| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
+32PSIHO portulata sole DjordjeVet Jandrek Vedran frickočak domo žižula ivica euzebio žuti enver ivica.milanovic13 kain pavao PESTI angjello arboret vrca Grga Zlatoper DOMENICO Tic_Bal. YOGI Sina BL bošket lord189 GRANDE Moćun pele frzelin KOBAC 36 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 18, 2011 3:11 am | |
| - DOMENICO je napisao/la:
- G-genetski, M-modifikovan, O-organizam.
to ti je skupina dalmatinskih pticara koji genetskim inzinjeringom pokusavaju izmjeniti gene kod grdelina tako da mu upišu novi genetski kod za duže i mekše zijade! dobar si domeniko ali samo u teoriji,u praksi to izgleda sasvim drugačije.A to izgleda ovako:morate imat malo bolje auto,zatim morate imat trodjelne alumunijske skale,zatim skidate gnijezda,onda na red dolazi šprica(inekcija) onda je najbolja kanta od jupola i na kraju tu injekciju sami sebi zabijete u lubanju.A onda na kraju svega dođe jedan tičar i sa (Običnim zijadama i batudama vas ponizi do bola)Eto moj maestro to ti je u praksi GMO. | |
| | | DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 18, 2011 3:51 am | |
| nemoj yogi tako, treba jos malo vrimena da se neke tajne otkriju ali 90 posto je ucinjeno! skatule od olova i frizideri cuda rade. znas kako je reka jedan, sve je u onih 1 posto. i pazi sta pises jer bi ti se moglo obit o glavu. sta ako uspije? sta ces onda rec??? budi diplomat, nemoj gazit GMO, ljudi se trude, ulazu puno truda i novca u to i triba to postivat! mozda bi i njima bilo lakse da ima u prirodi murterana, grgurica itd. mozda bi oni znali sacuvat za razliku od drugih. | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 18, 2011 4:00 am | |
| Bog !!! ...... možda bi oni znali sačuvat za razliku od drugih !!!!!! Svako slovo na mistu --slažen se 100 % !! Salu2 | |
| | | rico
Broj postova : 35 Points : 36 Join date : 18.06.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned pro 18, 2011 8:59 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- DOMENICO je napisao/la:
- G-genetski, M-modifikovan, O-organizam.
to ti je skupina dalmatinskih pticara koji genetskim inzinjeringom pokusavaju izmjeniti gene kod grdelina tako da mu upišu novi genetski kod za duže i mekše zijade! dobar si domeniko ali samo u teoriji,u praksi to izgleda sasvim drugačije.A to izgleda ovako:morate imat malo bolje auto,zatim morate imat trodjelne alumunijske skale,zatim skidate gnijezda,onda na red dolazi šprica(inekcija) onda je najbolja kanta od jupola i na kraju tu injekciju sami sebi zabijete u lubanju.A onda na kraju svega dođe jedan tičar i sa (Običnim zijadama i batudama vas ponizi do bola)Eto moj maestro to ti je u praksi GMO. Oprosti jogi jeli to vridi i za tvoga kuma dadu. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 12:48 am | |
| - skopski maestro je napisao/la:
- poz meštri
hoče li mi neko od vas objasniti šta vam znači GMO projekt E moj prika,nije to jasno ni vecini ovde,a kamoli tebi u Makedoniji , ali se slažem s tobom u svezi videa,neka stave,neka pobjede tvoj profesionalni cunami , i drago mi je šta zoveš Grandea,amo Grande video,dosta pizdarija,ili ces morat za stol br.8. |
| | | DOMENICO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 1:01 am | |
| Jeben ja vas, serete po GMO-u, a prije par miseci ste ovde pisali o dadinim pitanim ticima da je to smak svita, da nikad nijedan ocak nije tako piva nit blizu ima zijade!!!!???? Šta je vama ljudi???? Jeste blentavi? Ludi??? Ili gluvasi pa minjate mišljenje iz dana u dan??? Ako je Dado uspija napravit sa bastardom vrhunskog tica, znaci da je moguće i problem je rjesen! Ili ako pak ne vride onda tako recite!!! Nemojte vise ovakve pizdarije pisat!! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 1:13 am | |
| [quote="bariton"] - skopski maestro je napisao/la:
- poz meštri
i drago mi je šta zoveš Grandea,amo Grande video,dosta pizdarija,ili
ces morat za stol br.8. prikane koce veruješ da zavidim vašem klubu KALAHARI izuzetno je dobar taj klub ali neznam dal su svima dobre zije ko što je dobar kalahari |
| | | DOMENICO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 1:30 am | |
| Ima zijadi moj maestro, samo triba iskesirat od iljadu do dvi eura! Znaš kako je kod vas u MK, malo jeftinije ali za standard ljudi kod vas jako skupo! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 1:44 am | |
| domenico nema veze standard sa dobrim grdelinom i kod nas je isto
hoču da ti kažem da MERAK nema cenu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 2:06 am | |
| Domenico ,Domenico,
zašto napadaš Gmo,to su sve divni momci koji se trude nešto uradit.
