Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari

Go down 
+45
JAMES BOND
Markan
bošket
Gigo
lord189
KOBAC
probiotik
ssarava1
gare
faraon
enver
ĐEKO
MONSTRUMO
miro katic
nicaze
Sina BL
rico
PSIHO
grga1
angjello
Grga Zlatoper
kain
PESTI
BOCKA
Škuri tić
CIBO
F I N K O
DjordjeVet
Jandrek
arboret
euzebio
domo
ivica
frickočak
portulata
DOMENICO
frzelin
vrca
ivica.milanovic13
Vedran
Moćun
GRANDE
Tic_Bal.
pele
YOGI
49 posters
Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Next
Autor/icaPoruka
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Empty
PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptyčet lip 28, 2012 5:29 am

Svaka čast Balta iskreno i pošteno rekli ste od prijatelja pijev i to ja cijenim.A ne kao neki pojedinci kupe tiča lažu da je njihov a silom traže da im se fali tič u vidu niko nema boljeg.Zato mi se kod nekih tičara nesviđa način do dolaženja dobra tiča(KUPNJA)radi svog veličanja zvanog niko nema boljeg.Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
PSIHO

PSIHO

Broj postova : 69

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptyčet lip 28, 2012 6:39 am

Gigo je napisao/la:
Svaka čast Balta iskreno i pošteno rekli ste od prijatelja pijev i to ja cijenim.A ne kao neki pojedinci kupe tiča lažu da je njihov a silom traže da im se fali tič u vidu niko nema boljeg.Zato mi se kod nekih tičara nesviđa način do dolaženja dobra tiča(KUPNJA)radi svog veličanja zvanog niko nema boljeg.Pozdrav od GIGE.
Moj mišaru koliko ti triba vrimena da vidiš ??? Ovo je sve komercijala.
Nema ništa đabe sve se odradi pošteno,prijateljski moš mislit.... nepričaj više o kupnji ispadaš smišan!
Laprdaš puno o grdelinima a ja znam šta imaš u TRAPU (za kumpire),drži se verduna to ti je moj savjet.
Ajde malo na chet da vidiš kako ovaj forum diše!!
pozzz mišaru clown cheers cheers cheers cheers

[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptyčet lip 28, 2012 7:27 am

Gigo je napisao/la:

kolega gigo tičarski je kupit,danas je to puno lakše nego ga stvarat i tražit,neznan u čemu je problem ako ga neko kupi i kaže da je njegov to je isto ko da neko kupi dobro auto kaže da je njegovo a mi mu kažemo jeba ti to kad ga sam nisi zavidava i dilove radija i sastavlja,drugo je to kad se nešto reklamira promovira ili pak veliča kako si ti reka Gigo aa nije tako svak čuje sve kod svojih zdravih ušiju koga zavedu dobro zavedu znači da je nestabilan il bijedan a ko se odupre bog mu da zdravlja živija sto godina,nema tu velike mudrolije .....baltazaru za tvoju informaciju nije to pivanje šta ti držiš od dotičnog kojeg predstavljaš to je pivanje od Zrnovog škarta skavolinskog kojega su zvali Fanganel,neki tvrde da je dotični do toga doša prevaron što je teška rič i optužba u svitu tičarstva i na razini ljudskosti i morala nemojte me vatat za jezik samo prinosin informacije koje teže za "bolnu istinu modernog svijeta tičarstva" ,eto toliko o tome ...dakle ljudi moji bolje kupit nego privarit,šta se tiče prodaje i velike ljubavi prema tićima prva tica tog pivanja je ošla u ZG za dobre novce aa zva se Ligadina

ps. balta sad ti meni kaži čije pivanje držiš

Zadnja promjena: lord189; čet lip 28, 2012 7:42 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptyčet lip 28, 2012 7:31 am

Dobra večer Psiho nemogu virovat od tebe prema meni ovakav pristup ka puno laprdaš.Kao prvo reči ču a to nije moj stil imam jako znanje o GRDELINIMA.Kao drugo opče nisam spominja da imam dobra grdelina a več sam rekao stoga i neparim a to neznači da ja laprdam.Kao treče ako si mislio možda zasad ničijeg dobrog tiča nisam ponizio,a ni lošijeg diga u nebesa.Kao četvrto stvar je pojedinca oče li kupit ili neče samo sam lipo reka kad reče ovo mi je od prijatelja,i to je pošteno.Inače tebe nigdi ne spominjem nemam zašto a zašto ti tako prema meni ako ja samo volim sa ljudima komunicirati na forumu.Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptyčet lip 28, 2012 7:52 am

Dobra večer Lorde eto tako mi je istu usporedbu dao i jedan tičar iz ovih manjih mista ali onda traži a to se osiječa kod njega ajde reci ko ima boljeg.Zamisli sad jakog mačka koji silni trud ,vrime,strah pa i financiju ostavlja vani u borbi za dobrim pijevom,pa mu zatim dođe neko ko lako dođe do tiča kupnjom i kaže ja imam naj boljeg.Eto tu je bila cila poanta mog pisanja u smislu pošteno da mi ga je prijatelj.Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
lord189

lord189

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptyčet lip 28, 2012 7:59 am

Gigo je napisao/la:
Dobra večer Lorde eto tako mi je istu usporedbu dao i jedan tičar iz ovih manjih mista ali onda traži a to se osiječa kod njega ajde reci ko ima boljeg.Zamisli sad jakog mačka koji silni trud ,vrime,strah pa i financiju ostavlja vani u borbi za dobrim pijevom,pa mu zatim dođe neko ko lako dođe do tiča kupnjom i kaže ja imam naj boljeg.Eto tu je bila cila poanta mog pisanja u smislu pošteno da mi ga je prijatelj.Pozdrav od GIGE.

prijo brokva riješava sve,častan megdan sve će pokazat i ko je bolji kapa doli nema tu priče ni razgovora,neki misle ako su platili da su odma pravoga dobili ee pa neide to tako ,samo je problem šta se ljudi bahate aa čast i poštenje je nešto šta je nekad bija samo neki danas izumrili narodni običaj
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptyčet lip 28, 2012 8:09 am

Gospon Gigo ,

ne morate se pravdat nikom,u pravu ste za baltu,a radi se o tome da sam u dva navrata

izgubija jako kvalitetna pivanja jer sam gojia sam ili maksimalno u dvoje.

Da mi se to ponovno ne bi desilo ovo pivanje sam maksimalno raširio prijateljima ,Jogiju,

Stoli,Mili,Špici,Barasu,Borisu,Domi koji su opet dalje Balti,Kruni,Josipu i još nekima koji ne žele da se

zna.

Bolje je kad nas je više jer ce se pivanje unaprijedit ,a sigurno nece nestat.

Niko nikog ne tira na ništa ,mi se dogovaramo,širimo,družimo a tako ce mo i dalje.

Pozdrav Gigo i ne dajte se isprovocirat.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptyčet lip 28, 2012 7:16 pm

Gigo je napisao/la:

Nevidim razlog zasto bi ja krio da je tic od moga prijatelja cak bi ja jos i na glas govorio ako bi taj tic ispao dobar da mi je od prijatelja(obicno su to mladi tici koji bi pokazivali).

Gigo bilo je i tvoji susjeda koji su isto dobijali tice od ovoga moga prike (to su bili mladi vislasi).

[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

Broj postova : 203

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptyčet lip 28, 2012 11:04 pm

PSIHO je napisao/la:
Gigo je napisao/la:
Nema ništa đabe sve se odradi pošteno,prijateljski moš mislit.... nepričaj više o kupnji ispadaš smišan!
Laprdaš puno o grdelinima a ja znam šta imaš u TRAPU (za kumpire),drži se verduna to ti je moj savjet.

A moj Psiho susjedu sve vise iznenadjujes jer izgleda da je lakse napisat nesto nego rec a i naprimjer sitio san se jedne poslovice stare a ona ti dolazi amo rec kad se kreces medju prijateljima,susjedima,ispijanjem kave s ticarima itd... a to je "Vuk dlaku mijenja,ćud nikada" cheers cheers cheers cheers POZZ PSIHO
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 12:47 am

Dobar dan Gosp. Koce moje pisanje u vezi hvalisanja kupnje (NIKADA) nije išlo u pogledu ovih tičara na forumu.Jer nemogu za nikoga uprit prstom i nešto tako reči kad u biti tičare i ne poznajem skoro nikako.Krivo me se svatilo.A slažem se i tu dapače nema ni trunka loša sa prijateljima razmijenjivat i održavat tradiciju pisme,jer u životu prijateljstvo je smisao druženja.Pozdrav od GIGE
[Vrh] Go down
PSIHO

PSIHO

Broj postova : 69

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 1:24 am

Škuri tić je napisao/la:
PSIHO je napisao/la:
Gigo je napisao/la:

