| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
+32PSIHO portulata sole DjordjeVet Jandrek Vedran frickočak domo žižula ivica euzebio žuti enver ivica.milanovic13 kain pavao PESTI angjello arboret vrca Grga Zlatoper DOMENICO Tic_Bal. YOGI Sina BL bošket lord189 GRANDE Moćun pele frzelin KOBAC 36 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet kol 19, 2011 10:50 pm | |
| | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub kol 20, 2011 1:22 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub kol 20, 2011 1:42 am | |
| slušaj ti individualni profesore, sad ću ja ispravit tvoj netočan navod individualac, otiđi u snimke i video klipove pa pogledaj svoj prvi post na 64. strani, za onu malu nikakvu ziju od jednog ipo slova si reka da je nategnuta, za svaki klip šta je neko postavija si reka da je nategnuta, a zapravo nije problem u nategnosti zijade nego o boji zijade samo ti mišaš neke pojmove ko i za fjoret, toliko o tome i tvome znanju. vataš se na baketinu svaki put, a neznan više kako jer si žbaran ka mlada puta. |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub kol 20, 2011 1:51 am | |
| - markoxp je napisao/la:
- slušaj ti individualni profesore, sad ću ja ispravit tvoj netočan navod individualac, otiđi u snimke i video klipove pa pogledaj svoj prvi post na 64. strani, za onu malu nikakvu ziju od jednog ipo slova si reka da je nategnuta, za svaki klip šta je neko postavija si reka da je nategnuta, a zapravo nije problem u nategnosti zijade nego o boji zijade samo ti mišaš neke pojmove ko i za fjoret, toliko o tome i tvome znanju. vataš se na baketinu svaki put, a neznan više kako jer si žbaran ka mlada puta.
Tebi sam reka mali Fjorek da mi se ne obraćaš i reka sam ti da ja nisam za tebe (slušaj ti).I ne obraćaj mi se imaš ti druge profesore. | |
| | | lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub kol 20, 2011 2:01 am | |
| | |
| | | YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub kol 20, 2011 2:13 am | |
| NE NE NE.Nemojte sad pisat FJORET nego nastavite pisat FJOREK.Vi sve znate zašto bi prihvaćali druge rjeći. | |
| | | lord189
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub kol 20, 2011 2:21 am | |
| ma FJOREK je najbolji samo ga triba znat ubrat i nać mi prihvaćamo druge "rijeći" hahahahah ,yogi piše se sa Č a ne sa Ć osim ako tako glatki ne govore pa da ispadne malo mekše i ženstvenije rečeno,ma jednostavno pogledaj u librima piše ispod obrazloženja riječi FJOREK hahahahaha | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub kol 20, 2011 2:24 am | |
| Yogi tribaš samo reć: Moja falša, moja falša, moja prevelika falša, i zato molim milu grgića i sve želandurske pošte i vas braćo i sestre da mi udjelite glatki škart. |
| | | arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub kol 20, 2011 10:45 pm | |
| dragi lorde i marko meni se cini kada malo bolje sagledam vaše pisanje po forumu mislim da niste uopce niti blizu imena ticar.gledajte malo ovako spominjete covjeka gosp m.g nikada niste bili kod toga gospodina slušali niste nikada ocaka murteranina,nikada niste imali priliku upoznati gosp m.g pa imate srca tako nešto pisati o tome covjeku.tek sada sve ono šta sam mislio o vama to se i obistinilo pa ta cinjenica da ste prevaranti i lažovi kakvih se treba covjek normalan odmah maknuti jer vas je lako nagovoriti na sve pa i ove neistine šta pišete o jednom velikom uzgajivacu kao što je m.g.taj koji vam prepricava pricice o murterskim ocacima vjerujte da nikada nije ni znao šta je dobra mogu reci slobodno vrhunska zijada.za kraj bih vam preporucijo da se dobro držite crkve i svecenstva jer vam to zvanje puno bolje ide nego ticarstvo samo ce te se morati odviknuti laži i ostalih nekulturnih stvari.morat ce te se odluciti koji ce ic u fratre a jedan od vas bi mogao biti remeta. | |
| | | arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub kol 20, 2011 11:25 pm | |
| - DOMENICO je napisao/la:
- Hehhehehe, dobro je reka taj covik, istina je da većina ticara nije nikad imala pravoga, ali ima i vas
dosta koji ste imali, i to ne jednog nego desetak i vise samo problem vam je šta vise nemate za grabit u prirodi! Hahahah! Pa šta ga sad nemate kad ste mestri??? Lako je bilo uvatit pa imat, to more svaka pizda, ali budi mestar pa ga sam stvori, oces kurac! Od svih pivanja koja ste uzeli iz prirode, a bilo je tu sigurno priko 100 pravih grdelina niste sačuvali ni jedno jedino pivanje!!!! Tragedija........a nazivate se mestrima! ??????? Kako je to moguće????
gosp domenico pozdrav morao sam reagirati na ovaj vaš cini mi se dosta cinican post.mislim da niste u pravu kada spominjete prirodu i ocake ja kao stariji uzgajivac mislim da nisam cuo u prirodnom okolišu više od 5,6 ptica u citavoj mojoj ticarskoj karijeri pa tako vaše pisanje o stotinama ocaka mislim da nije u redu ili je to vaše neznanje. gledajte recimo kod mene ja bi se vrlo brzo zasitija nekoga pjeva nakon par godina uzgajanja i promjenio bi ga vrlo brzo jer sam imao tu mogucnost naci pravu pticu opet cu ponoviti samo ako je bolja od moga prijašnjeg pjeva.eto na takav nacin je nastao i onaj moj pijev do kojega je došao gosp šimunđa ako sam dobro upamtija.ni u to doba nije bilo lako doci do ptice vjerujte mi da je danas puno lakše jer su pali kriteriji uzgoja za 50%.moram vam i ovo reci lako je poslje bitke biti general pa rec kako nije opstao taj pijev.eto vidim da prozivate meštre vjerovatno je ostao neki trag iza mene o cemu ce se pricati još barem 10 godina a iza vas vjerujem da nece biti ni magle sa takvin vašim razmišljanjem o pticama.i još nešto mislim da još uvjek postoji u prirodi ocak samo treba ici u obilaske. | |
| | | pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub kol 20, 2011 11:53 pm | |
| | |
| | | DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 12:02 am | |
| Hehehe, pa eto gosp. Arboret, dajte vi meni makar cd sa pismom vašeg tica! Kolko vidim vi ste majstor, ja priznam da sam tek u ticarskim pelenama i ne sramim se toga. Eto ako imate i kojeg skarta za prodat ja bI bijo prezadovoljan s tako nečim, jer ipak je vas trag neizbrisiv! Cd plaćam takodjer ako mi možete poslat! I još nešto gosp arboret, ja imam iza sebe oko stotinjak izlezenih grdelina u zadnju par godina i ne uzimam iz prirode kao šta su to radili veliki messtri! Hahahahhaha | |
| | | arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 12:16 am | |
| evo sad cu ja vama postaviti jedo pitanje koliko ste vi izbacili od tih vaših stotinjak izleženih grdelina u zadnjih par godina?nažalost nemem više te grdeline prodao nisam nikad pticu mislim da u splitu postoji nekakav cd snimak. | |
| | | DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 12:42 am | |
| Nisam puno, jer nije lako, ali ima nešto, ide naprid malo pomalo. Ali šta da vam ja pričam, ako ocete ja sam uskoro u Dalmaciji pa se možemo nać, da vi preslusate ako vas zanima. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 12:51 am | |
| Poštovani arborete, još jedna individuo!
