Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
Naslov: Re: Spanski pjev sub vel 25, 2012 5:50 am
Znaš zašto je ovaj tic smeće? Da ima zijadu najlipsu i najdužu na svitu opet nebi valja jer ima trrrrrrrrr u batudi ispred zijade! Eto to je za mene neoprostivo.
domo
Broj postova : 66 Points : 66 Join date : 19.01.2011 Age : 48 Lokacija : KAŠTELA
Naslov: Re: Spanski pjev sub vel 25, 2012 7:47 am
MONSTRUMO je napisao/la:
Znaš zašto je ovaj tic smeće? Da ima zijadu najlipsu i najdužu na svitu opet nebi valja jer ima trrrrrrrrr u batudi ispred zijade! Eto to je za mene neoprostivo.
tako je jarane,
Gost Gost
Naslov: Re: Spanski pjev sub vel 25, 2012 9:18 am
Nemojte omalovažavat tuđe trude i tuđe tradicije,
ovo je car u espanji
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
Naslov: Re: Spanski pjev sub vel 25, 2012 9:51 am
MONSTRUMO je napisao/la:
dobro kažeš za ono trrrrrrrrrrrrrrrrrr u pravosi ali ako usporedimo naše mislim i na vaše sa njihovim onda mi kasnimo negde 500 godina ...kod nas i kod vas ima mnogo tih ne poželjnh glasova pa eto nama su oni zlatni jer nemamo bolje
ali nešto mi nije jasno oko ponekih razmišljanja oko školovanoga pjeva dal kod vas ili kod nas
što se mene tiče ja bolju i čistiju pjesmu nisam čua od španjolske pjesme od svih tradicija na cilome svitu ...ovo kažem kad več pričamo oko školovane pjesme...kod vas zija kod nas štrakanje .. ..ali polako nadam se da i mi jednoga dana budemo tamo gde je cio svit
ko što je jedan forumaš reka za njegove tiče ..DA BOGDA MI SVI OVAKO PJEVALI MENI A VAMA NE VALJALI