Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.

Go down 
+32
PSIHO
portulata
sole
DjordjeVet
Jandrek
Vedran
frickočak
domo
žižula
ivica
euzebio
žuti
enver
ivica.milanovic13
kain
pavao
PESTI
angjello
arboret
vrca
Grga Zlatoper
DOMENICO
Tic_Bal.
YOGI
Sina BL
bošket
lord189
GRANDE
Moćun
pele
frzelin
KOBAC
36 posters
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38  Next
Autor/icaPoruka
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptyuto srp 26, 2011 7:14 pm

Opet si izbjega odgovor,u redu ako ćemo tako razgovarat onda ću i ja lagat i izbjegavat kad mi ne bude pasalo
[Vrh] Go down
PESTI

PESTI

Broj postova : 251

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptyuto srp 26, 2011 7:21 pm

YOGI je napisao/la:
Opet si izbjega odgovor,u redu ako ćemo tako razgovarat onda ću i ja lagat i izbjegavat kad mi ne bude pasalo

Nisam ništa lagao što sam napisao a nikome nisam niti brojio očake .Stavio sam tu ,,tradiciju,, za usporedbu sa grdelinima koje danas imamo kući ,bar onima čiji tići pivaju .
Lagati se ne može u ovom hobiju ,tj, može dok grdelin ne treba zapivati i to je to.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptyuto srp 26, 2011 7:26 pm

Tu si u pravu u potpunosti nisam reka da si ti laga ali si lukavo izbjega odgovor,u redu vidim da si i ti stari oćak nedaš se na baketinu tako lako.ajde bog moram u spizu.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptyuto srp 26, 2011 9:17 pm

Bog !!!!

Stojin iza svakog slova što je Enver napisa , nema brate ka da mi je

misli čita !!!!!!

Svaka čast majstore ,samo naprid ""od prošlosti se ne živi """ !!!

A za povjesničare""" bi stvarno tribalo uvesti embargo na držanje gardelina!!!

Svakom prema zasluzi !!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptyuto srp 26, 2011 9:22 pm

I još jedno san zaboravija ::Sad ne moreš primučat)

Za ove što nazivaju PTICE gubama !!!!!!!!!

Niti jedan gardelin nije zaslužija da ga se naziva gubon ,ali to

više govori o ljudinama"" koje koriste tu frazu !!!!!!!

Salu2
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 12:08 am

Dobro moćune a kako bi ti nazva te grdeline koji su guba,koji nevaljaju ni pišljiva boba,koji su dobri samo za lovit(ako su dobri i za to).Daj im ti naziv ja iman naziv jedan si ćuja a drugi je SAMOZADOVOLJSTVO.Jedino gazda uživa u njemu,znam sad ćeš reć da je to i najvažnije ali ja se ne slažem s tim.
[Vrh] Go down
angjello

angjello

Broj postova : 191

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 12:11 am

PESTI je napisao/la:
YOGI je napisao/la:
Pesti sve si dobro napisa samo mi nije jasno ko se hvalija sa 100 oćaka ,ja znam samo jednog takvog a ti ako si iskren sad napiši ko je to

Nikog ,baš nikog neču imenovati za tako nešto,dovoljno je pronaći se u tome tko se osjeti prozvanim.
Smatram da kritizirajući nešto tako mogu utjecati bar malo na svjest svakog tičara da se tako nešto ne radi više ,(masovno tamanjenje).
A moj Stipane bolje ti je da se ostaviš ..."ćorava posla"....,bolje ti je ženi češkat pičku..nego ode provodit vrime...
pa vidiš ti šta je ovo....moj savjet ti je ..maknit se pod hitno odavde....niti čitat ovo...
Bojin se da je i pravi Kalahari...goli kurac za ovo....Nek samo misle da ihe se čita....viruj mi da nije,...predosadno je ovo postalo....,pa svi su se makli odavde...sve same demagoške fraze ...i utopjiske priče...i da ne govorin šta sve ne...
Biži ća odavde ..glavon bez obzira....

ps
svakih petnaestak dana "baciš oko"...i dobro se nasmiješ....
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 12:45 am

DOMENICO je napisao/la:
Hahahahah, kakvi kriteriji moj bariton????? Di si ti to vidijo????? Pa vi u ST se nemozete složiti oko 2 grdelina a kamoli sinj i Split! Pa u tome i je čitava poanta, šta nema kriterija nego samo onaj koji kaže; to šta meni piva u čibi je najbolje!
Evo naprimjer tvoj messi, nekima se svidja čak je i vrlodobar gardelin dok drugima iz istog grada ( koji su također IMALI i CULi) je smeće! Kako to objasnjavas??? Di su kriteriji tu????
Ništa loše ne mislim pod tim samo pitam!
Nek odgovori ko zna! Hvala lipa

Evo ti kriteriji Damiane.

