| STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
|
+60Sina BL bevanda macak Nemam nista! kukuljas novavarosbl hipy patrik Ante lubinko Markan pujdo Galeb lorena1990 lord189 ivica.milanovic13 Gigo prava zijada CIBO frzelin cicibli tlonk tlonk Grga Zlatoper gare PSIHO sole Altum Škuri tić Vedran ĐEKO MONSTRUMO bošket miro katic brabus faraon KOBAC DARKO-M DjordjeVet ivica portulata F I N K O eumox Tic_Bal. angjello nicaze probiotik frickočak domo PESTI arboret pele DOMENICO vrca kain Jandrek enver YOGI VELE1 Moćun euzebio 64 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 5:10 am | |
| Kukuljas slusao sam ja to ali bas to mi nije jasno . Grdelin ima drugaciju tj. losiju zijadu . ps. naravno to je samo moje misljenje . poz | |
|
| |
kukuljas
Broj postova : 19 Points : 19 Join date : 12.02.2013
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 5:19 am | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- Kukuljas slusao sam ja to ali bas to mi nije jasno . Grdelin ima drugaciju tj. losiju zijadu .
ps. naravno to je samo moje misljenje . poz
on ga je ucio a ovaj vjerovatno ima prirodni talent ipak je to bastar | |
|
| |
kukuljas
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 5:21 am | |
| - kukuljas je napisao/la:
- Tic_Bal. je napisao/la:
- Kukuljas slusao sam ja to ali bas to mi nije jasno . Grdelin ima drugaciju tj. losiju zijadu .
ps. naravno to je samo moje misljenje . poz
on ga je ucio a ovaj vjerovatno ima prirodni talent ipak je to bastar a moguce da je i od dede nasljedio ziju jer dedo je imo nesto stvarno extra | |
|
| |
Škuri tić
Broj postova : 203 Points : 204 Join date : 03.03.2011
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 7:08 am | |
| Bravo u dva u tri pletiva zvonko,zijada pristojna.Sve pohvale!!!Pozdrav | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 7:23 am | |
| Da je ovo grdelin bija bi jako loš,a pošto je baštarda onda je još gore.Igra se nekim pletivima i to ne lošim a na batudi su joj pletiva naj lošija od svih koje ima ova baštarda.Zijada jako loša greza i nategnuta. | |
|
| |
kukuljas
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 7:32 am | |
| - YOGI je napisao/la:
- Da je ovo grdelin bija bi jako loš,a pošto je baštarda onda je još gore.Igra se nekim pletivima i to ne lošim a na batudi su joj pletiva naj lošija od svih koje ima ova baštarda.Zijada jako loša greza i nategnuta.
FASCINIRAN SAM tvojim slusnim aparatom | |
|
| |
Tic_Bal.
Broj postova : 859 Points : 865 Join date : 18.01.2011 Age : 53 Lokacija : NICAZE OGRANAK-GLATKA-ZIJADA
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 7:37 am | |
| kukuljas zijada od bastarde ti je po mom misljenju dosta bolja nego sto grdelin ima ali bastrad je koristi na losijem mjestu . 3-4 puta je stao gdje je grdelin stavlja tu bi ova zijada lijepse pristajala. Zijada nije cista ima prizvuk ali se osjeti veliki napredak za razliku od grdelina .
ps naravno to je moje misljnje. | |
|
| |
YOGI
Broj postova : 1061 Points : 1081 Join date : 12.01.2011 Age : 60 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 7:42 am | |
| - Tic_Bal. je napisao/la:
- kukuljas zijada od bastarde ti je po mom misljenju dosta bolja nego sto grdelin ima ali bastrad je koristi na losijem mjestu . 3-4 puta je stao gdje je grdelin stavlja tu bi ova zijada lijepse pristajala.
Zijada nije cista ima prizvuk ali se osjeti veliki napredak za razliku od grdelina .
ps naravno to je moje misljnje. Dobro balta ti si reka sve kako sam i ja komentira onaj snimak samo što si ti to sve skupa umota u celofan. | |
|
| |
kukuljas
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 7:52 am | |
| - žako je napisao/la:
- E moj kukuljas.......pogriješio si mjesto kada si postavljao video. Još ćeš ovdje svašta pročitati.
a sta ces moj Žako kad neko ima "FASCINANTAN" slušni aparat | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 7:57 am | |
| Svaka cast na videu, evo matrijala za komentare pa me zanima, može li netko opisat zijadu, gazda |
|
| |
kukuljas
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 8:00 am | |
| - koce je napisao/la:
- Svaka cast na videu,
evo matrijala za komentare pa me zanima,
može li netko opisat zijadu,
gazda tko god zeli neka je opise nema nikakvi problema | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 8:31 am | |
| Čini mi se kad piva da ima KLAMIDIJU jel neko od vas to čuje..... | |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 8:36 am | |
| Dobra večer
Evo i ja bi par riči na pismu baštardice,slobodnim opisom valda bez ljutnje.Ovakom pismom teško da če tuč,pivat ponavljanje batudi.Piva dosta vrsti jako dobrih ukusni taktova pletiva svog,šteta donekle da baš na ispijevu batude zadnja dva veza pletiva je odabrala od manje vrijednih,a pokazala je prije drugu vrst krasnih pletiva,taktova.Teško je precizno odmirit jer samo se jedna batuda uočila na ispijevu,a ovo unazad pletiva su odlična.Što se tiče zijade prolazi dosta dobro kroz ispijev dužine,a dali se radi precizno o caklenoj ili rašpastoj malo ipak bi tek uživo je pravo odmijerio.Sve u svemu zaslužuje pažnju pozitivnu.
POZDRAV. | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 8:44 am | |
| - frzelin je napisao/la:
- Čini mi se kad piva da ima KLAMIDIJU jel neko od vas to čuje.....
frzelin ipak mislim da se klamidija naj bolje moze vidjeti na govnetu koje mora biti lijepe boje saa slagom na kraju. Tako isto lijepa zijada na kraju je slag na torti. Tj. Ako ima slag na kraju ne moze imati klamidiju. ps. Naravno to je samo moje misljenje | |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 8:52 am | |
| - Gigo je napisao/la:
- Dobra večer
Evo i ja bi par riči na pismu baštardice,slobodnim opisom valda bez ljutnje.Ovakom pismom teško da če tuč,pivat ponavljanje batudi.Piva dosta vrsti jako dobrih ukusni taktova pletiva svog,šteta donekle da baš na ispijevu batude zadnja dva veza pletiva je odabrala od manje vrijednih,a pokazala je prije drugu vrst krasnih pletiva,taktova.Teško je precizno odmirit jer samo se jedna batuda uočila na ispijevu,a ovo unazad pletiva su odlična.Što se tiče zijade prolazi dosta dobro kroz ispijev dužine,a dali se radi precizno o caklenoj ili rašpastoj malo ipak bi tek uživo je pravo odmijerio.Sve u svemu zaslužuje pažnju pozitivnu.
POZDRAV. Slažem se sa opisom G.Gige osim u ziji jer zija je pozitivna ali rašpasti kolombar.Treba vidjeti hoće li se razviti sa starosti u grašpu ili finu rašpu pod kolombarom. | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 8:53 am | |
| | |
|
| |
ivica
Broj postova : 198 Points : 199 Join date : 17.01.2011 Lokacija : 17. o9. 1976
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 10:41 am | |
| Gospodo pojedinci kad će te svesti svoje komentiranje ptica na jedan kulturan način , na koji se neizrugiva niko nego se kaže primjer OVO JE TIP PTICE KOJA MENE NEZADOVOLJAVA , VOLIJA BI TO TO I TO , ispasćete kulturniji i pozitivniji ljudi , neki komentari odi spadaju u domenu ruganja upućenu na sluh i općenito znanje pojedinca , šta nije u redu pozzzzzzzzzzz iz zadraaaaa | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 10:54 am | |
| - kukuljas je napisao/la:
- quote="prava zijada"]Evo videa sa batudom pohvalno za vlasnika sad samo treba prebacit na grdelina.
upravo tako prebacit na stiglica pokusat cu pa cemo vidjet rezultat[/quote] Ivane prikane nemoj zaebavat sto ne kazes momcima da ti je ovaj basterd naucio pjev od tvog grdelina ..mozda nisam trebo da kazem al sto da ne kad je ISTINA ...neznam za vas ostale forumase al jasam imao priliku da cujem njegovog grdelina sa ovom pjesmom al EMAILu mom poslo mi covjek i cuo sam ga i to gde mu se vidu ZUBI dok pjeva SVAKA CAST IVANE | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 10:58 am | |
| - ivica je napisao/la:
- Gospodo pojedinci kad će te svesti svoje komentiranje ptica na jedan kulturan način , na koji se neizrugiva niko nego se kaže primjer OVO JE TIP PTICE KOJA MENE NEZADOVOLJAVA , VOLIJA BI TO TO I TO , ispasćete kulturniji i pozitivniji ljudi , neki komentari odi spadaju u domenu ruganja upućenu na sluh i općenito znanje pojedinca , šta nije u redu pozzzzzzzzzzz iz zadraaaaa
Svaka čast,slažen se. Malo kulture ne bi škodilo. A štaš Zadro,linija manjeg otpora je to. Kulturniji način znači i više pisanja,zato Gigi tebi i pojedincima,svaka čast... | |
|
| |
nicaze
Broj postova : 84 Points : 82 Join date : 02.01.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 6:54 pm | |
| Evo i mene da se stupasim...
Gledajući ove komentare koje ste napisali pa i čorav čovjek bi vidjeo da ovdje uopšte netreba postavljati niko videa svoih ptica. Kako samo arogantno komentirate da bog sačuva nemam rijeći.
Toliko od mene... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 7:32 pm | |
| Evo da se i ja ukljucim,
možda jedna od najgrdelinskijih baštardi do sada,po glasu.
Pletiva su za mene odlicna,igra se pletivima,kombinira.
Batuda je cetiri takta ,nešto kao cvi cvi cvi cvi ,ili svi svi svi svi ,nije bitno,sitni taktovi ali
meni je i to slatko jer pletivo je samo priprema za ono najvažnije -zijadu.
Zijada ima dužinu,tu se nema što reci.
Sviđa mi se,iako je nenaglašen,pocetak,jer zijada ide u visinu,jako kvalitetno po meni.
Taj pocetak zijade u uzlaznoj putanji je i lipe fine boje i to je ono najbolje u ovoj zijadi.
Cak se u samom pocetku,nakon prvog slova,na tren gubi,što pripisujem mladosti baštarde.
Međutim dalje,nakon tog pocetka zijade,boja se kvari sve više prelazi u grezost,
rizenje i nategnutost.
Ono što bi trebalo biti najlipše i što zijadu izvlaci je kraj ,završetak.U ovom slucaju kraj
zijade je najlošiji dio izvedbe,tako da je razlika u boji samog pocetka i kraja ogromna.
Cestitke vlasniku na volji i trudu.
|
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 7:37 pm | |
| Dobro jutro.
Nebi reka da je opis na baštrdicu previše odlutao u krajnost.Kukuljaš je i sam rekao slobodno dajte svoj pogled na pismu.A to podrazumjeva da čemo imati više različiti opisa,mislim da je zasad sve primjereno, a priko ovakih opisa bolje uočavamo kako tko ima i svoje znanje,a možda neki noviji hvataju detalje kako se opisuju. Ne želim reči tko je u pravu ili namečati tvrdi stav pa nek svak sebe nađe u detalju raznih opisa.
POZDRAV. | |
|
| |
Tic_Bal.
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 7:52 pm | |
| | |
|
| |
frzelin
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u ned oľu 31, 2013 9:11 pm | |
| | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u pon tra 01, 2013 12:10 am | |
| Veliki mestri koji drže skart pletiva i false zijade se sprdaju sa ticima koji imaju konkretan pjev, makar i bastarda, smiješno! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
| |
|
| |
| STANDARD PJEVA GRDELINA PO STP-u | |
|