| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|
+32PSIHO portulata sole DjordjeVet Jandrek Vedran frickočak domo žižula ivica euzebio žuti enver ivica.milanovic13 kain pavao PESTI angjello arboret vrca Grga Zlatoper DOMENICO Tic_Bal. YOGI Sina BL bošket lord189 GRANDE Moćun pele frzelin KOBAC 36 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri stu 23, 2011 9:23 pm | |
| Pa upravo to, ti si taj arapski pastuh i svi te žele kupit da se sa tobom |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sri stu 23, 2011 10:27 pm | |
| pa brate markopxe ako je to to onda .itd ostaču ko i do sada dočičeš ti meni opet ........znaš ovo znaš ono ko što umeš ti pa ako ti ja ne pomognem .pa ko če tebi ovde na forumu pomoči t....jo moja |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet stu 24, 2011 9:19 am | |
| Tarajetino stara maestro |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet stu 24, 2011 10:35 am | |
| |
|
| |
DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet stu 24, 2011 10:56 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet stu 24, 2011 10:59 am | |
| poz prijatelju domenico ----vatikan-----
uskoro dolazi nešto -žešče i jače |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet stu 24, 2011 11:15 am | |
| opet ja ako može da se javi prikan... Grande ... jer su mi rekli da je momentalno br1...i da je po mom ukusu..mislim na pjev štigliča pa odazovise prikane ,,,GRANDE...da se malo jer si pavi |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. čet stu 24, 2011 8:59 pm | |
| Maestro, vrhu Durmitora, pred tebom su godine slave Živija mi ti |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet stu 25, 2011 6:37 am | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet stu 25, 2011 9:52 am | |
| Samo naprid sa svojim cunamijima, dabog da me oduševili... Tarajo moja... Samo nemoj da ti strila traje 15 sekundi kao nekima Vrhu Durmitora sve najbolje! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet stu 25, 2011 10:38 am | |
| - markoxp je napisao/la:
- Samo naprid sa svojim cunamijima, dabog da me oduševili... Tarajo moja... Samo nemoj da ti strila traje 15 sekundi kao nekima
Vrhu Durmitora sve najbolje! poz brate markopxe eto vidiš da nemožemo jedan bez drugog da bog da da se mi nekada vidimo i upoznamo samo za dobro... eto to ti želim jer vidim da si pravi čovjek mislim na realnog ko što sam ja a i poneko da ne zaboravim brata domenica jer i on je stvarno realan i iskren ...neko bi pomislio da se mi dogovaramo oko ovoga .. ako može da mi objasniš šta je to i koi glas je to ...STRILA..veruj neznam o kom glasu ti govoriš pa pozdrav brate markopxeeeeeeeeeeeeeee |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet stu 25, 2011 10:51 am | |
| opet ja a da ne spomenem našga meštra granda ba brate grande ja ovo javno ti pišem pojavise več jednom ako je moguče rekli su mi da si ti momentalno br1 ako može moderatori te naterati da se javiš malo na moj odazov ,,jer jedva čekam i tebe da se pojaviš ...jer si pravi ......baren tako su mi o tebi govorili da spadaš u prvu ligu .... odazovise prijatelju ....GRANDE....da se malo |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. pet stu 25, 2011 9:06 pm | |
| Bog !!!! Ajmo maestro --smanji doživljaje A i marko je dobar -da vrhu durmitora---hahahaha Lobotomija !!!! Salu2 | |
|
| |
angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub stu 26, 2011 1:40 am | |
| - angjello je napisao/la:
- Znam da sam malo dosadan,još bih samo g.Arboreta zamolio da nam objasni otkud ova nagla promjena u shvatanju pjeva svima nam drage ptice.Na ovo sam ponukan,jer ste se u maniru jednog gospodina izvinili za svoje prethodne izjave,pa se tako nadam da ćete nam objasnit i ovo.O ovoj se vašoj izjavi radi:
"i zato naglašavan svaka batuda je dobra normalno sa nekakvom trpecom zijadom i pustimo te pricice o nekakvim glatkima kako ih nazivate bit zijade je da ona bude u kolombaru.zijada se mora cuti kada je ptica ispiva i to nadaleko.pozdrav yogi.
ps Još jednom vas molim da mi na zamjerite što sam malo dosadan,samo bih volio znati sa kim imam posla,jer ipak se radi o potpisniku moje diplome,naravno, ako do toga uopće i dođe,i ako je uopće i zaslužim.....
Gospodine arboret, nisam primjetio da ste mi odgovorili....vrlo lako moguće...Ako jeste,ja se izvinjavam....Da sad ne tražim..vjerujem da vam neće biti problem quotirati....Ako niste,volio bih da mi odgovorite..... Rekao sam....jako mi je bitno...jer se radi potpisniku moje diplome..... Vrlo lako moguće da niste registrirali ovo gore što sam ja pitao.... Isti tako je moguće da ste me i prokužili.... da se radi o "neperspektivnom studentu"...koji nije vrijedan vašeg truda... Kakav god bio vaš odgovor...volio bih da bude iskren....a pogotovo da mi odgovorite na ono gore što je boldano.... Naime, volio bih znati.....zboga čega ...tolika kontradiktornost...u kratkom vremenskom periodu... pozzz poštovani g. Arboret | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub stu 26, 2011 1:54 am | |
| |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. sub stu 26, 2011 11:19 pm | |
| Skopski maestro nemoj da te oni mulci zajebaju ubacuju ti rijeći koje omalovažavaju ćovjeka kao npr gundevaj,taraja .Šta je naj žalosnije to toleriraju i moderatori a šta je još naj žalosnije oni ni ne znaju šta to znaći jer oni samo prenose tuđe rijeći | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned stu 27, 2011 12:32 am | |
| Evo jedna stvar koja mi nije jasna.
Ocak u prirodi za vrime parenja izgubi bile crtice,piknje po krilima,a cim se
promine,vrate mu se nazad do ponovog parenja.
Kod parenja u kuci, grdelina nisam nikako odvaja od ženke,sa njom je u letilici
proveja pet miseci.Izbacili su tri kovade,posta je pravi ocak,ali bile piknje
po krilima nije izgubija,iako sam im svakodnevno donosija iz polja sve ono
šta su jeli i ocaci u prirodi (bar mislim).
Zbog cega ocak u prirodi ima totalno crna krila za vrime parenja,a u
letilici ne??????
Možda zbog prehrane,okoline,divljosti,sunca ili sve zajedno.
Cak sam ima prilike vidit i prave ocake iz prirode koji su se parili u kuci,ali
bile piknje po krilima nisu gubili.
Priroda je nedokuciva i nepobjediva i nikad u kuci ne možemo stvorit
ocaka-pastuha,
prije ce mo u dogledno vrime dobit grdelina - kanarinca.
Ali jebiga ,šta je tu je. |
|
| |
DOMENICO
Broj postova : 338 Points : 348 Join date : 01.02.2011 Age : 47
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned stu 27, 2011 3:22 am | |
| ta boja u ocaka je spoj svega sta si reka i hormonskih promjena u tijelu. ja sam u jednoga covika vidijo tiče te boje, znaci bili su kao iz prirode, i to ne jedan nego njih desetak. posto nisu bili stuceni nego lipi zaglađeni mora san mu povrovat da nisu frisko uvaceni pod divljin perom. drzi ih vani na otvorenom, hrani divljim sjemenom, zelenjem i jos nekim stvarima iz mame prirode. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned stu 27, 2011 3:53 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Skopski maestro nemoj da te oni mulci zajebaju ubacuju ti rijeći koje omalovažavaju ćovjeka kao npr gundevaj,taraja .Šta je naj žalosnije to toleriraju i moderatori a šta je još naj žalosnije oni ni ne znaju šta to znaći jer oni samo prenose tuđe rijeći
poz profesore štačeš prijatelju .to je to ..nemogu im zabraniti da oni ne pišu gluposti..nek im je na čast |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned stu 27, 2011 4:24 am | |
| - markoxp je napisao/la:
- Samo naprid sa svojim cunamijima, dabog da me oduševili... Tarajo moja.
Vrhu Durmitora sve najbolje! pa evo kako da ušutim moju taraju :i za poneke pronači če se tvoi jarani imam i ja lijeka za tebe..zelim ti pomoči kako i lakše da se spasiš onih tvojih Dzimirinki.. https://www.youtube.com/watch?v=fCvckeonF7k n specijalno za moju t....u |
|
| |
@ALEKSANDAR@
Broj postova : 7 Points : 7 Join date : 08.10.2011 Age : 41 Lokacija : Prilep -Makedonija
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned stu 27, 2011 5:20 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned stu 27, 2011 5:25 am | |
| poz @aleksandar@ jas ova po malku im puštam da slušnat kaj nas što se bara ..a toa e na prvo mesto ..štrakanjeto ..mislam ako si od prilep verovatno znaeš
|
|
| |
@ALEKSANDAR@
Broj postova : 7 Points : 7 Join date : 08.10.2011 Age : 41 Lokacija : Prilep -Makedonija
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned stu 27, 2011 5:47 am | |
| nema nesto sto ne znam | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned stu 27, 2011 6:03 am | |
| @aleksandar @ Ako sakaš i ti nešto stavi na forumot...poradi družba taka si se iznjasnil ti i prijatelot@miki@ da nebidam sam ....taka rekovte |
|
| |
@ALEKSANDAR@
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. ned stu 27, 2011 6:14 am | |
| Nemam snimki od Stiglici, Miki mozebi ima nekoja snimka od negovite toj e dobar poznavac na pesnata na Stiglite | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše. | |
|