| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
+32PSIHO portulata sole DjordjeVet Jandrek Vedran frickočak domo žižula ivica euzebio žuti enver ivica.milanovic13 kain pavao PESTI angjello arboret vrca Grga Zlatoper DOMENICO Tic_Bal. YOGI Sina BL bošket lord189 GRANDE Moćun pele frzelin KOBAC 36 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 02, 2011 5:57 am | |
| zbog neusklađenosti daljine snimanja (kasetofon-tić) zija se pri svojoj najboljoj izvedbi pari nategnuta na ovom snimku ali sve je tu sve se vidi zapravo čuje | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 02, 2011 7:54 am | |
| Ajmo Lirski!!!!!!!!!! Ajmo Lirski!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 02, 2011 8:03 am | |
| Dije lirski ništa ne ćujen aloooooo | |
|
| |
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| |
| |
frickočak
Broj postova : 38 Points : 42 Join date : 31.08.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 02, 2011 8:18 am | |
| vidin da ovde svak svakoga ogovara i ismijava to je žalosno!!! pa ne kaže se mukte 100 ljudi 100 ćudi! ja san relativno zelen u vezi gardelina i pisme ,ali mislin da svak ima svoju verziju pletiva, zijade i batude ,zato ne razumin ko je to mjerodavan čija tica valja a čija ne ? ako se čoviku sviđa neka izvoli pa neka uživa ! ne mislim na nikoga posebno !!! | |
|
| |
ivica.milanovic13
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 02, 2011 8:24 am | |
| E moj frickočak još ćeš ti vidit šta je ovde | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 02, 2011 9:33 am | |
| Neće mi na youtube da uploada, jel ko može dat link da priko nečega drugoga uploadan pa da "ćujete"? | |
|
| |
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet ruj 02, 2011 7:17 pm | |
| ajmooooo,čamin čekajući,kako nebi bija neurozan...hoćemo predpremijeru!!!!! | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 03, 2011 4:00 am | |
| Meni nije jasno kako dvoje dice mogu zajebavat cili tićarski forum.Cili split i okolica je to priznala,najveći neprijatelji su to priznali,Braco Ozretić je to prizna(a nije prizna Bogu da je veći od njega)i sad će se nać dvoje dice koji će objasnit nama koji smo to slušali i ostalim tićarima šta je lirski piva.I na kraju šta se tu oće dokazat koja je poanta svega toga,ili bolje da pitam koja je pozadina toga.Meni su jasni oni jer ja znam odakle puše taj vitar,ali mi vi ostali niste jasni.Na kraju ću vam reć ne znam šta će to oni stavit niti me zanima,ali sve tiće koji su bili na ovom ili onom forumu da skupite ne valjaju koliko jedno govno od Lirskog. | |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 03, 2011 4:37 am | |
| slažem se sa vama gosp yogi mislim da ova dva nadobudna neticara niti su ikada imali priliku cuti kako ptica pravilno batuda niti im može ovaj njihov isto ga tako mogu nazvati nadobudni domoljub pokazati pravi put u ovome preljepom opuštajucem hobiju.mladici koji nikad nisu culi niti pola grdelina držu nam predavanja o cemu.sramota bi me bilo na ovakav nacin komunikacije kako su razvila ova dva mlada pubertecki nerazvijenih moždanih vijuga.ma zamislite da za vas razmišlja netko drugi (domoljub)koji širi laži i prica vam pricice tj bajke za laku noc. .svi znamo šta se opisuje kroz bajke nestvarni likovi i izmišljene price za malu djecicu.a taj vaš gosp domoljub koji se druži sa vama maloljetnicima trebao bi preispitati sebe kao covjeka da li je uredu tako lagati golobrade mladice. | |
|
| |
DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 03, 2011 4:41 am | |
| Hahahaha, eto to oni oce Pobit, tu tvoju tezu yogi, da njegovo govno vridi vise od današnjih tica, heheheh a sada oce li uspit to neznamo, dok necujemo! E, a jeli to lirski ili nije na snimku........to nebi zna.....Cut ćemo! | |
|
| |
GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 03, 2011 5:39 am | |
| Pa ljudi moji očito je da je nekom ta tica dušu i razum pomutila.. LIRSKI nategnuta zija ...... šta li će još čovik bit u stanju reć da bi drugom napakostija a sebe pokuša uzdignit kao nekog znalca..... Te ptice od gosp.Mile sam slušao više puta (LIRSKOG,STAROG i KRNJOLCA) u njegovom stanu dok je živio na KMANU.... Snimku tih zijadi imaju samo tičari koji su ih slušali.... Ne bih želio da se neko nađe uvrjeđen,ali pa mi se svi poznajemo u ovom gradu svi mi znamo dali je neko imao kvalitetnu ticu , ili živi u zabludi .... Jutros sam na kavi čuo da je izašao post u kojem se spominje pok.B.B kao tamanitelj sramota da to neko može reć za njega ko ga poznaje, a kamo li da neki smijeli izmanipulirani momak spomene njegovo ime jer mu je neki barba rekao neistine i laži o tom čovjeku ... Sramota da smo počeli vrijeđat i ljude koji se nemogu branit.... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 03, 2011 7:03 am | |
| Tocno tako,
više splitskih grdelinaša je imalo Murterane,ali je cinjenjica da su jedino u
Mile trajali i slušali se godinama.
E sad ,neko je sluša i gušta u njima,a neko je popižđiva od ljubomore.
I sad ti đelozasti i ljubomorni prave cirkus priko ove dice.
Ali to se prominit ne može,ja ih nisam ima ,ali su ih imali Debo,Jogi,Kompa i još
neki koje ne želim spominjat,ali su pivali i TRAJALI jedino u Mile.Ovi drugi
nisu vridni spomena jer su kratko durali ,iako su bili odlicni.
Znaci za vike vikova,jedino u Mile su pivali i slušali se,sve ostalo nije istina.
A šta se tice tamanjenja tih ocaka,cili Split zna ko je u to doba bija tamanitelj
broj 1,i ne samo tih ocaka ,nego ocaka uopce,na žalost. |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 03, 2011 7:29 am | |
| Dobro su rekla gospoda iz Sinja da su ovdje sami klanovi.Vidim da se niko nije od njih javija na temu Lirski .Doduše neki se smiju i sprdaju po četu skupa s onom dicom .Dobro kad je tako ja iman jedan prijedlog.Neki dan je g euzebio nabrajao tiće i tićare iz sinja,legende sinja i sinjske krajine.Među tim tićima ja sam sluša legendarnog CARA na video kazeti.Ajde može li itko ako imate m.... stavit tu snimku na forum,pa da Splitski tićari vide s ćim su Sinjski tićari ušli u legendu.Može li to netko stavit na forum,ajde da se malo i Splitski tićari smiju a ne samo sinjski.Eto ja ga neću komentirat dok ne dođe na forum. | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 03, 2011 8:32 am | |
| Evo samo par riječi, nekako se osjećam prozvan. Snimka Cara je iz vremena kada je grdelin već duže vremena bio bolestan. To sam već i napisao. Nisam dugo već vidio tu snimku, znam da je Car imao veliku izraslinu na glavi, a i nije držan kako treba. Sinjani, (kad kažem sinjani ne mislim na neke forumaše mlađe dobi jer ih i ne poznam ali mi je drago da su tu)oni sa kojima ja pijem kavu i pričam o pticama će vam i sada reći da zijada na snimku nije dobra. To će reći svi oni koji su grdelina slušali u živo, prve dvije godine. Snimanje grdelina sa starim kasetofonima uvijek je skraćivalo zijadu, nekako je iskrivljavalo. To nije ono što bi se čulo u prirodi. E