi hi hi ho ho ho ho ho ho a šta sam vam ja reka | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 18, 2012 12:36 am | |
| Yogi, prijatelju poštovani, nije bitno samo imat grdelina, treba priznati onome ko se trudi i muči, ko iz nule stvara nešto pa takvo je kakvo je. Sa stavom "sve je to guba" nećemo daleko dogurat i samo ćemo se svadit. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 18, 2012 4:26 am | |
| Hvala na odgovoru Gosp.Markane od vas ,znam danas sve koje bio sa moje strane i ko nosi pobjedu meni poznat dobro Gosp. ZDRAVKO . | |
|
| |
Markan
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 18, 2012 5:05 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Hvala na odgovoru Gosp.Markane od vas ,znam danas sve koje bio sa moje strane i ko nosi pobjedu meni poznat dobro Gosp. ZDRAVKO .
Eto Dogodine se i vi prijavite | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| |
| |
miro katic
Broj postova : 19 Points : 19 Join date : 06.02.2012 Age : 44 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 24, 2012 4:26 am | |
| TO JOGI ZMAJU RECI OVIM GRDELINASIMA (POJEDINCIMA)STA IMAJU VRDUNOVU PISMU | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 24, 2012 7:23 am | |
| Dobra večer Gosp.Mario Katič vidim spominjete verdunovu pismu pa ako se slučajno nešto odnosi na mene nesporazum ili nejasno slobodno me zapitajte odgovorit ču rado.Možda se i ne odnosi na mene ,loše sam razumio u svakom slučaju pozdrav od GIGE. | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 24, 2012 7:37 am | |
| Gospodo moja draga kad sam ja govorija da je splitska tradicija pjeva sasvim različita od ostalih tradicija puno tičara se bunilo pa me se usput i napadalo.Sad malo po malo to dolazi na vidjelo,šta se tiče grdelina a pogotovo šta se tiče vrduna da sam bija u pravu.Ne podcjenjujem ničiju tradiciju niti kažem da je nečija bolja ili gora samo sam tija reč da je razlika ogromna. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 24, 2012 8:21 am | |
| Dobra večer Gosp.Yogi u slučaju da mislite na mene i poglede na pijev ovih manjih mijesta oko mene ,mi ovde nemamo skoro nikakvu razliku u pogledu na kvalitet pijev grdelina tu smo isti po gledanju kvalitete pijeva.A što se tiče verduna več smo shvatili da nas samo dijeli pogled na fišč kod nas zvano gvi vi po svojoj tradiciji a mi svojoj.Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 24, 2012 9:04 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Gospodo moja draga kad sam ja govorija da je splitska tradicija pjeva sasvim različita od ostalih tradicija puno tičara se bunilo pa me se usput i napadalo.Sad malo po malo to dolazi na vidjelo,šta se tiče grdelina a pogotovo šta se tiče vrduna da sam bija u pravu.Ne podcjenjujem ničiju tradiciju niti kažem da je nečija bolja ili gora samo sam tija reč da je razlika ogromna.
kako ne podcjenjujes tuđe tradicije kad svakog grdelina bez zijade nazivas gubom???? Automatski iskkjucujues bilo čiji pogled na grdeline i omalovazavas ga. U redu, nitko ti ne brani da svoje drzis za najbolje, ali barem to objasni zbog cega bi recimo Grdelin bez zijade bio guba a po čemu je Grdelin bez pletiva sa upitnom zijadom po tebi vrlo dobar???? Hvala na objasnjenju! | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 24, 2012 9:08 am | |
| hi hi hi nomalno da ti neću odgovorit jer je pitanje totalno glupo.Eto ti reci koji je od ta dva grdelina bolji i kvalitetniji | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 24, 2012 9:53 am | |
| Stvarno si me razočarao, mislio sam ipak da imaš dovoljno znanja da mi objasnis ali.......nema veze. Drži se i dalje svoje tradicije ali ne diraj se u druge dok god ne naucis ZAŠTO! | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 24, 2012 4:15 pm | |
| Dobro jutro svima evo ja bi dao pogled svoj vezano za raspravu grdelin bez zijade.Svatko ima pravo za sebe da gušta u svom pogledu na pijev tiča.Ja nisam zadovoljan sa tičom bez zijade(samo moj pogled) mogu ga držat ali ne uživam ,fali mi kruna završetka.Veliku masu sam pustio kroz svoj staž dobrih(dupli pletiva) samo jer nemaju na kraju zijadu .Nedaju mi nadu ni veselje da bi učio mlade jer sve se svodi ako nije za učit mlade nisi zadovoljan sa njim(bar ja tako mislim).Takve tiče pletadure bez zijade ne zovem pogrdno kao napr. tiče koji nastavljaju iza zijade vrstama šporkica,figurativno reči smeče za otpad PUŠTAJ nek leti.Ašta se tiče tiča koji imaju zijadu misli se na (pozitivnu) kračih pletiva več su interesantni.Ova riječ pozitivna nosi svoju težinu zato zijada može biti od tvrde trojke pa do petice.,ali mora biti UREDNA tokom ispijeva.riječ uredna sadrži više segmenata tu se razumimo.Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 24, 2012 10:57 pm | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Stvarno si me razočarao, mislio sam ipak da imaš dovoljno znanja da mi objasnis ali.......nema veze.
Drži se i dalje svoje tradicije ali ne diraj se u druge dok god ne naucis ZAŠTO! A jebi ga sad ,nije to u redu svi se diraju u sve ti se diraš u sve a ja se ne smin dirat u ništa .Možeš ti govorit šta god oćeš ali zna se di je centar svita u tičiji(to su mi priznali i neki moji sinjani)i prema tom je sve jasno.Ali ne smeta meni to meni naj više smetaju pojedinci koji ne znaju ništa o tićima,koji su vidili grdelina kako izgleda tek nedavno i koji su to priznali javno .Ali ni to mi ne smeta nego mi smeta kad idu meni ili nekom drugom držat predavanja .Po stp je bolji grdelin koji ima bilo kakva pletiva i bilo kakvu zijadu(ako ne nastavlja)od pletaša koji plete u 16 pletiva bez zijade.Eto ti odgovor nadam se da si sad zadovoljan | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned lip 24, 2012 11:13 pm | |
| Nisam zadovoljan odgovorom, triba bi ti to bolje objasnit, nema veze. Ako ćemo gledat centar svita u ticiji onda bi to nikad nebi moga bit Split ni pod razno! Centar svita u grdelinastvu je sjeverna Afrika odakle je sve i poteklo, tamo je definitivno najjači fanatizam. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|