| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 20, 2012 3:54 am | |
| Ja bi sam sebe uvridija kad bi uopće komentira takvog tića. | |
| | | probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 20, 2012 5:41 am | |
| tako je jogi tako je ujme | |
| | | PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 20, 2012 8:51 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Ja bi sam sebe uvridija kad bi uopće komentira takvog tića.
Kako te ne vriđa izniti tuđu ticu pod ,,svoju,,kad ti ljudi dođu slušati grdeline? Stvarno si poseban lik , nemaš ništa svoje od grdelina ,nisi u životu naučija nijednog tića i kitiš se tuđim perjem samoprozvani ,,care od dzijade,,. Polako , jedan dan će ,,ci-ci,, ući i u tvoju ćibu. | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 20, 2012 7:33 pm | |
| E moj pesti ti si zaluta u tićarstvo ,vidiš mene uopće ne zanima čiji je ono tić šta si ga ti stavija a ne zanima me jer je teški škart.Ja znam odakle te priće stižu ali me ne zanimaju niti malo i uopće nije bitno čiji su tići bili samo je bitno jeli valjaju ili ne valjaju.Ato šta sam ja ima to ti ne znaš niti ću ti ja objašnjavat,ali samo da znaš da su meni dali inekciju od metra saa kionjskom pišakom u lubanju ja ono ne da nebi stavija na forum nego se to nema šta snimat .I na kraju šta si se naljutija na moj komentar kad su ti drugi ispljucali tića a ja nisam ni komentira.Kad bi ono šta ti imaš meni bilo dobro ja bi još uvik uživa u prirodi oko splita i okolice.Stvarno ne razumin zašto te pogodija moj komentar bez komentara. | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 20, 2012 8:11 pm | |
| Aahaaa ajde sad reci sikavac | |
| | | prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 20, 2012 8:57 pm | |
| Evo i moj prvi komenar iako sam grdelina "sokol"2 komentirao na you tubu.Vidim da se sa komentarima ide iz krajnosti u krajnost.Zija je najvažnija i kod ovog grdelina je najlošija karika ali grdelin nema šporkice sija je na batudu pletiva su dobra.S jedne strane nevalja zija nevalja grdelin slažem se ali pokušajte ovakvog grdelina pronaći u prirodi.Teško. Zato čestitke vlasniku na grdelinu jer ne možemo davati ocjene kao prije 30 godina.
Pozdrav | |
| | | PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 20, 2012 10:14 pm | |
| Yogi, tvoj komentar je uvredljiv i krajnje bezobrazan. (vrijeđa te komentirati jedan video a KOMENTIRAO SI i to vrlo bezobrazno) Komentirali su i drugi,komentirali su grdelina za razliku od tebe ,nekome se sviđa ,drugom ne sviđa ,tako to vrijedi za svačije tice .Tvoji pozitivni komentari su isključivo na kocinim grdelinima jer si i ti skupio malo perja iz njegove matice gdje od naučenih mladih ne vrijedi samo grdelin koji krepa, sve ostalo je vrhunsko. Zbog toga dobro znaš čije tice komentiraš i na koji način. Video je snimnjen i postavljen da se komentira ,bilo bi odlično da ih ima više , nikoga ne trebaju ljutiti loši komentari o grdelinu jer i ja volim gledati i slušati nečijeg grdelina a ne mora mi se svidjeti. Naglašavam da se meni ne sviđaju dzijade od ,,glatkih,, to su totalno liše dzije a po Vašoj teoriji ,,kakva dzija ,takav tić,, to su nikakvi grdelini . Ja tako ne gledam grdelina i to je za mene iskrivljeno učenje i tumačenje. Nisam ja zalutao u tičarstvo, iza mene stoje moji grdelini koji se ne moraju svakome svidjeti ali nije moj ili nečiji video tu da netko liječi svoje frustacije i vrijeđa vlasnika svojim bolesnim izjavama a daje sebi inekcije sa konjskom pišalinom u mozak. Za razliku od mene ti se sramiš pokazati svoje grdeline , iznosiš tuđeg tića pod svoga ,varaš ljude i svakome držiš predavanje o svojoj stručnosti. To je dno u tičarstvu i to je tvoja razina. Što si nekad imao sam si pisao na forumu , proglasio si sam sebe carem od dzijade . Živiš u Splitu, pričaš o grdelinima ,znaš više od bilo koga i imao si bolje od ikoga ,čuješ fantastično a nisi u stanju izniti svog grdelina kojeg imaš u kući a što je najluđe --to prolazi u tvom društvu. Mojim videom sam pokazao pravog i raznovrsnog batudaša .Za moje kriterije dzijada mu prolazi i meni je dobra jer bolju nemam. Uostalom postavite svi sa foruma svog grdelina na you-tube pa će te znati nakom 7000 pregleda koliko to vrijedi u očima drugih ljudi ili ne vrijedi.Nemojte namištati ili prepravljati pjev, govoriti da dzijada u digitalnom obliku nije dobra , opravdavati se ovako ili onako ,....jednostavno ,stavite svi na forumu ono što hranite pa guštajte sa svima koji komentiraju vašeg grdelina ,jer ako je moj tić tolika šljamina što se imate toliko bojati yuo-tuba. Ja kao i svi držim grdeline po svom guštu a to je moto svih nas . | |
| | | probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 20, 2012 11:12 pm | |
| prodajem bilo grozde kujunđžušu ujme
Odlično -kad prodaš sve što imaš vrati se na forum. | |
| | | arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet ruj 21, 2012 1:00 am | |
| evo da i ja dam nekakvo moje viđenje ove snimke ptice sokol 2.u ovoj snimci ptice vidim kako je ta ptica pravi batuder.citajuci šturo napisane komentare nekih pojedinih kolega gdje sam pomislio da ce dati malo opširniji komentar od toga nije bilo ništa.kod ove ptice možemo cuti kako ptica ima jako dobaru kombinatoriku pletiva.po meni jedna od najboljih dosad stavljenih pletiva.kako mi ovdje u dalmaciji istinski držimo do segmenta pijeva tkz zijada tu je ova ptica dobila kod mene ne prolaznu ocjenu.moj komentar za ovu zijadu je jako loš.tu svi kada malo bolje poslušamo cujemo kako ptica debelim i grezastim glasom ispjeva zijadu,kod ove zijade nema kolombara,dosta ravna gubi se u dužinskom smislu i završava na i.
| |
| | | Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet ruj 21, 2012 1:59 am | |
| Dobar dan svim kolegama na forumu. Da se neshvati krivo evo prijateljska čakula amo reč ovako, nazvati je čakula između nas u kafiču ka na piču ,a teme se zna tiči.Evo ka ja u čakuli sa Arboretom.Ja mu ka odgovaram ipak mislim da sam prilično dovoljno opisa tiča,jer vi kažete da ste očekivali opširniji komentar i od tog ništa.Pa ja nastavljam u vezi kombiniranja pletiva to su pojedinci spomenuli ali drugačijim izražajem,davajuči u večini podršku pletivima na svoj način. Eto od vas nešto novije napisano je gdje spominjete da zijada završava na I ,slažem se u potpunosti.Možda po mom pogledu bi ova ravna zijada bi i završavala na slovo I ,ali ne sa jednim slovom I več amo reč slikovito da ih u kraju vuče za sobom bar do 6-7 slova I ,di se ta slova lagano u kraju spuštaju,silaze ili gase što znači na uho več ispijevana dužina ravne zijade.
Pozdrav prijateljski od GIGE. | |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet ruj 21, 2012 3:56 am | |
| - PESTI je napisao/la:
Naglašavam da se meni ne sviđaju dzijade od ,,glatkih,, to su totalno liše dzije a po Vašoj teoriji ,,kakva dzija ,takav tić,, to su nikakvi grdelini .
Pesti samo bi se nadovezao na ovu tvoju recenicu. lijepo je cuti kada neko kaze za ove zijade da su totalno lise ili glatke. Evo kad se stavljaju tici stavicu i ja jednog svoga favorita jer pojedinci ima 2 g govore da ove zijade nemaju kolumbar https://www.youtube.com/watch?v=laS-jf2-GLs&feature=channel&list=UL | |
| | | portulata
Broj postova : 55 Points : 53 Join date : 18.07.2011 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet ruj 21, 2012 7:53 am | |
| ...oces neces ali se ipak prasi iza sokola... | |
| | | PESTI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet ruj 21, 2012 6:12 pm | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- PESTI je napisao/la:
Naglašavam da se meni ne sviđaju dzijade od ,,glatkih,, to su totalno liše dzije a po Vašoj teoriji ,,kakva dzija ,takav tić,, to su nikakvi grdelini .
Pesti samo bi se nadovezao na ovu tvoju recenicu. lijepo je cuti kada neko kaze za ove zijade da su totalno lise ili glatke.
Evo kad se stavljaju tici stavicu i ja jednog svoga favorita jer pojedinci ima 2 g govore da ove zijade nemaju kolumbar
https://www.youtube.com/watch?v=laS-jf2-GLs&feature=channel&list=UL
Totalno krivo balta ,....LIŠO ne znaći da je GLATKO. Lišo znaći prazno,šuplje,nema ništa,nema punta,.........i što tu može glatko izgladiti. Meni je najdraže što ti uživaš u njima, što ih jedini postavljaš na internet a sigurno kojeg i stvoriš. To što se meni ta dzijada ne sviđa i što je neispravna zanemari, guštaj još više . Razmisli o teoriji ,,nevalja dzijada -nevalja grdelin,, --i tu te krivo uče ,to je teorija svakog tko nema ništa osim mašte . | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet ruj 21, 2012 6:21 pm | |
| lišo-ravno, glatko, bez štete, bez opasnosti, bez posljedica ovo je značenje riči LIŠO U DALMATINSKOM RJEČNIKU Pesti malo si se ipak krivo izrazija.Nisi dobro zavirija u rječnik pozdrav.......... | |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet ruj 21, 2012 7:23 pm | |
| - PESTI je napisao/la:
- Tic_Bal. je napisao/la:
- PESTI je napisao/la:
Pesti samo bi se nadovezao na ovu tvoju recenicu. lijepo je cuti kada neko kaze za ove zijade da su totalno lise ili glatke.
Evo kad se stavljaju tici stavicu i ja jednog svoga favorita jer pojedinci ima 2 g govore da ove zijade nemaju kolumbar
https://www.youtube.com/watch?v=laS-jf2-GLs&feature=channel&list=UL
Totalno krivo balta ,....LIŠO ne znaći da je GLATKO. Lišo znaći prazno,šuplje,nema ništa,nema punta,.........i što tu može glatko izgladiti. Meni je najdraže što ti uživaš u njima, što ih jedini postavljaš na internet a sigurno kojeg i stvoriš. To što se meni ta dzijada ne sviđa i što je neispravna zanemari, guštaj još više . Razmisli o teoriji ,,nevalja dzijada -nevalja grdelin,, --i tu te krivo uče ,to je teorija svakog tko nema ništa osim mašte . liso-od talijanskog liscio - gladak, glatko. Pesti razumijem da cujete drugacije ali nemorate izvrcat rijeci koje imaju tacno znacenje. Tebi je najdraze sto ja uzivam u svojim grdelinima a meni je jos draze sto neki ne uzivaju u njima vec uzivaju u drugacijim grdelinima. Pesti ja sam uvjek i govorio ako tic nema prolaz zijade da taj tic nije za mene e sada hocu li ja njega drzati ako nemam bolje too je moja stvar. Pesti tvome grdelinu sokolu fali malo zijade da bi imao prolaz evo tako su ti rekli i drugi ticari. Ja sam ti rekao i prosle godine kada bi ti izbacio tica sa malo boljim krajem da tic zavrsi zijadu onda bi cuo i drugacije komentare. Necemo pricati o boji jer je to stvar ukusa ps. Pesti dobro ti je spreman grdelin na tome ti cestitam . Probaj nadogradit malo lijepsi kraj vidjeces da ce ljudi prepoznati kvalitet. pozzz. | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet ruj 21, 2012 8:31 pm | |
| Opravdavanja kome ili čemu
Salu2 | |
| | | Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet ruj 21, 2012 10:51 pm | |
| Neda mi se rasparvljat jer sam ulazio u rasprave prije 2 g zato znam cemu to vodi.
