| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 06, 2012 7:28 pm | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Čudi me kako niko ne smije ni sliku staviti od tica a kamoli neki snimak od 15 sek 3 batude.
Kad kazem 15 sek. to mislim svaka batuda po 5 sek. jer su vase bogate batude hahahaha.
Znam da je kriza pa evo da smanjimo kriteruje 3X3 sto znaci 3 batude sa po 3 sekunde . Evo sezona prolazi snimalo se pa ko ima neka stavi. 3x3 = 9 sekundi Daco stavi pa makar i njega | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 06, 2012 9:59 pm | |
| | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 06, 2012 10:07 pm | |
| | |
|
| |
probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 06, 2012 10:14 pm | |
| prodajem pivce za peku,domače ujme | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet ruj 06, 2012 10:36 pm | |
| - Moćun je napisao/la:
Evo jedan još duže zije ::
https://youtu.be/lX9JqW02JJ4
ps. za školicu
Salu2
Tako je ljudi stavite nesto e sada mozemo i pricati kad vec se pokaze sta bi neko htjeo imati. Moco,Finko evo ovo je lijep pocetak mozda podstakne jos nekog da nam stavi neki primjer | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet ruj 07, 2012 12:35 am | |
| | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet ruj 07, 2012 6:47 am | |
| - Moćun je napisao/la:
ps. za školicu
Salu2
Uuuu ovi je još bolji,da ti je Frižo jedan ovakvi spasija bi se,ne bi bia stalno napet ! | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 08, 2012 12:22 am | |
| - JAMES BOND je napisao/la:
- YOGI je napisao/la:
- Da mi je samo znat šta imaju ove individue koje pišu gluposti.Za Stravu znam šta ima i to je čista nula za lakija isto znam .Ma u stvari ja znam bez čut da nema niko ni blizu ovog murinja.A u stvari dosta vas koji pišete niste ni registrirani tj vi još vozite bez tablica UJMEEEEEEEEEEEE
lipa moja dektiva yogurt šteta šta ti je isteka rok upotrebe jer nisi mi napet. Isto nisi triba minjat ona 3 murterska ocaka za grezase Laki moj opet te je neko zajeba odnosno laga.Ja nikad u životu nisam mijenja grdeline s nikim a pogotovo murterane .Ja sam murterane poklonija (ne proda)Alujeviću Lenku s zijadama kakve niko u sinju nije čuja a kamoli ima(čovjek je još živ pa se može provjerit).A troke da sam minja za nategnute(za mene ne postoji zijada greza nego samo nategnuta)koje nikad u svon životu nisam drža.eto volija bi da mi to malo pojasniš šta sam mijenja i s kim da i ja budem upoznat. | |
|
| |
JAMES BOND
Broj postova : 17 Points : 17 Join date : 21.02.2012 Lokacija : Sinj
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 08, 2012 6:07 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- JAMES BOND je napisao/la:
- YOGI je napisao/la:
- Da mi je samo znat šta imaju ove individue koje pišu gluposti.Za Stravu znam šta ima i to je čista nula za lakija isto znam .Ma u stvari ja znam bez čut da nema niko ni blizu ovog murinja.A u stvari dosta vas koji pišete niste ni registrirani tj vi još vozite bez tablica UJMEEEEEEEEEEEE
lipa moja dektiva yogurt šteta šta ti je isteka rok upotrebe jer nisi mi napet. Isto nisi triba minjat ona 3 murterska ocaka za grezase Laki moj opet te je neko zajeba odnosno laga.Ja nikad u životu nisam mijenja grdeline s nikim a pogotovo murterane .Ja sam murterane poklonija (ne proda)Alujeviću Lenku s zijadama kakve niko u sinju nije čuja a kamoli ima(čovjek je još živ pa se može provjerit).A troke da sam minja za nategnute(za mene ne postoji zijada greza nego samo nategnuta)koje nikad u svon životu nisam drža.eto volija bi da mi to malo pojasniš šta sam mijenja i s kim da i ja budem upoznat. Haha lipi moj yogurt light stvarno mi takve nikad nismo imali ni čuli nego bolje a bilo je murterana u Sinju i da su valjali nikad vas nebi zapali dali bi im mi u majku . Lipi moj nebi se mi jebavali po Bosni kod murtera nego smo to ostavili Splićanima da nam ne smetaju po Livnu | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 08, 2012 6:15 am | |
| Laki maki opet si odgovorija samo ono šta tabi paše,nisi mi odgovorija na moje pitanje.s kim sam ja to mijenja i kad,ajde odgovori da se još malo smijem | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 08, 2012 7:19 pm | |
| - arboret je napisao/la:
- Tic_Bal. je napisao/la:
- Mladi tic spaja 100 batudi https://www.youtube.com/watch?v=kAB6UGzj1K8.
