| STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
|
+60Sina BL bevanda macak Nemam nista! kukuljas novavarosbl hipy patrik Ante lubinko Markan pujdo Galeb lorena1990 lord189 ivica.milanovic13 Gigo prava zijada CIBO frzelin cicibli tlonk tlonk Grga Zlatoper gare PSIHO sole Altum Škuri tić Vedran ĐEKO MONSTRUMO bošket miro katic brabus faraon KOBAC DARKO-M DjordjeVet ivica portulata F I N K O eumox Tic_Bal. angjello nicaze probiotik frickočak domo PESTI arboret pele DOMENICO vrca kain Jandrek enver YOGI VELE1 Moćun euzebio 64 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u uto vel 05, 2013 2:07 am | |
| - Markan je napisao/la:
Slušaj ti budući pismoznanče i farizeju od Boga zaboravljen, ne pravi me budalon i ne rugaj se sa menon nego se i dalje ulizuj svojin idolima i trotaktol majstorima. VIDISE KOJE OD BOGA ZABORAVLJEN A BOGAMI I OD SAMOG SEBE Neznam kako si ti ustanovijo da se ja nekom ulizavam..I PRIPAZI KAKO I STA PISES lako je tebe da lajes kad si sveazan u tvooje dvoriste ..i vise samnom otkaci i poput tebe jos neki tvoji mentori...nisi u obdaniste vec si na ticarski forum budi dobar ako hoces nesto nauciti ti i tvoi mentori sad ostanimi u zdravlju od sledeceg javljanja ..u 2020godinu kad budes imao osobno kartu | |
|
| |
gare
Broj postova : 60 Points : 62 Join date : 25.09.2011
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u uto vel 05, 2013 2:51 am | |
| Kako neko može bit ovako naporan<' <<<<<<<<<<<<<<< | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u uto vel 05, 2013 4:09 am | |
| Živio Koce pratim taj pilot projekt buduči koji če se s vremenom ubrzo i utvrdit kriterij pravilnika,i nadam se da u večini i obuhvača pravilnik kako se i zasnovao ovaj hobi po pitanju batudi,drugim riječima biće raspona u batudama po pogledu više raznovrsnih ocijena.Drago mi je da če se dozvolit i drugim znatiželjnim tičarima makar iz zadnjeg reda pratit ,slušat i steči uvid na ocijene tiča.Ijako mislim da malo tičara imaju prstene na tičima,kućnog uzgoja a imaju nekog tiča batudera.
POZDRAV GIGO | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u uto vel 05, 2013 7:44 am | |
| Naravno Gigo da je uzgoj još uvik problem,i ja sam teško prihvatio ,ali ide nekako.
Ali druge nema,biti ce sve strožije i strožije,
još ce neko vrime prolazit grdelini po livadama i u kucama bez uzgojnih dozvola,
ali sve me straj .......
Nemoj mislit da je meni to drago jer sam i ja odgojen na želandi,ali legalni uzgoj je jedini
nacin da preživimo i u miru držimo i guštamo u grdelinima.
A ovi turnir po standardu ce bit zanimljiv i zabavan uz druženje,jer ce ipak sudit najstariji
splitski grdelinaši,neoptereceni klanovima i pizdarijama.
Vrimenom ce to postat ozbiljnije,iako je cilj da se vide grdelinaški rezultati svake godine,
jedna od stavki je i odavanje priznanja starijim grdelinašima koji su nas ovo sve i naucili.
A upravo to da budu sudije je najvece priznanje što mogu dobit od nas mlađih.
|
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u uto vel 05, 2013 8:25 am | |
| Dobra večer.
Upravu si Koce možda bi za starije i bila uvreda kad bi jih se zaobišlo,pa red je da stariji mačci( odabrani) i budu trojac sudačke ekipe.Poštivam to.
POZDRAV GIGO. | |
|
| |
Galeb
Broj postova : 40 Points : 42 Join date : 29.09.2012 Lokacija : Igrane
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u uto vel 05, 2013 9:49 am | |
| Gigo živio! Planirase kod Vas kakvo takmičenje za nas šta nemamo tiče sa nakitom??? Mislim doli ima dosta starih tičara,Makarska Brokvica. Aj javi ako štogod bude. Pozdrav! | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sri vel 06, 2013 6:07 am | |
| Živio Galebu.
Nema kod nas takvih takmičenja niti je ikad bilo a zna se doči kod kolege poslušat ako pozove. Ima tu u mom mistu baš 7 tičara jačih mačaka po pogledu znanja dubljeg analiziranja a ostali znaju dobro što je batuda ali ne joj detalje preciznije analizirat. Kod ovih jačih meštara poneki i imaju dosta kvalitetna tiča, kakvoga je više teško i nači ali ne žele sa nikim nadalje se eksponirat,več rane samo za svoj gušt.Kod jednog je neki dan moj kolega čujo 3 do 5 pletiva sa pozitivnom dobrom zijadom kod mladca učenog i to voli pivat batude.
POZDRAV GIGO. | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sub vel 09, 2013 10:42 am | |
|
Zadnja promjena: MONSTRUMO; sub vel 09, 2013 11:46 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sub vel 09, 2013 10:47 pm | |
| | |
|
| |
euzebio
Broj postova : 352 Points : 359 Join date : 01.08.2011 Age : 59
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sub vel 09, 2013 10:55 pm | |
| Sole, Damjane, ako možete stavite grdelina ponovo jer se ne može otvoriti. Zima je , gluvo doba a odavno nema ništa novo na forumu. Ajde dečki potrudite se malo ionako se uvijek na mene vikalo kako sam kritičan a ne stavljam ništa. Neka ljudi malo kritiziraju. Usput hvala dečki | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sub vel 09, 2013 11:04 pm | |
| |
|
| |
sole
Broj postova : 43 Points : 43 Join date : 17.01.2011 Lokacija : bih zenica
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sub vel 09, 2013 11:38 pm | |
| | |
|
| |
sole
Broj postova : 43 Points : 43 Join date : 17.01.2011 Lokacija : bih zenica
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sub vel 09, 2013 11:41 pm | |
| | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sub vel 09, 2013 11:45 pm | |
| MOŽEEEEEEEEEE MOŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned vel 10, 2013 8:10 am | |
| Za nevirovat ,
niko ni ric o profinom mladom koji uzgred receno i nije u njega,
valjda se nikom ne sviđa pa nece da komentira,ali eto meni se sviđa iako sam možda
subjektivan jer sam prošlu godinu sluša u profe starog grdelina.Timbar zijade isti samo je u starog
bolja izvedba i dužina.Ovaj mladi ocito ne voli pletiva,jer nije kopira dužu batudu od starog.
U ovog mladog se jedino može vidit timbar zijade profinih grdelina samo u kracoj verziji.
Profa,
po ovome mladome kojega si škarta vidim da si jak. |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned vel 10, 2013 8:10 pm | |
| Mladi grdelin koji pokazuje neke vrline kao npr ziju koja nije grišpava i ne nastavljanje.Pokazuje znakove grdelina od batude ali zija je na ništa i iz ničeg.Jako dobro za komentiranje da se vide razni profili izvođenja batude.Za mene je kod ovog grdelina največa falinka nedostatak pletiva jer ovaj jedan glas-takt pred ziju je više ulazak u samu ziju nego pletivo.Največa vrlina je dojam prirodnosti izvedbe i prirodan glas grdelina kojeg je sve manje u modernom grdelinaštvu.Dobro. | |
|
| |
probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sub vel 16, 2013 12:32 am | |
| ko ce sa mnom iđen vatat mladce u afriku ujme | |
|
| |
MONSTRUMO
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u sub vel 16, 2013 6:40 am | |
| | |
|
| |
kukuljas
Broj postova : 19 Points : 19 Join date : 12.02.2013
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 3:56 am | |
| | |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 4:15 am | |
| Evo videa sa batudom pohvalno za vlasnika sad samo treba prebacit na grdelina. | |
|
| |
kukuljas
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 4:19 am | |
| quote="prava zijada"]Evo videa sa batudom pohvalno za vlasnika sad samo treba prebacit na grdelina.[/quote] upravo tako prebacit na stiglica pokusat cu pa cemo vidjet rezultat | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 4:27 am | |
| Cini se dosta ljepsa zijada nego kod oni grdelina.
Moglo bi ovdje izac ako poso bude islo zeljenim tokom.
Lijepo bi stajala ovakva zijada tamo gdje grdelini to rade sa losijom od ove .
Mnogo srece pozz !
| |
|
| |
kukuljas
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 4:34 am | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Cini se dosta ljepsa zijada nego kod oni grdelina.
Moglo bi ovdje izac ako poso bude islo zeljenim tokom.
Lijepo bi stajala ovakva zijada tamo gdje grdelini to rade sa losijom od ove .
Mnogo srece pozz !
hvala na podrsci i zeljama | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 4:40 am | |
| Prijatelju neznam kako si uspio dobiti ovakvu zijadu ako je ovaj bastard bio sa grdelinima ili si samo uzeo pletiva i ubacio bolju zijadu na CD. UUH sta i ja pitam svasta mozda je tajna hehe Jos jednom puno srece mozda cak ove godine bude vec neki grdelin sllican ovom bastradu. Dali stavlja ovaj bastard ovakvu zijadu tamo gdje i grdelini ? | |
|
| |
kukuljas
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 4:56 am | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Prijatelju neznam kako si uspio dobiti ovakvu zijadu ako je ovaj bastard bio sa grdelinima ili si samo uzeo pletiva i ubacio bolju zijadu na CD.
UUH sta i ja pitam svasta mozda je tajna hehe
Jos jednom puno srece mozda cak ove godine bude vec neki grdelin sllican ovom bastradu.
Dali stavlja ovaj bastard ovakvu zijadu tamo gdje i grdelini ?
poslusaj mog grdelina i ovog bastara i bit ce ti sve jasno | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
| |
|
| |
| STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
|