A moj Psiho susjedu sve vise iznenadjujes jer izgleda da je lakse napisat nesto nego rec a i naprimjer sitio san se jedne poslovice stare a ona ti dolazi amo rec kad se kreces medju prijateljima,susjedima,ispijanjem kave s ticarima itd... a to je "Vuk dlaku mijenja,ćud nikada" cheers cheers cheers cheers POZZ PSIHO
Još si ti zelen u tićiji i to šta znaš moš zahvalit svojim susjedima starom K.... i rođaku.Moraš još puno KUSE izist!!!!!!
Evo ti jedna starinska,samo neznam oćeš moć razumit : U PRAZNU GLAVU STANE PUNO ZNANJA!!!!
Pozdrav Škuri Basketball
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 2:49 am

Tija bi malo da dočaram takmićenje grdelina tkzv zlatna bukva,pošto sudionici ne žele da se izađe u javnost s istinom.Da žele onda bi snimili i pokazali cilom forumu šta se to hvali i s ćime se to raspolaže u splitu.Mene je iskreno sram i ja se ovim putem izvinjavam svim sinjanima(SVIM) i posebno vinku šta sam gadio tiće koji su svjetske klase za sve koji su bili na takmićenju.Sinoć sam bio s jednim sudionikom(Ime i prezime otavljeno u redakciji)i on mi kaže da je to nevjerovatno šta se to donijelo na zlatnu bukvu.70-80 % tića uopće nemaju nikakvu zijadu(NIKAKVU) a ovaj ostatak kaže sudionik (poznat redakciji)treba stavit u vreću i dobro mlatit bar 2 sata.Još jedan put izvinite svi koje sam uvridija pozz od profesora YOGIYA
[Vrh] Go down
miro katic

Broj postova : 19

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 3:15 am

tako je jogi pa to se zna da 90 posto ticara nemaju veze Very Happy
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 3:27 am

E pa kad tebe to jako smeta barba Yogi a očito te jako jako svrbi zlatna brokva, mogao si ti njima prezentirat te tvoje prave grdeline pa da oni svoje pušte ća. Stq bi reka mqestro, kom je muha na glavu, muhačese!
Ostavi ljude da uživaju u svojim grdelinima, ostavi se i njihova takmicenja! Šta te kita svrbi, napravi svoju glatku tablicu i standard pa takmicite i vi!
[Vrh] Go down
lord189

lord189

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 3:30 am

namaju oni toliko papira za napisat sve pojedinačne želje
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 3:33 am

A šta tebe svrbi monstrumo ali si i ti posla grdeline na takmićenje,jesi li vidija kako su ljudi snimili ramu i pokazali ljudima evo mi raspolažemo s ovim i svaka im čast.I nije mi ni naj manje krivo i da mi ubrizgaju injekciju s konjskom pišakom u lubanju ja se ne bi sramotija na takvom takmičenju.A ja ču snimit i stavit na forum svog tiča kad mi na k... nokat naraste.
[Vrh] Go down
lord189

lord189

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 3:43 am

daj markane zapivaj in onu Čudinu ,onu šta kanta o sjevernoj luci,razvlačenju i ostalin glagolima
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 3:45 am

A što je u susida šporko dvorište ---hahahahah

viče ovi iz otpada !!!

Salu2
[Vrh] Go down
KOBAC

KOBAC

Broj postova : 249

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 4:36 am

Mislim da ste se ispucali.Tema se zove video klipovi.
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 4:39 am

KOBAC je napisao/la:

.Tema se zove video klipovi.

a nigde video KLIPOVA Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
angjello

angjello

Broj postova : 191

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 5:55 am

ĐEKO je napisao/la:
KOBAC je napisao/la:

Ka i onoga tvoga sa extra zijom šta si mi reka poslat...
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptypet lip 29, 2012 9:42 am

angjello je napisao/la:
ĐEKO je napisao/la:
KOBAC je napisao/la:

Ka i onoga tvoga sa extra zijom šta si mi reka poslat...

Vinko meštre ja što plujem ja neližem ..to što sam reko BIČE
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptyuto srp 10, 2012 7:31 am

Evo samo da pokazem treniram zlatana da iz ruke pijeva kod mene nema vise brokva ni zica vec iz ruke i na ledinu ja mu sapucem sta da pijeva Smile

https://www.youtube.com/watch?v=pE_qJX9L-v8
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptyuto srp 10, 2012 7:41 am

Opa balta kako se sad čuje i početak i kraj zije,a ko zna bit će opet neki koji neće ćut ni batudu,a kako se ćuje ima fala bogu i dobar glas ima bit da če se čut na više od dva metra.Svaka ćast i samo tako nastavi .
[Vrh] Go down
DjordjeVet

DjordjeVet

Broj postova : 172

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Emptyčet srp 26, 2012 4:15 am

da li me uho vara ili se kod ovog faganela cuje dzijada?

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
[Vrh] 
Stranica 26 / 38.Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Next
 Similar topics
-
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
»  Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi bastarda - ocjene i komentari