Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri oľu 28, 2012 5:56 am
pa to znaju i ptice na grani probiotik ali kako mozes nazivat versom ako grdelin istom jacinom glasa ponavlja iste stvari? kolko ja sam upoznat versa bi trebala bit nepovezano, isprekidano pivanje, ispod glasa. i ja iman par grdelina sta znaju nakon glavne batude zapivat bliblibliviđu i niko to ne zove verša nego falsa batuda.
probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri oľu 28, 2012 6:36 am
nisam mislio na ovog kocinog vec opcenito,kocinog ne bi komentira jer ga nisam cuo uzivo
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri oľu 28, 2012 7:35 am
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub svi 05, 2012 6:03 am
Balta jesi cuja dOkaz i na ovom video clipu da su stari dalmatinski ticari već u svojoj davnoj tradiciji gojili glatke zijade!!!
ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub svi 05, 2012 7:33 am
Je je nema se šta reć za pečeno ha ha ha
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sub svi 05, 2012 6:56 pm
ivica.milanovic13 je napisao/la:
Je je nema se šta reć za pečeno ha ha ha
probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari sri svi 09, 2012 3:22 am
ujme lorde kakva ti je ovo slika ujme ticurina neka
angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 04, 2012 8:03 pm
Iako san reka da neću više ništa stavljat na forume, evo pogazit ću svoju rič ....stavit ću samo malo...a zašto samo malo....neka to svatko protumači kako ga volja ...ajmo reć da više nije tija pivat ...da je samo sra itd....hahhaa....to je grdelinašima najdraže čut...kad se radi o tuđim tićima.... Ovo je jedan od mojih lanjskih uzgojnih...ako se malo boje zagleda mislim da se vidi i prstenčić(2,7)... Inače...ovo je naučila "guba".... Najviše me zanima komentar od "meštra o zije".......maestra.....a zbog njega san najviše i stavija... I da samo još napomenem da je snimano mobitelom...
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 04, 2012 10:27 pm
Vinko htjeo bi samo reci to da ja mislim da ti je ovaj mladac bolji sa zijom od ucitelja ako tako mislis i ti onda je ovo napredak.
Mislim da bi mogao doci do svoga zeljenog cilja kroz 1-2 godinu.
Tic ima prsten , ima ziju na prstenu pise Vinko e to je golemo .
Hvala na snimci i lijepo bi bilo da bude jos snimaka tica sa zijama.
poz.. Vinkec !
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 04, 2012 10:40 pm
angjello je napisao/la:
Iako san reka da neću više ništa stavljat na forume, evo pogazit ću svoju rič ....stavit ću samo malo...a zašto samo malo....neka to svatko protumači kako ga volja ...ajmo reć da više nije tija pivat ...da je samo sra itd....hahhaa....to je grdelinašima najdraže čut...kad se radi o tuđim tićima.... Ovo je jedan od mojih lanjskih uzgojnih...ako se malo boje zagleda mislim da se vidi i prstenčić(2,7)... Inače...ovo je naučila "guba".... Najviše me zanima komentar od "meštra o zije".......maestra.....a zbog njega san najviše i stavija... I da samo još napomenem da je snimano mobitelom...
4 do 5 taktova dosta lipih plus 1 kojeg je teze razumit a mozda je i iz melodije tj dva pletiva i rekli bi mi vamo "CAKLENA" zijada.Jedini grdelin za sada na internetu koji zadovoljava i jedina zijada koja vrijedi.Tribalo bi cut uzivo jer snimak nije mjerilo tića ali zasada Pozz
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 04, 2012 10:41 pm
angjello je napisao/la:
Iako san reka da neću više ništa stavljat na forume, evo pogazit ću svoju rič ....stavit ću samo malo...a zašto samo malo....neka to svatko protumači .ako se malo boje zagleda mislim da se vidi i prstenčić(2,7)... .... Najviše me zanima komentar od "meštra o zije".......maestra.....a zbog njega san najviše i stavija...
.
angjello angjello angjello
.BOLJA OD ONOG LANSKOG sto si imao ..ova je nekako MUSKI OPALENA ne samo to nego se i skoro sva slova cuju
a to sto si malo snimio njega ja otprilike ZNAM zasto si skratio klip al nek ostane za mene da se nenaljutis
i trece sto kazes za PRSTEN,, prika VINKO prsteni ne pjevaju
Zadnja promjena: super vizor; pon lip 04, 2012 10:48 pm; ukupno mijenjano 1 put.
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 04, 2012 10:46 pm
Škuri tić je napisao/la:
..neka to 4 do 5 taktova dosta lipih plus 1 kojeg je teze razumit a mozda je i iz melodije tj dva pletiva i rekli bi mi vamo "CAKLENA" zijada.Jedini grdelin za sada na internetu koji zadovoljava i jedina zijada koja vrijedi.Tribalo bi cut uzivo jer snimak nije mjerilo tića ali zasada Pozz
skuri ticuuuuuuuuu
koja pletiva prikaneeeeee
nemoj me pogresno razumeti al ako je ovo pletivo onda jasam
bolje ti ide sa VERDUNIMA
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 04, 2012 10:48 pm
super vizor je napisao/la:
angjello je napisao/la:
Iako san reka da neću više ništa stavljat na forume, evo pogazit ću svoju rič ....stavit ću samo malo...a zašto samo malo....neka to svatko protumači .ako se malo boje zagleda mislim da se vidi i prstenčić(2,7)... .... Najviše me zanima komentar od "meštra o zije".......maestra.....a zbog njega san najviše i stavija...
.
angjello angjello angjello
.BOLJA OD ONOG LANSKOG sto si imao ..ova je nekako MUSKI OPALENA ne samo to nego se i skoro sva slova cuju
a to sto si malo snimio njega ja otprilike ZNAM zasto si skratio klip al nek ostane za mene da se nanaljutis
i trece sto kazes za PRSTEN,, prika VINKO prsteni ne pjevaju
Da skoro sva slova,hahahahahahah.... najjači si bogami
ps
Vinkec samo naprid!
ĐEKO
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari pon lip 04, 2012 10:51 pm
sto bi reko profesor YOGI
porasli pilici pojebase kvocke
“Ne dajte svetinje psima! Niti svoga biserja bacajte pred svinje da ga ne pogaze nogama pa se okrenu i rastrgaju vas.”
Isus (Matej 7, 6)
Sponsored content
Naslov: Re: Snimci i video klipovi - ocjene i komentari