| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 22, 2011 4:17 am | |
| |
|
| |
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet pro 22, 2011 4:24 am | |
| maestro onaj video sta si sluša a nazivaš ga "dzimirinka" taj video je postavio anqelo a na slici dok u pozadini videa nalazimo se marko i ja dakle to je bija samo jedna baketina na koju se uvatilo 5-6 komada odjednom..ljudi koji su ono falili i govorili da su slušali ostali su posrani nakon stavljanja sadržaja u javnost
zahvaljujemo yotubu na vjernosti..hahahahahahah | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet pro 23, 2011 3:52 am | |
| poz baritone
biče i toga ..imam probleme sa kompju...koči mi malo ..očekujem bolji i jači komp
|
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet pro 23, 2011 7:03 am | |
| - skopski maestro je napisao/la:
- poz baritone
biče i toga ..imam probleme sa tsunamijima...štrakaju mi malo ..očekujem bolji i jači kvalitet vina od ledene berbe
| |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet pro 23, 2011 7:21 am | |
| - skopski maestro je napisao/la:
- poz baritone
biče i toga ..imam probleme sa kompju...koči mi malo ..očekujem bolji i jači komp
Najebali smo... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet pro 23, 2011 11:17 am | |
| POZ GMO
finko samo ti navuči ili obuči sebi pancir odelo i nebrini ..neče tebi ništa lošo moji tscunami lošo uradit
biče i toga jer ovaj forum svačam za to da postavimo ponešto....a ne ko do sada da budemo jaki samo na tipkovnicu ko što ih ima
poz prikane finko....i za tebe važi ko i za rica |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet sij 05, 2012 4:40 am | |
| | |
|
| |
PESTI
Broj postova : 251 Points : 259 Join date : 09.01.2011 Age : 54 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet sij 05, 2012 6:00 am | |
| Nešto sa snimkom nije u redu,...nepotpuni zvukovi. Postavi ponovo! | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet sij 05, 2012 6:01 am | |
| Lorde, nekako mi ovo poznato. | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet sij 05, 2012 6:13 am | |
| Arboret vi ne znate ništa drugo nego vrijeđati ljude na forumu. Ajde pustite mladića na miru, čovjek je stavio snimak ptica, ako vam se ne sviđa, možete to reći i drugačijim riječima, ukoliko poznajete osnove hrvatskog jezika. Komentirajte snimak i ono što se može čuti na snimku, pustite ljude i pljuvanje po ljudima, kako tako nešto uopće i možete reći. Ovoga puta momak vas nije ni prozvao niti vam što ružno napisao. Vi ste gospodine najneugodnija osoba na ovome forumu, ne mogu se sjetiti ni jednog vašeg afirmativnog posta, sve je gađenje, blaćenje, omalovažavanje. Stavite vi neki video klip na kojem ćemo moći nešto pozitivno naučiti, podijelite vaše prebogato iskustvo sa forumašima u ova oblačna i tmurna vremena. | |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet sij 05, 2012 6:39 am | |
| sa poštovanje gospodine euzebio reci cu vam da mene nije uopce briga tko je s kim ovdje po forumu.koliko mi je poznato vi se dobro poznajete sa tim cudotvornim mladicima koji ovdje po forumu sve redom omalovažavaju i prave se kao da su bogom dani.slažem se u potpunosti sa vašom konstatacijom da sam najneugodnija osoba na forumu zbog toga šta samo govorim istinu i što sam takav i u privatnom životu bez dlake na jeziku.gospodine euzebio volio bih istinski staviti nešto na ovaj forum ali budite sigurni da cu staviti onoga dana kada budem imao pticu za staviti ljudima na forum.vidite vi i dalje podupirete mladice to je vaše pravo i gledate to sve kroz poznanstvo ali ja nikada necu poduprijeti ono šta ne valja niti može se ocekivati nikakav napredak kod takve ptice. | |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet sij 05, 2012 9:04 am | |
| proziva li mene ode neko drugi osim starog ??...euzebio,pesti drage kolege tičari znam i sam da je kvalitet zvuka i nije najbolji i čak sam bio u dvoumici šta se tiče postavljanja radi kvalitete medija ali naravno profesor Nenad je reka da se to stavi i eto..koliko sam upoznao svog mentora neće se ljutit ako vas dvojicu svojih kolega pozovem na slušanje ovakvih ptica naravno u kristalno čistom izdanju...zijada je osičena zbog mogućnosti ugrožavanja autorkih prava dakle presnimavanje i korištenje vrijednog materijala "zijade" koju niko nema ha ha ha | |
|
| |
CIBO
Broj postova : 227 Points : 245 Join date : 08.01.2011 Age : 62 Lokacija : SINJ
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet sij 05, 2012 9:46 am | |
| imate hrabri video snimak nakon dužeg vrimena komentirajte ali bez vriđanja | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet sij 05, 2012 10:47 am | |
| lorde prikane
morao sam popraviti moj komentar oko tog pjeva sve najlepše prikane LORDE
Zadnja promjena: skopski maestro; pet sij 06, 2012 3:33 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet sij 05, 2012 11:00 am | |
| prikane moderatoru CIBO nije reč o hrabrom snimku ..nego je stvar oko pjeva eto i ovde sam pogrešio i popravio komentar,,,,,,,,,,,,,.samo napred prikane jandrek sa tvoim klipovima : mislim da smo krenuli u GMO projekt
Zadnja promjena: skopski maestro; pet sij 06, 2012 3:38 am; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari čet sij 05, 2012 9:52 pm | |
|
Bog !!!
Ma reče ja jučer ::: Tko čuje čuje !!!!
A tko ne čuje -more sa Mišom u ekipu : "Svi pjevaju ja ne čujem"--hahahaha
Samo naprid ------ Salu2
| |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 06, 2012 6:38 am | |
| ko je uopće spominja ode da je ova ptica GMO ili da je moja..??? maestro brži ti je jezik nego pamet | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 06, 2012 7:10 am | |
| prikane jandrek
pogrešno sam napisao upravosi ...a što se tiče jezika bogami sam u pravo...pa i da nije moje nikada ga nebi ja postavio....pa zato što ovaj forum je GMO i prema tome sada češ me svatiti
evo da te potsetim da grdelin iz GMO organizacije treba da priča i da recituje glasove..i prema tome ja ništa od onog pjeva nisam čuo ni približno...za mene je to divljina
sve najlepše u safari jandrek i uživaj |
|
| |
Jandrek
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 06, 2012 7:16 am | |
| nabroji mi ljude koji su ode GMO,maestralu bog ti samo može pomoć | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 06, 2012 8:14 am | |
| - Jandrek je napisao/la:
- nabroji mi ljude koji su ode GMO,maestralu bog ti samo može pomoć
takođe i tebe bog da pomonge pa evo da počnem sa presednikom GRANDE pod presednik BARITON pa onda profesori YOGI i normalno ja da ne zaboravim TIČ BAL .pa onda vatican DOMENICO pa onda njihovi zamenici prikan MOČUN . ARBORET.ANGJELLO.MARKOPX.EUZEBIO i najbolji učenik u razredu vrca pa eto i tebe čemo u ekipu stavit da te ne odvajam od tvoga jarana markopxa VIŠE NE SMEM DA OTKRIVAM IMENA NAŠIH MEŠTARA....STROGO ZABRANJENO poz novi članu u gmo jandreku |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 06, 2012 8:27 am | |
| - Jandrek je napisao/la:
- proziva li mene ode neko drugi osim starog ??...euzebio,pesti drage kolege tičari znam i sam da je kvalitet zvuka i nije najbolji i čak sam bio u dvoumici šta se tiče postavljanja radi kvalitete medija ali naravno profesor Nenad je reka da se to stavi i eto..koliko sam upoznao svog mentora neće se ljutit ako vas dvojicu svojih kolega pozovem na slušanje ovakvih ptica naravno u kristalno čistom izdanju...zijada je osičena zbog mogućnosti ugrožavanja autorkih prava dakle presnimavanje i korištenje vrijednog materijala "zijade" koju niko nema ha ha ha
Lorde ziju nismo culi ali kako kazes da je dosta dobra pa ja i vjerujem . Ali ja mislim da se ti malo salis sa ovom snimkom posto ima nepozeljne ture i tako dalje Ako si ozbiljan sa ovom snimkom onda se priupitaj sa maestrom markom xp | |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 06, 2012 8:36 am | |
| | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 06, 2012 8:56 am | |
| Meni nije ža šta me ubrajaš s pojedinim ljudima naravno ne sa svima ,ali nemoj me svrtavat u nekakvi gmo jer ja i ne znam šta je to.Jedino ako gmo smatraš da je to skidanje gnjezda i ranjenje mladih s špricom . | |
|
| |
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 06, 2012 9:20 am | |
| onda ima li ko šta za stavit,da je vridno pogledat,sve ove štrabarije sa snimkama,oću reć prekidanja,skidanja,brisanja pa nadonžutavanja uopće ne uzimam za ozbiljnu raspravu... a i slabi ste mikseri,svaki prelaz se pozna,ne znam koga varate,sebe ili .... ??? ja san stavija jednog,koji je zbilja nula za oti vaš standard,ali jata su padala na onaj pjev... bar nije izmiksan,sa rastegnutom zijom,normalno "tehnički" dotjeranin,po želji... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 06, 2012 9:23 am | |
| poštovanje yogi profesore
ma kakvo skidanje gnezda čuj tamam posla profesore.....hteosam da kažem da ste meštar za profi pjev grdelina i to je to profesore |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|