Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.

Go down 
+32
PSIHO
portulata
sole
DjordjeVet
Jandrek
Vedran
frickočak
domo
žižula
ivica
euzebio
žuti
enver
ivica.milanovic13
kain
pavao
PESTI
angjello
arboret
vrca
Grga Zlatoper
DOMENICO
Tic_Bal.
YOGI
Sina BL
bošket
lord189
GRANDE
Moćun
pele
frzelin
KOBAC
36 posters
Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Next
Autor/icaPoruka
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

Broj postova : 120

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptysub stu 05, 2011 4:34 am

vračaju se stara dobra vrimena,šta ne sredi lambro,to sataru lambrići na dvi noge...a ništa kad ga uvatiš najbolje mu je ćunku nabit u bićerin... affraid
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptysub stu 05, 2011 6:30 am

Moćun je napisao/la:

Bog !!!!!

A jde brate oladi malo ---napravi đir po Šutki --hahahaha

špici -kikiriki ---hahahha !!!!

javi se bre močune jer nema mene bez tebe da se malo Basketball Basketball Basketball

[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptysub stu 05, 2011 6:34 am

Bog !!!!

Ljudi moji ne mogu virovati ovo što Koce piše , ne znan bi li ja to priživija ,

ali ni tima što se bave lupeštinom tića ne bi bilo lako !!!!!

A opet ne kužim kako ljudi drže ptice ,nekome na dohvat ruke ,čudo

i gotovo !!!!! Ja kad ne bi svoje ima na oku to bi mi bilo ka da ih i nema !!!!

Svatko ima svoj način držanja ,ali brate triba pazit ,lopina
je uvik bilo i biti će ih i zato ne izlazite im u susret " !!!!

Salu2
[Vrh] Go down
DOMENICO

Broj postova : 338

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptysub stu 05, 2011 7:37 am

Bariton, kome je pokralo tiče?
[Vrh] Go down
Jandrek

Jandrek

Broj postova : 232

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptysub stu 05, 2011 11:57 am

to odma slomiš nogu čin ga uvatiš
[Vrh] Go down
euzebio

Broj postova : 352

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptypon stu 07, 2011 7:21 am

Na ovo što će te pročitati (nadam se) ponukao me jedan post gospodina Arboreta. Njemu osobno i nemam što reći, niti na njegove izljeve mržnje prema sinjanima ima potrebe bilo što reći. Na žalost, priključio mu se i gospodin Yogi, a koji razlozi njega vode u stalnim napadima na sinjane to valjda on zna. Jedino ispravno i ozbiljno se gospodinu može odgovoriti onako kako to radi Vrca, brojanjem postova u kojima osim vrijeđanja i omalovažavanja ništa drugo ne kaže.
Ali nešto drugo bi želio. To je osvrt na nošenje grdelina vani u ovo doba. Kako smo vidjeli, prema mišljenjima njih dvojice a vjerojatno i još nekih to je potpuno pogrešno. Kada nekome kažete da u nečem griješi, trebalo bi to i obrazložiti. To nismo pročitali.
Treba li doista sada nositi grdeline vani?
Odgovor ovisi o tome na koje se grdeline to odnosi. Mlade grdeline, one od ljeta baš i ne, mada im ne bi naškodilo malo sunčanja.
Ali stare grdeline obavezno. Kada kažem stari, onda mislim na one stare tri i više godina. Nakon dva mjeseca mitarenja u hladnim prostorijama, i za njih teškog perioda, sunce im je ono što im najviše treba. Nikakva kemija i preparati ne može se mjeriti sa prirodom i suncem. Usput se stvara još nešto: grdelini se navikavaju na pjevanje vani, na žici ili brokvi kako vas volja. Ono čega se ptičari boje je da će se ptice dignuti, pa se onda poremeti njihov ritam, i neće pjevati u ljeto.
To je glupost. Tu ptičar pokaže kako uopće ne razumije ni ptice ni grdelinaštvo. Starog grdelina ne možete dignuti u formu u zimsko doba. On točno zna koje je godišnje doba. Neki stari grdelini koje sam imao prilike slušati ili kod sebe ili u drugih sinjana, uopće se ne dižu, lagano veršaju i sunčaju se. Dignuti ih možete jedino ako ih stavite u toplu kuću, ali to se ne radi.
Nadalje, ono čega se mnogi nazovi majstori boje je da će grdelini smanjiti zijadu ako ih sada nosate vani. Još jedna glupost. Zijada i njena dužina je vezana uz toplinu i ljeto a ne uz nosanje zimi. Sada vam stari grdelini pjevaju jednu srednju zijadu, pustiti će je kada se dignu u formu. Zijada se u ovo doba sluša ali ne ocjenjuje.
Naravno ne smijete potrošiti ptice prije vremena. Koliko su vam moćni, to morate procijeniti sami.
Ono što je najvažnije je da grdelini zovu batudom i zijadom. Nije batuda ono gdje grdelin otpjeva zijadu već ono čime on zove kada čuje drugu pticu. A to je jad. Poslušajte svog grdelina: kada čuje pticu u letu iznad glave, čime ga zove, to je glavna batuda. Na to on sjeda u ljeto, Ako je falšet, ako je pletivo pa vrci, to je smeće bez obzira koliku i kakvu drugu batudu i zijadu imao. A ima takvih grdelina na ovom forumu. Potražite ih.
A sada okrenite priču: grdelin zove sa batudom i solidnom zijadom. To je to. To se traži.
Što ga više nosate vani od svibnja pa nadalje, on je bolji. Prištedite ga od 2. do 5. mjeseca. A onda ga rasturajte. Što ga više nosite i što je više pod arboretom, on je bolji. Žesti se i diže na zijadu. Taj grdelin valja. Zašto su stari ptičari imali batudaše koji ne bi znali zaveršati par mjeseci?Zato što su bili stalno pod arboretom ili na žici. Zašto su pjevali dobre zijade? Zato što su svu snagu stavljali u to pjevanje.
Slušam priče o dvadeset i više taktova batude pa onda zijada bez kraja. Svaka čast. Ali kada mi netko donese takvog grdelina u formi, kada je on onako napaljen, spuštanih krila, dignutog glasa i podmotanog repa pa to otpjeva, pokloniti ću se do crne zemlje. Ja ne mogu zamisliti kako leti grdelin, a onaj u ćibi polako za njim tepa sva ona pusta pletiva sa laganim pauzama između njih, pa onda pušta zijadu „na mliko“ bez kraja. A u njemu majka priroda probudila sve hormone, on puca od želje da ženku na brzinu svrati do sebe. Dok on to odbroji, ode ona.
E moji glatki prijatelji, puno ste vi toga polupali. Na tim vašim balkončićima i mobitelima sve je moguće. Kada siđete sa njih i odete u prirodu, što vi uglavnom uopće ne radite, shvatiti će te. Neki već jesu. Istu stvar vam je već napisao Domeniko . Svaka čast Domeniko.
Ono što me najviše smeta je što ste ovim mladićima napunili glave o lirskim glatkim zijadama, popili im mozak sa čistom pjesmom a u prirodi cvrljaši do cvrljaša. Mladići sa foruma, ako imate grdelina poput Vinkovog, čuvajte ga. Kada vam ovi glatki ispričaju kako mu ne valja zijada, neka vam stave te svoje prave. Ali tamo gdje lete ptice pa će te čuti batude.
Bariton je napisao da je čuo u prirodi pletivo i malo greziju zijadu. I onda su se neki majstori obrušili na njega, a da opće nisu shvatili da je čovjek čuo očaka koji je doletio ko zna od kuda i zapjevao. E moji majstori…
Pozdrav svima.

[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptypon stu 07, 2011 7:42 am

Evo mog odgovora g euzebiu,s većinom vašeg izlaganja se ne slažem ali sad neću o tom nego bi te ja pita di sam ja to govorija protiv sinjana.Ako vi smatrate kad ja govorim protiv tića da je to isto onda jesam priznam.Napali ste svi do jednog arboreta jer se dira u sinj i izvriđali ste ga skoćili ste svi ka jedan i to je u redu jer se ne slažem s bilo kakvim vrijeđanjem osobe.Ni vi ni drugi niko nije ni rjeć rekao kad je se vrijeđalo mene ,Grandea,baritona i ko zna koga još.I danas se spominja Brač i niko nije reagira nego kad sam ja reka da je možda sinjsko pivanje ili neko drugo odma se skače i napada.A moj kolega to ne može tako to nije u redu.A što se tiče mladiča koje spominjete ja ne pričam s ni jednim i ne znam na koga mislite da im puni glavu to neka vam oni kažu.pozdrav mom uvaženom kolegi profesoru euzebiu.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptypon stu 07, 2011 8:39 pm

Euzebio cheers

Nemože meni niko od njih punit glavu, jer nemaju ono šta ja tražin-iskrenost, realnost i pristup, a automatski ako to nemaju prema meni neman ni ja prema njima. Prića tu poćinje i završava, svako na svoju stranu.

[Vrh] Go down
Jandrek

Jandrek

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptypon stu 07, 2011 10:00 pm

plete plete jedan tić
odletio je u borić
u boriću gnjezdo radi
dok se tovar broćki
sa kupuson sladi Very Happy

evo yogi je reka da samo spominjanje brača njega vriđa tako san ja skužija kad je reka "I danas se spominja Brač i niko nije reagira" pa bi molio ljepo sve filozofe,aristotele,hipokrate,pitagore da mi kažu dali sam ja ikoga uvrijedio sa ovom svojom pjesmicom

moderatori ovo je chat gluposti ode možemo sta oćemo al isto tako u granicama al ja bi molio još jednom ako san prešao neku granocu po pitanju ovoga posta da mi kažete di to..!?!?!?
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptypon stu 07, 2011 11:20 pm

bravo Jandrek,stari si ti pjesnik.... Very Happy

[Vrh] Go down
DOMENICO

Broj postova : 338

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptypon stu 07, 2011 11:58 pm

Alal vera lorde, pjesmica je za 5! Smile
[Vrh] Go down
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 12:01 am

nemojte mi kontra bračani cheers ,i ja sam jedan od njih...
[Vrh] Go down
arboret

arboret

Broj postova : 299

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 1:22 am

ako gospodine euzebio nemate reci vi meni ništa ja vama vjerujem dosta toga mogu reci.
vidim da namamo izvješce 3 kola odigranog na sinjskom vembliju mislim da se nije iznosilo zbog nedostatka trave.previše gledatelja malo iznositelja uništen travnjak do temelja na žalost morate cekati na travu koju treba uvesti i engleske tako da se bojim da ce vam se sad grdelini vratiti na pocetnu tocku gdje su i bili prije iznošenja.moram vam priznati da sada ta vaša kako ste je vi nazvali okrugla zijada mogla bi završiti na jedan mali polukrug.nema veze šta vi mislite o meni ali gospodo sinjani još vam jedan put govorim ostavite se vemblija ne stavljaj te ptice na žice i ostale elemente gdje pticu potice na reagiranje i pjev jer puno je lakše izgubiti pticu nego doci do nje.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 2:39 am

Vidite vi ovog malog mudrića kako kaže zašto bi se njega baniralo a ne kaže da je on istjeran s ovog foruma i sad je pod drugim imenom.Molija bi moderatore da to sankcijoniraju jer će se onda svi ubacivat i lagat sa dva tri imena
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 3:05 am

Nema mi odgovora od mog prijatelja euzebia,šteta baš bi volija da mi kaže s čime sam ja to uvridija sinjane.Koji je moj grijeh zašto me stiže pokora.
[Vrh] Go down
arboret

arboret

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 3:16 am

profesore yogi nemoj te se zamarati nekakvim golobradim mladicima pa svi mi ovdje znamo koliko je njihovo kulturno obrazovanje.vidio sam bezbroj puta koliko ste im puta rekli da vas ne prozivaju ali ta bahatost i nebuloznost a da ne govorimo o izbacivanjima sa foruma.jednostavno normalan i stabilan covjek zna kada bi trebalo stati vjerojatno onaj njihov predavac o pticama potice i na takve istupe jer i sam mora da je ljubomoran na vas i vaše opisivanje pjeva ptica.ja se izuzetno zalažen da covjek dođe na forum da vidim koliko zna jer kako mogu zakljuciti po doticnoj gospodi nisu postigli niti mali napredak u komunikaciji sa drugim osobama ovdje na forumu.
[Vrh] Go down
Jandrek

Jandrek

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 5:34 am

yogi moderatori su upoznati sa mojim slučajom i dopustili mi da buden prisutan pod drugim imenom jer sam se obeća popravit što sam i napravio Surprised

ali ja opet nevidim zašto vi na mene nasrćete čime sam ja vas to uvridija....?? iznesite te primjere i neutvrđene činjenice ili,ili ste se pak sami prepoznali za što ja nisam kriv niti snosim ikakvu dužnost niti sam odgovoran

i još nešto zašto mi dekane yogi nikad ništa ne kažeš u kafiću nego se uvik razbahatiš priko foruma to mi isto nije jasno a i vi gosp arboret lako je iza maske priče prodavati već sam van ponudija par puta da se slobodno upoznamo za stolom uz piće
[Vrh] Go down
arboret

arboret

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 5:55 am

meni je gospodine ispod casti da se upoznajem sa vama jer koliko mi je poznato iz priloženog vi se ne možete uopce popravit kultura dolazi iz okruženja.
[Vrh] Go down
Jandrek

Jandrek

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 6:10 am

ee pa to bi volija da mi kažete u lice da vam dam ruku i kažem "da gospodine arboret u pravu ste"
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 6:12 am

Ajte gospodo ostavite se gluposti,ovo je koliko ja znam misto di mozemo lipo razglabat o tićima.A ne odgojna ustanova.Digod padne koja malo teza rič,desi se....Pa sta?!Nevirujen da iko ima zlih primisli ili Boze sacuvaj sta drugo.

Oni koji misle ovde ispravljat "krive Drine" i kom smeta malo zajebancije ima na Forum.hr dio o psihologiji djece i odraslih temu pa nek tamo pise do mile volje.

A vi malo "starija gospodo" udilite nama neiskusnijima malo svog velikog znanja kojeg imate,pomozite nama neiskusnima koji imamo zelju naucit što god o tićima.
[Vrh] Go down
arboret

arboret

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 6:34 am

gospodine i ne mislim kako vi navodite ispravljati krive drine nego mi je muka i razocarenje kada vidim tko sve piše po forumu i još k tome prica o pticama koje nikada u životu nije cuo jer se tada nije ni rodio i sada šta reci takvom nadobudnom mladicu.ja jesam starijega kova i ne mogu dopustiti da prvenstveno meni kao starijem pticaru on govori i određuje neke svoje teorije tkz rekla kazala.mnogi sa ovoga foruma nisu bili u mogucnosti cuti odlicnog grdelina i svi skupa ovo šta se stavlja na forum možete slobodno pustiti u prirodno okruženje.ja cu još jednom ponoviti ni ja nemam pticu za reci to je grdelin nemam šta skrivati nemam ni blizu vaših ptica koje ste stavili po forumu ali ne zavaravaj te se da imate bilo tko od vas jedno veliko ništa.
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 7:01 am

Hehe,gosp.Arboret,a zasto Vi mislite da su najbolji upoce stavljeni na forum?!Stavljeni su oni koji su stavljeni,odnosno oni koji su "dovoljni".....Ima u ljudi jos tića dosta dobrih to sta ih niste imali čast cuti to je drugi par postola....Evo kad budete htjeli,ja vas pozivam ovako javno kod sebe u goste da cujete moje grezaće i natezaće.....Naravno uz časicu razgovora.Posli Vas vodim u sebe u Konobu,pa cemo stogod i obidvat i popit časicu.Naravno od Vas ocekujem pristanak i iskrene komentare.Kao sto znate nije vrime za širenje,al nema veze čut cete kako tići pivaju zeleni.
[Vrh] Go down
Jandrek

Jandrek

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 7:03 am

arboretu ptićaru staroga kova čuja san odličnoga i kompletnoga grdelina te mogu tvridt i jamčit svime da je to nešto najbolje sta je ikad pivalo na kugli zemaljskoj naravno stvoreno sa strane čovika a ne sa strane prirode prema tome moš ti još uvik pišat uz vitar i pričat "bilo je to davno iza sedam gora, dva mora i 114 planina"

živija ti meni neću ja ulazit u to sta ti imaš,jer je to tvoja dika a ako više i ne držiš tiće sta se imaš mišat u u sadašnja vrimena ako je tvoje vrime prošlo možda si nekad i "bija" u vodećoj koaliciji no sad si Sleep Sleep Sleep
[Vrh] Go down
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 7:04 am

zato i ne sudjelujem u ovim i ovakvim raspravama ,bez argumenata.o svemu se more pričat,ali mislim,da se nikoga ne more omalovažavat,ako je stavija snimak svoje ptice...

more se razglabat,šta je kome po volji,a šta nije,ali diskreditirat,baš svaku pticu,a ne imat i sam nešto bolje od toga kod kuće,je neumjesno i blago rečeno nekulturno...

a to šta je neko čuja nečiju ticu prije,20,30,40,50,60,godina,i sad priča o njoj,ne drži vodu...

a i stara braška poslovica je;više zna čovik i tovar,nego li sam čovik...

eto ja san ima toko za kazat,i volija bi da se dalje nastavi pisat u prijateljskom i uljudnom tonu...

P.S.

klonovi su priča za sebe,mislim da bi administrator to moga riješit ako mu je u interesu....

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Animal-smiley-037
[Vrh] Go down
vrca

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Emptyuto stu 08, 2011 7:07 am

Grga,lip ti je avatar...... cheers
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 26 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
[Vrh] 
Stranica 26 / 38.Go to page : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 38  Next
 Similar topics
-
»  Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše