Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše

Go down 
+43
prava zijada
Baketina
domo
DjordjeVet
portulata
pujdo
miro katic
supergirl
Markan
MI 2
F I N K O
sole
gare
JAMES BOND
Škuri tić
Gigo
lord189
Tic_Bal.
MONSTRUMO
probiotik
ĐEKO
ivica.milanovic13
faraon
VELE1
frickočak
PESTI
eumox
arboret
ivica
angjello
enver
vrca
GRANDE
pele
frzelin
DOMENICO
Jandrek
Moćun
rico
YOGI
euzebio
kain
CIBO
47 posters
Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Next
Autor/icaPoruka
Gost
Gost
Anonymous

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyned kol 19, 2012 8:40 am

Oala strava,

dobro ti se istuka,

bice kad je bija potres Sad
[Vrh] Go down
ivica.milanovic13

Broj postova : 122

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptysub ruj 08, 2012 8:58 am

Koce da razjasnim šta se tiče livna!

Ja sam devedesetih godina u sinju sluša par oćaka iz livna sa zijadama najlirskijim šta mogu bit i dužine ka tvoja današnja batuda

Tako da neznam šta su tebi prijatelji pričali

A jedan od oćaka je bija od tvog prijatelja lakija to je bila zijada san snova

Jebiga ka vrlo mlad sam sluša prave zijade možda bi bilo bolje da nisam pa bi i ja drža glatko pivanje cheers

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptysub ruj 08, 2012 5:58 pm

Sad bi ti reka Damian,

kako to niste uspili sacuvat , znalci ?

di su vam sad ?

di su njihovi mladi ?

ili možda jeste !

Ma jeste sigurno,to je to šta sad piva kod tebe .

Nije to bili tako davno, ok,

Virujem ti,

Ajde strava goji to šta imaš i budi sritan šta ti je covik omogucija grdelina za ucit,

ostavi se Livna i prošlosti,sad je 2012,

stavi video svoga Van Persija i pokaži glatkima kako grdelin triba pivat. cheers

[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptysub ruj 08, 2012 6:50 pm

Evo opet se prica o duzini batude koja traje 3 sekunde a nekada je bilo zijadi koje su trajale toliko hmhm scratch

Nekad su bile prave a niko jos nije stavio 3x3 =9 sekundi 3 batude po 3 sekunde zijada moze i RIZLA Smile

Zbog svjetske krize nema ni RIZLE Smile

https://www.youtube.com/watch?v=T57Lv1PKsU0 Kriza je sve veca i veca Sad
[Vrh] Go down
lord189

lord189

Broj postova : 433

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyuto ruj 18, 2012 4:14 am

balta mani koji apaurin dođe ti na isto drunken
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptysub ruj 22, 2012 2:56 am

Poštovanje svima.

Evo provaču obranit neke prve teme pisane prijašne kad sam ušao na forum.
Sad več nakon malo dužeg vremena di sam uočio da imamo različite izgovore
za zijadu i meni je jasno zbog čega me niste razumili pa je zbog toga nastala
žustrina i različita mišljenja o mom znanju.Spomenut ču zbog čega me se i nije
moglo razumijeti,a radi se o pisaču Z Zijada.Kod nas južnije pa i u okolici manjih
mista oko mene di ima dosta ljubitelja ovog hobija a i (jačih znalaca)nemislim na sebe,
nikad kad je riječ a pišem Zijada mi ne izgovaramo tako,niti kad se spominje V Vizjada
ne izgovaramo tako.Ijako ja jesam osijetio na masi provavanja,slušanja tiča Viziju a
čak i Vrziju mi smo izgovarali idalje kao i sad pojedinci sa prvim slovom kojeg nema
u abecedi,a valda znate na koje mislim izbacujuči na usta početak slova recimo u Zijadi.
Nije to samo tako slučajno određeno kod nas odavno mislim prvo slovo,več što pojedine
pisaču zijade mi stvarno čujemo sa ispijevom tog prvog slova kojeg nema u abecedi.
Još bi tu nešto spomenuo, drugima u prijašnjem čitanju je bilo smiješno naspram mene
a evo ja i dalje stojim iza svog uvijerenja kako sam i čuo ali rijetko di bi pojedini grdelin imao stanku sa sekundarnim razmakom kod ispijeva ovako pisane Vic ziju
recimo sad vizjade sa razmakom od prva tri slova ,a zatim iza ovo ziju ali sa prvim
slovom izgovarat kojeg nema u abecedi umjesto z.Čudi me da to niko nije čujo
kroz dugotrajno slušanje isprovavanja grdelina u potrazi za batudom.Isto tako moram
reči da te naše pisaču zijade sa tim prvim slovom kojeg nema u abecedi su imale
pristojnu dužinu, što spada pod nju ali večinom ravne zijade.

