| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|
+43prava zijada Baketina domo DjordjeVet portulata pujdo miro katic supergirl Markan MI 2 F I N K O sole gare JAMES BOND Škuri tić Gigo lord189 Tic_Bal. MONSTRUMO probiotik ĐEKO ivica.milanovic13 faraon VELE1 frickočak PESTI eumox arboret ivica angjello enver vrca GRANDE pele frzelin DOMENICO Jandrek Moćun rico YOGI euzebio kain CIBO 47 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet ruj 27, 2012 9:21 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet ruj 27, 2012 10:55 pm | |
| Nikad nije kasno. Bitna je volja, kao i dobar mentor, a to vidim u Vama gospodine frzelin. |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet ruj 27, 2012 10:59 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet ruj 27, 2012 11:24 pm | |
| Hvala. I to je korak naprijed, barem ni nakon dvadeset godina ne lutam, kao neki.
Zadnja promjena: žako; čet ruj 27, 2012 11:38 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| |
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet ruj 27, 2012 11:30 pm | |
| Dobar dan. Poštovanje Gosp. Koce. Slažem se sa vama u opisu riječi injulo. Skroz mi je sve jasno i jako dobro spoznato kao i svima vama na riječ spomenutu,a dakako da se i cijeni i vrednuje batuda koju spominjete. Eto ja sam samo malo več poznatu riječ približio i htio reči gdje je mi još upotrebljavamo ,misleči na što.Vidim neke kolege je malo i uzrujalo,prihvačam i njihova mišljenja ali bilo bi dobro da i oni napišu koju novu nepoznatu temu za mene jako zanimljivu.
Pozdrav svima od GIGE. | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet ruj 28, 2012 12:23 am | |
| - Gigo je napisao/la:
Vidim neke kolege je malo i uzrujalo,prihvačam i njihova mišljenja ali bilo bi dobro da i oni napišu koju novu nepoznatu temu za mene jako zanimljivu.
Pozdrav svima od GIGE. a ja na to ovako kazem....OSTAVISE PISANJA POKAZI TO STO IMAS.....jer mnogi ticari kolege ovde na forumu jedno pisu a drugo imaju... evo jedan primer od jednog kolegu ticara za BATUDU kaze i uh kakvo pletivo ima KAKO JE OVO PREDIVNO PLETIVO LJUDI MOI ... a sto se tice novopecenih grdelinasa NEMORE SE NAUCITI OD PROCITANOG TEKSTA ....znaci mora de se ima pored sebe nekoga sto je proso i SITO I RESETO....znate onu staru JEDNO JE TEORIJA A DRUGO JE PRAKSA SVAKO DOBRO MESTRI | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet ruj 28, 2012 1:49 am | |
| Živijo Đeko Upravu si triba stavit tiča ko ima,a eto ja se baš nemam za pohvaliti,ali to neznači da nemogu nešto reči opisom na neku temicu.Što se tiče ove vaše rečenice koja glasi;Za batudu kaže uh kakvo pletivo ima,kakvo je ovo predivno pletivo ljudi moji. Slažem se sa pohvalom pletiva koje puni dušu svojom ljepotom intonacija obojanih,ukusnih boja zaveslaja kao bez kraja (ALI)valda na kraju spojeno sa zijadom.Neka u ovom slučaju pletivo dominira uvečini bar sa solidnom zijadom,jer u protivnom ako je zijada loša ,neprolazna sve pada u vodu,pa da je i čist ko suza.Nemislim a nadam se da griješim da je možda za neke naziv batuda samo vrst lipih dugih pletiva bez zijade.Aako je tako imamo samo sličnost u riječi nazvanoj tičarstvo (širi pojam).
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
gare
Broj postova : 60 Points : 62 Join date : 25.09.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet ruj 28, 2012 4:32 am | |
| E moj frzelinčiču skresa bi ti ja krila,čudin se moderatoru kako dopušta takve provokacije od strane jednog .... ! Blago nama početnicima dok je ovakvih učitelja nema straja!!
| |
|
| |
frzelin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet ruj 28, 2012 7:09 am | |
| Slušaj gare ja sam registriran a ti voziš i dalje bez registracije navika si valjda vozit kroz polje,samo moraš i tamo pazit jer i po polju su vas počeli zaustavljat.Zato dragi gare ostaješ ptičarčić....... | |
|
| |
frzelin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet ruj 28, 2012 7:19 am | |
| Tema: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše gare Odgovori: 683 Pogledano: 14825 Search in: Grdelin (Carduelis Carduelis) Naslov: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet lip 14, 2012 9:30 pm Neznan šta se ti javljaš, ti si za mene jedan opbični Nitkov ako očeš samo na brokvu po tele i mater mu! za tebe su svi ovaki onaki ,daj dokaži se !! Evo jedan gare tvoj post pa ti sad razmisli imaš ih još 28 ovakvih i sličnih ovom..... | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet ruj 28, 2012 9:10 am | |
| Neki ovde nisu svjesni svoje nesvijesti !
Ajde frižulinu mali dođi sebi dok imaš kome.
Po "priči" ne da si doktor ili profesor, ti si ministar o tići.
Tribalo bi i tebe u jematvu poslat par dana.
Ili negdi na odmor,jer se vidi da si isfrustriran od grada i betona,pišeš pizdarije po laptopu.
Guštan čitat postove od Euzebia,Koce,Envera,Gige i da ne nabrajam više znalce pisme i grdelina,a od tebe nikad ništa normalno i poučno.
Ako vidin frižulina u želandi iman osječaj da ću ga izmasakrirat hahaha. | |
|
| |
frzelin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet ruj 28, 2012 6:19 pm | |
| | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet ruj 28, 2012 7:43 pm | |
| | |
|
| |
ĐEKO
Broj postova : 731 Points : 729 Join date : 12.02.2012 Age : 53 Lokacija : Skopje MK
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet ruj 28, 2012 9:24 pm | |
| [08:58:24 28/09/12] frzelin : naprimjer kod ovih GMO tiča probali su stavit tri četri pletiva i zijadu od kilometra nikome to nije uspilo i neče da živi još 100 života zivijo mi prikane frzelin ......... al samo jos koi mjesec cu vas demantovati i to sa zivim dokazom ovo gore sto ste napisali svako dobro prika FRZELIN | |
|
| |
frzelin
| |
| |
ĐEKO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub ruj 29, 2012 1:59 am | |
| prikane FRZELIN Sto da cekam 4 mjesec tada pjevaju i vrabci...A sto ce skoditii za koi mjesec jer tada mores cuti sve u grdelina dal je cist i dal ima pogreske ili kako ti reces sporkice u pjev a dal znas zasto sam tako siguran.....pa evo da ti recem ..mozda nisi ti ko poneko da za jednu BATUDU kaze uhhhhhhhh kakvo pletivo ima boze dragi i svemocni i prema tome sam mnogo siguram da imam to sto ti trazis ....opet kazem mozda gresim o vezi tebe i tvoje znanje SVAKO DOBRO MESTRE FRZELIN | |
|
| |
frzelin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub ruj 29, 2012 2:40 am | |
| | |
|
| |
frzelin
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub ruj 29, 2012 2:43 am | |
| | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub ruj 29, 2012 11:37 pm | |
| Dobar dan . Nadam se da ču uskoro uči i na drugi forum Češljugar. Drago mi je sa tičarima razmijenit mišljenja u prijateljskom ozračju.Samo sam par puta čujo snimak od Gosp.Angella i zijada mi nikako nije davala naznake da se more reči da je nategnuta ,kao što ju je opisao Gosp.Zelendur.Pa bi baš volio sa njim popričati malo dublije i opširnije na pojam riječi nategnuta zijada.
Pozdrav i onima sa drugog foruma. | |
|
| |
ĐEKO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše ned ruj 30, 2012 12:47 am | |
|
Zadnja promjena: ĐEKO; pon lis 01, 2012 5:38 pm; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pon lis 01, 2012 6:43 am | |
| Samo naprid makedonski meštre |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto lis 02, 2012 5:24 am | |
| Dobra večer svim kolegama na forumu. Živijo Đeko bilo bi mi drago kad bi stavio nešto snimka kako si spominjao u vezi tiča zvanog pletadur,nadam se raznovrsnih izvedbi melodija pletiva, koje če sigurno biti lipe za čut.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
ĐEKO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto lis 02, 2012 9:42 am | |
| poz DOKTORE GIGO
Mada si napisa da nisi vise DOKTOR veruj da za mene i dalje ste DOKTOR i to univerzalni to jest za svake vrste ptica i pjev se jako dobro razumete
Tako si iskren i realan skoro ko i ja i jos poneko ovde ..sto se tice snimaka imalo je i moih i tudzih klipva.imalo je sve i svacega i za sve ljubimce pjeva ..mozda nije imalo zijade al je imalo jako i opasnih batuda a da ne pricam za pletiva i to cisti ko suza bez onih skartnih glasova//al imalo je komentara od ponekih forumasa koi nemaju pojma od pjeva te oni su me od takta izvadili i od takvih pilistaraca skoro da i ne postavljam vise ko ranije video klipove....pre da se ukljucis u ovaj predivan forum jasam postavljao mnogo klipova i to ti moze podvrdit MESTAR KOCE .MONSTRUMO. BALTA.PESTI.IVICA IZ ZADRA I TAKO REDOM .
postavit cu koi klip od moih mladih izlezenih grdelina .mada im je 4 mjeseca a cuje se to sto pjevaju CISTI KO SUZA i trbalo bi bit i zijade .....
SVAKO DOBRO UNIVERZALNI MESTRE | |
|
| |
ĐEKO
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lis 10, 2012 3:54 am | |
| komandante KOCE di nam je mestar GRANDE nekako skuro bez njega | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lis 10, 2012 4:02 am | |
| Priprema se da nas utira u mišju rupu. Sprema izgleda nešto veliko GRANDIOZNO Veliki pozdrav prvaku GMO-a doktoru GRANDU. |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|