| STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
|
+60Sina BL bevanda macak Nemam nista! kukuljas novavarosbl hipy patrik Ante lubinko Markan pujdo Galeb lorena1990 lord189 ivica.milanovic13 Gigo prava zijada CIBO frzelin cicibli tlonk tlonk Grga Zlatoper gare PSIHO sole Altum Škuri tić Vedran ĐEKO MONSTRUMO bošket miro katic brabus faraon KOBAC DARKO-M DjordjeVet ivica portulata F I N K O eumox Tic_Bal. angjello nicaze probiotik frickočak domo PESTI arboret pele DOMENICO vrca kain Jandrek enver YOGI VELE1 Moćun euzebio 64 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
CIBO
Broj postova : 227 Points : 245 Join date : 08.01.2011 Age : 62 Lokacija : SINJ
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet stu 01, 2012 7:46 pm | |
| ....frzeline ustavi se pljucanja ......
Zadnja promjena: CIBO; čet stu 01, 2012 10:17 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet stu 01, 2012 8:04 pm | |
| | |
|
| |
CIBO
Broj postova : 227 Points : 245 Join date : 08.01.2011 Age : 62 Lokacija : SINJ
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet stu 01, 2012 10:22 pm | |
| ...... čovik se lipo pridstavija i reka šta misli .....nikoga nije vriđa..prema tome.... jedino Cicibli piši malim slovima ...takav je red na forumu
| |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet stu 01, 2012 11:41 pm | |
| | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u čet stu 01, 2012 11:55 pm | |
| | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 12:01 am | |
| davno su meni stari splitski tićari govorili;pizdo jedna ne ući te gluvaše jer neće proć dugo vrimena da će te zajebavat .Drži ih u mraku i ne vadi vanka. | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| |
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 12:11 am | |
| Nema tu velikih razlika ali ima velikih ega i tićarskog dišpeta i u Splitu i Sinju jer bi neki grdelini zasigurno bili priznati da nisu kod drugog.To sam više puta primjetio i na forumu jer su neki grdelini bili priznati dok su gospodar i prijatelj u dobru a doćim se svade više nevaljadu ni grdelini.Batuda sa finom zijom koja ima željenu dužinu bez nastavka je dobrodošla u Splitu i Sinju. | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 3:50 am | |
| Dobar dan,poštovanje svim dobrim razumnim ljudima. Bilo bi lipo kad bi se kolo na forumu vrtilo i u drugačijoj raspravi čakule.Meni je ža što se ovdje ne prihvača i lagana priča, kad tičara tič ili ovo ili oni malo razveseli.Mi doli kad se nađemo na piću u čakuli imamo sasvim normalnu priču o tičima. Vrlo rijetko a skoro nikako se ne podbadamo,svak priča kako je kod njega stanje i dali se išta razvija nabolje.Tako da i pozitivne tiče nižih kriterija ne omalovažavamo več kažemo drži to dok nedođeš do boljeg.Jer lako je svirat i mudrovat.Ijako nitko nema super batudera, ipak pojedinci a ja ih znam imaju prosiječno do solidnog pokojeg grdelina. Šta oču reči batuda bude jako opravdana mislim i pletivo i zijada ali teže se dolazi kod tih tiča da legnu na veči broj batudi.Ali štaje tuje trpiš veraš za onih 7 do8 batudi lipih koje nisu kratke.Ipak mi jedan drugom u prići dajemo potporu samo naprid,možda mladi bude više batuder. Priča se ne odnosi na moje tiče da me nebi krivo shvatili. Vidim ovake priče ne idu na forum u normalnim čakulama. ZAŠTO. Neki kažu ja sam bacio grd. jer nema više pravog tiča. Nema kad se gledaju kriteriji po CD.,namontiraju se nemoguča pletiva sa zijadom rastegnutom do nebesa sve kompjuterski. I sad se ravnaj prema tome a ka ostali živi tiči prirodni nisu ni blizu tome,pa se onda ka puste grdelini i priđe se na kanarine. Mene isto čudi da tičar koji je cili život težio batudama grd. sada hrani kanarince,nemogu shvati nikako,zašto,jer ovdje kod nas pravi ljubitelji potrage za batuderima grd. nikako ne trpe pismu kanarinca,pa tako ni ja.Ipak svaka im čast.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
cicibli
Broj postova : 20 Points : 20 Join date : 21.08.2012 Lokacija : bIh
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 4:30 am | |
| - frzelin je napisao/la:
- brabus je napisao/la:
- "Moj Ivane jabuko sa grane" vidim da si novi na ovom forumu pa da ne ispadne da si doslovno pao sa grane, evo ti jedan savjet od tvog Livnjaka;-)
Kao prvo nemoj govoriti kako Splićani uče preko miksani cd-ova i kako neće nikad imati zijadu...mislim da ce ti tribati dosta vrimena da udjes u taj mentalni sklop ljudi,pa onda mozda i nebi pisao ovako nesto... Kao drugo triba da znaš da jedino dobro što je ostalo od te zijade ostalo je u Splitu, pored svih onih grdelina iz Livna i okolice, zbog kojih su dalmatinci prevalili kilometre i kilometre da bi ih imali... Iznenadio bi se kada ti bi ti rekao što sve ljudi rade preko audio opreme da bi naučili grdelina-štiglića pjesmi, a kako vrijeme odmiče dolaze do sve boljih rezultata! A kao trece, ne piši dok ne provjeriš i ne sramoti mi mjesto, a pogotovo kada spominješ Sinjane, tribat će ti dosta vrimena da shvatiš da Sinj i Split ne možeš uspoređivati i da su to totalno dva različita svijeta i pogleda na pjesmu grdelina-štiglića... P.s. svi bi mi volili da se usvoji standard pijeva grdelina,spomenuo si Selaka koji je pokusao to svesti na neki pravilnik,pa nebi bilo tenzija na relaciji Sinj/Split,ali....ne ide , hebaji ga
Pozzz Bravo Božo sve sam se mislija kako ču ga ispljucat ali si ti to učinija na kulturan način. kao prvo ja sam se predstavio za razliku od tebe i ne stidim se sta sam reko pa kad si ti taki stričnjak predstavi se nisam reko generalno za sve splicane niti za sve sinjane al zija preko cd-ea ne ide. kao drugo naravno da ima dobri zija i u splitu i u sinju i u makarskoj ne znam kolko si ih ti cuo.....samo vi ucite s cd-eom...prisluso sam skoro sva videa od tih tehnicara,,,nigdi prave zijade,,,a sto se tice mjesta veliko je pitanje ko ga sramoti.....pa u kojem si ti svijetu????? zijada je zijada ili u splitu ili u sinju ili u livnu!!! ima li jos sta da ti nije jasno???????? pa kako de se standard usvojit kad na 50 kilometara kvadratni ima 60 struja. ocigledno da vas je povrijedilo sto BADU smatram MEŠTROM od grdelina,,,,,a ti dokazi da si ti pa cemo smatrat onda tebe mestrom!!!! i kad vec branis te tehnicare i uvlacis se sto onda niste dosli na zicu covik vas je javno zvao koliko vas god ima strucnjaci a u moj grad ne diraj jer JA tu zivim a ko zna disi ti!!! P.S. kad sam se prijavio na ovaj forum prijavio sam se iz ljubavi prema štiglicu i zelji za razmjenom misljenja,izgleda da ovdje to nije pozeljno | |
|
| |
cicibli
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 4:38 am | |
| | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 4:59 am | |
| Pozzz cicibli, mislim da si u krivu sta smatras da Splićani uglavnom uce na CD. Nema većih protivnika takvog načina učenja od splicana! I još ti moram rec da je jedina zijada po svim kriterijima prava pravcata (cak i 2-3 prave stanu u nju ) prenesena na grdelina upravo sa CD-om! A šta se bade tiče slažem se s tebon, on je odličan ticar sa dobrim grdelinima. | |
|
| |
cicibli
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 5:19 am | |
| | |
|
| |
cicibli
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 5:20 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- davno su meni stari splitski tićari govorili;pizdo jedna ne ući te gluvaše jer neće proć dugo vrimena da će te zajebavat .Drži ih u mraku i ne vadi vanka.
PA to ti ja i govorim | |
|
| |
cicibli
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 5:21 am | |
| - prava zijada je napisao/la:
- Nema tu velikih razlika ali ima velikih ega i tićarskog dišpeta i u Splitu i Sinju jer bi neki grdelini zasigurno bili priznati da nisu kod drugog.To sam više puta primjetio i na forumu jer su neki grdelini bili priznati dok su gospodar i prijatelj u dobru a doćim se svade više nevaljadu ni grdelini.Batuda sa finom zijom koja ima željenu dužinu bez nastavka je dobrodošla u Splitu i Sinju.
u svakom slucaju. pozzz | |
|
| |
cicibli
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 5:24 am | |
| - MONSTRUMO je napisao/la:
- Pozzz cicibli, mislim da si u krivu sta smatras da Splićani uglavnom uce na CD. Nema većih protivnika takvog načina učenja od splicana! I još ti moram rec da je jedina zijada po svim kriterijima prava pravcata (cak i 2-3 prave stanu u nju ) prenesena na grdelina upravo sa CD-om! A šta se bade tiče slažem se s tebon, on je odličan ticar sa dobrim grdelinima.
pa nisam ni reko da svi uce s cd-eom....a ako sz vec usoili taku zijadu napravit onda cemo ubrzo imat na iljade taki dobri grdelina.......... | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 5:28 am | |
| pozzz cici, u tome i je problem sta se neda svaki gardelin naucit, to je vec znanstvena fantastika, triba imat mota za to, triba pizat! | |
|
| |
vrca
Broj postova : 479 Points : 514 Join date : 03.02.2011 Age : 43 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 6:02 am | |
| Drz se cicibli,nedaj na sebe.Imas veliki pozdrav od Bade i mene. | |
|
| |
cicibli
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 6:55 am | |
| - vrca je napisao/la:
- Drz se cicibli,nedaj na sebe.Imas veliki pozdrav od Bade i mene.
hvala na podršci ma nisam se mislio ni s kim svadjat samo sam tio badi cestitat na pravom potezu jer ipak je to bio ne svakidašnji izazov,. Pozdrav obojici | |
|
| |
cicibli
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 7:56 am | |
| [quote ="MONSTRUMO"]pozzz cici, u tome i je problem sta se neda svaki gardelin naucit, to j vec znanstvena fantastika, trib
imat mota za to, triba pizat![/quote pa naravno slažem se u tome i je užitak želim ti puno uspjeha pozz | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 9:30 pm | |
|
Hahahahaha .ebeš ružu vjetrova ---
Salu2
| |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pet stu 02, 2012 10:44 pm | |
| Dobar dan,živio Cicibli. Bilo je to dosta davno imao sam marčulinca sa pet taktova krasnih a oni su mi toliko se zavukli pod kožu, da su se precizno mogli prevesti u batudi. Cicipli,Cicipli,Cicipli,Cicipli,Cicipli zijuuuu. Bio je batuder solidne caklene zijade.
Pozdrav CiciPli. od GIGE. | |
|
| |
cicibli
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sub stu 03, 2012 7:03 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobar dan,živio Cicibli.
Bilo je to dosta davno imao sam marčulinca sa pet taktova krasnih a oni su mi toliko se zavukli pod kožu, da su se precizno mogli prevesti u batudi. Cicipli,Cicipli,Cicipli,Cicipli,Cicipli zijuuuu. Bio je batuder solidne caklene zijade.
Pozdrav CiciPli. od GIGE. zivio gigo cujem da kod vas u makarskoj ima dosta ticara koji gonjaju pismu,poznas li ikog od njih? gonjas li ti pismu? iz kojeg si tocno mista? pozzz. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sub stu 03, 2012 8:21 am | |
| Dobra večer Cicibli. Tek smo na početku,tek prva partija pa neotvaraju se odma sve karte. U ciloj Dalmaciji ima ljubitelja pisme grdelina u pravcu batude ,sigurno da ja pa i ostale kolege gonjaju pismu po pitanju batudi.Ja nemam ni blizu što bi želio ali nada uvijek postoji,uvijek se nešto kemija da bi se nada ostvarila u potrazi za batudom.
Ajde lipi pozdrav od GIGE.
| |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sub stu 03, 2012 9:21 am | |
| Mene muči jedna stvar a to je, imate najdužu tradiciju drzanja ptica pjevica, kunete se u nju a nitko od vas ticara sa 30 i vise godina staza u ticarstvu nema u kući pera da vridi. Kako je to moguće? Po ceme vi onda mislite da znate nešto? Di su van dokazi vašeg znanja i rada? Radije recite da ste pticari pocetnici, onda vas bar neće nitko zajebavat! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
| |
|
| |
| STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
|