| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
+32PSIHO portulata sole DjordjeVet Jandrek Vedran frickočak domo žižula ivica euzebio žuti enver ivica.milanovic13 kain pavao PESTI angjello arboret vrca Grga Zlatoper DOMENICO Tic_Bal. YOGI Sina BL bošket lord189 GRANDE Moćun pele frzelin KOBAC 36 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
KOBAC
Broj postova : 249 Points : 272 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 4:01 am | |
| Gospodin Eusebio je sve rekao i neka tako bude,ovaj put samo usmena opomena akterima ovog nepotrebnog vrijeđanja sa obe strane.Samo nemojte nastaviti. | |
|
| |
arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 4:13 am | |
| pozdrav gospon pele pa vidim da ste ipak nešto malo naucili kroz ovo naše druženje po forumu. neka meni je osobno drago kada vidim da covjek napreduje pa caki i kada citira tuđe napisano. pozdrav svim sinjanima tj svakome covjeku dobre volje iz suncanog trogira. | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 4:46 am | |
| Već sam prije napisa da ova dva momka sve lažu i ne znaju ništa o onom šta pišu.Već sam prije napisa da sve to mogu dokazat.Niko nije reagira na moje optužbe.Sad opet nastavljaju lagat i prenosit tuđe laži.Ja stvarno neznam jesu li toliko glupi ili se prave glupi .Sve više i više padaju u mulj ali samo nastavite momci i drugi su tonuli ali su kasno svatili ko im šta govori i ko je u pravu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 4:58 am | |
| - euzebio je napisao/la:
- Forum je gospodo, za sve ravnopravan. Nisu postavljena nikakva ograničenja po pitanju godina, ali jesu po pitanju načina pisanja postova. Napisano je da vrijeđanje nije dozvoljeno. Nisu dozvoljene ni prijetnje.
Ali kada nekoga nazovete lažovom i prevarantom to je čista uvreda. Osim toga, ovaj gospodin Arboret već u nekoliko navrata prijeti sudovima, odgovornošći, udarcima ispod pojasa i slično. Gospodine Kobac? Istina da naši dečki znaju pretjerati, ali nema ih pravo nitko vrijeđati i nazivati lažovima. Mislim da bi bilo dovoljno upozoriti ih, ali dvojicu mladih ljudi zbog njihovog stava o grdelinima nazvati lažovima, ljigavo je. Rasprava između njih i gospodina Yogija tiče se njih trojice. Gospodin Yogi je profesor i naći će načina verbalno obračunati sa mladićima, nema potrebe da mu bilo tko pomaže. Osim toga mladi ljudi ne priznaju nikakve veličine iz prošlosti. Mladost je takva. Buntovna, puna energije. Ako joj se želite nametnuti, napravite to primjerom. Stavite im kvalitetne ptice, stavite neka čuju pravu zijadu. Kada to čuju poštivati će vas. Dok im samo budete pričali o junačkim vremenima a u kući imali gore od njih, nećete ih se dojmiti. Profesore svaka čast, znate da smo puni energije i ambicije a takve oni brzo ubijaju sa svojim neprihvatljivim zapadnjačkim egom. Arborete, prvo nerazumin šta ispovid mišaš, a drugo neman više riči za tebe a i pametnije mi je negovorit, puno san reka, pametniji popušta. Najviše mi je žaj šta san se porječka prije koji misec ovde sa jednim dobrim školovanim čovikon pa me neželi vidit blizu svojih tića, a valjda će se jedan dan i to sredit pa ćemo sist ko ljudi, a šta san se posvađa sa tebon i tebi sličnima dabog da svaki dan mica takve iz života jer imate najmanje kulture i nepostoji nikakva mogućnost i šansa da se od vas nauči nešto dobro. Samoprozvani profesore Yogi i viteže svijetla, svakim postom toneš sve dublje i dublje, a zraka za gori više nema! |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 6:26 am | |
| eto i sami govorite da se školovan covjek maka od vas pa sami sebi presuđujete.u buducnosti prvo skocite pa onda reci hop.polako ipak se ucite na greškama kao i svi mi ovde pozdrav marko. | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 6:38 am | |
| - arboret je napisao/la:
- mladicu dragi vrlo ste mlada osoba a vec tako komfliktna za vašu informiranost nisam imao priliku nositi partizansku uniformu jer sam rođen poslje drugog svjetskog rata ne puno par godina.mislim da ste jedno nerazumno stvorenje koje nikada u životu nece imati svoje ja.niste ni poznavaoc hrvatskog rijecnika jer uptrebljavate dosta meni nepoznatih rijeci pa vas pola i ne mogu razumjeti.izrazio bi svim ljudima žaljenje zbog toga šta citirati cu vas kad ja svojim udarim u stup ostanu bez elektricne energije i ne mogu vecerati kako bi trebali.samo pišite o svojim iskustvima a tuđe uzmite sa rezervom jer puno njih se sada smiju vašim istupima i gospon domoljubu.pozrav vama i vašem pijatelju domoljubu i bez laži u buducnosti.
nemoš ti izvrćat moju šemu koja glasi "kad ja sa svojin udarin u stup od struje sedan sela večera u mraku" za pokoru pročitaj bibliju u mraku al sačekaj nek ja udren u stup sa svojin pa ću ti javit jer lako se puvat ode priko tipkovnice (puva se u mene jedan grdelin pa je krepa eee ) dođi prijatelju popit ćemo onu pivu sta glumi da je sok doć ćemo ja i barba domoljub pa ti sve sta si napisa ode ponovi prid njin počeći od tvog posta sa gosp.m.g marko je reka da će doć sa sorcon od mendule hahhaah | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned kol 21, 2011 9:20 am | |
| arborete lipo ti drži guld amadine i sve će bit dobro, kupi na izložbi još koju mutaciju i imaš zabave koliko god oćeš... |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon kol 22, 2011 1:42 am | |
| | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon kol 22, 2011 2:07 am | |
| Dođi momćiću mali sam bez ikakvih privjesaka pa da vidimo ko laže ,valjda si toliko pametan da sam možeš zakljućit neke stvari.Ako oćeš ovo ti je jedina ponuda ,ako nećeš više nemamo šta prićat. | |
|
| |
lord189
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon kol 22, 2011 2:27 am | |
| nema problema samo reci kada i di sidimo posebno sami za stolon povedi barbu milu a mi ćemo njegovog prijatelja pa ćemo vidit | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon kol 22, 2011 2:34 am | |
| Vidim odmah di to vodi ajde ti sam sa svijim prijateljem sidite sami i lažite sami sebi .Ja s dicom više neman posla.I netribaš mi niti odgovarat na ovaj post jer ne želim više gubiti vrime na tebe i tvog prijatelja. | |
|
| |
lord189
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon kol 22, 2011 2:48 am | |
| hahah pa reka si da moš dokazat pa u čemu je sad problem ,vidin ja da ti izbjegavaš istinu da nebi ispa glup i lažov amo ti uživaj u Viciiiiiii | |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon kol 22, 2011 3:13 am | |
| e ovo se gosp yogi slažem sa vama neka sjednu za stol mladici i gosp domoljub i lažu jedni druge.mislim da ce domoljub imati šta pricat mladicima price za laku noc.i sutradan kada se mladici probude širit ce lažne informacije po forumu.pozdrav domoljubu i lažovima ma gdje bili. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon kol 22, 2011 6:49 am | |
| Ajde arborete kad imaš snage tako govorit priko foruma jel imaš snage govorit u facu jednome drugome i trećeme odma sutra za okruglin stolon? Reka ti je barba domoljub i lažov da daš broj mobitela da te nazove da ti nešto kaže ako se već bojiš doć sist za okrugli stol. |
|
| |
lord189
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon kol 22, 2011 6:56 am | |
| pusti ih bobane to su obični papataži šta širu pasiju bolest vidiš da izbjegavaju istinu dižu sebe u nebesa prave se važni i da nisu dosljedni nikoga i da su na visokin foteljama tičarskoga svita a nikad nista nisu imali niti znali ......bilo koje misto ,vrime i ljudi da se dokaže nema veze sta je iz prošlog vrimena i sta san ja od toga vrimena 30 g mlađi ali sad neodustajen od toga da se to nerješi pa makar se pričalo koliko ima zrnaca salbuna na bačvicama | |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon kol 22, 2011 7:13 am | |
| sa vama sjesti za stol i slušati vaše i domoljuba laži ma momci vjerujte da nisam stekao dojam da mi možete konkuirati nigdje u nicemu.kada se popravite i ne budete lagali imat ce te cast upoznat mene moju osobnost i naravno grdelina na brokvicu stim da vi isto tako donesete da cujem sa kakvim vi pticama raspolažete.možda ne odete praznih ruku tko zna ali prvenstveno poraditi na opcoj kulturi ponašanja u društvu i zatvoriti vrata takvima kao šta je gospo domoljub.samo da napomenem ne trebate meni ništa dokazivati jer sam dobro upoznat sa pjevom murterskog ocaka. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon kol 22, 2011 7:26 am | |
| Znači ipak je strah u pitanju. |
|
| |
arboret
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon kol 22, 2011 7:45 am | |
| momcicu dragi laprdate sa tom jezicinom pogrdnom stvarno ste zamorni nije lako tome kako ga nazivate domoljubu s vama.tek sada znam zašto vam prica laži samo da vas se otarasi i da idete od njega doma pisati po forumu neistinite price o ljudima i pticama.
Najbolje će biti da se svi skupa odmorite jedan dan. | |
|
| |
bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| |
| |
Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon kol 22, 2011 6:13 pm | |
| mislin da je veliki ponor između onoga šta bi želili imat u čibi,i onoga šta trenutno imate...kako bi bilo da istaknete cjenik...možda bi tenzije pale...nije dobro ovako pisanje po forumu...na forumu nema idola ni bogova,ni godine nisu prvenstvo na prestiž...jer znajte više zna čovik i tovar,nego sam čovik! | |
|
| |
YOGI
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. uto kol 23, 2011 2:35 am | |
| Kobac ja mislim da si previše blag prema onim malim nekulturnim bezobraznim i neodgojenim individuama.To kako se oni ponašaju tako se nebi ponašali stari tićari,a to šta im neko oprašta na mladost to ne odobravami to nemože imat odobravanje ni od koga .Šta preostaje nama ne možeš se svađat s dicom a ne možeš pustit da svašta lažu i provociraju. | |
|
| |
kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. uto kol 23, 2011 6:05 am | |
| | |
|
| |
domo
Broj postova : 66 Points : 66 Join date : 19.01.2011 Age : 48 Lokacija : KAŠTELA
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. uto kol 23, 2011 6:54 am | |
| | |
|
| |
kain
Broj postova : 185 Points : 200 Join date : 12.01.2011 Age : 58 Lokacija : HRBiH
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. uto kol 23, 2011 7:13 am | |
| | |
|
| |
kain
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. uto kol 23, 2011 7:21 am | |
| Zarazio sam Dukasa pticama | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|