| Pjev Vrduna | |
|
+29brabus mig29 prava zijada CIBO pujdo euzebio DjordjeVet angjello Markan enver Tic_Bal. omiška stina gare DARKO-M sole Gigo F I N K O KOBAC ĐEKO MONSTRUMO arboret YOGI bošket Moćun lord189 PSIHO Škuri tić vrca frzelin 33 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub lip 01, 2013 7:45 pm | |
| Dobro jutro. POŠTOVANJE P.Z. Evo zadnje vrime niste Prava Zijada u pisanju,kako je kolega, dali ima sriče kod vas ima li prolazne kvalitete pisme.Dali imate slučajno i kojeg verduna,ako imate kakvog je reportuara pisme.
Živili. | |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub lip 01, 2013 10:47 pm | |
| G.Gigo pozdrav. Do ove godine a unatrag nekoliko godina nisam držao verdune ali sad imam četiri da me zabave jer nemogu bez njihove pisme.Nemam očekivanja od njih jer su mladi verduni slučajni odabir tek toliko da nešto imam.Povuklo bi me sigurno da naletim na kvalitet ali sadšnja kontrola i straj u kosti ko da sam razbojnik učinilo je da mi se ne ide nigdi.Oko mene u petsto metri ima šest sedam tićara a nikor od njih više ne drži verdune jedino g.Boban ako i on je. Sadašnja su vrimena nikakva za verdunaše iako bi se na kvalitetnu pismu moglo nabasat uz malo traženja i to puno prije nego grdelina. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna ned lip 02, 2013 1:32 am | |
| Živio Prava Zijada.
Slažem se u potpunosti dolaze nova vremena po svim pitanjima pogotovo življenja,sve te nadače koje nam nameču silom idu nam prema gorkom životu a biće još i teže.Eto i taj mali hobi koji bi nas zna razveselit rasteretit životni problema uskoro je sputan a za mene zahlađen na ljubav prema tičima.Štačeš svaki dan u mislima novi problemi birokracije udri po nižima,zareži ,naplati di go moreš pa makar i neki novi zakon nametni.Jadno ti je ovo sve važno da su pojedinci sebe opskrbili,osigurali a mi mali smo u titaniku skroz u prizemlju.Žalost ali istinito. Nadam se da čemo se nači digo na marendi uz lipu čakulu i bar tih par sati opustiti uz malo veselja i spize,pozdravi kolege.
POZDRAV. | |
|
| |
prava zijada
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sri lip 26, 2013 4:38 am | |
| G. Gigo u ovom insertu se čuje pivanje verduna koji u poziciji nakon minute pokazuje dignuti fišć na kolinac.Blido ga diže ali ga ipak diže ali se u prvom dilu čuje kolinac.Ima više vrsta fišćeva a pisma mu je loša jer je veliki datum pa bi mora žestoko strilat i zvat forte. https://www.youtube.com/watch?v=yOK9zQGJp5Y&feature=youtu.be | |
|
| |
prava zijada
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sri lip 26, 2013 4:46 am | |
| Možda je i previsok datum snimanja 23.06. pa je verdun izdušija jer je više u verši a fišć mu je grez u izvođenju.Volija bi ga poslušat za prvi maja kad je u naponu. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub srp 06, 2013 7:28 am | |
| Živio Prava Zijada.
Posluša sam ovaj snimak što si stavio,pa ukratko na prvu. Radi se rašpastom gviju ne profinjenom čistom u večini završava na slovo I , u blažoj parabolici a digo u ravnini kračeg modela.Za mene nije tip presičenog gvija strogo negativnog a nije ni da uživam u njemu.Drag mu je fišč kroz pismu kao i večini verduna a ja se cili život borim da verdun što rijeđe piva gvi,fišč.Uočijo sam bar mi je tako siječanje tri vrst finese,zovova ništa posebno u dužini taktova a što je i naj gore nevidim bar tu na snimku da tič voli ponavljat u više serija svoje finese.Kod nas takav verdun ne zaslužuje pozornost zainteresiranost za držat,tič ka i večina ostalih verduna ispod zadovoljstva pisme.
POZDRAV iz moje discipline. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna pet srp 19, 2013 10:18 pm | |
| Živili.
Evo ovu god. nije bilo sriče nije me baš ogadilo jer pravi smisao mi je bio da starac verdun nije sam.Ova mlada verdunuša nije imala volje za parenje i lipo sam je pustio a svog starca dao kolegi u veliku volijeru da leti i lipo se izmitari promini perije.Tako da u biti imam samo tri svoja prijašnja uzgojna verd.od svog starca,za mene dosta pogotovo kako se i nadam da če me njihova pisma kroz sazrijevanje donekle razveseliti u smislu može stat po mojim kriterijima.Pozdrav svim ljubiteljima verdunove pisme, nadam se bar solidni kvaliteta.
Bog. | |
|
| |
prava zijada
| Naslov: Re: Pjev Vrduna sub srp 20, 2013 5:51 pm | |
| Sve najbolje g.Gigo u pismi verduna. | |
|
| |
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto stu 12, 2013 2:06 am | |
|
Zadnja promjena: Škuri tić; pet stu 29, 2013 8:37 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto stu 12, 2013 3:41 am | |
| Ovo je Gigo pravo cudo,
da mladi vrdun ovoliko piva bez fišca.
Velika je vridnost da je tvoj,izležen u kuci.
Čestitam. |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto stu 12, 2013 4:08 am | |
|
Zadnja promjena: frzelin; pet pro 06, 2013 8:06 am; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto stu 12, 2013 6:52 am | |
| Dobra vecer
Evo dvi rici jer je uzgojni verdun. Nije stavljen snimak ka tic kvalitetni vec da se vidi da nosi 70 posto cacine pisme. Ima par vrsta curjadi i samo 3 vrste zovova a dvi vrste zovova od oca ucitelja ne poznaje nikako. Za mene donekle pozitivan razveseli me iako je za trojkicu ocjenu.
Pozdrav | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Pjev Vrduna uto stu 12, 2013 7:03 am | |
| Ja sam uvjeren da ce ovi mladi vrdun pokazat puno bolju pismu kako ide vrime.
Iz iskustva govorim da su mladi vrduni prvu godinu niti na 50% repertoara.
Samo triba bit uporan. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pjev Vrduna | |
| |
|
| |
| Pjev Vrduna | |
|