Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari

Go down 
+45
JAMES BOND
Markan
bošket
Gigo
lord189
KOBAC
probiotik
ssarava1
gare
faraon
enver
ĐEKO
MONSTRUMO
miro katic
nicaze
Sina BL
rico
PSIHO
grga1
angjello
Grga Zlatoper
kain
PESTI
BOCKA
Škuri tić
CIBO
F I N K O
DjordjeVet
Jandrek
arboret
euzebio
domo
ivica
frickočak
portulata
DOMENICO
frzelin
vrca
ivica.milanovic13
Vedran
Moćun
GRANDE
Tic_Bal.
pele
YOGI
49 posters
Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 38  Next
Autor/icaPoruka
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Empty
PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptyčet srp 26, 2012 4:43 am

Dobar dan Gosp.DjordjeVet posluša sam ovog faganela.
Dao bi dvije riječi mog pogleda na pismu njegovu.
Ijako se ja nebavim ovom vrstom tice i njenog pijeva
neke ture pisme batudi su mi prepoznatljive.
Pa stoga ako može bez ljutnje evo dvije riječi.
Vidi se u pijevu ture batudi di piva faganel jedna batuda
je orginal verdunova iz Bačina odmah mi je upala u uho.
Pari da ima i kanarinovi tura pisme batudi vezani.
Što se tiče zije ima je na nekoj batudi u svojoj verziji izvedbe.
Inače je to tip krače zije grezijeg otpijeva.
Interesirame ko je ili skim ste naučili faganela.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
DjordjeVet

DjordjeVet

Broj postova : 172

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptyčet srp 26, 2012 4:53 am

Gigo je napisao/la:
Dobar dan Gosp.DjordjeVet posluša sam ovog faganela.
Dao bi dvije riječi mog pogleda na pismu njegovu.
Ijako se ja nebavim ovom vrstom tice i njenog pijeva
neke ture pisme batudi su mi prepoznatljive.
Pa stoga ako može bez ljutnje evo dvije riječi.
Vidi se u pijevu ture batudi di piva faganel jedna batuda
je orginal verdunova iz Bačina odmah mi je upala u uho.
Pari da ima i kanarinovi tura pisme batudi vezani.
Što se tiče zije ima je na nekoj batudi u svojoj verziji izvedbe.
Inače je to tip krače zije grezijeg otpijeva.
Interesirame ko je ili skim ste naučili faganela.

Pozdrav od GIGE.

Faganel nije moj, slucajno sam naletio na njega na youtubu danas, poslusao pa okacio da se cuje...
imajuci u vidu talenat bastarda od faganela i kanarinke (i uopste njegovih bastarda sa bilo cime) ya ucenje pjeva drugih vrsta, mislim da se ovdje radi o ptici koja je odgojena od malena uy grdelina i verduna, pa je pokupila od njih to sto smo culi...
u svakom slucaju, vrlo interesantan snimak...
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptyčet srp 26, 2012 7:21 am

Dobra večer evo dvije riječi o faganelu kad se več spominje.
Prije 6 do 7 god. jedan moj prijat. nabavio je faganela pisme
u početku prvi kod njega god.večinom batudera.
On je tuka (piva) non stop duplo i više puta troduplo pletivo
štekatno prolazne po meni zijade.
Svaki dio pletiva bio je iz šest taktova piva je ko amo reč
baštarda grde.i ajde to je sve ok.razumno.
Ali boja glasa iz grla (NEVJEROJATNO)orginal ozvučene prostorije (studija).
Nešto što je neshvatljivo kao orginal da je ugrađen ČIP u grlu.
Oču reči piva gledamka da mu je cd u grlu zvonkavosti prostorije studija
Naučna fantastika gleda bi u njega neshvatljivo kakva boja glasa ispijeva batudi.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptyuto ruj 04, 2012 8:20 am

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 6:56 am

A Zlatana u tebe balta koliko hoces cheers
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 7:19 am

Pizdarije !!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 7:43 am

Ima močune nastavak samo nije grez ka u nekih glatki nastavak se zove.... Sad
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 11:59 am

ovo je najbolji grdelin koji je ikad piva u dalmaciji!!!!!!!!!!!!!!!!! komu pravo komu krivo!!!!!!!!!!!!
neznan jeli netko primjetio da tic ima jednu malu manicu, iza svake zijade nastavi sa kliju, kliju. hihihi Smile
koce, nemoj se ljutit ali messi ima duzu zijadu za 0,2-0,3 sekunde, tako kaze zijometar Smile
[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 6:46 pm

evo ljudi stavili snimak,čisto piva nema nastavka po standardu ocjena 5 ujme,ocjena za pletivo 2,ocjena za ziju 3 ujme,ujme konačna ocjena tić piva po standardu,pletivo lose nekvalitetno umjetno,zija po duzini dobra ima kolombara malo kroz nos al dobro ujme,tic piva dosta nerazumljivo slicno mladcu u 7misecu kad pocne cavrljat ujme,ko voli nek izvoli a sta rec ujme
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 8:13 pm

Da 100 batuda - affraid

Salu2
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 8:15 pm

Da mi je samo znat šta imaju ove individue koje pišu gluposti.Za Stravu znam šta ima i to je čista nula za lakija isto znam .Ma u stvari ja znam bez čut da nema niko ni blizu ovog murinja.A u stvari dosta vas koji pišete niste ni registrirani tj vi još vozite bez tablica UJMEEEEEEEEEEEE
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 8:24 pm

Napravija 100 sklekova cheers -100 serija po jedan hahahaha

Salu2
[Vrh] Go down
probiotik

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 9:00 pm

ujme opet yogi ima nesto za rec,tic je stavljen da se komentira i sta ti sad os ujme sta ti imas s tim,kazu ljudi da ti nemas nista
[Vrh] Go down
probiotik

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 9:01 pm

ujme i da nisi nikad ima
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 9:02 pm

probiotik je napisao/la:
ujme opet yogi ima nesto za rec,tic je stavljen da se komentira i sta ti sad os ujme sta ti imas s tim,kazu ljudi da ti nemas nista
Ja nemam ništa ali ti si neregistriran voziš bez tablica i izgubija si se na semaforu
[Vrh] Go down
probiotik

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 9:06 pm

ujme dodi dacu ti 10kn za sladoled i ajde se igrat u park ujme o ticama ne znas nista ka i ja ujme
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 9:36 pm

probiotik je napisao/la:
ujme dodi dacu ti 10kn za sladoled i ajde se igrat u park ujme o ticama ne znas nista ka i ja ujme
Znam da neznaš ništa to mi je reka jedan naš prijatelj
[Vrh] Go down
probiotik

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 9:50 pm

zato znam tebe zajebavat ujme
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptysri ruj 05, 2012 10:37 pm

Čudi me kako niko ne smije ni sliku staviti od tica a kamoli neki snimak od 15 sek 3 batude.

Kad kazem 15 sek. to mislim svaka batuda po 5 sek. jer su vase bogate batude hahahaha.

[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptyčet ruj 06, 2012 12:08 am

za prikana tic bala .ovo ti je prava batuda sa zijom uzivo Very Happy Very Happy Very Happy
hocu da kazem da jedna i samo jedina batuda sa zijom nemore sacinjavat kompletnu pjesmu KOD GRDELINA

[Vrh] Go down
KOBAC

KOBAC

Broj postova : 249

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptyčet ruj 06, 2012 1:35 am

YOGI je napisao/la:
Da mi je samo znat šta imaju ove individue koje pišu gluposti.Za Stravu znam šta ima i to je čista nula za lakija isto znam .Ma u stvari ja znam bez čut da nema niko ni blizu ovog murinja.A u stvari dosta vas koji pišete niste ni registrirani tj vi još vozite bez tablica UJMEEEEEEEEEEEE

Ovakvi komentari samo stvaraju napetost i svađe.Ako ne želite komentirati pticu pokušajte se suzdržati i ne pisati ništa.Ovo se odnosi i na sve ostale koji pišu post samo da bi nešto napisali.Ovakvim postovima obeshrabrite one članove koji bi možda komentirali, a i postavili video clip svoje ptice.
[Vrh] Go down
arboret

arboret

Broj postova : 299

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptyčet ruj 06, 2012 4:02 am

Tic_Bal. je napisao/la:
Mladi tic spaja 100 batudi https://www.youtube.com/watch?v=kAB6UGzj1K8.
poslje preslušane snimke može se ljepo cuti da je ptica pravi batuder.ovom prilikom i mislim da sam dosta puta ponovio da je tic-bal moj favorit ovga foruma.
kod ove ptice može se reci kako stavlja poslje zijade ono javljanje pikvalju ništa strašno.primjetio sam još da ima i ne završenu zijadu gdje je završava na iiiiii.dužina zijade je zadovoljavajuca.pletiva su kratka i dosadna, ali tic-bal imate dobru pticu nisam ovako nešto cuo dosta dugo.zaželjet cu vam veliki uspjeh kod odgajanja mladih ptica.
[Vrh] Go down
Markan

Markan

Broj postova : 93

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptyčet ruj 06, 2012 5:29 am

Još da je skužit da to nije baltina tica... Sad

p.s samo naprid... cheers
[Vrh] Go down
JAMES BOND

JAMES BOND

Broj postova : 17

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptyčet ruj 06, 2012 5:44 am

YOGI je napisao/la:
lipa moja dektiva yogurt šteta šta ti je isteka rok upotrebe jer nisi mi napet. Isto nisi triba minjat ona 3 murterska ocaka za grezase
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

Broj postova : 122

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Emptyčet ruj 06, 2012 8:23 am

Yogi tebi je ovo šta sad imaš najveći domet u tvom tićarskom stažu ljubi ćibe i uživaj ko jebe nas šta nemamo ništa cheers
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
[Vrh] 
Stranica 27 / 38.Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 38  Next
 Similar topics
-
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
»  Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi bastarda - ocjene i komentari