Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.

Go down 
+32
PSIHO
portulata
sole
DjordjeVet
Jandrek
Vedran
frickočak
domo
žižula
ivica
euzebio
žuti
enver
ivica.milanovic13
kain
pavao
PESTI
angjello
arboret
vrca
Grga Zlatoper
DOMENICO
Tic_Bal.
YOGI
Sina BL
bošket
lord189
GRANDE
Moćun
pele
frzelin
KOBAC
36 posters
Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38  Next
Autor/icaPoruka
enver

Broj postova : 96

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptysri stu 09, 2011 8:26 am

Pozdrav ciloj tičarskoj ekipi, a šta ste se ražestili, odma poslin mode u špirit.
Zahvalan sam svima koji su stavili nešto na forum i smatram da je sve dobro , poućno i zanimljivo. Guštam u svakom videu i snimci, od Vrcinih mladaca , Kainove baštardice , Vinkovog i Dominog , Pestijevog i Kocinog i dalje sve redom..... . Poučno mi je vidit i Moćunove trave.
Nemojte se jidit na neke komentare , nastojte nas i dalje obradovat sa nekom snimkom.
Obećajem da ću i sam nabavit opremu i postavit nešto svoje.
Opet ponavljam sve su to dobri i zanimljivi tići i fala vam na prezentaciji.
[Vrh] Go down
pele

pele

Broj postova : 268

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptysri stu 09, 2011 8:29 am

A zaboravio si Milinoga Lirskoga haha. king
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptysri stu 09, 2011 8:34 am

a kad će car doć na forum
[Vrh] Go down
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

Broj postova : 120

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptysri stu 09, 2011 8:42 am

slušajte,ne znam jeste li čuli priču od dva najpoznatija tenora današnjice(treći je nažalost umra)...

njih dvoje su se mrzili samo zato šta je jedan rođeni katalonac,a drugi je rođeni madrižanin,i normalno tu je ulogu odigrala i rivalitet ko je bolji od njh dvojice,s time da je rečeni kataložanin bija vrlo žestok na madrižanina....

do jednog dana...

uskoro je katalonac obolija od leukemije,bolest je bila teška,a liječenje vrlo skupo i za njegov status velikog tenora...

madrižanin je to osjetija i u velikoj tajnosti otvorija u madridu zakladu za oboljele od leukemije...

ne triba ni govorit,da se financijski pomoglo i na kraju došlo je do izlječenja dotičnog gospodina iz katalonije,fala bogu i danas piva diljem svijeta...

katalonac godinama nije zna ništa,nije ima pojma ko stoji iza te zaklade,ko je taj dobročinitelj...

MOŽETE LI SVATIT KOLIKI JE BIJA NJEGOV JAD I TUGA,A POSLIJE I RADOST KAD JE OTKRIJA ISTINU,KAD JE DOBIJA NAJVEČEG PRIJATELJA,U NAJVEČEM NEPRIJATELJU...

P.S.ovo san napisa samo zato da vidite da u životu ima i važnijih stvari od tičije,da se ne valja dovest u situaciju da stvaraš neprijatelje oko sebe,jer sutra ko zna....

jednostavnO,TRIBA BIT ČOVIK!

priča je istinita i vrlo poučna,pogotovo za one koji gledaju s visoka,na sve oko sebe...

izvinite na dužini posta,inače pokušajen bit što kraći...
[Vrh] Go down
sole

sole

Broj postova : 43

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptysri stu 09, 2011 8:57 am

https://www.youtube.com/watch?v=kJZozI9IxM4

pozdrav.nasao sam ovaj zanimljiv pjev.komentar ovog spanjolca bi glasio ovako.

ja ovu pjesmu nikako ne razumijem ali mislim da je ovo ptica iz preleta odnosno zelandur.

[Vrh] Go down
GRANDE

GRANDE

Broj postova : 533

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptysri stu 09, 2011 9:07 am

enver je napisao/la:
Pozdrav ciloj tičarskoj ekipi, a šta ste se ražestili, odma poslin mode u špirit.
Zahvalan sam svima koji su stavili nešto na forum i smatram da je sve dobro , poućno i zanimljivo. Guštam u svakom videu i snimci, od Vrcinih mladaca , Kainove baštardice , Vinkovog i Dominog , Pestijevog i Kocinog i dalje sve redom..... . Poučno mi je vidit i Moćunove trave.
Nemojte se jidit na neke komentare , nastojte nas i dalje obradovat sa nekom snimkom.
Obećajem da ću i sam nabavit opremu i postavit nešto svoje.
Opet ponavljam sve su to dobri i zanimljivi tići i fala vam na prezentaciji.

Bravo da vidimo i tu vrstu pivanja:::::
[Vrh] Go down
euzebio

Broj postova : 352

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptysri stu 09, 2011 9:10 am

sole je napisao/la:
https://www.youtube.com/watch?v=kJZozI9IxM4

pozdrav.nasao sam ovaj zanimljiv pjev.komentar ovog spanjolca bi glasio ovako.

ja ovu pjesmu nikako ne razumijem ali mislim da je ovo ptica iz preleta odnosno zelandur.

meni se čini dosta raznovrstan.
[Vrh] Go down
sole

sole

Broj postova : 43

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptysri stu 09, 2011 9:20 am

https://www.youtube.com/watch?v=ZxIXIdKLYlk
evo jos jedan ali ovaj je iz Zenice.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptysri stu 09, 2011 9:27 am

Bog !!!!

Svaka čast za post Grge Zlatopera !!!!!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptysri stu 09, 2011 9:31 am

Vidis skopski ovako tica treba plesti bez mali zija cheers
[Vrh] Go down
portulata

Broj postova : 55

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptysri stu 09, 2011 10:03 am

...enver i Grga...svaka cast za postove a pogotovo ovaj Grgin edukativni..pozz svima
[Vrh] Go down
PESTI

PESTI

Broj postova : 251

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 1:53 am

Moćun, zamutija si mutnu vodu još više..haha,ovo je forum sa veoma malo domaćih videa,što nije dobro .Kao utjeha dodju nekakva španjolska videa ,a takvih je milion na internetu ,naših domaćih nema ni blizu tome.
Jebeš čak i tradiciju ako nikad ne dodje na ,,televiziju,, i nikome je ne možeš pokazati.
Usput ,veliki pozdrav Enveru i Grgi , oni su snaga ovog foruma!

cheers cheers
[Vrh] Go down
arboret

arboret

Broj postova : 299

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 6:13 am

mislim da griješite gospodine enver sve snimke koje ste naveli ni jedna nije toliko pucna i dobra kako vi navodite.niste ubrojili najbolju pticu koja se prestavila a to je grdelin gospodina tic-bal.jedino se slažem za gospodina mocuna o njegovim travama za uzgajanje ptica.
[Vrh] Go down
angjello

angjello

Broj postova : 191

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 6:27 am

Nije mi jasno kako takav meštar nije pripozna da je taj "grdelin "šta ga je tic-bal postavija...u biti baštarda...i to mlada baštarda...
U nekim vašim postovima sam pročita da imate neke batudaše...pa ajde meštre postavite nam te batudaše...
Svima nama je puna glava priča...ima sam...ja znam...itd...a mi ostali ,kao nismo imali bolje,i ne znamo..ma dajte,molim vas...
Postavite nešto...
Ja sam uvjeren da svi vi koji ste ovako glasni...ne bi bili tako glasni...poslije snimke koju ste postavili.......
[Vrh] Go down
arboret

arboret

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 6:28 am

YOGI je napisao/la:
Arboret zaboravija sam ti reć da mi pozdraviš Cocu ha ha ha ha ha ha ha

gospodina cocu sam vidio u prolazu pa mogu reci jedno dvijesto puta. ali ga ne poznajem tako dobro pa mu necu moci uruciti pozdrave.
[Vrh] Go down
arboret

arboret

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 6:56 am

angjello je napisao/la:
Nije mi jasno kako takav meštar nije pripozna da je taj "grdelin "šta ga je tic-bal postavija...u biti baštarda...i to mlada baštarda...
U nekim vašim postovima sam pročita da imate neke batudaše...pa ajde meštre postavite nam te batudaše...
Svima nama je puna glava priča...ima sam...ja znam...itd...a mi ostali ,kao nismo imali bolje,i ne znamo..ma dajte,molim vas...
Postavite nešto...
Ja sam uvjeren da svi vi koji ste ovako glasni...ne bi bili tako glasni...poslije snimke koju ste postavili.......

gospodine angjello mislim da sam dobro vidio da pjeva grdelin a vi ako niste baš sa vidom u redu postoje razni okulisti.
za pticu kao što je bastarda ne želim uopce trošiti rijeci jer onaj tko uzgaja takve ptice nikada nije imao pticu i nije cuo melodicnost dobre divlje ptice.
mislim da sam po ko zna koji put rekao da nemam pticu koja može oplemeniti forum i pokazati kakvu pticu preferiram.
gospodine reci te mi dali bi vi stavili nešto a znate da to nije ono šta bi ljudi prihvatili.
govorite kako vam je puna glava prica cijih i kojih navedite.mislim da ste vi ranjivi zbog one ptice koju ste postavili na snimku i možda bi željeli da je ona dobra nažalost je katastrofalna.gospodine angjello vama kao covjeku želim svako dobro i ne zamaraj te se pticama to je prolazno danas je sutra ga nema.
[Vrh] Go down
angjello

angjello

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 7:24 am

Gospodine nemam ni ja pticu sa kojom bi bija zadovoljan..ali eto nešto sam i postavija...to će pametan čovik shvatit "kao ulaznicu" za neke eventualne komentare.....koji ni u toj i takvoj situaciji neće biti bezobrazni, kao tvoji i "vaši".....
A da ću vam prezentirat sve šta imam ..to ti i tebi slični nećete nikad doživit...jer, niste me baš ničim impresionirali u vašim postovima...sve šta vi znate ..to je "pivat" na usta..ja,ja,ja...i nema drugi bogova do mene....
Gospodine arboret vi ste dosad u svojim postovima pokazali jednu dozu bezobrazluka......ponižavanja.....vrijeđanja...sve šta ste rekli ....to je da ste imali i da sada nemate....
Nemam ni ja, ali sam ipak postavio nešto šta imam(naglašavam,mladu pticu).....a volija bi da to uradite i vi....
Naime ,lako je pričat...tičari su tu uvik bili najjači...a uvik je bija problem kada njihove ptice tribaju počet "pričat" umisto njih....
Zato tebe i sve ostale pozivam da postavite ono šta gojite....jer bi vi tada,siguran sam ,utihnuli....
[Vrh] Go down
PSIHO

PSIHO

Broj postova : 69

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 7:32 am

angjello je napisao/la:
Postavite nešto...
Sokole cheers,batudaš đabe jer su cjacavci oko tebe.Što se tiće videa nije bitno što je na snimku,
nego tko ga je postavio?????' cheers
[Vrh] Go down
euzebio

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 7:34 am

Angjello, čini mi se da su i tvoji postovi sve duži. ha ha. Ajde bez lažne skromnosti, onaj mladac je dobar. Ko zna brojati, mogao je izbrojati tri pletiva i zijadu. A to je veliko u ova doba. Volio bi čuti par bolji. A zadovoljni nikad nećemo biti, to je tako.
[Vrh] Go down
PESTI

PESTI

Broj postova : 251

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 7:36 am

Nije lako moj Vinko pokazati makar nešto što piva u kući.Neko bi prije crka nego pokaza.(balta je izuzetak ,čovjek je preživio sve kritike i još je jači)
Lani je bilo zimskih dzijadi na iljade po forumu, sve lipe ,glatke ,fine,meke , ...došao 15.6....niko ništa.