Neželin svašta govorit a bi rado ali neću jer mi je ispo časti razgovarat sa nekim ko se nezna predstavit, to je prva stvar, druga stvar niste ispunili forumske obveze vezano za godine,mjesto itd. Al se vama obraća Marko.
Za početak ću ja tebi reć, u ime sebe i prijatelja jednoga koji je registriran i drugoga koji ponekad pročita forum, ako on laže neka ga đava nosi, al sumnjan domoljub je i drag je, toliko toga pije vodu al nema veze ja ću se žrtvovat da ti priopćin da se Mile do nazad dvi nedilje žalija tome kojega ti sad tako gadiš da nema ništa, u kompletu neman ništa protiv M.G. A bar san živija u dobu do nazad dvi nedilje... ako nisan u doba murterana, ima san prilike slušat kasete u tri čovika. A taj kojega ti sad gadiš ti je poručija puno lipi topli riči...
Sa ovin pristaje moja komunikacija sa tebon jer nisi na nivou, ne interesiraš me ni ti ni murterani ni mile grgić neznan čovika samo znan da je jogijev veliki prijatelj.
Dalje nemogu pisat jer mi je sikavac u prstu pa me bode. Razumi, ispo časti mi je pričat sa neznancem. |
| | | arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 12:54 am | |
| eto vidite da nije lako a mislite da je bilo lako izbaciti pticu i sa ocakom.nije svaka mlada ptica ucila kako se to misli jednu godinu izbaciš dva a nagodinu ni jednoga pa sada vi tu budite pametni.zato sam vam napisao da je lako poslje bitke biti general. | |
| | | arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 1:10 am | |
| moj dragi mladicu eto vidite da su moje tvrdnje ipak bile istinite iz ovoga sad možete puno toga izvuci poucnog zato mislim uvjek je bolje šta narod rece use i u svoje kljuse i ne širite laži a taj gosp šta vam krivo govori i ubacuje vas u jedan vrlo neugodan položaj u društvu tako mislim ljeci svoj kompleks manje vrijednosti.vi nemorate sa mnom komunicirati ali svaki daljnji netocni navod mislim da cu udariti ispod pjasa pa sada vi razmislite.
zamolio bih vas da prevedete rijec individu kada ste je vec upotrijebili u žargonu ali ne sa google.kada budete išli na ispovjedanje u crkvu nemojte misliti da vam ovo nije grijeh koji ce te morati reci sveceniku da ste lagali iskljucivo radi nekoga covjeka citirat cu vas domoljub. | |
| | | lord189
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 1:26 am | |
| - arboret je napisao/la:
- dragi lorde i marko meni se cini kada malo bolje sagledam vaše pisanje po forumu mislim da niste uopce niti blizu imena ticar.gledajte malo ovako spominjete covjeka gosp m.g nikada niste bili kod toga gospodina slušali niste nikada ocaka murteranina,nikada niste imali priliku upoznati gosp m.g pa imate srca tako nešto pisati o tome covjeku.tek sada sve ono šta sam mislio o vama to se i obistinilo pa ta cinjenica da ste prevaranti i lažovi kakvih se treba covjek normalan odmah maknuti jer vas je lako nagovoriti na sve pa i ove neistine šta pišete o jednom velikom uzgajivacu kao što je m.g.taj koji vam prepricava pricice o murterskim ocacima vjerujte da nikada nije ni znao šta je dobra mogu reci slobodno vrhunska zijada.za kraj bih vam preporucijo da se dobro držite crkve i svecenstva jer vam to zvanje puno bolje ide nego ticarstvo samo ce te se morati odviknuti laži i ostalih nekulturnih stvari.morat ce te se odluciti koji ce ic u fratre a jedan od vas bi mogao biti remeta.
ovo san čeka fala bogu da me neko više napa ,ovo znači da nisan lud čin se neko buni nesto nevalja s jedne ili s druge strane ,ali svakako kao i uvjek ja sve popratim dokazima i utvrđenim činjenicama tako ću i ovi put, no idemo po redu ...dakle tičar nisam, ja san grdelinaš bavin se pivanjen i uzgajanjem ptica pjevica marke grdelin no svakako pizda je onaj ko nebi prizna da ćokne kojega i na ledin i,tičar je čovik koji drži kokoši,pivce,golube,verdune,fanganele ,frzeline pa i tuke i sve ostale vrste divljih i domaćih peradi idemo dalje ,oćaka murteranina san sluša i to san sluša lirskoga na oriđiđi snimku kojeg je mile grgić iskopa i da jednom barbi,a taj barba je sa milon iša u oćake di je i namaka lirskog vi kad govorite o lirskome sigurno pričate o "starome" stari je bija dobar gardelin i bolji od lirskog kojeg je isto tako taj jedan barba od svog pokojnog strikana koji se ostavlja tići uzea i da dotičnom m.g i kaže dalje ....lirski sta san ja čuja je bila vrhunska zij ali sve ostalo groblje,ono je kriminalno pivanje budimo realni najgore murtersko pivanje sta je postojalo po pričama i usporedbama s ostalim murteranima vama čin gardelin ima lipu ziju ( boju , lipu izvedbu i dužinu) odma je vrhunski dakle to isto pokazuje vaše vlastite standarde i pravila a isto tako i znanje... i opet dalje kažeš da san lažov i prevarant e sad znaj ovo, mlad san i luđi od sviju ode sta se tiče tići pola vas je zamrilo i umrilo s velikom voljon da imaju nešto zato smo i došli do vake situacije da se divite "ciju miju viiIIccIIjuu" da vas ja znan gosp.arboret zbog vaše klevete zavida bi vas nogon,branikon,loncon od auspuha, suvon mendulon bilo čime sta mi dođe pod ruku zbog toga sta ste mi rekli eto i da i to kažen jer ovake se riči mogu očekivat samo od čovika pećinara koji je izumija bubak i tekut oti barba sta nan je to sve kaza mos ga slobodno zvat ja ću ti dat broj ime prezime a ti ga sigurno znas (javi mi se na pm ako oćeš) pa porazgovaraj malo s njin o oćacima iz murtera i o barbi m.g i odakel mu to sve i kako i kada i s kin i svu jegovu povjest tičije ćeš saznat ,a oti barba stas pričat za tebe je vjerojatno papa sta se tiče puno lipih stvari ka sta je zijada ee i ovoga nebrigaj se ti za naše svećensko zvanje nas je bog posla da ispravimo ovu tugu i jad sta hara cilon dalmacijon da tiće malo vratimo na noge a ne da škrtarimo ka svi vi živući fosili i špacakamini koji se osvrću samo na ono "ee kad san ja ima ti još nisi bija u planu" toga san se nasluša al shvatite da od toga nema ništa to je prošlo vrime to je gotovo amen ki Gospa o tome se nepriča ,a mi smo svoju misu jutros izmolili u 4 i po ..pametnom dosta braćo sinjani i kolege splićani i svi ostali moji poznanici i prijatelji družite se ne budite u zabludi par lokalnih luđaka sta šire krivovjerje i narušavaju stara pravila i ugled splita i okolice sta se stvara otkako postoji mišancija i šemedikan družite se širite makar "samozadovoljstvo" guštajte u tićiman pite ,jite al ovo je sve više postalo cirkus bez voditelja i šatora sa samo par špacakamina kojin žoharon i muvon koja leta samo di ima govana budite pozdravljeni ponovo od solinske mularije i dajete zar ste vi pravi tičari pa ašikujete po internetu neće mladac iz ekrana iskočit sad je vakat za odat okolo i naokolo i vela gospa je prošla aa i vi stariji bi tribali malo protegnit noge | |
| | | arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 1:50 am | |
| mladicu nadobudni ne letite jer ko previsoko leti nisko pada nemojte mi slati nikakav broj nicijeg mobitela ne zanimame taj vaš izvor informiranosti zvani domoljub to cu popratiti sa osmjehom hahahaha taj vaš domoljub širi takve laži da bi se i sam mora posramit toga zašto je išao sa gosp m.g na murter ako nisu bili interesantni ti ocaci.ja znam šta sam imao prezentirano o gspodina kojega vi osporavate a ne znate ga uopce.taj gospon domoljub je jedno veliko olicenje zla koje širi među vas mladice.i vas savjetujem da idete u svecenika na ispovjed šta se riješite prije zla ljudima ce te moci prije pogledat u oci.još jednom vam ponavljam taj vaš gospon domoljub ne želi vam dobro ljeci svoj kompleks manje vrijednosti na vama jer se ne može nositi sa drugima. | |
| | | euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 1:51 am | |
| Forum je gospodo, za sve ravnopravan. Nisu postavljena nikakva ograničenja po pitanju godina, ali jesu po pitanju načina pisanja postova. Napisano je da vrijeđanje nije dozvoljeno. Nisu dozvoljene ni prijetnje. Ali kada nekoga nazovete lažovom i prevarantom to je čista uvreda. Osim toga, ovaj gospodin Arboret već u nekoliko navrata prijeti sudovima, odgovornošći, udarcima ispod pojasa i slično. Gospodine Kobac? Istina da naši dečki znaju pretjerati, ali nema ih pravo nitko vrijeđati i nazivati lažovima. Mislim da bi bilo dovoljno upozoriti ih, ali dvojicu mladih ljudi zbog njihovog stava o grdelinima nazvati lažovima, ljigavo je. Rasprava između njih i gospodina Yogija tiče se njih trojice. Gospodin Yogi je profesor i naći će načina verbalno obračunati sa mladićima, nema potrebe da mu bilo tko pomaže. Osim toga mladi ljudi ne priznaju nikakve veličine iz prošlosti. Mladost je takva. Buntovna, puna energije. Ako joj se želite nametnuti, napravite to primjerom. Stavite im kvalitetne ptice, stavite neka čuju pravu zijadu. Kada to čuju poštivati će vas. Dok im samo budete pričali o junačkim vremenima a u kući imali gore od njih, nećete ih se dojmiti. | |
| | | arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 2:09 am | |
| gosp euzebio ne zanima me nikakav yogi a pogotovo ovakvi uobraženi kako ih vi nazivate buntovnici ne samo njih nego takvim pogrdnim imenom nazvat cu svakoga tko bude širio laži i neistine o bilo kojim i bilo cijim pticama šta sam imao priliku slušati jer slušati nekoga doboljuba kako ga oni nazivaju a takav im daje neistinu o tim ocacima i oni imaju bez iti malo srama pisati takve neistine za mene se to zove lažov prvoga reda.za uvrijediti nekoga najgore je lagati o necemu mislim gospon euzebio da ce te se i vi složiti sa mnom.vec ranije sam vam pisao kako nemam dobru pticu za staviti na video i ne želim staviti ništa slicno onima šta su ih stavili naše kolege sa foruma fali tu još dosta detalja u koje nebih ulazio u raspravu. | |
| | | lord189
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 2:12 am | |
| - arboret je napisao/la:
- mladicu nadobudni ne letite jer ko previsoko leti nisko pada nemojte mi slati nikakav broj nicijeg mobitela ne zanimame taj vaš izvor informiranosti zvani domoljub to cu popratiti sa osmjehom hahahaha taj vaš domoljub širi takve laži da bi se i sam mora posramit toga zašto je išao sa gosp m.g na murter ako nisu bili interesantni ti ocaci.ja znam šta sam imao prezentirano o gspodina kojega vi osporavate a ne znate ga uopce.taj gospon domoljub je jedno veliko olicenje zla koje širi među vas mladice.i vas savjetujem da idete u svecenika na ispovjed šta se riješite prije zla ljudima ce te moci prije pogledat u oci.još jednom vam ponavljam taj vaš gospon domoljub ne želi vam dobro ljeci svoj kompleks manje vrijednosti na vama jer se ne može nositi sa drugima.
svako druga "domoljub" al si ti partizan ili kojekakav antikrist ili mason kad ti to smeta pa nemos meni prodavat jaja za bubrige neka mi je 18 al brate ni raspravljat ti se s menon ne isplati jer kako god okrenija da okrenija ja ću te sasić i ispast u pravu jer to ti je ,opet ću ponovit jednu,to ti je ki AMEN ..!! kakvi kompleksi kakvo sta,taj barba nan je priša i prihvatija nas je ka svi ostali ,uzea je nas mulce (cibaše) da nan reče i da nan pomogne u bilo kakvin pitanjima i nerazumjevanju problema kod hobija držanja grdelina,a sta ste vi ostali napravili pričali priče "kad ja svojin udarin u stup od struje sedan sela večera u mraku" pa mislin ljudi dođite malo sebi dok još imate kome | |
| | | lord189
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 2:16 am | |
| - euzebio je napisao/la:
-
Osim toga mladi ljudi ne priznaju nikakve veličine iz prošlosti. Mladost je takva. Buntovna, puna energije. Ako joj se želite nametnuti, napravite to primjerom. Stavite im kvalitetne ptice, stavite neka čuju pravu zijadu. Kada to čuju poštivati će vas. Dok im samo budete pričali o junačkim vremenima a u kući imali gore od njih, nećete ih se dojmiti. nasa se jedan pedagog koji isto uči mlade cibaše al na drugi način u školi i zna kako s njima a ne ovi falši promovatori bubka i tekuti koji se diču koliko su indijanca pobili u vrime kad se amerika otkrila:) profa živija ti i cila cetinska krajina hahaha | |
| | | arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 2:42 am | |
| mladicu dragi vrlo ste mlada osoba a vec tako komfliktna za vašu informiranost nisam imao priliku nositi partizansku uniformu jer sam rođen poslje drugog svjetskog rata ne puno par godina.mislim da ste jedno nerazumno stvorenje koje nikada u životu nece imati svoje ja.niste ni poznavaoc hrvatskog rijecnika jer uptrebljavate dosta meni nepoznatih rijeci pa vas pola i ne mogu razumjeti.izrazio bi svim ljudima žaljenje zbog toga šta citirati cu vas kad ja svojim udarim u stup ostanu bez elektricne energije i ne mogu vecerati kako bi trebali.samo pišite o svojim iskustvima a tuđe uzmite sa rezervom jer puno njih se sada smiju vašim istupima i gospon domoljubu.pozrav vama i vašem pijatelju domoljubu i bez laži u buducnosti. | |
| | | pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 3:34 am | |
| citirati cu vas kad ja svojim udarim u stup ostanu bez elektricne energije i ne mogu vecerati kako bi trebali.samo pišite o svojim iskustvima a tuđe uzmite sa rezervom jer puno njih se sada smiju vašim istupima i gospon domoljubu.pozrav vama i vašem pijatelju domoljubu i bez laži u buducnosti. - ------ Pa zar ste već zaboravili kako su Sinjani trčali na baketine misleći da je marmelada,da ste ih vi učili šta davat tićima jesti jer su tobože davali pšenicu ,jer su vatali kosa pod ploču itd, biće ste vi širili istine sada ćete vi tobože dečke obučiti. Mogu reći da bi im bilo šteta ne imat takvoga učitelja jer onda nebi naučili vrijeđati i govoriti neistine kome ćete se vi ispovidjeti gospodine.Dečki nedajte da vas izbaciva niko iz takta i da vam određiva ko će vas učiti u tiće ,jer ovaj gospodin sigurno neće,pozdrav iz GRADA SINJA. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
| |
| | | | Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|