| Pjev Vrduna | |
|
+29brabus mig29 prava zijada CIBO pujdo euzebio DjordjeVet angjello Markan enver Tic_Bal. omiška stina gare DARKO-M sole Gigo F I N K O KOBAC ĐEKO MONSTRUMO arboret YOGI bošket Moćun lord189 PSIHO Škuri tić vrca frzelin 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pet lis 12, 2012 9:55 pm | |
| - prava zijada je napisao/la:
- lord189 je napisao/la:
- imam snimak verduna od M.M ,jednom riječju to je makinja
To bi bilo super za poslušati ako ikako možete postavite da čujemo. u Splitu živiš nisi daleko svrati na sok pa ćemo slušat | |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub lis 13, 2012 1:03 am | |
| Nije radi mene jer sam se naslušao tih snimaka verduna a i uživo kod barba Marina L.,već mi je radi ljudi na forumu a naročito zbog gosp.Gige.Pokušati ću ja sa starih kaseta i cd-a prebaciti na forum. | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub lis 13, 2012 2:59 am | |
| Dobar dan,živila Prava Zijada. Moj dragi kolega bit če mi drago poslušat snimak. Ali samo ču ti spomenuti debelo sam u radu sa verdunima nasluša sam se dosta vrste fantastičnih strila kombinatorike i zovova dupliranih,tako da se ja i neču puno iznenadit kao neki amater,ali dajte izvedbu vrhunskog fišča,inače u drugim segmentima pisme prave verdunove sam se ja navesla i živa u kajbici i snimaka raznih pa i sa vaše strane.
Pozdrav od GIGE | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub lis 13, 2012 11:28 pm | |
| Dobar dan. Istinita pričica. Kako stari tič nauči starog tiča. Nazad dvanest god.Škuri tič je imao jednog verduna iz Bačine,fišč je bio kratki samo podignut u vis bez dubine u početku ispijeva,za nas totalno loš.Ali taj verdun je imao troduple duge nemoguče strile i tri vrste dosta dugih zovova.I ajde tu jednu godinu naprid on je opadao mijenjao perije, a do nijega je bio još jedan verdun iz Makarske vrlo dobar koji je tada počeo pivati.Imao je tri vrste strila tanki povezanih i par vrsta zovova pristojne dužine a fišč mu je bio lirski kolumbarski.Ajde završi pivanje Makarskog verd. u dvanestom misecu on polako počinje opadati.Bliži se pomalo četvrti misec i počne pivat stari iz Bačine (NEMOGUČE)naučna fantastika (ISTINITA).Piva sve svoje plus i sve od Makarskog verd.,povezano pametno ka da si pisa kako triba pivati.Ja sam ima neke mlade verd.svoje i odma mu ih da da uči sa tim verdunom.Verdun je bio reklo bi se vanzemaljac strilama nika kraja u pet šest povezanih i svojih i tuđih (nemoguče),zovovi do dvanest taktova pet šest vrsta dugih.Fišč veoma ritko zapiva ali samo ovaj kolumbarski. Reklo bi se to nemože ni CD napravljeni.Glas od basa,baritona,tenora do naj tanje terce prvomu tenoru,jednom riječju nikad neponovljivo.Uživa sam ga slušat svaki dan čudo od verduna.Ka evoti Škuri tič ide na takmičenje kuvara (školsko završno) u Pulu u peti misec šest dana,mater če mu ranit tiče.U Puli osvaja zlatnu medalju naj bolji kuvar iz te generacije svih škola,ali njemu to ništa neznači KOLIKO OVAJ VERD. iz Bačine.Dolazi kuči ka kuči sve naopako, svi krepani žensko ka žensko neču dalje.Valda je mater sve riješila radi zadnje godine škole jer je Škuri tič bio lud za tičima ka i svi mi ostali.A šta reći dobro da je prošlo sve u kuči,možete zamislit moglo je svašta bit.Taki verdun ne postoji više.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
lord189
Broj postova : 433 Points : 451 Join date : 21.02.2011 Age : 31 Lokacija : solin
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned lis 14, 2012 10:52 pm | |
| - prava zijada je napisao/la:
- Nije radi mene jer sam se naslušao tih snimaka verduna a i uživo kod barba Marina L.,već mi je radi ljudi na forumu a naročito zbog gosp.Gige.Pokušati ću ja sa starih kaseta i cd-a prebaciti na forum.
ma kakav forum nema šanse,pa da ogade i to malo svetinje šta je ostalo zapisano,gigo ako bude tija slušat doć će i poslušat kad mu bude usput | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto lis 16, 2012 4:57 am | |
| Dobra večer Lorde. Ima li kod tebe bar nekoga zadovoljstva po pitanju pisme verduna.Nadam se da imaš štogo,možeš li reč na kojoj razini je pijev i s čim je zastupljen(kojim djelovima pisme).Ajde ovo je mala čakula tičarska.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto lis 16, 2012 5:17 am | |
| | |
|
| |
mig29
Broj postova : 20 Points : 20 Join date : 23.08.2012
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned lis 21, 2012 9:50 pm | |
| Evala van meštre GigoPronaša sa san onoga tića šta san vas bija upita more li se čuti di,oni tić šta se nije moga otvorit sićate se Volija bi da i vi to ćujete pa da mi kažete je li to ti tić Kliknija san na link doli pridnu posta od člana angjella na ovome forumu i dovelo me na stranicu di se tribalo se registrirati da se more čut tića Bogorodice mi ima se nudi ća čut i pletiva i zijade i batudi.Svaka ćašt ćoviku reka san mu i tamo živ i zdrav mi bija gigo
| |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pon lis 22, 2012 7:40 am | |
| Dobra većer Mig 29 Nisam snalažljiv sa forumom,ništa mi ne leži za snači se,a pogotovo da otvorim taj snimak o kojem govorite,valda se triba upisati na taj novi registrirati a ja se u to ne razumim.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
mig29
Broj postova : 20 Points : 20 Join date : 23.08.2012
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pon lis 22, 2012 10:40 pm | |
| gige moj kad je uspila ova mona ka ća san ja onda moreš i ti Tamo san čuja tri dobra tića nije samo jedan baš bi volija da čuješ i ti i da mi kažeš jeli tamo oni tić šta si ti bija govorija .i volija bi pročitat tvoj komentar guštan ga pročitati
| |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto lis 23, 2012 1:46 am | |
| Živio Mig 29,rado bi volio poslušati ta tri snimka pa ih opisati malo preciznije.Ka prvo moram čekati da mi rođak bude slobodan pa da me upiše ,registrira na taj forum.A nakon toga bi morao dobiti odobrenje od tičara čiji su to snimci.Pa ako mi se( dozvoli) za opis snimaka tek bi dao opisom mišljenje svoje o batudama. Tebe bi zamolio da daš bar neke podatke o sebi, bar odakle si i koliko imaš godina.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
CIBO
Broj postova : 227 Points : 245 Join date : 08.01.2011 Age : 62 Lokacija : SINJ
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto lis 23, 2012 1:52 am | |
| - mig29 je napisao/la:
- gige moj kad je uspila ova mona ka ća san ja onda moreš i ti Tamo san čuja tri dobra tića nije samo jedan baš bi volija da čuješ i ti i da mi kažeš jeli tamo oni tić šta si ti bija govorija .i volija bi pročitat tvoj komentar guštan ga pročitati
....i ja bi volija čut te grdeline pa migu 29 ajde molim te pribaci te snimke ovamo ili zamoli poštovanog vlasnika neka ih stavi na video klipove.... .....i veliki pozdrav vlasnicima tih grdelina | |
|
| |
angjello
Broj postova : 191 Points : 199 Join date : 11.02.2011
| Naslov: Re: Pjev Vrduna čet lis 25, 2012 1:19 am | |
| Mig29 da ti nije slučajno palo napamet pribacivat snimke ovamo... A usput da odgovorim i Gigi.Gigo slušaj i komentiraj koliko ti god srce oće...
| |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna čet lis 25, 2012 1:47 am | |
| Dobar dan,poštovanje svima. Sobzirom da sam dobio odobrenje a isto tako moglo je biti i obrnuto ja se zahvaljujem Gosp.Angjellu.Dragi Migu 29 još dvije stvari se trebaju ispuniti,a to su da me rođak upiše na taj novi forum da bi i ja mogao otvoriti čuti te snimke.A druga stvar bez koje neču pisati ako mi se nekažu vaše god. i misto istinito.
Pozdrav obo dvojici od GIGE.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna čet lis 25, 2012 7:57 am | |
| Sve manje je vrdunaša u Splitu,
možda par ticara goji vrdune,a prije se nije moga zamislit paket tici bez vrduna,
svaki ticar je ima grdeline ,vrdune i faganele,to je bilo obavezno.
Svaka cast Gigo za vrdune i ne posustaj. |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Pjev Vrduna čet lis 25, 2012 10:24 am | |
| Mogli bi jedino ubacit i kojega žakoa u paket, onda bi pisma bila kompletna! Hihihi pozzzz svim papagajasima!!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna čet lis 25, 2012 6:37 pm | |
|
Zadnja promjena: žako; ned lip 23, 2013 5:07 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pet lis 26, 2012 7:25 am | |
| Dobra večer Meštre Koce. Mladi su zasad dobri,zdravi svaki dan dobivaju zelenje zvano tuč,ščir puno željeza,obavezno veliki buket gorčika i grmlje zvano smrča koje ima na sebi bobice zasad crvene a kad skroz sazrije crne.Sime standardno za verdune.Inače još su svi u velikom prostoru a to im dosta znači kupanje i sunce sve dosad.Iduču god. neću više pariti sljeduje me školovat ove mlade u pismu pa šta bude.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pet lis 26, 2012 4:33 pm | |
| Dobro jutro Monstrumo,nemojte tako znate več po mojim pisanim postovima da ja nehranim tiče za tržište(nikada). Ako nisam zadovoljan pustiču jih ALI nikako prodavati.Molim vas izbrišite to napisano nije lipo bar prema meni. Ijako živim utisno finacijski ka i večina drugih nepada mi napamet na tičima zarađivati.
Ajde pozdrav od GIGE. | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pet lis 26, 2012 7:18 pm | |
| Ujme, nemoj se jidit Barba, ja nemislin da je zlo prodat uzgojenu pticu, zašto nebi?! Ima ljudi u svijetu koji žive samo od toga! A šta ćeš lipse, spojis ugodno s korisnim. Nema lipse nego kad ti je hobi posal. I još nešto san van tijo rec, te vaše uzgojene tiče šta ih pustate u prirodu, mores in slobodno odma vrat zavrnut jer će ionako krepat od gladi i zeđi u roku jedan dan. | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pet lis 26, 2012 7:57 pm | |
|
Ne bi se složija da će baš pokrepat u roku jedan dan , prije će bit dva !!!
Salu2
| |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub lis 27, 2012 5:22 am | |
| Dobra večer. Monstrumo hvala na onom ispravku. Što se tiče snalaženja i preživljavanja dakako sve bi išlo naopako ako bi se sad pustili uzgojni tiči,ali u prolječe je nešto drugo,ima sam iskustva. A nazad desetak god. sam pustio uzgojne baštarde ženske od verduna u prolječe super su se snašle i prihvatile okolinu vani su živjele dvije god. i više jih nisam viđa,sokol je đava ipak su se izborile dvije godine u prirodi,priklonivši se verdunima u jato domače,hraneči se ka i divlje tice u prirodi.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto stu 20, 2012 7:35 am | |
| Gigo,
versaju li mladi vrduni,
cuje li se lipih stvari |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna čet stu 22, 2012 6:36 am | |
| Dobra večer svim kolegama sa foruma. Evo Koce donio sam mlade kuči iz velike volijere,sobe i svrstao ih u stalažu.Tribat če malo vrimena da se priviknu na drugi prostor,inače nisam jih pratio dali su u sobi veršavali.Četri imaju blaži oblik bubka a tri su posve zdrava,ovi sa bubkom da ih ne vižitaš kroz ruke opče nebi primjetio.Odma sam da dozu lječenja od dva dana koristeči bajkoks a zatim ću dati vitamin ADE3E dva dana,svi su sad na tankoj mišanciji a stari nikad zdravljiji,ka friški pari cili pun boje prirodne svako pero na mistu.Sad ču unaprijed čekat da se on lagano probudi u pismu i tek če početi učenje,nadam se da če pivat ka i lani u drugi misec zadovoljavajuče.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna čet stu 22, 2012 7:04 am | |
| Mladi vrduni su izuzetno osjetljivi na crijevne bolesti,
dobro si to ucinija,
a sitija si me jos jedne stvari kod nasih starih vrdunasa.
Uvik su govorili da vrdune netriba forsirat sa pivanjem dok smokva ne probije pup,a to
je taman kako ti govoris ,sredinom drugoga miseca.
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pjev Vrduna | |
| |
|
| |
| Pjev Vrduna | |
|