| Free Forum BATUDA Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj |
|
| STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO | |
|
+16angjello Grga Zlatoper malinois KOBAC Moćun vrca DOMENICO ivica Škuri tić lord189 YOGI bošket frzelin F I N K O GRANDE kain 20 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO pon svi 16, 2011 6:16 am | |
| | |
| | | F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO pon svi 16, 2011 8:19 am | |
| Ma susidi,ljudi moji nemaju pojma šta je zijada,kako ne razumite. U tome je baza,možda ni Miljenko nije zna šta je zijada ! Tičari znaju za zijadu,ne znaju svi za to. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO pon svi 16, 2011 8:26 am | |
| |
| | | F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO pon svi 16, 2011 9:31 am | |
| A zna je pivat kad si je izludija,ka i svi mi sve oko sebe ! | |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO pon svi 16, 2011 9:44 am | |
| Sve je kriv M.M.
Prije njega nikom nije bilo briga .
I više se guštalo u tićima. | |
| | | Grga Zlatoper
Broj postova : 120 Points : 122 Join date : 27.01.2011 Age : 61 Lokacija : Split
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO uto svi 17, 2011 10:58 pm | |
| iliminacjun - rasvjeta imbečile - ne osobito bistra osoba imentovat - spomenuti impak - ljekoviti oblog inamoran - zaljubljen inbakukat se - zakukuljiti se radi zime inberlan - kriv, čudan inbrokat - pogoditi incukan - zaluđen inčerica - životinjska iznutrica indiric - adresa indorano - pohano infašan - zavijen povojima infetat - zaraziti inkarat - žbuka inkaštrat - zabiti inšoma - bilo kako bilo intonacijun - napjev intonak - boja za dio broda koji je u moru intrigavat se - miješati se isčičat - isisati isfregat - izribati iskarat - izgrditi iskričat - iskrenuti isprobivat - premlatiti išempjat se - smesti se išporkat se - zaprljati se itanto - međutim izbečit se - napraviti grimasu licem izbubat - istući izbužat - izbušiti izdurat - ustrajati izglancat - olaštiti izgratat - istrugati izgulit - izvaditi izlipit - nalijepiti izumislit - izmisliti inganjani - prevareni inzenjadur - inženjer inženjat - znati se snaći, napraviti nešto ispo paze - ispod pazuha ištrucija - pomoć, instrukcija idit, (jidit) - ljutit se idan, (jidan) - ljut ijada - hiljada, tisuća inatid - prkosit, svađati se prkosno inbandjeran - okićen zastavama inbazdat - privremeno sašiti iglom i koncem (s velikim vezom) inbrojun - varalica infotan - bijesan, razljućen infišat - zaluditi za nećim, infišan - zaluđen, umišljen u nešto ili nekoga inkanat - novčana propast, stečaj, ostati bez ičega inkantan - iznenađen, zaprepašten, ostat bez riječi inkartavat - žbukat inkaš - utor u drvu inkašati - spojiti dva komada drveta pomoću utora i drvenih čepova inkolat - zaljepit inpeštan - zgnječen, sifilitičan inpjegat - činovnik, namještenik inšempjan - glup, izluđen inšoma dela šoma - fraza: ipak, na koncu konca, na svršetku, da zaključim... intemoren - začuđen, zaprepašten intimela - jastučnica inbotija - debeli štepani prekrivač za krevet intrada - ljetina, intramen - iznutrica invit - poziv isekat - iscrpsti vodu ispinit - teško čekati i dočekati nešto, sav se izmučiti čekajuči ist, (jist) - jesti, hraniti itat - bacat izasebice - zaredom izdilat - nožem izraditi iz drvata izist - pojesti izlemat - istući izmaškaran - izmrčen izventat - izmislit iliti - ili | |
| | | frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO sri svi 18, 2011 12:52 am | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO sri svi 18, 2011 1:24 am | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO pon lip 13, 2011 7:46 am | |
| Cujem jednu lipu ric (spomenija je bošket),koja polako ispada iz upotrebe. KARTA DEVERA jo koja lipa ric,puna su usta dok je izgovaraš. BRUSNI PAPIR govno od naziva,pet puti je boja ova gornja ric. Nije bitno zašto je bošket upotrebija tu ric ali KARTA DEVERA nam triba za nešto uredit,stanjit,izglancat,odnit višak,dovest u red,u biti,ucinit da bude GLATKO Bošket ,Bošket,ko bi reka da si tako zajeban,a ka pravi Splicanin. |
| | | angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO pon lip 13, 2011 8:58 am | |
| - bariton je napisao/la:
- Cujem jednu lipu ric (spomenija je bošket),koja polako ispada iz upotrebe.
