Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari

Go down 
+45
JAMES BOND
Markan
bošket
Gigo
lord189
KOBAC
probiotik
ssarava1
gare
faraon
enver
ĐEKO
MONSTRUMO
miro katic
nicaze
Sina BL
rico
PSIHO
grga1
angjello
Grga Zlatoper
kain
PESTI
BOCKA
Škuri tić
CIBO
F I N K O
DjordjeVet
Jandrek
arboret
euzebio
domo
ivica
frickočak
portulata
DOMENICO
frzelin
vrca
ivica.milanovic13
Vedran
Moćun
GRANDE
Tic_Bal.
pele
YOGI
49 posters
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Empty
PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptypet sij 06, 2012 9:25 am

arboret prijatelju isto važi i tebe moje mišljenje ko za yogija
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptysub sij 07, 2012 4:17 am

Jandrek je napisao/la:
Škola pjeva Bare i Nene. Umetnuna okinuta zija zbog mogućnosti ugrožavanja autorskih prava. Ko se razumi uživat će. Smile

https://www.youtube.com/watch?v=CS6Z1Kv5RxA&feature=youtu.be

Mozda ste htjeli da pokazete kako imate dobar pocetak zijade Smile
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptysub sij 07, 2012 4:24 am

šaljivi kućni video
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptysub sij 07, 2012 4:26 am

Ma cuje se da je i zijada nadostiklana ali izgleda ima dobar pocetak ja bi je kupio mozda da cujem do kraja pa da pustam hibridu sljedece godine Smile
[Vrh] Go down
euzebio

Broj postova : 352

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptysub sij 07, 2012 6:29 am

Yogi, ono što držiš u kući potječe od ove pjesme.
To znači da i ti imaš u kući šaljivi kućni video?
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptysub sij 07, 2012 8:04 am

Eto kolega a onda se ti ljutiš kad ja kažem da znam šta ko ima u sinju ,kad iti znaš šta ja iman bez da si čuja .Tako i ja sve znam bez čut,i baš zato šta je šaljiv ja neću stavljat na internet.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyned sij 08, 2012 2:59 am

profesore JANDREK

postavi još ponešto i neboj se .....samo da ne bude onom slično affraid

sve najlepše prikane
[Vrh] Go down
euzebio

Broj postova : 352

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyned sij 08, 2012 8:41 am

Mislim da me nisi razumio Yogi. Pa evo pojašnjenje jer smo mi ipak kolege kako ti to voliš reći. Mislim da nisi prepoznao snimak, bolje rečeno vrstu grdelinske pjesme koja se ipak može čuti i razaznati, iako je snimak loš. Naravno problem je što ti to ne razumiješ. Inače, što se tiče tvoje tvrdnje kako znaš što u Sinju pjeva, zgodno ti je to. Pogledaj Baritonove slike i potpis slika. Čovjek je bio i shvatio kako se nalazi u društvu ljudi koji jesu ptičati grdelinaši, i to oni koji i imaju i znaju što je grdelin. Uz ovu skupinu koju vidiš na slikama, postoji još jedna skupina ljudi (Bada, Laki...)koji su također grdelinaši od formata, koji su imali i dan danas imaju dobre grdeline. Uz ove dvije grupe ima još jedna grupa ozbiljnih ljudi, starih grdelinaša (Stipe Gugić, Hara, Dule Banić, Zvir...) koji su imali prave grdeline i zijade kada smo nas dvojica još bili mali.
I naravno pitanje za tebe:u koga si slušao grdeline od navedenih da bi mogao nešto reći o pticama sinjana? Znam da mi nećeš odgovoriti jer mi nemaš što odgovoriti. Opet ćeš po običaju pisati gluposti i praviti se važan. Ako ti je teško ono prvo pitanje odgovori na drugo: koja se pjesma čuje na Lordovom snimku?Ako uspiješ dokučiti, u što ja duboko sumnjam, shvatiti ćeš što sam ti zadnji put napisao. pozz
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyned sij 08, 2012 9:52 pm

Tic_Bal. je napisao/la:
Ma cuje se da je i zijada nadostiklana ali izgleda ima dobar pocetak ja bi je kupio mozda da cujem do kraja pa da pustam hibridu sljedece godine Smile

A ja je baš zbog toga okinuo da se nebi ponovila priča od prije 4. godine ko i sa "Peruncom"-ukrano,naučeno i sad se rugaju...
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyned sij 08, 2012 10:15 pm

Bog !!!

Rekoh ja ko čuje čuje ----

Salu2

[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyned sij 08, 2012 11:11 pm

Marko neka nju on nauci pa neka prica ko sta hoce ukrao ili naucio Wink

Evo sad moj zijad progulio sa zijadom jest da sam maznuo zijadu ali ja sam nju morao studiski obraditi i sada je taj zvuk 164 puta cisci nego sto je bio i sada to moj zijad pjeva sa lakocom. study

Zato postoji GMO i tu ima razni taktika koje ne smiju svi da znaju kao na primjer recept za coca colu jer bi onda svi imali i tako dalje Basketball

Smile

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptypon sij 09, 2012 2:23 am

[quote="Tic_Bal."