Samo sam se nadovezao na jednu recenicu vec u sljedecim postovima dolazi do razlicitosti.
Evo pesti kaze da je liso suplje ja kazem da je liso-glatko.
Evo pesti kaze da ja jedini postavljam ove tice na internet a stavljeni su od 3 razlicita covjeka.
Evo pesti kaze da je njemu ova zijada neispravna a meni je ispravna.
Evo ovo zadnje od pestija nisam bas shvatio sta je htjeo reci u smislu da me neko krivo uci sta je ispravno a sta neispravno?
Evo i ovaj kaskader mocun se ubacuje nikoga nista nije ni pitao a i ne kontam sta je htjeo reci.
Evo na sve bi ja to trebao kontra odgovoriti i zbog toga mi se ne ulazi u nikakve rasprave .
| |
| | | ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet ruj 21, 2012 11:27 pm | |
| | |
| | | YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 22, 2012 7:28 am | |
| - PESTI je napisao/la:
- Yogi, tvoj komentar je uvredljiv i krajnje bezobrazan. (vrijeđa te komentirati jedan video a KOMENTIRAO SI i to vrlo bezobrazno)
Komentirali su i drugi,komentirali su grdelina za razliku od tebe ,nekome se sviđa ,drugom ne sviđa ,tako to vrijedi za svačije tice .Tvoji pozitivni komentari su isključivo na kocinim grdelinima jer si i ti skupio malo perja iz njegove matice gdje od naučenih mladih ne vrijedi samo grdelin koji krepa, sve ostalo je vrhunsko. Zbog toga dobro znaš čije tice komentiraš i na koji način.
Video je snimnjen i postavljen da se komentira ,bilo bi odlično da ih ima više , nikoga ne trebaju ljutiti loši komentari o grdelinu jer i ja volim gledati i slušati nečijeg grdelina a ne mora mi se svidjeti. Naglašavam da se meni ne sviđaju dzijade od ,,glatkih,, to su totalno liše dzije a po Vašoj teoriji ,,kakva dzija ,takav tić,, to su nikakvi grdelini . Ja tako ne gledam grdelina i to je za mene iskrivljeno učenje i tumačenje. Nisam ja zalutao u tičarstvo, iza mene stoje moji grdelini koji se ne moraju svakome svidjeti ali nije moj ili nečiji video tu da netko liječi svoje frustacije i vrijeđa vlasnika svojim bolesnim izjavama a daje sebi inekcije sa konjskom pišalinom u mozak. Za razliku od mene ti se sramiš pokazati svoje grdeline , iznosiš tuđeg tića pod svoga ,varaš ljude i svakome držiš predavanje o svojoj stručnosti. To je dno u tičarstvu i to je tvoja razina. Što si nekad imao sam si pisao na forumu , proglasio si sam sebe carem od dzijade . Živiš u Splitu, pričaš o grdelinima ,znaš više od bilo koga i imao si bolje od ikoga ,čuješ fantastično a nisi u stanju izniti svog grdelina kojeg imaš u kući a što je najluđe --to prolazi u tvom društvu. Mojim videom sam pokazao pravog i raznovrsnog batudaša .Za moje kriterije dzijada mu prolazi i meni je dobra jer bolju nemam. Uostalom postavite svi sa foruma svog grdelina na you-tube pa će te znati nakom 7000 pregleda koliko to vrijedi u očima drugih ljudi ili ne vrijedi.Nemojte namištati ili prepravljati pjev, govoriti da dzijada u digitalnom obliku nije dobra , opravdavati se ovako ili onako ,....jednostavno ,stavite svi na forumu ono što hranite pa guštajte sa svima koji komentiraju vašeg grdelina ,jer ako je moj tić tolika šljamina što se imate toliko bojati yuo-tuba. Ja kao i svi držim grdeline po svom guštu a to je moto svih nas .
