| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet pro 16, 2011 9:43 am | |
| Ima sam priliku na chatu cut mladu baštardu od vuka i . Uredna batuda,uredna zijada koja ne zapinje,ne greza,nema ruzine. Od Vuka do sada daleko najbolje šta sam cuja,neka je baštarda,isto vuče svaka cast. Godišnje se uci stotine baštardi a ostanu jedna ili dvi. Neka glatkih zijadi,neka,šta je lipo ,lipo je. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet pro 16, 2011 10:51 pm | |
|
Bog !!!
Svaka čast na trudu i svemu oko baštarda , ali (uvik ali )
za moj gušt to nije to ,previše kanarinskog u pismi !!! Po mom guštu - ponavljam!!
Salu2
| |
|
| |
kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet pro 16, 2011 11:29 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 2:34 am | |
| Jebiga sad,
nemojte gledat baštardu ka grdelina nego pola - pola grdelin kanarin.
Sve u svemu se puno napredovalo po pitanju zijade.Kad se samo sitin zijadi
po forumima, bilo grdelin bilo baštarda od prije godinu ,dvi i ondašnjih komentara
muka me uvati.
Zadnje vrime sve se više teži lipšoj izvedbi zijade,mekšoj,finijoj i to je pohvalno.
I prica među ticarima je drugacija, jer nema dugo takva zijada se blatila i
proglašavala škovacom,a danas kažu otprilike ovako:
"Imam ja doma glatkiju nego šta je ova tvoja"
A ja guštam ,drago mi je.
Moram pohvalit i Gmo - grupu zbog zijadi,neznam koliko ce uspit sa prirodnošcu
i grdelinskim timbrom,ali zijade s kojima uce (cd,baštarda itd) su glatke
da glatkije ne mogu bit.
Svaka cast prijatelji grdelinaši forumaši i svi ostali. |
|
| |
DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 3:15 am | |
| Vidiš bariton, zijada iako je glatka može bit neispravna, znaci ako nema kolumbar i ako nema sva slova kolko god bila glatka ona je NEISPRAVNA! I još nešto, onaj šta san ga kupijo u dome je gladak, i ima kolumbar i sva slova! Nebi ga uzima da nije tako. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 4:09 am | |
| poz domenico vatikanu malo si me zbunijo oko te zijade kažeš da je dobra .a posle da je ne ispravna ...jer ja bolju i dužu nisam čuo na forumu možda imaš ti bolju vatikane..pošto smo prijatelji daj brate ti meni pokaži bolju ziju da ne bi ja verovo svakome ovde koja je zija kod vas najbolja i najispravnija....jer ja tebe verujem ONO ŠTO SI TRAŽIJO IMAŠ JEDAN DEO NA YOUTUBE..NAPIŠI .GOCE TIGARO A OD ZORANA PUCVALA JOŠ NISAM BIO POZ BRATE VATIKANE |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 4:11 am | |
| Ajme Domeniko kako sad ima sva slova a do neki dan nije.Mene nisi iznenadija s tom izjavom ali sad će popizdit neki tkzv. tićari ,ili domini imaju sva slova a kocini nemaju.Može svašta bit ali ne bi se iznenadija da još napišeš da to nije ni dužina za bacit i da će malo ko donit dužu.Ala šta se koce zajeba sebi je ostavija gore tiće kojima fali slova u zijadi ha ha ha ha ha . | |
|
| |
CIBO
Broj postova : 227 Points : 245 Join date : 08.01.2011 Age : 62 Lokacija : SINJ
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 4:16 am | |
| | |
|
| |
portulata
Broj postova : 55 Points : 53 Join date : 18.07.2011 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 4:33 am | |
| ...hahahahahaha,CIBO je sve reka | |
|
| |
rico
Broj postova : 35 Points : 36 Join date : 18.06.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 4:34 am | |
| | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 6:18 am | |
| Je koce baš si anđel svi ti viruju počelo je vrime o darivanja čuja sam danas da je bilo kumpira,kapule,kiselog kupusa,suvoga mesa i to iz sinjske krajine.Čini mi se kako si se opet ubacija u sinjski lobi.Znaći da bi moga ako izdržiš za pet godina trčat alku bez konja. | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 7:12 am | |
| - frzelin je napisao/la:
- Je koce baš si anđel svi ti viruju počelo je vrime o darivanja čuja sam danas da je bilo kumpira,kapule,kiselog kupusa,suvoga mesa i to iz sinjske krajine.Čini mi se kako si se opet ubacija u sinjski lobi.Znaći da bi moga ako izdržiš za pet godina trčat alku bez konja.
Postoji pripremni i probni rok za to. U tih pet godina treba čistiti štale (izbacivati konjsku kaku), voditi konje na pi....., timariti, gladiti da postanu glatki. Ako se zadovolji sve uvjete može se pojaviti na trkalištu. Postoji i kraći način, neka ostane tajna za sada, jer je dotični gospodin pod budnom prismotrom ptičarske SOS-e. Ali ima nade za toga čovjeka. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 7:38 am | |
| ha ha može ,za prijatelje se mogu žrtvovat,
pogotovo nakon brzog i nenadanog prihvacanja glatke misije.
Zna sam ja da moje iskreno srce i lipa ric otvara i najtvrđa vrata sinjskih zidina. |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 7:41 am | |
| Domeniko zaboravija sam te pitat jesi li tu svoju zijadu bez manjka slova sluša uhom ili si koristija tehniku(zijometar)? | |
|
| |
Sina BL
Broj postova : 70 Points : 70 Join date : 11.02.2011 Age : 45 Lokacija : Dublin-BL
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 7:58 am | |
| - DOMENICO je napisao/la:
- zijada iako je glatka može bit neispravna, znaci ako nema kolumbar i ako nema sva slova kolko god bila glatka ona je NEISPRAVNA!
Tako je, ja sam isto ovo uvijek tvrdio, cak sam govorio da boja zijade ne utice uopste na njenu ispravnost, to je stvar ukusa. Zijada moze biti ispravna/neispravna samo po izvedbi, nikako po boji. Neko voli ovo, neko ono... Opet cemo na pocetak, ipak se okrece... | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 8:02 am | |
| | |
|
| |
DOMENICO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 9:05 am | |
| yogi, mestre glatki, ja sam kupijo i kupovat cu ono sta se meni sviđa, u ovom slucaju doticni gospodin je to imao. vidis, bariton bi mi poklonija nije u tom stvar, dobar je on, ali nije mi se dopao nijedan u njega. | |
|
| |
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 9:58 am | |
| sad će opet biznisi padat | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 11:04 am | |
| sve što je lijepo u bogu je drago |
|
| |
rico
Broj postova : 35 Points : 36 Join date : 18.06.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub pro 17, 2011 11:31 pm | |
| | |
|
| |
DOMENICO
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned pro 18, 2011 12:36 am | |
| gledaj rico, nije uopce stvar u novcu. meni bi bilo neugodno uzet coviku najboljega tica mukte, i zato sam ja inzistirao na tome da ga platim. dome voli pase a ja volin tiće i eto razlog za veselje! svi sretni i zadovoljni! znas da su u stara vrimena pokojniku stavljali zlatnike na oči.......zato sta se ni va raj ne gre bez pinezi! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned pro 18, 2011 12:46 am | |
| u pravu si rico, ali, da bi poklonija ili proda moraš nešto imat,odgojit,naucit, zato se nemoj jidit,vidiš kako se lipo družimo na forumu i u kaficu i u životu. Budi zadovoljan, prizvodi radost oko sebe, ako mogu ja cu ti rado pomoc,bar savjetom,ka i do sada . I budi uporan i dalje jer si na pravom putu ,Gmo- projekt mora uspit KAD-TAD. |
|
| |
domo
Broj postova : 66 Points : 66 Join date : 19.01.2011 Age : 48 Lokacija : KAŠTELA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned pro 18, 2011 3:58 am | |
| pozdrav ptičari,kako se palite odma kad čovik nešto ima dobro i proda.nije damijan odnija sve ima nešto je još ostalo dajte javite se ne bojte se, | |
|
| |
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned pro 18, 2011 3:59 am | |
| smješno.."sve će van to krepat" reka bi jedan plemenjak | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|