Zato postoji GMO i tu ima razni taktika koje ne smiju svi da znaju kao na primjer recept za coca colu jer bi onda svi imali i tako dalje Basketball

Smile

[/quote]

baš tako i tako dalje Basketball Basketball Basketball
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptypon sij 09, 2012 5:25 am

Tic_Bal. je napisao/la:

Evo sad moj zijad progulio sa zijadom jest da sam maznuo zijadu ali ja sam nju morao studiski obraditi i sada je taj zvuk 164 puta cisci nego sto je bio i sada to moj zijad pjeva sa lakocom. study

Smile

Iman studio u kući... ako si joj malo dao kraja šta prije nije bija slučaj onda si učinija posal, ako nisi jebaji ga moj Gorane, osuđen si na ravnicuuuu Laughing

Samo ti peglaj, al ja najviše želin da naš Mate uspije sa svojin projekton, bilo bi mi draže od ičega...
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptypon sij 09, 2012 10:55 am

ko što bi naš prikan jandrek profesor rekao smešno lol! lol!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyuto sij 10, 2012 2:36 am

Bit će i meni jedan put stvarno smešno, a već mi je sad previše smešno... pa sad ti razmisli...
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyuto sij 10, 2012 3:25 am

markopxe prijatelju

batalji ova dokona posla...nego daj ti nama nešto studisko iz tvog studija

i kako da opet ne kažem da nije smiješno lol!
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyuto sij 10, 2012 3:36 am

markoxp je napisao/la:
Tic_Bal. je napisao/la:

Smile

Iman studio u kući... ako si joj malo dao kraja šta prije nije bija slučaj onda si učinija posal, ako nisi jebaji ga moj Gorane, osuđen si na ravnicuuuu Laughing

Samo ti peglaj, al ja najviše želin da naš Mate uspije sa svojin projekton, bilo bi mi draže od ičega...

markane zadovoljan sam ja i sa ravnicom ako je na pocetku ravnice lijep brezuljak i trava lijepa i pokosena samo da nema trnja po njoj da zapinje study Wink

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyuto sij 10, 2012 4:03 am

Tic_Bal. je napisao/la:
markoxp je napisao/la:
Tic_Bal. je napisao/la:

Smile

markane zadovoljan sam ja i sa ravnicom ako je na pocetku ravnice lijep brezuljak i trava lijepa i pokosena samo da nema trnja po njoj da zapinje study Wink

Onda u redu.

Maestro dobro ti ide sa nickovima Sleep confused study
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyuto sij 10, 2012 4:19 am

nema veze to sa nickovima mogu moderatori da doznaju ako hote....to mi je moj prijatelj iz SKOPLJA
a to što mi imamo slično korisničko ime...TAKO NAM SE ZOVE NAŠE NOVOFORMIRANO DRUŠTO ODGAJIVAČA I ZAŠTITU EGZOTIČNIH PTICA IZ SKOPLJA

naše društvo nam se zove ,,SKOPSKI SLAVEJAR,,,,

pa ako hočeš i ti možeš da doznaš kosmo mi ..zapravo ja ili skopski22

na onom forumu pitaj naše forumaše i tako to prikane markopxe

i ti ipak daj nama nešto STUDISKO Basketball
[Vrh] Go down
pele

pele

Broj postova : 268

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyuto sij 10, 2012 8:13 am

Skopski kako više nećeš da shvatiš da si ti ta LASTA.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyuto sij 10, 2012 8:26 am

PELE PRIJATELJU lol!
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyuto sij 10, 2012 9:31 am

Bog !!!!

Jedna vrana ne čini jato !!!

Nego štetu ---hahaha

Salu2
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptyuto sij 10, 2012 11:03 am

ili jedna svraka ne čini jato

pošto nema gore životinje od svrake
[Vrh] Go down
Jandrek

Jandrek

Broj postova : 232

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptysri sij 11, 2012 10:23 pm

ma markane ne prepiri se sa maestrom ionako san tamo na chatu pročita kad je priča sa ostalima da nan neviruje zato sta smo mladi, pa nek onda uživa društvo i prepirku s onima s kin je to priča a ne s tebon...skopski ne kupi moje baze lol!

.........SMIJEŠNO......... Cool
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Emptysri sij 11, 2012 11:02 pm

prijatelji moi marko i lorde

ja se sa vama uopšte ne prepirem verujte mi.nemam potrebe ja za to da se kontriram sa vama....a to što imate slabe tiše za moj ukus to nema ikakve veze sa prepiskom sa vama

a kako da vam verujem da imate nešto kad niste postavili da čujemo svi ovde

tačno rekl isu mi da imate dobre tiče ..ali ovaj zadnji klip je katastrofa za mene

zdravlje bože polako još ste mladi imačete
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 15 Empty

[Vrh] Go down

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
[Vrh] 
Stranica 15 / 38.Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 26 ... 38  Next
 Similar topics
-
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
»  Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi bastarda - ocjene i komentari