Pest ka prvo ja nisam car nego profesor.Ka drugo ne pada mi na pamet nekom namećat svoje znanje i mišljenje.Ako je ono po tvom mišljenju zijada koja je dobra onda goji i guštaj ali ja bi se zapita kako to da je niko nije proglasija dobrom.Sve najbolje i dabogda izbacija bar 50 onakvih grdelina s onakvom zijadom da možeš još više guštat.Eto to ti od srca želi profesor od zijadi | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 22, 2012 7:32 am | |
| Kad smo vec kod znacenja raznih rici,evo i one suprotne od "liše":
GREZO
Dalmatinsko-hrvatski rječnik i pojmovi
grezo - grubo, ružno |
| | | domo
Broj postova : 66 Points : 66 Join date : 19.01.2011 Age : 48 Lokacija : KAŠTELA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 22, 2012 7:34 am | |
| | |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 22, 2012 7:45 am | |
| Tako je komadante Koce!!!!! | |
| | | YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 22, 2012 7:48 am | |
| - koce je napisao/la:
- Kad smo vec kod znacenja raznih rici,evo i one suprotne od "liše":
GREZO
Dalmatinsko-hrvatski rječnik i pojmovi
grezo - grubo, ružno Grezo(NATEGNUTO-NEISPRAVNO) | |
| | | YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 22, 2012 5:36 pm | |
| Vidim da je mnoge uvrijedilo i da su popizdili na to ćije sam ja tiće donija mojim sinjanima da slušaju.E draga moja gospodo to su moji tići ja sam ih donija ali to vas nije ni briga vas bi trebalo zanimat šta ti tići pivaju a ne ispitivat porjeklo i dna od tih tića.Da se razumimo moji tići su malo i skoro ništa nisu pivali i ja nisam uopće bija zadovoljan koliko su pivali.Ali kad su pivali javili su se batudom.Kako to da oni koji su bili slušat nisu pitali ćiji su nego neki koji su se uvridili na moj komentar .Ja i koce smo išli u sinj slupali smo tiče koje su iznijeli euzebio,mikula,gajo mislim da je bija i jedan od kebe.Ja sam sluša šta tići pivaju a ne ćiji je koji tić ni jesu li to mikulini ili nećiji drugi. Sve koje zanimaju moji tići ja ih pozivam da mogu doć kod mene kući ćim se tići promjene,mogu doć i slušat kod mene kući a ako neće mogu slobodno doć sljedeće godine kad budem širija.Mogu doć kod mene i sinjat tiće pa ćemo ih iznijet u polje ha ha ha.Ja mislim da puno tićara na ovom forumu moraju još puno da uće jer im je znanje jako slabo da ne rećem nikakvo.mnogi se skrivaju na ovom forumu jer su naučili neke rijeći tićarske ali kad se nađemo oći u oći i malo poprićamo onda padnu zavjese.Ali ja toćno znam svakog ko koliko peška o tićima i prema tom samo vi prićajte ali meni ne možete prodavaj maglu.I da se razumimo meni grdelim može plest troduplo štekato svaki takt,tuć same batude.ne nastavljat ali ako mu je zijada nategnuta to je za mene škart(GUBA) .Ja već dosta godina nemam ništa za se pohvalit i nikad nisam reka da iman dobrog grdelina a kamoli pravog,i one šta sam donija na slušanje ne bi donija da me koce nije nagovorija jer ja još nisam zadovoljan niti sam ja reka da su dobri.Eto toliko od profesora i ne zaboravite se javit ko ima želju da sluša moju gubu pozz | |
| | | MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 22, 2012 6:59 pm | |
| Ajde Yogi drago mi je da si napokon prizna da drzis gubu! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
| | | | Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|