Sad sve miruje,..hahaha,mora to gruniti na godinu .

[Vrh] Go down
arboret

arboret

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 7:46 am

nikada u svom životu nisam piva na usta jer znam i to da sam slab pivac tj kao onaj želandur koji dobro cijacijaje.nikad sebe nisam stavio u prvi plan i rekao ja,ja.ja i samo ja.
vi ovdje svi skupa koliko vas ima nikad niste culi dobru pticu zato i stavlja te ove ne znam ni sam kako da nazovem krnje batude.vi angjello znate da vam ptica ne valja pa je stavljate na forum to je za mene jako ponižavajuce.znaci mislite da su ovdje svi ludi na forumu stekao sam dojam da sam vam ja ipak imao obraza reci i otvoriti neke nove poglede na svjet pticarstva.
na kraju vam moram reci ne stavljaj pticu ako znaš da ne valja.ja sebe smatram najvecim kriticarom svoje ptice pa onda to nehotice uradim i drugom ako ta ptica ne zadovolji kriterije covjeku recem onako kako mu spada.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 7:48 am

Bravo arboret slažem se u potpunosti s tobom
[Vrh] Go down
angjello

angjello

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 7:52 am

hhhahahhhaha da si ti steka neki dojam da si ti nekom otvorija neke poglede....hahhahahhahahaha....nisam se odavno ovako nasmija......
Gospodine arboret,moram se ovako izrazit...a to mi nije običaj...ali vi DOSLOVCE BAULJATE...
ako neznate šta to znači...dodatno ću pojasnit...večeras sam razpoložen...
Večeras sam u vašem gradu...a sutra ..tko zna...
[Vrh] Go down
angjello

angjello

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 7:53 am

YOGI je napisao/la:
Bravo arboret slažem se u potpunosti s tobom
a šta reć ovim "marsovcima"..ništa...tamo di i pripadaju....
[Vrh] Go down
euzebio

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Emptyčet stu 10, 2011 8:23 am

Zakašnjele vijesti iz cetinskog kraja
Odigrano je i treće kolo na zelenom Wembleyu, nove ptice, ali se utakmica odigrala dan ranije, dakle u petak. Uz standardne tri vrste batuda čule su se laganospuštajuće kovrčavo timbrane zijade sa zadrškom ili kočićem. Utakmica je bila skraćena zbog vremenskih nepogoda ali i odojak je ovoga puta bio prije gotov.
Večerom je častio pobjednik što je sinjsko pravilo. 14 ptičara, sinjani i splićani.
Splićani staroga kova, ugodni sugovornici i još bolji prijatelji. Žučna rasprava na granici incidenta ali orgumentirana rasprava, iako je bilo lupanja po stolu i pokazivanja mišića.
Najavljeni su novi susreti. Zbog prevelikog broja raspoloženih za brokvu (ili taklju u Sinju), određeni su parovi. Uskoro će se susresti Gajin Meštar protiv Ticinog Skrivenog. Kebini Mališa i Radiša susresti će se sa Euzebijevim Popišancima, prilika je to da se ustanovi krvna slika Kebe nakon krađe elitnih ptica, koja nikad nije rasvijetljena iako je u slučaj bio uključen i Interpol. Zatim slijede mečevi Aduta i Vrličkog, pa Leženog i Supertalenta, pa Malog Čekija protiv Velikog Čekija. Skavolini odigravaju svoje pripremne kvalifikacije, ostaje vidjeti koji će uskoro ući u mečeve, Očekuje se i dolazak Kokoši, Lava, Cvrkutaša i bog te pita kako ih sve zovu. Ne mogu sve zapamtiti. Sve prijavljene ptice su iz vrste Balcanica, podvrsta pištavci. Spiza za iduća tri tjedna: Šaran sa gradela, zubatac sa gradela, pa zatim dva velika zeca, sa purom i njokima, pa opet odojak itd....Eto.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 28 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
[Vrh] 
Stranica 28 / 38.Go to page : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 38  Next
 Similar topics
-
»  Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše