Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u

Go down 
+60
Sina BL
bevanda
macak
Nemam nista!
kukuljas
novavarosbl
hipy
patrik
Ante
lubinko
Markan
pujdo
Galeb
lorena1990
lord189
ivica.milanovic13
Gigo
prava zijada
CIBO
frzelin
cicibli
tlonk tlonk
Grga Zlatoper
gare
PSIHO
sole
Altum
Škuri tić
Vedran
ĐEKO
MONSTRUMO
bošket
miro katic
brabus
faraon
KOBAC
DARKO-M
DjordjeVet
ivica
portulata
F I N K O
eumox
Tic_Bal.
angjello
nicaze
probiotik
frickočak
domo
PESTI
arboret
pele
DOMENICO
vrca
kain
Jandrek
enver
YOGI
VELE1
Moćun
euzebio
64 posters
Go to page : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Next
Autor/icaPoruka
MONSTRUMO

Broj postova : 855

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Empty
PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptyned lis 20, 2013 7:36 am

Ok, samo neznam koja je to tradicija jel ZTP izgleda, nju nepoznam. Smile
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptyned lis 20, 2013 7:40 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Ok, samo neznam koja je to tradicija jel ZTP izgleda, nju nepoznam. Smile
Ne ne daco ja sam pristalica Splitske tradicije znaci zasebno samo Split. Smile

Ne moram ja biti Splicanin da bi drzao do te tradicije. Basketball 

Ostali gradovi imaju slicnosti sa Splitom ali ne traze toliko fine zijade kao u Splitu study

Vidiš daco ja sam u svojoj temi ako treba da ti nešto objasnim samo pitaj NP Wink
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptyned lis 20, 2013 7:51 am

Hahahahaahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah,
Veći si biskup od pape! Nek ti bude
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptyned lis 20, 2013 7:54 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Hahahahaahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahah,
Veći si biskup od pape! Nek ti bude
Hvala! Samo ne zelim da se pogresno pripovjeda STP I love you 
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptyned lis 20, 2013 9:52 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Ja neznam šta je vama, jeste li vi neka djeca ili šta??? Uopće nije bitno šta ko kako zove,  dalmatinci batuda, Makedonci krma
Monsi prika izgleda si zaboravio mi za batudu kazemo VIKANJE normalno da zavrsi sa zijom i da stane .e sad mi imamo tri vrste BATUDA

jedinacna

dvojna

trojna...a za krme moj monsi se Kaze kad poveze dva ili tri ili vise glasova bez ZIJADE

sad mi je glupo da ponavljam po 1000 puta ..pobogu ljudi zar jos netkom nije jasno sta je ili kako zvuci batuda:cheers: cheers cheers cheers
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptyned lis 20, 2013 10:33 am

A kako zovete ako nedaj boze ima 4 ili 5 pletiva sa zijadom? Smile
[Vrh] Go down
pujdo

Broj postova : 368

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptyned lis 20, 2013 10:00 pm

MONSTRUMO je napisao/la:
A kako zovete ako nedaj boze ima 4 ili 5 pletiva sa zijadom? Smile
E to u Makedoniji zovu LELEEEEEEEEEE cheers Very Happy 
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptyned lis 20, 2013 10:47 pm

To bi spadalo u REDENJE { krmi } ako bi povezao 4 ili vise glasova ,a ako opali ziju onda naravno vise bodova
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptypon lis 21, 2013 12:21 am

Znaci da po vama 4 pletiva i zijada nisu batuda a 2 pletiva i zijada jesu???? Smile Sad
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptypon lis 21, 2013 12:52 am

Mi za sve imamo ocjenu i tacno se zna sta je sta i u sta spada study study i sam znas

a za ovo sto si ti napisa to je kao za versu koja zavrsi za zijom NAZIVAS BATUDA:( Sad Very Happy Very Happy 
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptypon lis 21, 2013 2:38 am

Znaci da ipak nije pletivo i zijada batuda nego more bit i versa???
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptypon lis 21, 2013 3:46 am

Vidi mestre monstrumo ..mi imamo ocjensku listu

za batudu po nase {vikanje}
e sad mi imamo na ocjenskoj tri vrste batudi
1/jedinacno -- obavezno zija i obavezno STOP:  koci majstore:D Very Happy Very Happy 
2.dvojno ----------------------
3.trojno---------------------------

bez zije spada u {krme}po sve izgleda bi po vaseem  bi spadalo u pletiva, a ako bi povezo vise od 4 ili vise glasova mi za to kazemo redenje .ili po vaesm versa ..e sad me zanima VERSA jel to izaslo iz HR ili iz BIH bas me zanima?????

Bas dobro sto  za ovo  pisemo Monstrumo PONEKO CE SE OFAJDIT barem ako nema dobrog grdelina barem ce znat sta i kako se sta naziva cheers cheers cheers
[Vrh] Go down
bevanda

Broj postova : 23

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptypon lis 21, 2013 3:50 am

Aj meštri ostavite batude za ovu zimu,nego imali preleta?
Triba bacit šta na gradele a poslin na balote.
Živili želanduri!!!!!
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptypon lis 21, 2013 3:59 am

Bevanda mestre nesjecam se kad sam bio zadnji put .ma sta ce ti to kad u prirodu sve skart do skarta barem ovde kod nas .ne da ih nema IMA ih al u 1000 jedan Very Happy Very Happy Very Happy 
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptyuto lis 22, 2013 9:53 am

Monstrumo gde ono stadosmo??????idemo dalje ili ce mo prekunit diskusiju ..znas nije lose da ponetko ponesto nauci i ofajdi se ,,,i za onog sto si reko da ima AL dzabe sto ih ima kad nezna sta je sto ..al eto forumi mu omogucavaju da bar mu nesto udze u d..........al opet dzaba:D Very Happy Very Happy Very Happy 
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptyuto lis 22, 2013 5:22 pm

Stadosmo tamo di je "pletiva + zijada = verša" Smile
[Vrh] Go down
Sina BL

Sina BL

Broj postova : 70

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptyuto lis 22, 2013 7:47 pm

MONSTRUMO je napisao/la:
Stadosmo tamo di je "pletiva + zijada = verša" Smile
Hahaha, toooo, pa moze biti i versa, sto da ne? Wink

Kod mene tako versaju od septembra do marta-aprila (5-6 pletiva + zijada), al kad dodje maj onda da ne bi bili neispravni i u versi, spuste se na 2 pletiva + zijadu, tj. idu na batudu. Nekad i na batudi zapjeva 3 pletiva + zijadu, al tu ga ja prekidam, bacim krpu na njega, da ne bi slucajno otisao u versu...

Jooj Monstrumo kako ti se da, odakle ti taj voljni momenat i snaga??? Very Happy

Pozzz i svako dobro!cheers 
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptysri lis 23, 2013 1:35 am

Molim vas da ne sarate nam po temi budalestine Smile
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptysri lis 23, 2013 2:37 am

Mostrumo eto vidis da netkom ovo smeta STO mi prezentiramo i poneki diverzant se ubaci i razbija ovo nase a sto je najtaragicnije njima je od koristi.....za koi dan sam u PULU pa mozemo se i vidjet uzivo i rahat pricat{cakuljat}
[Vrh] Go down
bevanda

Broj postova : 23

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptysri lis 23, 2013 11:20 pm

Tic_Bal. je napisao/la:
Molim vas da ne sarate nam po temi budalestine Smile
Pozdrav Zeničkim želandurima!!!!cheers 
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptyčet lis 24, 2013 10:53 am

Poz mestri iz Splita

Ovih dana sam se mnogo nasluso o vezi standarda{PJEV} u splitu ili komplet u cijelu HR ..ponesto od foruma a ponesto od fejs book-a
i sad sta se desava..jasam na forumu skoro dve a mozda i vise godina i jos mi nije jasno po kom se pravilu vi i ostali terate ..neko mi veli da je samo BATUDA cijeni i nista vise a ostali mi kazu da se i sve ostalo sto pjeva ocjenuje e sad mene nekako cudno da ima vise tih pravila u HR

ima li neko da kaze to i to je najpravilnije koje vazi za sve ticare u cijelu HR

jer kod nas nema cile mile JEDNO je pravilo koje vazi za sve ticare ,,ovo naglasavam za one koji se takmicu i sto se trazi da pjeva grdelin na takmicenju ..ima grdelinasa koi teraju po svome AL TO MOZE DA IM VAZI KOD NJIH U NIJIHOVO DVORISTE Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy 

Poz splitski mestri:cheers: cheers cheers cheers 
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptypet lis 25, 2013 7:11 am

Đeko,

sam si odgovorija na pitanje.

Zna se šta grdelin triba pivat po STP-u u top formi.Sve ostalo je manje važno.

Ko voli nek izvoli.

Pozdrav meštre od cunamija.
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptypet lis 25, 2013 9:35 am

Koce hvala na odgovoru

Znaci Split je CENTAR za grdelinastvo u cijelu HR i nema druge...
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptypet lis 25, 2013 9:43 am

Centar svjetske ticije a ne samo u HR!!! A posto je yogijev sokrat prvak Splita automatski je i prvak svita!!!
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

Broj postova : 203

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Emptysub lis 26, 2013 3:54 am

Dalmatinska tradicija pjeva je pletivo i zijada i batudanje nista vise ni manje.Tako je i u Splitu i svugdje u Dalmaciji.Evo ja cu veceras stavit jednog grdelina rekao bi ja moze stat.Snimao san ga ova prosla dva dana jos nije u formi ali polako se podize eto.Samo ga je slusa Gigo uzivo.Lipi pozdrav svima.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 39 Empty

[Vrh] Go down

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u
[Vrh] 
Stranica 39 / 43.Go to page : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Next
 Similar topics
-
» STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u
» Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva
» Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva
» PRAVI GRDELIN
» puštanje pjeva sa cd-a