Samo ove godine 5 grdelina od ovog pivanja sam poklonio splitskim ticarima za ucit.Od tih pet su dva stara i tri mlada.

Ja sebi ostavljam samo dva,sve ostalo dajem prijateljima koji cijene ovo pivanje. A da ih imam 50 ne bi ima za sve

koji bi ga gojili od Ante tice do Krune,a njih spominjem jer su prvi kojima cu dat dogodine da izaberu,jer im nije doteklo

ovu godinu.

Još nešto,virujen da bi pa na guzicu kad bi zna ko me sve pita za ove moje grdeline,jer forum i kafic su jedno ,a

razgovor u cetiri oka nešto drugo.Cak i oni koji vicu na mene na forumu,uce sa ovim pivanjem.

Davat cu i poklanjat iz razloga da se ne izgubi pivanje, vec da se unaprijedi,da svi imamo,i da nestane trgovine.

Nekako se vrlo brzo slože kriteriji kad je cisto pivanje od batude sa zijadom koja ne reži,ne grebe i ne nateže.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 3:01 am

Bog !!!!

Kako bi ih nazva (koji ne vride pišljiva boba ,samo za loviti) ,stvarno razmišljan

kako bi ih nazva ---Gube nikako ( jer ako nemaju što bi vi tili , imaju

oni svoju vridnost -- najmanje za vrstu produžiti ) , pošteno

kazati ja bi ih nazva jednostavno Gardelini ( ili kako vi rečete grdelini) !!!

A sad bolji ili gori za to je lako !!!!

Salu2

[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 8:09 am

Mocune stani malo i ti na loptu ipak to nisu tici za izrugivat.

Da ne vrijede kao sto si napisao nebi se slozili ni naj veci gluvasi.

Dosta iskusni ticari sa ovog foruma su rekli da su dobri a vlasnici tica kazu da su vrlodobri i koja je tu razlika velika u ocjenjivanju ?

Pozz mocune i malo realnosti !

Zadnja promjena: Tic_Bal.; čet srp 28, 2011 1:27 am; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 8:28 am

Bog !!!

Ovo je za nevirovati , pa Balta jesi ti pročita što

san ja napisa !!!!! Jebemu miševe baš ja govorin da se ne naziva ptice

GUBAMA !!!!! Čudo i gotovo

Salu2

[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 8:38 am

Mocune svejedno je, ili ti isao okolo pa na vrata ili odma na vrata Smile

Uglavnom mislim da bi svi trebali stati na loptu i malo realno pricati o ticima .

Pozzz.
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 8:51 am

enver je napisao/la:
I meni su u ušima i ja još sanjam te pisme i rečame od kojih su pojedini tići u jatima pravili salta ka golubi prevrtaći i padali ka pokošeni na bošket...... Ali kad se prenem iz tog zanosnog sna shvatim da je to neponovljiva lipa prošlost i po nekima od vas ovde nebi triba više držat tiće jer sam davno to ima privilegiju držat i slušat.
Ma ko more plati moje vrđole kad im se ujutro približim stalaži a oni još sneni ka i ja zavrtu repom i ućinu mi plipi plipi za dobro jutro, a u sebi misle koji ga je vrag več doveja do nas pa nam neda mira. Dok skuvan kavu dva raširena poćmu pomalo plest a čuje se i koja vrđola. Za to vrime je i stari na stalaži napravija jutarni obred kupanja i namoćija prsi pa sad trese koju tekut iz trtice i daje me kvragu šta ih nisan odavno poprska a onda ka iz inata poćme striljavat ka da mi se ruga jer zna on to i puno bolje izvest.........
Judi moji uživajte u tćima ,u svim njihovim manama i vrlinama, kad budete guštali u grdelinu ka u živom biću i budete sa njima pričali i ispovidali se njima onda ste tek doživili vrhunac ovog hobija.

Evo jedan od bolji postova gdje covjek pise kako se moze uzivati u svojim ticima.

pozz.
[Vrh] Go down
DOMENICO

Broj postova : 338

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 10:24 am

bariton je napisao/la:

Samo ove godine 5 grdelina od ovog pivanja sam poklonio splitskim ticarima za ucit.Od tih pet su dva stara i tri mlada.

Ja sebi ostavljam samo dva,sve ostalo dajem prijateljima koji cijene ovo pivanje. A da ih imam 50 ne bi ima za sve

koji bi ga gojili od Ante tice do Krune,a njih spominjem jer su prvi kojima cu dat dogodine da izaberu,jer im nije doteklo ovu godinu.
Još nešto,virujen da bi pa na guzicu kad bi zna ko me sve pita za ove moje grdeline,jer forum i kafic su jedno ,a

razgovor u cetiri oka nešto drugo.Cak i oni koji vicu na mene na forumu,uce sa ovim pivanjem.

Davat cu i poklanjat iz razloga da se ne izgubi pivanje, vec da se unaprijedi,da svi imamo,i da nestane trgovine.

Nekako se vrlo brzo slože kriteriji kad je cisto pivanje od batude sa zijadom koja ne reži,ne grebe i ne nateže.[/quote]

E moj pila naopako Smile, bas si me uvjerio! Znaci rezime svega je da svi
koji hvale tvoje tiče su mestri a oni koji ih spotaju su gluvasi! Smile
ok to je u redu!
Ali nisi me uvjerijo u kriterije ocjenjivanja, jer ima i na ovom forumu puno ljudi koji kažu da je tvoj grdelin neispravan odnosno da je zijada "suplja" i neispravna! Pa oni su ti to i rekli javno. Ja sad ne ulazim u to jel tvoja zijada nevalja ili valja nego ti objasnjavam da ni vi u Dalmaciji koja broji možda 100-200 ozbiljnih ticara se nemozete dogovorit oko ispravnosti necega!
Moran te zajebavat jer ćeš se umislit!

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 5:27 pm

He he,Damiane,ljudi me pitaju,ja ako imam dam,ako nemam do godine.

Sad nas ima više ,pa je lakše jer ima koji mladi nauceni viška.

Jebiga to je tako,samo mi se cini da ce za par godina puno puno ovog pivanja

bit po gradu,pa ko šta voli nek izvoli.

Ko zna,možda i ti naletiš na kojega. scratch
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 8:23 pm

Bog !!!!

Evo napokon nešto što ću i ja pohvaliti i to na sva zvona !!!!

A to je poklanjanje prstenovanih ptica !!!! Veliki je to korak ka spokojnom

guštanju u ovom našem hobiju !!!

Kako sam već rekao mene poklon"" dođe oko

100 E i zato svaka vam čast !!!

Salu2

[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 8:27 pm

Bog !!!!

Zaboravih ::: da ne bi bilo gluvih telefona"" ,kad pišete kritiku

nekog posta tribalo bi u najmanju ruku prvo pročitati " što je pjesnik

mislio reći"""

Salu2
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 8:31 pm

Moćuneeeeeeeeeee to je pravi poklon čin si ga platija 100 E Very Happy Laughing
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

Broj postova : 122

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptysri srp 27, 2011 10:58 pm

Vrca slušaj aj nemoj me više spominjat šta je bilo bilo je sve ti najbolje želim u životu a šta se tiče tića guštaj i na tu temu amen
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptyčet srp 28, 2011 12:18 am

Bog !!!!

Reka san ja davno ::::

" E moj kume ne uzdaj se u me nego use i u svoje kljuse" !!!!!!!!!

Salu2

[Vrh] Go down
angjello

angjello

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptyčet srp 28, 2011 12:44 am

Moćun je napisao/la:

Bog !!!!

Reka san ja davno ::::

" E moj kume ne uzdaj se u me nego use i u svoje kljuse" !!!!!!!!!

Salu2

Moćune zar nisi primjetija de se "desila" reinkarnacija Alojzija Stepinca....,a čini mi se i Majke Terezije...zajedno..........u jednom nicku na forumu...pokušaj tu.......to ti je jedina šansa...
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptyčet srp 28, 2011 2:48 am

Bog !!!!!

E moj Angjello znaš i sam kako to ide -----

a i Alojzije i Terezija prvo svoje ministrante" gledaju ---hahahahaha

Salu2

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptyčet srp 28, 2011 4:15 am

Ha ha ha ha ,to mocune,stvarno je puno ministranata,ali ne mogu virovat

da za dogodinu neces pronac 1 par legalnih.Meni su poklonili Dome i Borko,a ja

cu frzelinu i još jednom priki sa foruma po jedan par.

Mislim da ima još ljudi na forumu koji bi ti mogli pomoc.

Siguran sam da ce bit nešto.
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptyčet srp 28, 2011 5:09 am

Bog !!!!

A što da rečen moj Koce --iz tvijih usta u božje uši !!!!

Salu2
[Vrh] Go down
angjello

angjello

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Emptyčet srp 28, 2011 6:56 am

Moćun je napisao/la:

Bog !!!!!

E moj Angjello znaš i sam kako to ide -----

a i Alojzije i Terezija prvo svoje ministrante" gledaju ---hahahahaha

Salu2

Moje je pravilo slijedeće.......niti mi tribaju ministranti,a niti ja mogu biti kome biti ministrant....Jedino i isključivo ......prijateljstvo,iskreno ,pošteno,.....obostrano.... na istoj razini....ako more - more,ako ne - svatko sebi....
Ajme onom kome tribaju ministranti....kao i onom ko oće biti ministrant kome,a sve to za tića,u ovom našem slučaju...

[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 9 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
[Vrh] 
Stranica 9 / 38.Go to page : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38  Next
 Similar topics
-
»  Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše