| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pet sij 06, 2012 9:25 am | |
| arboret prijatelju isto važi i tebe moje mišljenje ko za yogija |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub sij 07, 2012 4:17 am | |
| | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub sij 07, 2012 4:24 am | |
| | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub sij 07, 2012 4:26 am | |
| Ma cuje se da je i zijada nadostiklana ali izgleda ima dobar pocetak ja bi je kupio mozda da cujem do kraja pa da pustam hibridu sljedece godine | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub sij 07, 2012 6:29 am | |
| Yogi, ono što držiš u kući potječe od ove pjesme. To znači da i ti imaš u kući šaljivi kućni video?
| |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub sij 07, 2012 8:04 am | |
| Eto kolega a onda se ti ljutiš kad ja kažem da znam šta ko ima u sinju ,kad iti znaš šta ja iman bez da si čuja .Tako i ja sve znam bez čut,i baš zato šta je šaljiv ja neću stavljat na internet. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned sij 08, 2012 2:59 am | |
| profesore JANDREK postavi još ponešto i neboj se .....samo da ne bude onom slično sve najlepše prikane |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned sij 08, 2012 8:41 am | |
| Mislim da me nisi razumio Yogi. Pa evo pojašnjenje jer smo mi ipak kolege kako ti to voliš reći. Mislim da nisi prepoznao snimak, bolje rečeno vrstu grdelinske pjesme koja se ipak može čuti i razaznati, iako je snimak loš. Naravno problem je što ti to ne razumiješ. Inače, što se tiče tvoje tvrdnje kako znaš što u Sinju pjeva, zgodno ti je to. Pogledaj Baritonove slike i potpis slika. Čovjek je bio i shvatio kako se nalazi u društvu ljudi koji jesu ptičati grdelinaši, i to oni koji i imaju i znaju što je grdelin. Uz ovu skupinu koju vidiš na slikama, postoji još jedna skupina ljudi (Bada, Laki...)koji su također grdelinaši od formata, koji su imali i dan danas imaju dobre grdeline. Uz ove dvije grupe ima još jedna grupa ozbiljnih ljudi, starih grdelinaša (Stipe Gugić, Hara, Dule Banić, Zvir...) koji su imali prave grdeline i zijade kada smo nas dvojica još bili mali. I naravno pitanje za tebe:u koga si slušao grdeline od navedenih da bi mogao nešto reći o pticama sinjana? Znam da mi nećeš odgovoriti jer mi nemaš što odgovoriti. Opet ćeš po običaju pisati gluposti i praviti se važan. Ako ti je teško ono prvo pitanje odgovori na drugo: koja se pjesma čuje na Lordovom snimku?Ako uspiješ dokučiti, u što ja duboko sumnjam, shvatiti ćeš što sam ti zadnji put napisao. pozz | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned sij 08, 2012 9:52 pm | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Ma cuje se da je i zijada nadostiklana ali izgleda ima dobar pocetak ja bi je kupio mozda da cujem do kraja pa da pustam hibridu sljedece godine
A ja je baš zbog toga okinuo da se nebi ponovila priča od prije 4. godine ko i sa "Peruncom"-ukrano,naučeno i sad se rugaju... |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned sij 08, 2012 10:15 pm | |
|
Bog !!!
Rekoh ja ko čuje čuje ----
Salu2
| |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari ned sij 08, 2012 11:11 pm | |
| Marko neka nju on nauci pa neka prica ko sta hoce ukrao ili naucio Evo sad moj zijad progulio sa zijadom jest da sam maznuo zijadu ali ja sam nju morao studiski obraditi i sada je taj zvuk 164 puta cisci nego sto je bio i sada to moj zijad pjeva sa lakocom. Zato postoji GMO i tu ima razni taktika koje ne smiju svi da znaju kao na primjer recept za coca colu jer bi onda svi imali i tako dalje | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon sij 09, 2012 2:23 am | |
| [quote="Tic_Bal." Zato postoji GMO i tu ima razni taktika koje ne smiju svi da znaju kao na primjer recept za coca colu jer bi onda svi imali i tako dalje [/quote] baš tako i tako dalje |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon sij 09, 2012 5:25 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto sij 10, 2012 2:36 am | |
| Bit će i meni jedan put stvarno smešno, a već mi je sad previše smešno... pa sad ti razmisli... |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto sij 10, 2012 3:25 am | |
| markopxe prijatelju batalji ova dokona posla...nego daj ti nama nešto studisko iz tvog studija i kako da opet ne kažem da nije smiješno |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto sij 10, 2012 3:36 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto sij 10, 2012 4:03 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto sij 10, 2012 4:19 am | |
| nema veze to sa nickovima mogu moderatori da doznaju ako hote....to mi je moj prijatelj iz SKOPLJA a to što mi imamo slično korisničko ime...TAKO NAM SE ZOVE NAŠE NOVOFORMIRANO DRUŠTO ODGAJIVAČA I ZAŠTITU EGZOTIČNIH PTICA IZ SKOPLJA naše društvo nam se zove ,,SKOPSKI SLAVEJAR,,,, pa ako hočeš i ti možeš da doznaš kosmo mi ..zapravo ja ili skopski22 na onom forumu pitaj naše forumaše i tako to prikane markopxe i ti ipak daj nama nešto STUDISKO |
|
| |
pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto sij 10, 2012 8:13 am | |
| Skopski kako više nećeš da shvatiš da si ti ta LASTA. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto sij 10, 2012 8:26 am | |
| PELE PRIJATELJU |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto sij 10, 2012 9:31 am | |
|
Bog !!!!
Jedna vrana ne čini jato !!!
Nego štetu ---hahaha
Salu2
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto sij 10, 2012 11:03 am | |
| ili jedna svraka ne čini jato
pošto nema gore životinje od svrake |
|
| |
Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri sij 11, 2012 10:23 pm | |
| ma markane ne prepiri se sa maestrom ionako san tamo na chatu pročita kad je priča sa ostalima da nan neviruje zato sta smo mladi, pa nek onda uživa društvo i prepirku s onima s kin je to priča a ne s tebon...skopski ne kupi moje baze .........SMIJEŠNO......... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri sij 11, 2012 11:02 pm | |
| prijatelji moi marko i lorde
ja se sa vama uopšte ne prepirem verujte mi.nemam potrebe ja za to da se kontriram sa vama....a to što imate slabe tiše za moj ukus to nema ikakve veze sa prepiskom sa vama
a kako da vam verujem da imate nešto kad niste postavili da čujemo svi ovde
tačno rekl isu mi da imate dobre tiče ..ali ovaj zadnji klip je katastrofa za mene
zdravlje bože polako još ste mladi imačete |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|