poslje preslušane snimke može se ljepo cuti da je ptica pravi batuder.ovom prilikom i mislim da sam dosta puta ponovio da je tic-bal moj favorit ovga foruma. kod ove ptice može se reci kako stavlja poslje zijade ono javljanje pikvalju ništa strašno.primjetio sam još da ima i ne završenu zijadu gdje je završava na iiiiii.dužina zijade je zadovoljavajuca.pletiva su kratka i dosadna, ali tic-bal imate dobru pticu nisam ovako nešto cuo dosta dugo.zaželjet cu vam veliki uspjeh kod odgajanja mladih ptica. Gospodine arboret tic sto pijeva nazalost nije moj Cilj i jeste bio da se pokaze kako tic spaja batude (BATUDER)gdje to danas rijetkost cuti . pozz. | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 08, 2012 8:58 pm | |
| Ajde laki reci mi s kim sam se ja to minja.nemoj sad izbjegavat odgovor ja znam da ti nisi takvi da ćeš mi ipak odgovorit | |
|
| |
supergirl
Broj postova : 32 Points : 32 Join date : 19.04.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 08, 2012 11:00 pm | |
| - Moćun je napisao/la:
ps. za školicu
Salu2
ajme, koji lipotan od tića, isti moj pupino čak i isto pivaju, ne mogu virovat koja sličnost! samo šta sada moj pupi nije niti lip a niti piva, jadničak...čula san da njih boli to minjanje perja jedva čekan da ga opet čujen, ovi lipi tić me baš podsjetija | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub ruj 08, 2012 11:50 pm | |
| | |
|
| |
supergirl
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned ruj 09, 2012 7:10 pm | |
| hm ne volin bas sevku nesto al fala na gesti ;-) | |
|
| |
frzelin
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 10, 2012 7:37 am | |
| | |
|
| |
supergirl
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto ruj 11, 2012 8:48 pm | |
| bome moj pupino je pocea pivat nesto utiho doduse ali piva! prikjucer popodne je piva i evo jutros isto pivusi, bas san happy | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned ruj 16, 2012 7:25 am | |
| Dobra večer evo Koce danas sam sluša grdelina na drugom forumu zvani Češljugar pod imenom tičara Angelo. Vidim čujem po snimku da se radi o jako zahvalnom tiču,digo malo varira zijadom pristojne dužine i luka visine u paraboli kolumbara. Vidi se tič je čist što je dosta teško uspit ostvarit. Pletiva su ukusna melodična,iđe u duplo često na batudu. Možda se na snimku ne očituje čistina zijade, ka caklena. Ali bilo bi bezobrazno joj traži mane. Sve u svemu bilo bi lipo kad bi još neko na ovoj razini kvalitete stavio. Ja sam ipak dosta dosta zadovoljan.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned ruj 16, 2012 8:42 am | |
| Gospon Gigo, možete li staviti direktan link da čujemo i mi amateri što valja? |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned ruj 16, 2012 5:18 pm | |
| Dobro jutro Gosp. Žako Primječujem vaše ime na tom drugom forumu. Mislim da se ipak puno više znate služiti forumom od mene.Al ajde same razumite.Volio bi da griješim. Pa evo odgovora.Kad uđete na forum češljugar siđite na temu video klipovi,otvorite broj 57. Snimka traje oko četri ipo minute.
Pozdrav od GIGE.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned ruj 16, 2012 6:51 pm | |
| Hvala gospon Gigo. Sokol je sasvim OK. Ovo je jedan od boljih tića. |
|
| |
F I N K O
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned ruj 16, 2012 7:26 pm | |
| Ima šjor Gigo puno boljih ovde,samo neće da ih stave ! | |
|
| |
frzelin
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned ruj 16, 2012 11:49 pm | |
| | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 12:42 am | |
| - F I N K O je napisao/la:
- Ima šjor Gigo puno boljih ovde,samo neće da ih stave !
POTPUNO SI UPRAVU PRIKANE FINKO | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 2:31 am | |
| Dobar dan slušam sad ovog grdelina od Pestia, pa ču dati dvije riječi na batude. Vidi se tič je batuder nemam riči. Dupla su pletiva od taktova,a zna ispivat i do osam taktova,koraka. Što se tiče taktova ukusni su obojani zvonkavi. Tio sam malo usporedit ova dva batudera ali, vidim onaj snimak drugog tiča sa drugog foruma je zatvoren.Provat ču nešto reči po onom što sam čujo jučer drugi snimak,pari mi se kolko se siječam da je ona zijada bolja i da šije ovu.Nebi sad o segmentima zijade. Ali svaka čast obo dvojici.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|