Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u

Go down 
+60
Sina BL
bevanda
macak
Nemam nista!
kukuljas
novavarosbl
hipy
patrik
Ante
lubinko
Markan
pujdo
Galeb
lorena1990
lord189
ivica.milanovic13
Gigo
prava zijada
CIBO
frzelin
cicibli
tlonk tlonk
Grga Zlatoper
gare
PSIHO
sole
Altum
Škuri tić
Vedran
ĐEKO
MONSTRUMO
bošket
miro katic
brabus
faraon
KOBAC
DARKO-M
DjordjeVet
ivica
portulata
F I N K O
eumox
Tic_Bal.
angjello
nicaze
probiotik
frickočak
domo
PESTI
arboret
pele
DOMENICO
vrca
kain
Jandrek
enver
YOGI
VELE1
Moćun
euzebio
64 posters
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43  Next
Autor/icaPoruka
CIBO

CIBO

Broj postova : 227

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Empty
PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptyčet stu 01, 2012 7:46 pm

....frzeline ustavi se pljucanja ......

Zadnja promjena: CIBO; čet stu 01, 2012 10:17 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptyčet stu 01, 2012 8:04 pm

CIBO je napisao/la:
....frzeline ostavi se pljucanja ......

Cibo sigurno ti štitiš gori svoje to je u redu od tebe, možeš se ti ljutit koliko očeš ja neću dopustit da ovakvi poput ovog meni nepoznatog čovika govori neke netočne informacije o ljudima koji su izmislili tičarstvo i omalovažava ljude koji se sa tim bave čak i preko četrdesetak godina.
Nije me uopče briga očeš li me banirat ali činjenično stanje da je ovaj čovik pa na forum s neba bez padobrana ili bolje reć ubačen.... Question Question Question Question Question Question affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid
[Vrh] Go down
CIBO

CIBO

Broj postova : 227

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptyčet stu 01, 2012 10:22 pm

...... čovik se lipo pridstavija i reka šta misli .....nikoga nije vriđa..prema tome....
jedino Cicibli piši malim slovima ...takav je red na forumu

[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptyčet stu 01, 2012 11:41 pm

CIBO je napisao/la:
...... čovik se lipo pridstavija i reka šta misli .....nikoga nije vriđa..prema tome....
jedino Cicibli piši malim slovima ...takav je red na forumu

Cibo daj predstavi se da vidimo mi skim ti raspolažeš.Koji si jesi li vislaš ili škavolin...... Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball study

Lipo se predstavija neznam jesu li ti došli na žicu dalje neću ništa nabrajat tamo na forumu ptice pjevice bila bi banana za ovakav post pa ti sad brani svoje idealiste poput ovoga ivana itd.... bom bom bom bom bom bom
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptyčet stu 01, 2012 11:55 pm

poz ivane jabuko sa grane Very Happy Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 12:01 am

davno su meni stari splitski tićari govorili;pizdo jedna ne ući te gluvaše jer neće proć dugo vrimena da će te zajebavat .Drži ih u mraku i ne vadi vanka.
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 12:06 am

YOGI je napisao/la:
davno su meni stari splitski tićari govorili;pizdo jedna ne ući te gluvaše jer neće proć dugo vrimena da će te zajebavat .Drži ih u mraku i ne vadi vanka.

i sa ovim da nadopunim post PORASLI PILIČI POJEBAŠE KVOČKE Very Happy Very Happy
[Vrh] Go down
prava zijada

prava zijada

Broj postova : 185

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 12:11 am

Nema tu velikih razlika ali ima velikih ega i tićarskog dišpeta i u Splitu i Sinju jer bi neki grdelini zasigurno bili priznati da nisu kod drugog.To sam više puta primjetio i na forumu jer su neki grdelini bili priznati dok su gospodar i prijatelj u dobru a doćim se svade više nevaljadu ni grdelini.Batuda sa finom zijom koja ima željenu dužinu bez nastavka je dobrodošla u Splitu i Sinju.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 3:50 am

Dobar dan,poštovanje svim dobrim razumnim ljudima.
Bilo bi lipo kad bi se kolo na forumu vrtilo i u drugačijoj
raspravi čakule.Meni je ža što se ovdje ne prihvača i lagana
priča, kad tičara tič ili ovo ili oni malo razveseli.Mi doli kad se
nađemo na piću u čakuli imamo sasvim normalnu priču o tičima.
Vrlo rijetko a skoro nikako se ne podbadamo,svak priča kako je
kod njega stanje i dali se išta razvija nabolje.Tako da i pozitivne tiče
nižih kriterija ne omalovažavamo več kažemo drži to dok nedođeš
do boljeg.Jer lako je svirat i mudrovat.Ijako nitko nema super batudera,
ipak pojedinci a ja ih znam imaju prosiječno do solidnog pokojeg grdelina.
Šta oču reči batuda bude jako opravdana mislim i pletivo i zijada ali teže
se dolazi kod tih tiča da legnu na veči broj batudi.Ali štaje tuje trpiš
veraš za onih 7 do8 batudi lipih koje nisu kratke.Ipak mi jedan drugom
u prići dajemo potporu samo naprid,možda mladi bude više batuder.
Priča se ne odnosi na moje tiče da me nebi krivo shvatili.
Vidim ovake priče ne idu na forum u normalnim čakulama.
ZAŠTO.
Neki kažu ja sam bacio grd. jer nema više pravog tiča.
Nema kad se gledaju kriteriji po CD.,namontiraju se nemoguča
pletiva sa zijadom rastegnutom do nebesa sve kompjuterski.
I sad se ravnaj prema tome a ka ostali živi tiči prirodni nisu
ni blizu tome,pa se onda ka puste grdelini i priđe se na kanarine.
Mene isto čudi da tičar koji je cili život težio batudama grd. sada
hrani kanarince,nemogu shvati nikako,zašto,jer ovdje kod nas
pravi ljubitelji potrage za batuderima grd. nikako ne trpe pismu
kanarinca,pa tako ni ja.Ipak svaka im čast.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
cicibli

Broj postova : 20

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 4:30 am

frzelin je napisao/la:
brabus je napisao/la:
"Moj Ivane jabuko sa grane" Smile vidim da si novi na ovom forumu pa da ne ispadne da si doslovno pao sa grane, evo ti jedan savjet od tvog Livnjaka;-)
Kao prvo nemoj govoriti kako Splićani uče preko miksani cd-ova i kako neće nikad imati zijadu...mislim da ce ti tribati dosta vrimena da udjes u taj mentalni sklop ljudi,pa onda mozda i nebi pisao ovako nesto...
Kao drugo triba da znaš da jedino dobro što je ostalo od te zijade ostalo je u Splitu, pored svih onih grdelina iz Livna i okolice, zbog kojih su dalmatinci prevalili kilometre i kilometre da bi ih imali... Iznenadio bi se kada ti bi ti rekao što sve ljudi rade preko audio opreme da bi naučili grdelina-štiglića pjesmi, a kako vrijeme odmiče dolaze do sve boljih rezultata!
A kao trece, ne piši dok ne provjeriš i ne sramoti mi mjesto, a pogotovo kada spominješ Sinjane, tribat će ti dosta vrimena da shvatiš da Sinj i Split ne možeš uspoređivati i da su to totalno dva različita svijeta i pogleda na pjesmu grdelina-štiglića...
P.s. svi bi mi volili da se usvoji standard pijeva grdelina,spomenuo si Selaka koji je pokusao to svesti na neki pravilnik,pa nebi bilo tenzija na relaciji Sinj/Split,ali....ne ide , hebaji ga Very Happy

Pozzz
Bravo Božo sve sam se mislija kako ču ga ispljucat ali si ti to učinija na kulturan način.
cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers

kao prvo ja sam se predstavio za razliku od tebe i ne stidim se sta sam reko pa kad si ti taki stričnjak predstavi se Twisted Evil nisam reko generalno za sve splicane niti za sve sinjane al zija preko cd-ea ne ide. kao drugo naravno da ima dobri zija i u splitu i u sinju i u makarskoj ne znam kolko si ih ti cuo.....samo vi ucite s cd-eom...prisluso sam skoro sva videa od tih tehnicara,,,nigdi prave zijade,,,a sto se tice mjesta veliko je pitanje ko ga sramoti.....pa u kojem si ti svijetu????? zijada je zijada ili u splitu ili u sinju ili u livnu!!! ima li jos sta da ti nije jasno???????? pa kako de se standard usvojit kad na 50 kilometara kvadratni ima 60 struja. ocigledno da vas je povrijedilo sto BADU smatram MEŠTROM od grdelina,,,,,a ti dokazi da si ti pa cemo smatrat onda tebe mestrom!!!! i kad vec branis te tehnicare i uvlacis se sto onda niste dosli na zicu covik vas je javno zvao koliko vas god ima strucnjaci cheers cheers a u moj grad ne diraj jer JA tu zivim a ko zna disi ti!!! P.S. kad sam se prijavio na ovaj forum prijavio sam se iz ljubavi prema štiglicu i zelji za razmjenom misljenja,izgleda da ovdje to nije pozeljno
[Vrh] Go down
cicibli

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 4:38 am

frzelin je napisao/la:
CIBO je napisao/la:
....frzeline ostavi se pljucanja ......

Cibo sigurno ti štitiš gori svoje to je u redu od tebe, možeš se ti ljutit koliko očeš ja neću dopustit da ovakvi poput ovog meni nepoznatog čovika govori neke netočne informacije o ljudima koji su izmislili tičarstvo i omalovažava ljude koji se sa tim bave čak i preko četrdesetak godina.
Nije me uopče briga očeš li me banirat ali činjenično stanje da je ovaj čovik pa na forum s neba bez padobrana ili bolje reć ubačen.... Question Question Question Question Question Question affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid

e moj frzeline sve si krivo svatio prođi se pljucanja bura je jaka
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 4:59 am

Pozzz cicibli, mislim da si u krivu sta smatras da Splićani uglavnom uce na CD. Nema većih protivnika takvog načina učenja od splicana! I još ti moram rec da je jedina zijada po svim kriterijima prava pravcata (cak i 2-3 prave stanu u nju ) prenesena na grdelina upravo sa CD-om! A šta se bade tiče slažem se s tebon, on je odličan ticar sa dobrim grdelinima.
[Vrh] Go down
cicibli

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 5:19 am

ĐEKO je napisao/la:
poz ivane jabuko sa grane Very Happy Very Happy Very Happy

ti mitraljezac na svakom forumu imas drugo ime,,,,jesi li zi lasta ili proljece?????? a sto se tice pilica i kokosa to ti je dobar biznis cheers cheers
[Vrh] Go down
cicibli

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 5:20 am

YOGI je napisao/la:
PA to ti ja i govorim
[Vrh] Go down
cicibli

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 5:21 am

prava zijada je napisao/la:
Nema tu velikih razlika ali ima velikih ega i tićarskog dišpeta i u Splitu i Sinju jer bi neki grdelini zasigurno bili priznati da nisu kod drugog.To sam više puta primjetio i na forumu jer su neki grdelini bili priznati dok su gospodar i prijatelj u dobru a doćim se svade više nevaljadu ni grdelini.Batuda sa finom zijom koja ima željenu dužinu bez nastavka je dobrodošla u Splitu i Sinju.

u svakom slucaju. pozzz
[Vrh] Go down
cicibli

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 5:24 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Pozzz cicibli, mislim da si u krivu sta smatras da Splićani uglavnom uce na CD. Nema većih protivnika takvog načina učenja od splicana! I još ti moram rec da je jedina zijada po svim kriterijima prava pravcata (cak i 2-3 prave stanu u nju ) prenesena na grdelina upravo sa CD-om! A šta se bade tiče slažem se s tebon, on je odličan ticar sa dobrim grdelinima.

pa nisam ni reko da svi uce s cd-eom....a ako sz vec usoili taku zijadu napravit onda cemo ubrzo imat na iljade taki dobri grdelina..........
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 5:28 am

pozzz cici, u tome i je problem sta se neda svaki gardelin naucit, to je vec znanstvena fantastika, triba imat mota za to, triba pizat!
[Vrh] Go down
vrca

Broj postova : 479

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 6:02 am

Drz se cicibli,nedaj na sebe.Imas veliki pozdrav od Bade i mene.
[Vrh] Go down
cicibli

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 6:55 am

vrca je napisao/la:
Drz se cicibli,nedaj na sebe.Imas veliki pozdrav od Bade i mene.

hvala na podršci ma nisam se mislio ni s kim svadjat samo sam tio badi cestitat na pravom potezu jer ipak je to bio ne svakidašnji izazov,. Pozdrav obojici
[Vrh] Go down
cicibli

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 7:56 am

[quote ="MONSTRUMO"]pozzz cici, u tome i je problem sta se neda svaki gardelin naucit, to j vec znanstvena fantastika, trib

imat mota za to, triba pizat![/quote
pa naravno slažem se u tome i je užitak želim ti puno uspjeha pozz
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 9:30 pm

Hahahahaha .ebeš ružu vjetrova ---

Salu2
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptypet stu 02, 2012 10:44 pm

Dobar dan,živio Cicibli.
Bilo je to dosta davno imao sam
marčulinca sa pet taktova krasnih
a oni su mi toliko se zavukli pod kožu,
da su se precizno mogli prevesti u batudi.
Cicipli,Cicipli,Cicipli,Cicipli,Cicipli zijuuuu.
Bio je batuder solidne caklene zijade.

Pozdrav CiciPli. od GIGE.
[Vrh] Go down
cicibli

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptysub stu 03, 2012 7:03 am

Gigo je napisao/la:
Dobar dan,živio Cicibli.
Bilo je to dosta davno imao sam
marčulinca sa pet taktova krasnih
a oni su mi toliko se zavukli pod kožu,
da su se precizno mogli prevesti u batudi.
Cicipli,Cicipli,Cicipli,Cicipli,Cicipli zijuuuu.
Bio je batuder solidne caklene zijade.

Pozdrav CiciPli. od GIGE.

zivio gigo cujem da kod vas u makarskoj ima dosta ticara koji gonjaju pismu,poznas li ikog od njih? gonjas li ti pismu? iz kojeg si tocno mista? pozzz.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptysub stu 03, 2012 8:21 am

Dobra večer Cicibli.
Tek smo na početku,tek prva partija
pa neotvaraju se odma sve karte.
U ciloj Dalmaciji ima ljubitelja pisme
grdelina u pravcu batude ,sigurno da
ja pa i ostale kolege gonjaju pismu po
pitanju batudi.Ja nemam ni blizu što bi
želio ali nada uvijek postoji,uvijek se
nešto kemija da bi se nada ostvarila
u potrazi za batudom.

Ajde lipi pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Emptysub stu 03, 2012 9:21 am

Mene muči jedna stvar a to je, imate najdužu tradiciju drzanja ptica pjevica, kunete se u nju a nitko od vas ticara sa 30 i vise godina staza u ticarstvu nema u kući pera da vridi. Kako je to moguće? Po ceme vi onda mislite da znate nešto? Di su van dokazi vašeg znanja i rada? Radije recite da ste pticari pocetnici, onda vas bar neće nitko zajebavat!
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u   STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u - Page 21 Empty

[Vrh] Go down

STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u
[Vrh] 
Stranica 21 / 43.Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43  Next
 Similar topics
-
» STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u
» Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva
» Uzgoj grdelina isključivo zbog pjeva
» PRAVI GRDELIN
» puštanje pjeva sa cd-a