sada, u te vaše rasprave osobno ne ulazim. Nisam desetak dana bio kući, ali sam pročitao kada sam se vratio da je Lirski na udaru. To je jednostavno riješiti i ne treba loptu prebacivati na sinjane i sinjske ptice. Neka dečki stave grdelina. Trebamo potvrdu autentičnosti snimke. Ukoliko je to doista taj grdelin treba najprije čuti što pjeva. Kada čujemo možemo komentirati. I opet upozoravam da su ti snimci po pitanju zijade vrlo problematični ali se ipak prava zijada može prepoznati. Nakon toga su samo dvije mogućnosti: grdelin je odličan ili grdelin nije odličan.Ukoliko jeste onda Lord i Marko nisu u pravu, kritizirali su pravog grdelina a to nije dobro. Naštetit će sami sebi. A što ako nije odličan? Onda svi oni koji su ga mjesecima hvalili pričali su nebuloze na forumu. Kada čujem i ako bude trebalo komentirati ću ga bez ikakve ljutnje ili naginjanja. Ajmo to napokon riješiti.Da vidimo ko je u pravu.I još nešto:prestanite vrijeđati dečke, ne spominjite im stalno kako su mladi itd. Najprije ste im godinama punili glave kako treba izgledati zijada, glatka, liša sa dušom. proliva se itd. A kada kažu da takvu ne čuju (Lord mi je rekao da je takvu čuo samo u g. Grandea)onda su gluvaši kako to volite reći. I moram priznati, stvarno čekam toga Lirskog. Ali vjerujem da je grdelin imao pravu zijadu, sklon sam vjerovati g. Baritonu.Samo, nije jedna zijada ono što čini pravu pticu. Ako "štrapa" nikakva ga zijada ne može izbaviti od zla. | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 03, 2011 9:07 am | |
| Baš zato što vi kažete da se može prepoznat zijada stavite vi Cara da ljudi prepoznaju pravu zijadu,vi ste cara već obranili na sto naćina a vjerujete dici a ne starijim ljudima.A koliko se sjećam ja sam vas zva da dođete u Split a ne slušate laži po forumu.Evo već me svi zovu na mobitel da komentiram Cara na forumu,ajde stavite snimak da ja ne moram komentirat neka ljudi ćuju Cara iz sinja | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 03, 2011 9:53 am | |
| g. Yogi, nisam ja vaš neprijatelj. Car nije bio moj grdelin, a da je bio jako dobar, stvarno jeste. Staviti Cara ne mogu jer taj snimak i nemam. A i ne znam stavljati grdeline na internet. Ona dva snimka koje sam stavio, u stvari je stavio moj sin. Ne branim nikoga. U Split malo idem, kada idem onda je to vezano za moj posao, nije bitno o čemu se radi. Idući tjedan ću jedan dan provesti u Splitu ali ne radi ptica. Hvala na pozivu, nije isključeno da jednom svratim ina heliodrom. Komentiram ono što čujem, nemam ni jednu od dvije klasične sinjske pjesme. Moji prijatelji grdelinaši će vam potvrditi da nemam ni mentora, ni klapu, niti sam sa bilo kime u svađi. Obilazim sve ptičare i slušam sve ptice. Uvijek odmah čovjeku kažem što čujem. Ne uzimam ptice ni od koga, ni mlade ni stare. Imam samo svoje i uživam u tome. Da mi skupite sve ptice koje imate i poklonite mi ih ja ih ne bi držao. Ne zato što ne valjaju, nego zato što nisu moje. Bada mi je jednom prilikom stavio nekoliko starih grelina i rekao da izaberem. Nisam uzeo ni jednog.Ima na forumu ptica koje su solidne, dobre. Volim to poslušati. Volio bi čuti i lirskog. Ako je tako dobar, pa biti će čast svima vama koji ste ga imali prilike slušati u živo. Ja osobno neću biti prekritičan, zanima me samo zijada jer murtersku pjesmu znam. Bilo je tu i pogrešaka kao i u svakoj pjesmi grdelina na svijetu. Dečke ne branim, jer sam se i ja raspravljao sa njima. Ali ako imaju snimak, neka ga stave. Ako nas zavlače i blesiraju, izbacite ih sa foruma. Ako su u pravu, i ako ih napadate bez razloga, ispričajte im se. pozz | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 03, 2011 8:49 pm | |
| Tako će i ovaj Lirski jer je sniman kazetofonon ispast sranje, ali se vidi odlična dužina zijade, izvedba a i boja koju nažalost kazetofon nije uvatija kakva je ona sigurno bila ali ćemo vidit. Na nekim mistima kad varira u zijadi ispada nategnuta zbog kasetofona... Ali će se vidit sve drugo, 3 male zije, ogromna strila u verši i cila verša je kriminalna, i grubi nastavak na batudi, sve u svemu tić nije bija za pohvalu a to je najveći problem ode! |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 03, 2011 10:26 pm | |
| G euzebio ovo ću sad napisat vama i svim normalnim tićarima a za ove druge me boli k... Pošto oni imaju svoju "istinu" ja ću vam reć svoju istinu.Prvo i osnovno lirski nije NIKAD nastavlja.Zna je spojit po 10 batuda a i više su slušali oni koji sad gade .Zijada je jedna od najlipših koje su ikad postojale.Tu kazetu su uzeli na prevaru jer im je gazda odma reka da to nije lirski ali oni oće da je to lirski pošto poto.Neka kažu šta je pisalo na toj kazeti jeli oisalo lirski ili možda nešto drugo.Ja neman zašto branit tog tića nije bija moj ka šta vi kažete ali šta nije u redu to ću uvik reć.Moj vam je savjet da se ne sramotite i ne komentirate uopće tu kazetu jer predpostavljam da to nema veze s vezom(ja je nisam nikad sluša)A šta se tiće CARA ima u Sinju sposobnih informatićara koji znaju prebacit snimku pa se nadam da će obradovat ostale Splitske tićare da se i oni malo smiju,jer ja sam se smija prije 15 g. a i malo sam zaboravija pa bi se tija posjetit.Mi ćemo oduzet malo na snimak malo na kazetofon malo na starost kazete pa doć do zakljućka.Zdravi i veseli bili. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub ruj 03, 2011 11:58 pm | |
| ja samo oću stavit snimak za koji je 3 čovika potvrdilo da je Lirski... |
|
| |
ivica.milanovic13
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned ruj 04, 2011 12:58 am | |
| Evo čitam da se spominje car pa moram nešto reć
Ja san ga sluša dva puta i sluša san šta je snimljeno na video kazetu samo ću reć da to nema veze s vezom s onim šta san sluša uživo
Dovede mene moj prijatelj jenjić kod Ohare i čovik iznese tri tića i tići tuku ka blesavi same batude i odemo mi ća pitam ja jenića zašto se ovi zove car ovi drugi bolje vrti zijadu od cara a kaže on meni caru je isteka rok a ti si se kasno rodija da bi ćuja šta je taj tić piva prve dvi god. i dok nije obolija
I sad kad čovik posluša tu video kazetu reka bi ovo je škovaca kakva je ovo zijada ali jebiga sniman je kad je izdušija i virujem da je bija odličan kad se sitim kako su ova dva druga vrtili zijade | |
|
| |
ivica.milanovic13
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned ruj 04, 2011 1:28 am | |
| | |
|
| |
pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned ruj 04, 2011 4:20 am | |
| Evo ovako Vinko kad ideš prema Sinju ja ti dam toga slavnoga lirskoga pa ga ti prebaci ako treba poslat ću ti boj mob na PP | |
|
| |
pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned ruj 04, 2011 4:32 am | |
| Daj neko ko se razumi neka prebaci to bda čujete sa kakvim znanjem raspolažu gospoda od pisme HAHAHAHAHA pa da se taj Braćki više ne javlja neka drži i dalje te svoje teorije ja i moji kumovi hahahaha | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|