Prijateljski pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

Broj postova : 855

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptysub ruj 22, 2012 5:09 am

Pozdrav gosp. Gigi, svi ticari koji se bave pjevom bilo koje vrste ptica oduvik su nastojali "prenijeti" pjev ptica na nas ljudski govor tako da bi ga lakše mogli razumjet. U tome se sluzimo abecedom koju imamo u vlastitom jeziku, i nikada nećemo 100% izrazit ono šta tic pjeva, nego samo ćemo pokušat sto bliže docarat ispjevano. Posto svaki jezik ima razlicitu abecedu i razlicito se izgovaraju pojedina slova tako se onda i pjev ptica onomatopejski drugačije prikazuje.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptysub ruj 22, 2012 7:21 am

Dobra večer Gosp. Monstrumo.
Prihvačam skroz u potpunosti vaše ovo pisanje a naj važnije
je da tičari približe,usklade različite opise iz svojih krajeva
pod zajednički smisao razumiječi i ja vas i vi mene.
Oču reči ne na prvu oštro.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
domo

Broj postova : 66

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptysub ruj 22, 2012 7:35 am

lol!
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptysub ruj 22, 2012 7:44 am

Tako je gosp. Gigo, netriba na prvu đonom, nego lipo diplomatski pa ćemo pomalo sve uskladit, sve naravno, osim zijade!!!! Hihihihihi
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptysri ruj 26, 2012 2:45 am

Dobar dan.
Evo dodirnuo bi se jednog detalja u batudi (problematičnog)kod zijade.Volio bi čuti
i druga mišljenja ostalih kako ko gleda na opis variranja zijadi.Što oču reči da ima dosta
grdelina di zijada varira u putanji ispijeva,kao odlična pa dobra još pozitivna pa onda
škita sasičena neispravna.Volio bi ćuti i vaša mišljenja dali tič od iste vrste zijade varira,
izvodi sve iz jedne ili tič nosi sa sobom u glavi dvi do tri vrste zijadi.Ovo govorim kad se
radi uvijek o jednoj vrsti zijade kao napr. caklenoj,di je tič ne ispivava uvijek u istoj
ispravnoj dužini bilo(ravna ili kolumbar),več šara različito sa zijadama istog tipa u različitim
dometima dužina.Ionda tu čujemo par pravih zijada pa zatim dok tič i dalje batuda dvi
niže u ispijevu još ostaju pozitivne a nakon njih i koja negativna kratka sasičena.
Ovakih batudera može se nači kod pojedinaca ali problematičan grdelin,drž kad nemaš
boljeg.Sutra ovakav učitelj je problem za mladce,teško da se mladac može naučeni
izdricat mislim prihvatit samo jednu ispravnu zijadu.Pa eto volio bi čuti i druga mišljenja
o riječi zijade koja varira dok tič batuda.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptysri ruj 26, 2012 3:07 am

ujme evo me opet malo sam se odmorio od vas ujme a i proda sam ovo grozde kujunđžusu rucno brano,ujme sta se tice zijadi najveci problem je duzina sve je to kratko pa jel bilo u duzinu il visinu ujme
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptysri ruj 26, 2012 3:26 am

Dobra tema,

ja cu kazat svoje mišljenje i dobro je Gigo šta si naglasija da se to variranje u dužini događa

ali kod uvik iste boje zijade.To mi puno manje smeta nego variranje u boji zijade pa neka su

stabilne dužine.Znaci zijade koje imaju uvik finu,ne rizecu,(caklenu),lirsku boju,ako ne

variraju u toj boji,ako je ona uvik ista,onda mi manje smeta variranje u dužini.

Naravno da je najbolje kad je ona uvik ista,izvedena,ali gledaj to ovako,ako grdelin koji

može spojit 10-15 batuda,od toga 2-3 batude zavarira u dužini,skrati ili osice,mislim da

to nije problem i da se može trpit bez posljedica po mlade.

Međutim ako grdelin od 10-15 batudi 7-8 zajebe,osice,onda je to veliki problem.

Naši stari ticari kažu da sve šta je "dikod",oce rec ritko,ne smeta.

I ja se Gigo uvik pitam je li ona "druga zijada" ,stvarno druga zijada ili grdelin iz

nekog razloga skrati i mogu ti rec da sam uvjeren da je to druga zijada,pogotovo

šta je i ta druga (kraca,špicana,nezavršena)nakon nekog vrimena,pogotovo u drugoj

godini grdelina uvik ista.U pocetku je to vjerovatno variranje koje kako grdelin stari

prelazi u "drugu zijadu".

Ali ponavljam ,ako je to di koja,a 80% su u redu,onda trpim i pokušavam kod mladaca

napravit boljeg.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptysri ruj 26, 2012 7:38 am

Dobra večer svima.
Poštovanje Meštre Koce.
Slažem se sa vama u vezi variranja boja i vrste zijadi,
šta bi rađe prihvatili od dvaju problema oču reči koji je
lakši problem kod zijadi.Jer u suprotnom viđenju grdelina
koji čak na kraju batudi varira sa dvi pa digo i tri vrste
(tipova)zijadi,različitih boja mislim na finoče zijadi od caklene
pa do grezi ,teško a i uopče nema smisla pokušavat uči mladce.
Ja sam tek ovih zadnjih petnestak godina uočio sve više i više
taj problem di sad grdelini sa sobom nose dvi do tri različite
zijade na batudi ili cijelokupnom pijevu.Nekada dosta unazad
tič bi večinom imao na batudi jednu zijadu pa kakva je takva
je bila ,mislim na ispravne zijade.Što se tiče postotaka koje ste
naveli dakako svi mi ih rado prihvačamo u tom vašem omijeru
napisanom jer nas večinom je tako pratilo na ispijevu batudi.

Pozdrav od GIGE

Ajde nisam više doktor
Ža mi je šta je to pojedince idilo.
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyčet ruj 27, 2012 12:39 am

Emir Šišić, odgajivač i veliki poznavalac štiglića iz Zenice...

TIC_BAL prikane jel poznajes ovog mestra iz zenice
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyčet ruj 27, 2012 1:19 am

Kako da ne mi smo ekipa .

Đeko prika ne samo da je poznalavac grdelina vec je poznalavac i gradela Wink
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyčet ruj 27, 2012 1:49 am

Gigo je napisao/la:
Dobra večer svima.
Poštovanje Meštre Koce.
Slažem se sa vama u vezi variranja boja i vrste zijadi,
šta bi rađe prihvatili od dvaju problema oču reči koji je
lakši problem kod zijadi.Jer u suprotnom viđenju grdelina
koji čak na kraju batudi varira sa dvi pa digo i tri vrste
(tipova)zijadi,različitih boja mislim na finoče zijadi od caklene
pa do grezi ,teško a i uopče nema smisla pokušavat uči mladce.
Ja sam tek ovih zadnjih petnestak godina uočio sve više i više
taj problem di sad grdelini sa sobom nose dvi do tri različite
zijade na batudi ili cijelokupnom pijevu.Nekada dosta unazad
tič bi večinom imao na batudi jednu zijadu pa kakva je takva
je bila ,mislim na ispravne zijade.Što se tiče postotaka koje ste
naveli dakako svi mi ih rado prihvačamo u tom vašem omijeru
napisanom jer nas večinom je tako pratilo na ispijevu batudi.

Pozdrav od GIGE

Ajde nisam više doktor
Ža mi je šta je to pojedince idilo.
Gige obavezno moraš vratit svoj doktorat iz jednog velikog razloga jedini raspravljaš na teme i daješ dobra objašnjenja a gospdu koju to idi nek i oni uđu u rasprave.
Daj napiši javno koji su to pojedinci da ih malo ja centrifugiram....... cheers cheers cheers cheers cheers cheers
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyčet ruj 27, 2012 7:39 am

Dobra večer.
S obzirom da sam več neke riječi opisivao na više načina (izgovora) još bi opisom
spomenuo riječ zvana (injula),jer ona se češče upotrebljava na pojedinu vrst batude.
Ova riječ zvana injula bi mogla imati i dva značaja različitog shvačanja,pa da nebi
bilo i nejasnoča(drugačiji pogleda) ja ču je provati donekle pojasniti,kako mi južnije
pojedinci imamo mišljenje na nju i na šta je upotrebljavamo kod izgovora.U večem
opisu za ovu riječ kod nas se misli u poniznom smislu.Što oču reči i sama riječ (injula)
iritira na pomisao kao npr. slaba,mršava,tanka,mižerna,(nedovoljna).Ovdije primječujem
i drugačije poglede di se ona spominje na batudi od npr. 6-7 taktova sa zijadom.Pari mi
da onda batuda gubi vrijednost kad je se opisuje kao injula batuda.Mi ovu riječ pojedinci
je jedino izgovaramo kad grdelin koji nosi sa sobom u pismi dvi vrste batudi,pa na tiče
ispaljuje tu lošu kratku,falsi koraka brzih (injulih) sa negativnom zijom.Ali zatim taj tič
kad uđe u drugi dio pisme prebaci se na ponavljanje odlićnih batudi sa pravom zijadom.
Jer ovdije primječujem da ako batuda nije dupla ili trodupla zove se injula(mižerna riječ)
koja mi ponižuje batudu od 6-7 koraka,taktova ukusnih,ispravnih sa pravom zijadom.
A ja bi reka da ova batuda zaslužuje neku drugu riječ koja je opravdava jako
zadovoljavajučom.Evo ovom pričicom mojom kroz moj opis riječi injula se može
vidijeti i drugačiji pogledi značenja kod pojedinih tičara.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyčet ruj 27, 2012 8:31 am

Dobra večer Frzelinu.
HVALA.
Drago mi je da bar(donekle) moje pisane
temice i moji pogledi nisu uprazno ,več
za pojedince rado prihvatljivi.
A u vezi riječi dok.nema smisla
stvarat prepirku,ja bi reka idemo
dalje.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyčet ruj 27, 2012 9:23 am

Bravo Gigi, samo nastavi sa poucnim tekstovima!!!! Svaka cast!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyčet ruj 27, 2012 4:42 pm

U Splitu ti se Gigo pojam "unjulo" odnosi iskljucivo na pletivo i nema veze sa kvalitetom

pletiva,a pojam bi znacio "jedno pletivo".

To može bit i "visli" koje ponovi 6-7 puta,ili cibli,sve jedno,znaci batuda od 7 puta visli i

odlicnom zijadom je odlican grdelin,iako je unjul.

Dalje,

ako grdelin plete dva razlicita pletiva npr. visli visli visli tvin tvin tvin ,onda je "duplo" itd.

Znaci radi se samo o pletivu koje ne mora obilježit kvalitetu.Meni je prijatelj ima grdelina

unjulog koji je tuka same batude i to 6 taktova "slivi" sa vrlo dobrom zijadom.E to je po

meni bija odlican grdelin.

unjul - jedno pletivo

dupal - dva pletiva

[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyčet ruj 27, 2012 5:07 pm

sve je to lipo šta vi pišete ali nije mi jasno kome pišete.Pa zar vam nije jasno da ovdje svi zaju sve,dica znaju sve,početnici znaju sve .Ova vam tema ne treba,otvorite novu temu za učenje početnika .
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyčet ruj 27, 2012 7:02 pm

Nemoj Yogi zajebavat tema je odlična za nas mlade pocetnike koji još idemo u školu.
[Vrh] Go down
frzelin

frzelin

Broj postova : 583

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyčet ruj 27, 2012 8:51 pm

YOGI je napisao/la:
sve je to lipo šta vi pišete ali nije mi jasno kome pišete.Pa zar vam nije jasno da ovdje svi zaju sve,dica znaju sve,početnici znaju sve .Ova vam tema ne treba,otvorite novu temu za učenje početnika .

Jogi ja se slažem da ostane ova tema ne zbog tićara nego ptićara......... study study study study
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Emptyčet ruj 27, 2012 9:06 pm

E, to gospon frzelin. Da i mi ptićari nešto naučimo, pa za jedno dvadesetak godina postanemo tićari.
Hvala gospodine frzelin na podršci. cheers
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 27 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
[Vrh] 
Stranica 27 / 39.Go to page : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Next
 Similar topics
-
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše