Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.

Go down 
+32
PSIHO
portulata
sole
DjordjeVet
Jandrek
Vedran
frickočak
domo
žižula
ivica
euzebio
žuti
enver
ivica.milanovic13
kain
pavao
PESTI
angjello
arboret
vrca
Grga Zlatoper
DOMENICO
Tic_Bal.
YOGI
Sina BL
bošket
lord189
GRANDE
Moćun
pele
frzelin
KOBAC
36 posters
Go to page : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptypon lis 31, 2011 11:08 am

[quote="bariton"]Ne razumim baš šta si tija kazat Eusebio.

Slažem se da su Mate i Božo dobri momci

Slažem se da su Sinjani dobri ljudi

Slažem se da ce grdelini isto pivat šta ko mislija da mislija,

i slažem se da je boje mucat nego komentirat ,

pozdrav bartone cheers cheers
dobro si naglasio sta si hteo kazati .ali nema veze sa ljudima pjesma grdelina

znaci bez razlike ko i kako sta misli samo treba da bide realan i iskren i da prizna to sto je dobro .nije vazno cija je ptica dali vasa ili nasa .nego treba govorit istinu Twisted Evil znam da postoi velika ljubomora medzu svih pticara .ali toje stoje jer svako brani svoje...vreme ce pokazati svoje
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptypon lis 31, 2011 7:35 pm

Kolega moj dobri i pošteni nije to bila provokacija nego to govori moje dugogodišnje iskustvo.I ne mislim ja tu samo na sinjane nego na sve tićare opčenito.Ima tičara kojima moš gadit i ženu i dicu i sve živo ali ako rečeš da mu je tić guba onda ti nemaš pojma a šta je najgore i govno si od čovika,a možda te i ne poznaje.A šta se tiče slušanja uvik si dobro doša kod mene kad budem širija tiće.Kod mene su slušali i neprijatelji a kamoli ne ti.Nije meni problem kad mi neko kaže ;evo to iman nije dobro ali ja neman bolje.Onda svaka čast ja slušam i pohvaliču sve dobre stvari ako ih tić ima.Ali ako dođem slušat klase a čujem greze zije i nastavke s strilom i ko zna šta još sve,i onda još moraš to hvalit da se čovik ne naljuti .E onda me rađe ne zovi jer moraš bit spreman na moj komentar.Mate se ponija ispravno ni ja vam nebi komentira ako me ne bi pitali za mišljenje,ali to je nekad gore nego da ti reče odmah nego da se govori izad leđa.Eto čuja si neki dan da sam davno hvalija i neke sinjske tiće tako da u vodu padaju oni komentari da mi ništa ne valja i da su mi svi tići guba.
[Vrh] Go down
Jandrek

Jandrek

Broj postova : 232

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptypon lis 31, 2011 10:13 pm

[quote="skopski maestro"]
bariton je napisao/la:
Ne razumim baš šta si tija kazat Eusebio.

Slažem se da su Mate i Božo dobri momci

Slažem se da su Sinjani dobri ljudi

Slažem se da ce grdelini isto pivat šta ko mislija da mislija,

i slažem se da je boje mucat nego komentirat ,

pozdrav bartone cheers cheers
dobro si naglasio sta si hteo kazati .ali nema veze sa ljudima pjesma grdelina

znaci bez razlike ko i kako sta misli samo treba da bide realan i iskren i da prizna to sto je dobro .nije vazno cija je ptica dali vasa ili nasa .nego treba govorit istinu Twisted Evil znam da postoi velika ljubomora medzu svih pticara .ali toje stoje jer svako brani svoje...vreme ce pokazati svoje

amestro sina ti božjega gori si od vegete u sve se stavljaš
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyuto stu 01, 2011 1:48 am

[quote="Jandrek"][quote="skopski maestro"]
bariton je napisao/la:
Ne razumim baš šta si tija kazat Eusebio.

gori si od vegete u sve se stavljaš

pa kako da se ne stavljas kad neznaju pravi recept i njegov nacin upotrebe Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

pa mora neko da pripazi na ovu mladu raju ..da ne skrenu lol!

morao je neko .dali ja ili ti nije vazno moramo cuvati nasu omladinu
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyuto stu 01, 2011 6:59 am

Maestro ima mladu raju ko vodit, bez brige.

Pozdrav glatkima ma gdje bili. Very Happy
[Vrh] Go down
Jandrek

Jandrek

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyuto stu 01, 2011 9:10 pm

maestro ti si veoma sretna osoba Smile

ee sad se ti misli sta san ja tebi reka haha lol!
[Vrh] Go down
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

Broj postova : 120

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyuto stu 01, 2011 9:51 pm

a je li se ode igra vatala oli kukala Razz
[Vrh] Go down
frickočak

frickočak

Broj postova : 38

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyuto stu 01, 2011 10:48 pm

POMOČ: grdelin mi je slomio nogu Crying or Very sad šta da radim Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ?
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptysri stu 02, 2011 12:59 am

frickočak je napisao/la:
POMOČ: grdelin mi je slomio nogu Crying or Very sad šta da radim Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ?

Ako ne visi, tj. ako je samo prijelom, uzmi komadić čačkalice i zalipi ga uz slomljenu nogu flasterom, al zalipi ga da ga možeš lako odlipit.
Flaster promini svako drugi dan.Tako san ja faganela spasija.Nekažen da ćeš ga 100 % spasit al ako se tkivo spoji velika je vjerojatnost da će mu zarast. Pozz
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptysri stu 02, 2011 2:08 am

Jandrek je napisao/la:
maestro ti si veoma sretna osoba Smile

ee sad se ti misli sta san ja tebi reka haha lol!

pozdrav majstore cheers cheers

kao sto sam primetio ma i ti si sretan covek .ali malo Sleep Sleep Sleep Sleep
[Vrh] Go down
Jandrek

Jandrek

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyčet stu 03, 2011 12:00 am

blago ludima jer im život prođe u veselju Razz

ps..nije posvećeno nikome lol!
[Vrh] Go down
arboret

arboret

Broj postova : 299

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyčet stu 03, 2011 6:02 am

euzebio je napisao/la:
Vijesti iz Cetinske krajine.

Popodnevno natjecanje proteklo u redu. Tri ptičara, šest ptica. Okrugle zijade. Sudac iz Splita,mlad, zgodan i rigorozan, sa cigarom i osmjehom ali i sa nezgodnim prosudbama je zaključio da "ima zijade ali i krakuna".
Jesensko prvenstvo se nastavlja, očekuje se izlazak na Wembley novih suparnika. Publika je bila standardno navijačka, pristrana i neobjektivna, vrijeđali su protivničke igrače, ali bez rasističkih ispada.
U subotu se odigrava novo kolo, nakon kojega će opet platiti odojak. Nakon vrćenja na ražnju od 4 i po sata, pristipiti će se razdiobi praščića, na lokaciji zvanoj Žiga, sa pogledom na Cetinu.
Očekuje se i dolazak novih obožavatelja iz Splita. Moramo nekeko platiti sudca, traži u naturi. pozz. vaš odani euzebio.

evo me ponovo poslije izbacivanja sa foruma ne znam niti zbog cega ali to ce mo prepustiti nekome odgovornom zbog toga.
javio sam se zbog ove kako kažu vjesti iz cetinske krajine.
mislim da sam sad ipak shvatio koliko sam bio u pravu kada sam napisao da gospoda iz cetinske krajine uopce nisu pticari to potvrđuje ova izjava kako su vec poceli nositi ptice vani.hahahahahaha okrugla zijada to još nisam imao priliku cuti u svom dovoljno dugom pticarskom stažu.
smo naprijed sa iznošenje jer i tako nemate puno pokazat i ne vjerujem da možete uništiti zijadu jer je i nemate.
samo mi je žao gospodina iz splita koji je to morao slušati.
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

Broj postova : 122

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyčet stu 03, 2011 6:36 am

Tko zna zašto su te izbacili stvarno mi nije jasno
[Vrh] Go down
arboret

arboret

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyčet stu 03, 2011 6:42 am

hvala na podršci ivica.milanovic 13 valjda ih istina boli preživit ce se sve pa i ovo.
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

Broj postova : 122

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyčet stu 03, 2011 6:59 am

Je je moram te podržat jel čuja san da su u tebe pivali pravi i da si i danas jak

Jedva čekam to čut
[Vrh] Go down
arboret

arboret

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyčet stu 03, 2011 7:07 am

baš šteta mislio sam da ste vi jedan od normalnih, ali vidim da ste ratnicki raspoloženi ja sam i sam najavio da nemam više ništa tako da bih nekoga nepoznatog pozvao u goste na preslušavanje ptica imao sam i znam šta je prava ptica ako ne vjerujete pitajte kakve je ptice imao g.šimunđa.imam i danas batudere samo zijada nije niti za ocjenu.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyčet stu 03, 2011 7:17 am

Pozdrav arboretu dobro doša natrag,sve je mrtvo bez tebe.
[Vrh] Go down
Jandrek

Jandrek

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyčet stu 03, 2011 8:14 am

arboret je napisao/la:
baš šteta mislio sam da ste vi jedan od normalnih, ali vidim da ste ratnicki raspoloženi ja sam i sam najavio da nemam više ništa tako da bih nekoga nepoznatog pozvao u goste na preslušavanje ptica imao sam i znam šta je prava ptica ako ne vjerujete pitajte kakve je ptice imao g.šimunđa.imam i danas batudere samo zijada nije niti za ocjenu.

a za čije ćemo ga ime pitat..sta ću mu reć šjor šime kakvi su bili u arboreta..??
[Vrh] Go down
arboret

arboret

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyčet stu 03, 2011 8:38 pm

pozdrav našem profesoru yogi.
[Vrh] Go down
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptyčet stu 03, 2011 10:22 pm

pozdrav svin profesorima!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptypet stu 04, 2011 7:44 am

ma gde ode onaj domači travar odavno ga nema ..mozda neko od vas zna gde je ..i recitemu da ga čekam da ponešto obesi
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptypet stu 04, 2011 8:01 am

Bog !!!!!

A jde brate oladi malo ---napravi đir po Šutki --hahahaha

špici -kikiriki ---hahahha !!!!

Salu2

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptypet stu 04, 2011 8:08 am

Moćun je napisao/la:

Bog !!!!!

A jde brate oladi malo ---napravi đir po Šutki --hahahaha

špici -kikiriki ---hahahha !!!!

pa dobro su te informisali moji dušmani ..nije mi krivo.. tako je kad neko nema niti če imati ikad ...nebrini močune još češ po nešto doznati od mojih dušmana

na forumu špici 'kikiriki ..ovo ti je bilo cheers cheers cheers

[Vrh] Go down
Grga Zlatoper

Grga Zlatoper

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptypet stu 04, 2011 7:31 pm

neka našeg makedonca cheers
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Emptysub stu 05, 2011 3:42 am

Cujem da su opet neke lupeštine u điru.

Nekome su nestali grdelini,ali ima bit da se zna ko su lupeži Evil or Very Mad

U moje doba su starim ticarima redovno krali iz konoba i to po cile pakete tići.

Mislija sam da je gotovo sa tim ,ali evo lupeži djeluju.

Srica ,nece dugo.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.   Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. - Page 25 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
[Vrh] 
Stranica 25 / 38.Go to page : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 31 ... 38  Next
 Similar topics
-
»  Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše