| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
+32PSIHO portulata sole DjordjeVet Jandrek Vedran frickočak domo žižula ivica euzebio žuti enver ivica.milanovic13 kain pavao PESTI angjello arboret vrca Grga Zlatoper DOMENICO Tic_Bal. YOGI Sina BL bošket lord189 GRANDE Moćun pele frzelin KOBAC 36 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lis 26, 2011 9:02 am | |
| | |
| | | vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lis 26, 2011 9:06 am | |
| Profa oćemo li radit tu veceru ili sta? | |
| | | euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lis 26, 2011 9:03 pm | |
| Vrca nisam stiga odgovoriti sinoć. Dogovori sa Peleom, ja sam za. Složi ekipu i podnesi račun. Neka bude negdje ovamo gore. pozz | |
| | | Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri lis 26, 2011 11:15 pm | |
| euzebio pročitao sam sms poruku haha istina je malo smo odali po kraini cetinskoj no svakako navratit ćemo i javit ćemo se a svakako i tribalo bi gradele izneredit | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lis 27, 2011 4:27 am | |
| pa dobro bre ljudi ma gde odoste ma nečemo se kriti sada .javite se malo radi druženja |
| | | vrca
| | | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lis 27, 2011 8:10 am | |
|
Bog !!!!
Nije misto ,a neće nikad ni biti da se breče ode na ovom našem lipom
forumu i zato pripazi malo na izraz !!!!!! Ne moreš primučat i gotovo !!!!
Salu2
| |
| | | DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lis 27, 2011 8:21 am | |
| koji van je k.... covik je makedonac a oni isto kazu bre
| |
| | | euzebio
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lis 27, 2011 8:24 am | |
| Potpuno se slažem sa Vrcom i Moćunom. Ni ja ne želim čitati a ni odgovarati na takve postove. | |
| | | Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lis 27, 2011 8:29 am | |
| Ako kome bude trebao prevodilac tu sam pricam 7 jezika pa tako da znate | |
| | | Jandrek
Broj postova : 232 Points : 245 Join date : 29.09.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lis 27, 2011 8:38 am | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Ako kome bude trebao prevodilac tu sam pricam 7 jezika pa tako da znate
ti si unda teški pletaš..tako ja kažen kad čujen odličnog pletaša u 5-6-7 pletiva (jezika) hahahaha | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lis 27, 2011 10:13 am | |
| [quote="vrca"] - skopski maestro je napisao/la:
- pa dobro bre ljudi ma gde odoste
ma nečemo se kriti sada .javite se malo radi druženja Maestro,puno mi "brekaš" za jednog makedonca.....Bio sam doli kod vas,lipa zemlja,lipo vino,lipe cure....Al niko mi "breknija" nije nikako....tako da budi makedonac ako već jesi.....pozzz Skopski maestro POZDRAV VRCA UPRAVO SI DA KOD NAS IMA DOBRO VINO I TAKO DALJE , ALI ZAPAMTI DA IMA NESTO STO JE ZA TEBE DALEKO .A TO JE PJESMA GRDELJINA TACNO DA JA SAM RODZEN U ,MK ,I DALJE ZIVIM U ,MK, ALI NISAM MAKEDONAC PRAVI . AKO TE INTERESUJE JA SAM SANDZAKLIJA .TAKO DA NEMA VEZE KOI SI I STA SI VAZNO IMATI DOBROG GRDELJINA MISLIM NA PROFESIONALNOG MOZDA SI GLEDAO MOJE KLIPOVE NA DRUGI FORUM ...PA ZATO SAM TU BRATE DA NEKE STVARI RAZMOTRIMO |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lis 27, 2011 10:20 am | |
| [quote="Moćun"] Bog !!!! Nije misto ,a neće nikad ni biti da se breče ode na ovom našem lipom forumu i zato pripazi malo na izraz !!!!!! Ne moreš primučat i gotovo !!!! POZDRAV BRATE I ZA TEBE IMAM LJEKA NA OVOM FORUMU . DA BI ME BOLJE UPOZNAO SAMO TREBA IMATI STRPLJENJA PRVO SKOCI PA KAZI ,,,OP,,, JER DOK NE SKOCIS NE IZGOVARAJ ,,,OP,,, |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lis 27, 2011 10:28 am | |
| [quote="Moćun"] Bog !!!! Nije misto ,a neće nikad ni biti da se breče ode na ovom našem lipom forumu i zato pripazi malo na izraz !!!!!! Ne moreš primučat i gotovo !!!! POZDRAV BRATE MNOGO SI KRENUO AGRESIVNO ,,,ALI POLAKO MALO PRIKOCI DA ne padnes u provaliju u nepovrat ...prvo preslusaj pa onda komentiraj |
| | | vrca
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet lis 27, 2011 9:46 pm | |
| [quote="skopski maestro"] - vrca je napisao/la:
- skopski maestro je napisao/la:
- pa dobro bre ljudi ma gde odoste
ma nečemo se kriti sada .javite se malo radi druženja Maestro,puno mi "brekaš" za jednog makedonca.....Bio sam doli kod vas,lipa zemlja,lipo vino,lipe cure....Al niko mi "breknija" nije nikako....tako da budi makedonac ako već jesi.....pozzz Skopski maestro
POZDRAV VRCA UPRAVO SI DA KOD NAS IMA DOBRO VINO I TAKO DALJE , ALI ZAPAMTI DA IMA NESTO STO JE ZA TEBE DALEKO .A TO JE PJESMA GRDELJINA TACNO DA JA SAM RODZEN U ,MK ,I DALJE ZIVIM U ,MK, ALI NISAM MAKEDONAC PRAVI . AKO TE INTERESUJE JA SAM SANDZAKLIJA .TAKO DA NEMA VEZE KOI SI I STA SI VAZNO IMATI DOBROG GRDELJINA MISLIM NA PROFESIONALNOG MOZDA SI GLEDAO MOJE KLIPOVE NA DRUGI FORUM ...PA ZATO SAM TU BRATE DA NEKE STVARI RAZMOTRIMO
E moj maestro,igrom slučaja sandžaklija je moj dobri prika,da njemu "breknes" muda bi ti isčupa.....Al dobro,samo ti uživaj....Želim ti ugodan boravak na forumu... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet lis 28, 2011 1:12 am | |
| [quote="vrca"][quote="skopski maestro" j ...Al dobro,samo ti uživaj....Želim ti ugodan boravak na forumu... hvalati na tvoje gostoprimljstvo tusmo za to ali cemo se bolje spoznati |
| | | euzebio
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned lis 30, 2011 5:32 am | |
| Vijesti iz cetinskog kraja
Odigrano je drugo kolo jesenskog prvenstva. Natjecanje je bilo prilagođeno našim gostima iz Mostara. Nenajavljeno, stigla je ekipa mostaraca, sa željom da preslušaju sinjske grdeline. E sad, doći tako iznenada i zatražiti slušanje u nijedna doba.... A što mislite, kako je to završilo? U dva tri sata ljudi su obišli Badu koji im je bez razmišljanja izvadio nekoliko starih grdelina i pustio da ih slušaju. Zatim su došli kod Mikule, koji je ostavio važne poslove i stavio im grdeline. Pozvao je i Antu koji im je također donio svoje grdeline i okačio. Nisam znao za ljude, vratio sam se iz prirode sa pticama u gepeku auta. Kada su zatražili izvadio sam tri grdelina i okačio. Desetak grdelinaša na livadi par sati. Divota. Usput, mostarci su mogli čuti tri različite pjesme.Iznanadili su se kada su čuli pjesmu iz svoje blizine, hercegovačku, onu koju su imali pa izgubili. Možda će vas iznenaditi, prvo što su čuli i komentirali bio je blicjer ili ti ga zijada po našem. Komentar zijada koje su čuli je bio potpuno ispravan. Ljudi znaju, barem njih dvojica od trojice koji su komentirali. Traže potpuno isto što i mi: batuda i zijada, ne smije nastavljati, to umajuje vrijednost ptice. Prepoznaju kvalitet i čistoću grdelina. Neću vam reći njihov konačni komentar, samo to da su bili zadovoljni. I mi smo bili zadovoljni sa njima. Realni i dobri ljudi, bez zloće u sebi. Takvi su uvijek dobro došli. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned lis 30, 2011 10:47 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Tako i triba,
normalni ljudi svugdi dobrodošli. pa tako treba samo normalni ljudi pa nemoze tako kad ima nenormalnih ljudi// kad nemogu te razumeti sta im govoris samo da nebude da sam ja inicijator oko svega na forumu |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon lis 31, 2011 7:05 am | |
| Nemoj tako profesore,sad su mostarci pohvalili i sad oni znaju i normalni su ljudi a ako neko dođe i reče da to nije to onda on ne zna i nevalja ka čovik.Znači da u naprid moraš hvalit da bi bija normalan. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon lis 31, 2011 7:26 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Nemoj tako profesore,sad su mostarci pohvalili i sad oni znaju i normalni su ljudi a ako neko dođe i reče da to nije to onda on ne zna i nevalja ka čovik.Znači da u naprid moraš hvalit da bi bija normalan.
slazem se sa tobom ,,,,yogi profesore u potpunu si u pravu kad si rekao da moras hvalit da bio normalan |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon lis 31, 2011 8:00 am | |
| Sve se zna i šta ko misli i šta ko voli,
tako da se karat ne isplati.
Jedan stari splitski ticar je za ne zamirit se ovako reka;
"Ako ti je drag ,goji ga"
Svako goji ono šta mu je u srcu i to je to,a srodne duše se vrlo brzo nađu
ka i u svemu ostalome.
Ali ako se i ne slažu u ticiji,ne isplati radi toga svađat i gubit živce
bolje se smijat. |
| | | euzebio
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon lis 31, 2011 8:36 am | |
| Yogi i Baritone, što hoćete reći? Dobri su ljudi samo oni koji potvrde da je to dobro? Ako ne potvrde, onda su neprijatelji i neznalice? Doista se neki puta pitam ima li smisla uopće razgovarati i pisati po ovome forumu. I danas smo imali dva nova gosta. Mate iz Splita, onaj dečko koji ima novi gmo proizvod, i o kojemu je nedavno bilo riječi. Momak nam se svidio, šutljiv i pristojan, ispričao što radi i kakve ptice ima. Pustio na mobitel ono što je odgojio. Sjedili, slušali, pričali. Sinjani i GMO. Sa Matom je bio i Brabus. Doveo ih je Ive Strava. Ugodno društvo, ptice su nam gore pjevale nego jučer. Moji su opet bili na terenu, potrošili se u par sati pjevanja. Nije me briga, momcima sam izvadio, ne sramimo se svojih ptica. Ako vi imate bolje, pa ponesite i okačite. Tu je ona bitna razlika gospodo moja. Matu nisam ni pitao što misli o pticama. Što god on mislio, one će jednako pjevati. Nije meni potreban ni Mate ni Brabus, a ni svi splitski i sinjski ptičari da bi ja znao što mi ptice pjevaju. Recite mi gospodo, da nas nekoliko dođe kod vas bi li nam okačili ptice? Pozdrav dobrim dečkima, Mati i Brabusu. Pozdrav i vama dvojici. Yogi, bez krivih zaključaka molim, ili još bolje bez provokacija.
| |
| | | euzebio
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon lis 31, 2011 8:45 am | |
| Smijem li reći da je Mate od zločestih sinjana dobio i poklon? I to u perju. ha, ha | |
| | | pele
Broj postova : 268 Points : 295 Join date : 29.05.2011 Lokacija : sinj
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon lis 31, 2011 8:49 am | |
| E zločesti Sinjani , | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pon lis 31, 2011 8:59 am | |
| Ne razumim baš šta si tija kazat Eusebio.
Slažem se da su Mate i Božo dobri momci
Slažem se da su Sinjani dobri ljudi
Slažem se da ce grdelini isto pivat šta ko mislija da mislija,
i slažem se da je boje mucat nego komentirat ,
a sinjani su mi dolazili slušat i u srid zime ,tako da se i u tome slažem. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
| |
| | | | Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|