KARTA DEVERA
jo koja lipa ric,puna su usta dok je izgovaraš.
BRUSNI PAPIR
govno od naziva,pet puti je boja ova gornja ric.
Nije bitno zašto je bošket upotrebija tu ric ali KARTA DEVERA nam triba
za nešto uredit,stanjit,izglancat,odnit višak,dovest u red,u biti,ucinit da bude
GLATKO
Bošket ,Bošket,ko bi reka da si tako zajeban,a ka pravi Splicanin. Ne treba ti srat u rukavicama,poseri se kako triba.Onaj tamo ti nije nikakva konkurencija,jer ne prodaje tiće,a i tića san onoga da svome malome,jer sve ono šta je mali napisa to je istina,on ga je i uvatija,a mali je na ćaću,kad bi kad kojega proda odreka bi ga se.U mom selu se ljudi vežu za riči ,a volovi za rogove Ovo piše Vinko pod prijateljevim nickom,pa moderatori ,admini ,brišite sad slobodno i ovaj nick | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO pon lip 13, 2011 4:13 pm | |
| |
| | | angjello
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO pon lip 13, 2011 5:11 pm | |
KARTA DEVERA
BRUSNI PAPIR
za nešto uredit,stanjit,izglancat,odnit višak,dovest u red,u biti,ucinit da bude
GLATKO
Bošket ,Bošket,ko bi reka da si tako zajeban,a ka pravi Splicanin. Je Vinko je napokon,hahaha,ali neće Vinko piskarat tu po forumima,samo je reagira na ovo tvoje bockanje,jer "svaku " nastojiš iskoristit za sebe reklamirat.A kad si spominja kartu deveru,zašto nisi spomenija da se sa njom more "odnit malo više nego šta triba",pogotovo ako se "nema ruku". Umisto da daš malo podrške ditetu od 14 god,a i pogotovo šta se onde radi o mladome tiću,kojem se malo osjete mjehurići u zijadi,ali ne baš toliko,a ono je mali snima mobitelon,a uživo je to još puno lipše čut. A šta misliš da tebe starog splitskog grdelinaša , dite sa sela,od 14 g., izazove na brokvu,sa onin mladin tićem,a da suci ne budu tvoji glatki,nego 5-6 starijih grdelinaša ,poput fredija ili jere?I da te nedaj bože pobjedi....hahahahhaa... | |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO pon lip 13, 2011 9:31 pm | |
|
Bog !!!!!
Evo da i ja dodan malo šuga ::::::.
Miševi vladaju dok mačaka nema !!!!!!!!!
Salu2
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO pon lip 13, 2011 10:57 pm | |
| - angjello je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
KARTA DEVERA
BRUSNI PAPIR
GLATKO
Bošket ,Bošket,ko bi reka da si tako zajeban,a ka pravi Splicanin. Je Vinko je napokon,hahaha,ali neće Vinko piskarat tu po forumima,samo je reagira na ovo tvoje bockanje,jer "svaku " nastojiš iskoristit za sebe reklamirat.A kad si spominja kartu deveru,zašto nisi spomenija da se sa njom more "odnit malo više nego šta triba",pogotovo ako se "nema ruku". Umisto da daš malo podrške ditetu od 14 god,a i pogotovo šta se onde radi o mladome tiću,kojem se malo osjete mjehurići u zijadi,ali ne baš toliko,a ono je mali snima mobitelon,a uživo je to još puno lipše čut. A šta misliš da tebe starog splitskog grdelinaša , dite sa sela,od 14 g., izazove na brokvu,sa onin mladin tićem,a da suci ne budu tvoji glatki,nego 5-6 starijih grdelinaša ,poput fredija ili jere?I da te nedaj bože pobjedi....hahahahhaa...
Šta se Vinko jidiš,pa nisan ja reka da ti ti triba karta devera za zijadu,u stvari ne tebi nego malome. A malome svaka cast,e da je meni bilo vako kad san ima 14 godin,a šta se tice žica,brokava,to ne idem osim kad moram ka u slucaju sa inoxom,jer se prijatelj kladija na mene,ali šta se tice širenja,pa naravno da ocemo. Nije zima ,lito je,tici pivaju,idemo se družit na livadu.Evo taman san bija na kavu sa Fredom,pa smo komentirali širenje i druženje.Moji ce još pivat bar misec i po,nema ko nije bija, pa zašto ne bi ti i mali došli sa grdelinom,ili cu ja gori,kako oces. Bitno da se družimo i širimo ,a možemo i marendat,naravno da ce mo zvat Freda i koga oces,pa neka grdelini pivaju uru-dvi ,jer kako si reka,snimka je govno. Meni je najbitnije da si se ti vratija |
| | | Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO pon lip 13, 2011 11:08 pm | |
| Bog !!!!!! Eto ga na ------- uvik jedan a drugi --- i na kraju --- Salu2 | |
| | | GRANDE
Broj postova : 533 Points : 559 Join date : 09.01.2011 Age : 55 Lokacija : SPLIT-STP VAŠA ODLIČNA ZA MENE SRENJA.....
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO uto lip 14, 2011 5:02 am | |
- bariton je napisao/la:
KARTA DEVERA
BRUSNI PAPIR
GLATKO
Bošket ,Bošket,ko bi reka da si tako zajeban,a ka pravi Splicanin. Je Vinko je napokon,hahaha,ali neće Vinko piskarat tu po forumima,samo je reagira na ovo tvoje bockanje,jer "svaku " nastojiš iskoristit za sebe reklamirat.A kad si spominja kartu deveru,zašto nisi spomenija da se sa njom more "odnit malo više nego šta triba",pogotovo ako se "nema ruku". Umisto da daš malo podrške ditetu od 14 god,a i pogotovo šta se onde radi o mladome tiću,kojem se malo osjete mjehurići u zijadi,ali ne baš toliko,a ono je mali snima mobitelon,a uživo je to još puno lipše čut. A šta misliš da tebe starog splitskog grdelinaša , dite sa sela,od 14 g., izazove na brokvu,sa onin mladin tićem,a da suci ne budu tvoji glatki,nego 5-6 starijih grdelinaša ,poput fredija ili jere?I da te nedaj bože pobjedi....hahahahhaa...
Pozdrav Vinku prijatelju ......upravu si Vinko i ja se s tobom slažem neka, budu ova dva stara tičara suci jer ipak ljudi znaju..... | |
| | | PSIHO
Broj postova : 69 Points : 70 Join date : 14.01.2011 Lokacija : B.Voda
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO uto lip 14, 2011 7:35 am | |
- bariton je napisao/la:
KARTA DEVERA
BRUSNI PAPIR
GLATKO
Bošket ,Bošket,ko bi reka da si tako zajeban,a ka pravi Splicanin. Ne treba ti srat u rukavicama,poseri se kako triba.Onaj tamo ti nije nikakva konkurencija,jer ne prodaje tiće,a i tića san onoga da svome malome,jer sve ono šta je mali napisa to je istina,on ga je i uvatija,a mali je na ćaću,kad bi kad kojega proda odreka bi ga se.U mom selu se ljudi vežu za riči ,a volovi za rogove Ovo piše Vinko pod prijateljevim nickom,pa moderatori ,admini ,brišite sad slobodno i ovaj nick Sokole,disi pustio malog Angela među ove imbečile(lipa naša rić)ništa lipa dite neće čut a kamoli naučit, | |
| | | angjello
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO uto lip 14, 2011 8:00 pm | |
- angjello je napisao/la:
- bariton je napisao/la:
KARTA DEVERA
BRUSNI PAPIR
GLATKO
Šta se Vinko jidiš,pa nisan ja reka da ti ti triba karta devera za zijadu,u stvari ne tebi nego malome.
A malome svaka cast,e da je meni bilo vako kad san ima 14 godin,a šta se tice žica,brokava,to ne idem osim kad moram
ka u slucaju sa inoxom,jer se prijatelj kladija na mene,ali šta se tice širenja,pa naravno da ocemo.
Nije zima ,lito je,tici pivaju,idemo se družit na livadu.Evo taman san bija na kavu sa Fredom,pa smo komentirali širenje
i druženje.Moji ce još pivat bar misec i po,nema ko nije bija, pa zašto ne bi ti i mali došli sa grdelinom,ili cu ja gori,kako oces.
Bitno da se družimo i širimo ,a možemo i marendat,naravno da ce mo zvat Freda i koga oces,pa neka grdelini pivaju uru-dvi
,jer kako si reka,snimka je govno.
Meni je najbitnije da si se ti vratija E Koce,ma neman se ja šta jidit zbog tića,da je i moj,ali ne volin onakva jebuckanja.Sve da i za moga tića kažeš da je govno,ja se ne bi naljutija,tvoje je pravo reć šta oćeš,naravno ako je to doista onako kako i misliš,ako je to iskreno. Pa zašto Marinu ne mogu reć jedne riči?Zato šta je čovik reka onako kako je i čuja,a ja se sa onim kako je on čuja slažem,jer ako pričamo za onog tića o nekoj pravoj zijadi,idealnoj,ona to nije.Doista bi joj tribalo malo karte devere.Ali...puno njih nema ni ono.... Da si i ti onako reka,bez okolišanja ,u glavu,riči ne bi reka ni tebi.Ova današnja dica kuže boli glava,bolje da ti ne kažen šta ti je moj mali reka kad je ono pročita šta si napisa,prati on ovo. Zahvaljujen ti se na pozivu,guštaj ti u svojim tićima,ja ću u svojima.Nemoj mislit da ti ja zamiran šta ti kojeg prodaš.Jebe se meni,ako je neko spreman dat za ticu koliko ti tražiš,to je njegov problem,ne plaća sa mojim novcima,a ja iman pravo o tome imat svoje mišljenje,koje ću zadržat za sebe. Ne volin se družit sa ljudima koji govore ono šta volin čut,koji ulipšavaju stvari,draži su mi oni koji kažu šta misle,iskreni,pa ako se to vrimenom i pokaže da je tako,tad i počinju prijateljstva,mada su prava prijateljstva u tičiji ritkost.Ja uvik volin reć šta mislin,to će reć svatko ko me zna,a ako nekad i ne buden u pravu,spreman san se izvinit,i polizat ono šta san posra,ali to bude jako ritko. U tičiji vlada ludilo,pobiga san ja iz Splita davno.Lipše mi je ode.Širi ti tiće u svom lipom Splitu,guštajte,družite se,nemoj mi taj virus donosit u moje misto.Pun ki je k.... tića i tičara.Neka tebe tamo,a mene ovamo,neka naše "druženje" ostane ovako virtualno,povremeno. Dopizdilo mi je pisat,još mi je glava u balunu od sinoć...... poz Vinko | |
| | | Moćun
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO uto lip 14, 2011 9:32 pm | |
|
Bog !!!!!!
Ajde da je došlo vrime da čovik reče ono što misli
što je na ovom forumu rijetkost !!!!!! Opet da naglasim da se ne opredjeljujem
za ničiju stranu ,samo mi je drago da se još ponegdje "" poštuje
izravnost i iskrenost u konverzaciji !!!!!!!
Salu2
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO sri lip 15, 2011 12:39 am | |
| Ha ha ha ,postovi su ti vjecni. Vinko,sve je ok. Šta bi bija forum da nema bockanja,nevaja se jidit,meni je ovo relax. Na kraju krajeva,ko jebe tice,njih ce bit,nas nece. E bravo,he he he,šta se tice prodaje,Vinko budi pametan,pa ko ce kupit GLATKE ? Sve je to napuvano,stoj mi dobro i pozdravi malenoga i neka se ne jidi,jer ih nema puno,tvoj i ona dva solinska cibaša. |
| | | bošket
Broj postova : 348 Points : 356 Join date : 19.03.2011 Lokacija : najlipši grad na svitu
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO sri lip 15, 2011 1:26 am | |
| Ima cibaša i po Varošu. Neka ih.I red je.Jer otamo je sve krenulo! | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO sri lip 15, 2011 2:06 am | |
| Je koce a zab oravija si ona tri,dobro oni nisu cibaši već su dobili brkove i prsi a i di koja piknja.Oni koje smo vidili neki dan u stobrećko polje,dva paketa po 10 tići bošket baketine,nema svaka ćast na mladima svit ostaje.Ja iman dva sina a niko tiće ne gleda boje se uzet ćibu u ruke da ga ne ugrize.Zato naprid mladi cibaši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | bošket
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO sri lip 15, 2011 2:50 am | |
| Moj je već učinija krunu.A tiće ne šljivi 2%. Jedino što sam uspija postić je da mi ih hrani ,kad sam na putu. I još pita kad ćemo na put.Samo da bi mu osta prazan stan da može vodit | |
| | | arboret
Broj postova : 299 Points : 303 Join date : 02.05.2011
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO sri lip 15, 2011 3:09 am | |
| pa možda je i bolje tako bar nemaju ovakvih problema kao mi ne zamaraju se nebitnim stvarima.puno im je bolje ta opcija koju su izabrali jer se tu može postic puno zadovoljstva,a u ovome našem hobiju uvjek nekakva razocarenja. | |
| | | YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO sri lip 15, 2011 3:12 am | |
| je i meni sin kaže stari pljuni lovu šta sam ti ranija tiće. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO | |
| |
| | | | STARE SPLITSKE RIČI,ĆAKULE,FUNCUTARIJE I SVE OSTALO | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| |
|