Nemoj tako.
Ps.Drago mi je da si doša do zijade,guštan za tebe. |
| | | DOMENICO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 2:37 am | |
| Ne napadam ja GMO! Ja jesam GMO! Nego ja napadam vas koji prvo velicate te grdeline a poslin ih serete! To me smeta. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 3:37 am | |
| Nemoj ih domeniko ni srat ni velicat ,neka budu to što jesu , jer svi smo mi GMO , bar malo,ponekad |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 4:43 am | |
|
Bog !!!!!
Ma sve ovo je gluvi telefon ili jebe lud zbinjenog !!!!
Ajme onome koga se ode pohvali ,jer more slutiti što ga čeka -hahaha!!
Salu2
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 7:52 am | |
| Ha ha ha , Mocune, malo zajebancije ne škodi,ali evo ozbiljno: GMO-u je cilj naucit grdelina isto ka i svima nama koji ucimo na druge nacine. I u projektu GMO-a ima onih koji imaju uspjeha i onih koji nemaju,isto ka i kod našeg nacina ucenja. Kod Gmo-a najdalje je dogura Grande,ustvari jedini je on izbacija grdeline koji traju,ostali se još traže sa nekim pocetnim uspjesima,ali su daleko od Grandea. I tu se niko ne triba ljutit,neko te grdeline cijeni više neko manje,dosta ih je grdelinaša slušalo uživo i niko nije osta ravnodušan.Ja sam ih sluša više puta i gušta sam,a nadam se da ce mo guštat ponovno posli Nove godine.. Nikako mi nije jasno zašto zamjerat maestru koji ih želi cut, Dado ima svoje principe i nece da ih stavi na video, ali ja cu ga zajebat i stavit cu snimak pome - prvaka države,zato jer je on mene zajeba mrtacki kad mi je da žensku baštardu koju san ja blento ucija sa Messijem po godine. Zato maestro prika moj imat ces prilike cut Grandeov Gmo- pomu prvakinju države. |
| | | portulata
Broj postova : 55 Points : 53 Join date : 18.07.2011 Lokacija : ZADAR
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 11:24 am | |
| ...baritone..kazes u GMO je najdalje dogura Grande...teska je to ric..ajmo reci da svi znamo sto je GMO i cemu tezi..a ako je tako nije istina to sto ti kazes ili bar se ja nisan uvjerija u to,tj da Grande ima najboljega tica jer ga ja nisan cuja a cuja san bastarda sa tri pletiva,cak i 4 i zijom da padnes na guzicu,sve lipo i uredno po propisu od covika kojega nema na forumu...tu u Zd...ja ga slusa prije 2 miseca i mogu vam svima reci da nisan cuja nesto bolje odavno.... ...cuja san jos dva tica od toga covika i mogu van reci da je on za mene KRALJ sto se tica pisme iako ga ne znan a volija bi ga upoznati.... ...uglavnom...znate onu...za mene je prase kralj zivotinja dok ne proban lava... | |
| | | CIBO
Broj postova : 227 Points : 245 Join date : 08.01.2011 Age : 62 Lokacija : SINJ
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 6:34 pm | |
| svaka čast portulata na ovome postu.....kad bi bar više bilo ovaki.....da malo pridanemo od splitskih i sinjskih dzijadi more bit da ima još koja dobra dzija okolo brez splite i sinja | |
| | | Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 10:04 pm | |
| GMO..GMO velik i širok pojam grande nije doša do vrhunca ,bar ne još aa svi znaju na sta se misli aa i oni snimak baritone sta san čuja doli u kafani kad si pušta nije me baš uvjerija da je to vrhunac ...kralj GMO-a i još uvik aktivni i žestoki tičar koji se pitanjen bavi već 20 godina u kojeg ste svi kupili tića a zna se o kojem se barbi radi ..zato živija mi taj barba,živija GMO,živila zija na "JUUUU",živilo sve lipo i dobro sa ovega svita sarkazam: živila "stanka u zijadi" hahahah | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon pro 19, 2011 10:29 pm | |
| - bariton je napisao/la:
- Ha ha ha ,
Kod Gmo-a najdalje je dogura Grande,ustvari jedini je on izbacija grdeline
koji traju,ostali se još traže sa nekim pocetnim uspjesima,ali su daleko od
Grandea.
Nikako mi nije jasno zašto zamjerat maestru koji ih želi cut,
Dado ima svoje principe i nece da ih stavi na video,
poz prikane baritone još čekam da taj čuveni pjev čujem od granda....a to što si rekao da ima princip da ne postavlja na forumu .da znaš da je u pravu jer čovek nemože nekom što pojma nema oko pjesme da nekome dokaže što je što a što ne oko čiste i pravi pjev....da me neko pogrešno ne svati sa ovim što sam napisao ...nekažem za mene da sam ja br1.....ali sam medzu prve poz kralju dobrog vina i glatke zijade |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. uto pro 20, 2011 5:43 am | |
| prikane jandrek ...brate lorde.... ja nisam mogao izači na kraj sa mostarcima a nekmoli ti što sam ja barem počeo pomalo ih dirat i tražit da manje pišu jer neče imati više gde da se piše za tu njihovu tradiciju ovde kod nas kažu za to ovako ..SKROILI KAPU NE RODzENOM PETKU... poz prikane jandrek |
| | | Jandrek
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. uto pro 20, 2011 6:46 am | |
| neka naših kolega mostaraca sve je to dobro | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. uto pro 20, 2011 7:01 am | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. uto pro 20, 2011 8:09 am | |
| - portulata je napisao/la:
- ...baritone..kazes u GMO je najdalje dogura Grande...teska je to ric..ajmo reci da svi znamo sto je GMO i cemu tezi..a ako je tako nije istina to sto ti kazes ili bar se ja nisan uvjerija u to,tj da Grande ima najboljega tica jer ga ja nisan cuja a cuja san bastarda sa tri pletiva,cak i 4 i zijom da padnes na guzicu,sve lipo i uredno po propisu od covika kojega nema na forumu...tu u Zd...ja ga slusa prije 2 miseca i mogu vam svima reci da nisan cuja nesto bolje odavno....
...cuja san jos dva tica od toga covika i mogu van reci da je on za mene KRALJ sto se tica pisme iako ga ne znan a volija bi ga upoznati.... ...uglavnom...znate onu...za mene je prase kralj zivotinja dok ne proban lava... Portulata, drago mi je šta si to napisa,zato forum i ova druženja služe, Grande do sada ima najbolji rezultat što ja znam,grdelini mu ulaze u drugu godinu nepokvareni,što je ogroman uspjeh za Gmo. To što ti kažeš je fenomenalna stvar ,i svaka cast tom gospodinu jer se ide naprid. Bravo za Zadar. Još kad bi ih mogli nagovorit da stave na forum,ali otom potom........,doci ce i to vrime,ne radi mene, nego zbog ljudi koji bi to tili cut ,a ne mogu. Ovom prilikom još jednom pozdravljam dva forumaša koji su naucili i stavili na forum mlade baštarde koje lipo pivaju Baltu i Vuka |
| | | Jandrek
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri pro 21, 2011 12:49 am | |
| svaka čast Vukadinu i Balti na rezultatima i uspjehu ...ček sad opet ništa nekontan nekad su baštarde bile kunci pa su počele valjat pa opet neko umitno pivanje pa sad opet baštarde valjaju,prvo se dogovorite sami sa sebon a onda tek međusobno šta ćete napisat na forum | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
| |
| | | | Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|