| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|
+45JAMES BOND Markan bošket Gigo lord189 KOBAC probiotik ssarava1 gare faraon enver ĐEKO MONSTRUMO miro katic nicaze Sina BL rico PSIHO grga1 angjello Grga Zlatoper kain PESTI BOCKA Škuri tić CIBO F I N K O DjordjeVet Jandrek arboret euzebio domo ivica frickočak portulata DOMENICO frzelin vrca ivica.milanovic13 Vedran Moćun GRANDE Tic_Bal. pele YOGI 49 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
mig29
Broj postova : 20 Points : 20 Join date : 23.08.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 2:37 am | |
| Ja se ne bi složija sa ocjenama meštra Gige, koce i g žakoa za ovoga tića gori. Meštar gigo je opisa da tu čuje dosta dugu zijadu i kolombar-ja ne.gardelin je čist ali mu nevaja zijada,pa tim slijedom nevaja ni gardeln.Tako je uvik bilo u Splitu. | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 2:47 am | |
| | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 3:14 am | |
| Gigo nebi se slozio da ovdje tic stavlja 8 taktova .
Opet mislim zavisi kako ko racuna taktove. | |
|
| |
mig29
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 3:19 am | |
| oprostite onda koce,nisam toliko dugo na forumu,a pošto je frzelin ubacija toga tića gori ja sam pomislija da pričate o njemu a žako je spomenija sokol a na tom videu piše sokol. vidim sad da i gigo sad spominje nekog drugog gardelina | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 3:23 am | |
| Hajde Frzelin........stavi ti nešto svoje što je bolje pa se učimo mi amateri. |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 3:25 am | |
| | |
|
| |
mig29
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 3:26 am | |
| zaboravija sam pitat di je taj drugi gardelin,di se može poslušat | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 3:29 am | |
| Frzelin.......ti si neki provokator. A nas amatere ne želiš podučiti. Baš ti HVALA. |
|
| |
frzelin
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 4:03 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 4:22 am | |
| Mnogo si ti pametan, moj Frzelin. Takve najviše volim. Ti tvoji tićari su istrebljivači prirode, u slobodnom prijevodu, a ptičari su ljubitelji ptica koji uživaju u uzgoju i u svemu ostalom. I to ti je velika razlika. |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 4:33 am | |
| Hahahaha nedaj se žako i ostani "ptičar"!!!! | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 5:42 am | |
| | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 6:02 am | |
| Dobra večer pari da su se zamrsila ova dva grdelina kod slušanja snimke.Za ovoga od Pestia ima u jednoj batudi i do osam taktova,a reka sam da o detaljima zijade nisam komentira.A što se tiče onog tiča sa foruma češljugar gdje više nema snimka onaj tič sa svojom zijadom šije ovoga sa zijadom od Pestia.Ža mi je što ih nemogu poslušat sad od puta pa bi da preciznije komentar na te dvije različite batude,a pogotovo na zijade koja ovde vodi glavnu riječ.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 6:27 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobar dan slušam sad ovog grdelina od Pestia,
pa ču dati dvije riječi na batude. Vidi se tič je batuder nemam riči. Dupla su pletiva od taktova,a zna ispivat i do osam taktova,koraka.
Pozdrav od GIGE. dobro vece doktore GIGO osim batude ja nigde ne cujem ta pletiva kod tog grdelina ...isto te isto batuda te batuda ...a za pletivo sto kazes valjda znas sto i kako lici pletivo bez uvrede doktore | |
|
| |
frzelin
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 6:55 am | |
| - žako je napisao/la:
- Mnogo si ti pametan, moj Frzelin. Takve najviše volim.
Ti tvoji tićari su istrebljivači prirode, u slobodnom prijevodu, a ptičari su ljubitelji ptica koji uživaju u uzgoju i u svemu ostalom. I to ti je velika razlika.
I ja volim vas koji set izgubljeni na semaforu bez registracije neznate na koje svitlo triba krenit. Kako si ti tvoji grdelini došli u čibun iz svemira odakle pametniji si kad mučiš.Uči te papagale govorit a u grdeline NE DIRAJ JER TU SI POTPUNI LAIK. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 7:33 am | |
| Dobra večer Đeko.Nekada sam več pisa pod temom pletiva, pa sam lipo pojasnio da postoje u batudi pletiva od boja melodija izveslanih i pletiva koraka taktova.Kod ovog tiča su batude ispijevane od koraka taktova,o zijadi nebi a znaju jači mačci zašto.Kod nas kad neko ima grdelina od batude se pita kakvo ti je pletivo u batudi,a onda se reče odgovori ,pletivo je od melodija izveslanih ili pletivo od koraka ,taktova ili kombinacija pola pola.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 7:42 am | |
| Dobra večer Mig 29. ,spominja sam grdelina sa drugog foruma di nema više snimke kad sam govorio o pristojnoj zijadi u kolumbaru i onom opisu kojem sam dao. A ovaj drugi tič nema kolumbar i puno toga. Jasan sam skroz
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 7:45 am | |
| dobro vece DOKTORE GIGO
budem li imao malo vise slobodnog vremena postavicu ti jedan video klip sa pletivom ...da samo cujes sto kod nas znaci pletivo
svako dobro DOKTORE GIGO | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 9:18 am | |
| - frzelin je napisao/la:
- žako je napisao/la:
- Mnogo si ti pametan, moj Frzelin. Takve najviše volim.
Ti tvoji tićari su istrebljivači prirode, u slobodnom prijevodu, a ptičari su ljubitelji ptica koji uživaju u uzgoju i u svemu ostalom. I to ti je velika razlika.
I ja volim vas koji set izgubljeni na semaforu bez registracije neznate na koje svitlo triba krenit.
Kako si ti tvoji grdelini došli u čibun iz svemira odakle pametniji si kad mučiš.Uči te papagale govorit a u grdeline NE DIRAJ JER TU SI POTPUNI LAIK.
Neka sam laik i tog se ne stidim priznati. A ti si prijatelju prepotentan i pun pameti. Svako dobro i ne komentiram više ništa s tobom. Pozdrav! |
|
| |
frzelin
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 10:34 am | |
| | |
|
| |
mig29
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 10:59 pm | |
| | |
|
| |
mig29
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 11:03 pm | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobra večer Mig 29. ,spominja sam grdelina sa drugog
foruma di nema više snimke kad sam govorio o pristojnoj zijadi u kolumbaru i onom opisu kojem sam dao. A ovaj drugi tič nema kolumbar i puno toga. Jasan sam skroz
Pozdrav od GIGE. Fala lipa na odgovoru Gigo.Pronaša sam tamo di ste govorili da ima taj video i isto tako nisam uspija otvorit.Šteta,jer san vidija ga se taj gardelin hvali.Zna li se čiji je gardelin?Da se otvori opet.znate li vi Gigo | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon ruj 17, 2012 11:42 pm | |
| Dobar dan MIG 29 vidim tu ste jedan od novijih na forumu, pa dajte bar god.ako ništa više nemože. Od ovog snimka tičara znaju manje više svi jer on je jedan od onih koji večinom ima vrlo dobre grdeline. Ja čovijeka nebi uvlačio u čakule,eto povuka je snimak njegov je tič ima pravo što hoče.Ja i dalje stojim iza izjave koju sam dao za tog tiča i lipo upučujem pozdrav tom velikom tičaru.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto ruj 18, 2012 7:32 am | |
| |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari uto ruj 18, 2012 7:41 am | |
| Nisam stručnjak,ali zijada nije zadovoljavajuča. Drugo nije loše ! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
| |
|
| |
| Snimci i video klipovi - ocjene i komentari | |
|