Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari

Go down 
+45
JAMES BOND
Markan
bošket
Gigo
lord189
KOBAC
probiotik
ssarava1
gare
faraon
enver
ĐEKO
MONSTRUMO
miro katic
nicaze
Sina BL
rico
PSIHO
grga1
angjello
Grga Zlatoper
kain
PESTI
BOCKA
Škuri tić
CIBO
F I N K O
DjordjeVet
Jandrek
arboret
euzebio
domo
ivica
frickočak
portulata
DOMENICO
frzelin
vrca
ivica.milanovic13
Vedran
Moćun
GRANDE
Tic_Bal.
pele
YOGI
49 posters
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Empty
PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptyčet sij 12, 2012 9:57 am

Jesi ti toliko zaosta pa tebi triba ponavljat da to nije moja tica ni lordova? snimak je postavljen u ime Bare, ja sa tin neman ništa. A to šta je snimak loš briga me, znan kako pivaju uživo a to je ono šta mene zanima...
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptyčet sij 12, 2012 10:38 am

marko prijatelju i lorde

ma ja znam da to nije vaše .....ali kako si mogao to postavit i sebe brukati sa tim pjevom ...

kad svi kažu da za vas dvoje ste br1....ja nebi nikada takvo nešto postavio pa makar i ne bilo moje ili nije važno čije......jer i ja sam ponešto tuđe postavljao ali nije bilo ovakvo ko to tvoje

veruj da nemam ništa protiv vas dvijcu i nisam provokator ,,nego govorim u moje ime i moj ukus.

pa prema tome ako hočete nešto vaše postavite da čujemo ,,,mislim da imate štogot postaviti

sve najlepše momčad dalmatinska
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypet sij 13, 2012 8:35 am

https://youtu.be/l6NO5wBALF0

kad nema pivanja

evo malo guštanja u gledanju cheers
[Vrh] Go down
frickočak

frickočak

Broj postova : 38

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypet sij 13, 2012 8:46 am

Živili bajami ,sitno mliveni!!!! cheers Basketball affraid study study study Arrow
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypet sij 13, 2012 10:35 am

bariton je napisao/la:
https://youtu.be/l6NO5wBALF0

kad nema pivanja

evo malo guštanja u gledanju cheers
Ala koji lipi video...Svaka čast
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypet sij 13, 2012 6:50 pm

Bog!!!!

Blago se onome tko se sića ovakvih pa i još većih jata , a pogotovo

okolo moćuna !!!

Salu2
[Vrh] Go down
Jandrek

Jandrek

Broj postova : 232

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypet sij 13, 2012 10:09 pm

markoxp je napisao/la:
Jesi ti toliko zaosta pa tebi triba ponavljat da to nije moja tica ni lordova? snimak je postavljen u ime Bare, ja sa tin neman ništa. A to šta je snimak loš briga me, znan kako pivaju uživo a to je ono šta mene zanima...

jesan ti reka da se ne raspravljaš,al nisi shvatija dosad da je gluv,štaće tebi makedonac govorit sta ti valja a šta nevalja oni goju ono "kašljanje" to nas ne zanima
[Vrh] Go down
F I N K O

F I N K O

Broj postova : 393

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptysub sij 14, 2012 5:30 am

skopski maestro je napisao/la:
marko prijatelju i lorde

ma ja znam da to nije vaše .....ali kako si mogao to postavit i sebe brukati sa tim pjevom ...

kad svi kažu da za vas dvoje ste br1....ja nebi nikada takvo nešto postavio pa makar i ne bilo moje ili nije važno čije......jer i ja sam ponešto tuđe postavljao ali nije bilo ovakvo ko to tvoje

veruj da nemam ništa protiv vas dvijcu i nisam provokator ,,nego govorim u moje ime i moj ukus.

pa prema tome ako hočete nešto vaše postavite da čujemo ,,,mislim da imate štogot postaviti

sve najlepše momčad dalmatinska
Skopski,najbolje bi bilo da ti pišeš samo u onoj svojoj temi "makedonska t.pjeva". Šta se uopče javljaš na druge tradicije kad o njima ništa ne znaš. Nisi mi nikako jasan...ili si provokator ili nisi normalan,nema treće. Šta ti znaš o pjevu u Dalmaciji,do nikidan nisi zna šta je zijada,a dan-danas ne znaš šta je strila. Sve šta si postavio na forum,po našim kriterijima ne vridi ništa. Ali to ne znači da nije lipo,u Makedoniji je to vjerovatno dobro,ali to je druga tradicija čoviče. Svako podneblje ima svoju tradiciju,kako to ne razumiš. Ja ne patim puno od STP-a,ali stvarno me iznenađuješ! Ti iz Skopja si se naša komentirat naše grdeline....ludilo !
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptysub sij 14, 2012 6:05 am

Sleep
[Vrh] Go down
nicaze

nicaze

Broj postova : 84

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypon vel 13, 2012 4:04 am

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypon vel 13, 2012 4:04 am

Nica je otvorija novu sezonu video klipova

i to batudom.

Bravo Nica,svaka cast cheers
[Vrh] Go down
nicaze

nicaze

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypon vel 13, 2012 4:08 am

to sam danas oko 14 sati malo sjedio i telefonom snimim
[Vrh] Go down
nicaze

nicaze

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypon vel 13, 2012 5:15 am

[Vrh] Go down
ivica

ivica

Broj postova : 198

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypon vel 13, 2012 8:39 am

EDOOOOOO DOBROOOOOOOO , HAHAHA , IMA IH ŠTA ZA OVO MOGU SAMO PRVO IĆ LEĆ PA ONDA ČUT Sleep
[Vrh] Go down
nicaze

nicaze

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypon vel 13, 2012 8:46 am

hahahahahha
[Vrh] Go down
miro katic

Broj postova : 19

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypon vel 13, 2012 10:41 am

ima jedan ode clan na forumu koji moze ako oce izlec grdeline u 2 misec sta vi mislite jel to moguce
[Vrh] Go down
nicaze

nicaze

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypon vel 13, 2012 10:46 am

Miro drzi se bastarda
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypon vel 13, 2012 7:56 pm

miro katic je napisao/la:
ima jedan ode clan na forumu koji moze ako oce izlec grdeline u 2 misec sta vi mislite jel to moguce

Naravno da je moguće! Produži im svjetlo, pojačaj hranu, zagrij prostor i imat ćeš mlade kad hoćeš
[Vrh] Go down
Jandrek

Jandrek

Broj postova : 232

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypon vel 13, 2012 10:09 pm

nicaze je napisao/la:
Miro drzi se bastarda

Laughing
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptyuto vel 14, 2012 2:19 am

Prati Miro prirodu šta možeš više,

pogotovo sa grdelinima i

greške nema.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptyned oľu 11, 2012 4:03 am

https://youtu.be/SgcAI86rXF8

Evo za pocetak sezone Grandeova-Dadina ukradena batuda,

samo da znate o cemu se radi.

Kad nece on da stavi ,evo ,

kratko ali slatko.

Ubit ce me Dado Twisted Evil
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptyned oľu 11, 2012 5:19 am

SVAKA ČAST NAŠEM KUMU ---GRANDE--- king king king KONAČNO JE DOŠO TRENUTAK ISTINE

STVARNO ZIJA MU JE UNIKATNA I VAN SERISKA.. Cool Cool ......KOCE DE VIDI OKAČI JOŠ OD KUMOVOG PJEVA ..NEČE SE ON NA TEBE NALJUTITI
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptyned oľu 11, 2012 8:47 am

koce je napisao/la:
https://youtu.be/SgcAI86rXF8

Evo za pocetak sezone Grandeova-Dadina ukradena batuda,

samo da znate o cemu se radi.

Kad nece on da stavi ,evo ,

kratko ali slatko.

Ubit ce me Dado Twisted Evil
affraid
[Vrh] Go down
F I N K O

F I N K O

Broj postova : 393

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptyned oľu 11, 2012 8:49 am

Koji lipi prostor za tiće. Jeli ovo baštarda ili grdelin ?
[Vrh] Go down
GRANDE

GRANDE

Broj postova : 533

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Emptypon oľu 12, 2012 12:08 am

KOCEEEEEE...... u buduce svim prijateljima oduzimam mobitel pri ulasku.....
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari   Snimci i video klipovi - ocjene i komentari - Page 16 Empty

[Vrh] Go down

Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
[Vrh] 
Stranica 16 / 38.Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 27 ... 38  Next
 Similar topics
-
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
»  Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi - ocjene i komentari
» Snimci i video klipovi bastarda - ocjene i komentari