Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Free Forum BATUDA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Free Forum BATUDA

Ptice pjevice fauna europe - Forum češljugar štiglec štiglic grdelin zelendur kanarinac konopljar cajzlić žutarica kanarinac, zimovka, cajzlić, konopljar, anifla, zelendur, kringl, bastard, krstokljun, slavuj, egzote, zebe, mekokljunci uzgoj, razmnožavanj

Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  Latest imagesLatest images  PretraľnikPretraľnik  RegistracijaRegistracija  Login  

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše

Go down 
+43
prava zijada
Baketina
domo
DjordjeVet
portulata
pujdo
miro katic
supergirl
Markan
MI 2
F I N K O
sole
gare
JAMES BOND
Škuri tić
Gigo
lord189
Tic_Bal.
MONSTRUMO
probiotik
ĐEKO
ivica.milanovic13
faraon
VELE1
frickočak
PESTI
eumox
arboret
ivica
angjello
enver
vrca
GRANDE
pele
frzelin
DOMENICO
Jandrek
Moćun
rico
YOGI
euzebio
kain
CIBO
47 posters
Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39  Next
Autor/icaPoruka
MONSTRUMO

Broj postova : 855

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyned srp 01, 2012 8:26 am

Ubi ga profa
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

Broj postova : 977

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Empty
PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyned srp 01, 2012 8:37 am

veži ga za nogu i po selu s njime pa dok se ne otkine Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Salu2
[Vrh] Go down
Škuri tić

Škuri tić

Broj postova : 203

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyned srp 01, 2012 8:43 am

Tuzna prica...neznan sta bi vise reka
[Vrh] Go down
Gigo

Gigo

Broj postova : 965

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyned srp 01, 2012 9:09 am

Žalosno zbog tiča ali DITE je nema se šta reči puno više.

Pozdrav od GIGE.
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyned srp 01, 2012 10:40 am

Nije neki sretan završetak, ali valjda će nešto i ostati kao životno iskustvo kod tog malca. Dijete je..........što drugo učiniti?
Ispravno si postupio profesore. Za svaku pohvalu.
Sretno u daljnjem uzgoju.
[Vrh] Go down
arboret

arboret

Broj postova : 299

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptypon srp 02, 2012 10:21 pm

MONSTRUMO je napisao/la:
Ubi ga profa

teške rijeci gospon monstrumo za ne povjerovati. kako možete uopce promisliti na tako okrutni cin pa to je samo dijete koje vjerujem da nikada više u svom životu nece nikome napraviti nikakvu štetu lijepa rijec i zlatna vrata otvara.
s obzirom na cin davanja svog omiljenog kucnog ljubimca možemo vidjeti da to dijete nema loš odgoj nego u tom trenutku je bio zaigran i nije razmišljao o posljadicama.
zato jedno veliko bravo za našeg kolegu euzebia da nije ucinio nikakvu glupost kako to navodi u tekstu naš kolega monstrum.
euzebio morali bi djecaku ipak pokloniti neku pticu koja nije za vas možda i momcic postane nova nada u pticarskom svijetu.
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyuto srp 03, 2012 12:14 am

Hahahahhah, ti si barba stvarno jedna da nekazem.......Smile legenda!!!! Hihihi
znaš šta ma nebi ga tribalo ubit, nega mu polomit noge. Ima srice da nije meni ukra moj trud i muku!
[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyuto srp 03, 2012 12:50 am

arboret je napisao/la:
MONSTRUMO je napisao/la:
Ubi ga profa

teške rijeci gospon monstrumo za ne povjerovati. kako možete uopce promisliti na tako okrutni cin pa to je samo dijete koje vjerujem da nikada više u svom životu nece nikome napraviti nikakvu štetu lijepa rijec i zlatna vrata otvara.
s obzirom na cin davanja svog omiljenog kucnog ljubimca možemo vidjeti da to dijete nema loš odgoj nego u tom trenutku je bio zaigran i nije razmišljao o posljadicama.
zato jedno veliko bravo za našeg kolegu euzebia da nije ucinio nikakvu glupost kako to navodi u tekstu naš kolega monstrum.
euzebio morali bi djecaku ipak pokloniti neku pticu koja nije za vas možda i momcic postane nova nada u pticarskom svijetu.

Evo jedna prica istinita u svezi ovoga.

U Splitu je postojala jedna grupa dice koja je volila ukrast tiće (bilo je više grupa),

i jedan put su završili i na sudu radi toga,a šta ce sudac,dica ka dica,obecaju da više nece,a jedan od ostecenih ticara bija je

Marin Lukas.

I Marin in vako rece isprid suca;"više mi ne kradite,a ja cu vam svake godine 01.08. dat po jednoga grdelina i vrduna iz škura ".

To Marin rece i zaboravi na slucaj,ali iduce godine ,tocno 01.08. se doticna ekipa dice pojavi kod Marina po grdelina i vrduna a

Marin ostane malo zatecen,ali im uredno ispoštuje receno.

Davno je ovo bilo,osmadesetih godina,ali me ovi arboretov prijedlog sitija na gogađaj.

Ko zna,možda bi s takvim potezom i profesor puno više dobija nego izgubija.
[Vrh] Go down
YOGI

YOGI

Broj postova : 1061

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyuto srp 03, 2012 2:14 am

Nema se tu šta puno pričat,svi smo mi zaboravili kad smo i mi bili dica.To se ne može ništa prominit ,ja sam profesoru odma reka da su to neka dica.Jedino šta se može tu učinit da se da malom kojeg tića ako ih stvarno voli.A moj kolega zna di se može obratit ako mu pašu i ako bude tribalo pomoć.
[Vrh] Go down
euzebio

Broj postova : 352

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyuto srp 03, 2012 3:02 am

Hvala svima. Stavio sam to već iza sebe. Bilo pa prošlo. Mali bi moga biti dobar tičar. Very Happy Ako ne prijeđe sa grdelina na nešto veće. Idemo dalje.
[Vrh] Go down
ĐEKO

ĐEKO

Broj postova : 731

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyuto srp 03, 2012 3:53 am

Mali da bi bio dobar tičar treba prvo da ima jaku osnovu ili silan temelj ..a ovako što je on upao kod vas i uzeo svesno ON nije tičar i nezna što je uzeo Very Happy Very Happy Very Happy . pošto kažeš da ti je zauzvrat poklonijo jednu veliku PAPIGU ,,on se zaebo mislio da su to PAPIGE možda su tako pjevali tvoi grdelini i zbog toga je on upao vama u kuču Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy cheers

svako dobro profesore
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyuto srp 03, 2012 4:28 am

Hahahahaha, šta bi reka jedan: la comedia non e finita!
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyuto srp 03, 2012 6:27 am

Ma nema od njega sriće --- položija je on

prijemni za lupešku školu --žalosno ali istinito !!!

Zato profesore tiraj to što dalje od konobe bom !!!

Salu2
[Vrh] Go down
euzebio

Broj postova : 352

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyuto srp 03, 2012 7:32 am

[Vrh] Go down
Gost
Gost
Anonymous

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyuto srp 03, 2012 7:38 am

hihihihihihi kikikikiki hi hi hi hi

kapetan mikula mali cheers
[Vrh] Go down
arboret

arboret

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptysri srp 04, 2012 2:26 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Hahahahhah, ti si barba stvarno jedna da nekazem.......Smile legenda!!!! Hihihi
znaš šta ma nebi ga tribalo ubit, nega mu polomit noge. Ima srice da nije meni ukra moj trud i muku!

ne znam što reci na vašem izlaganju sada vjerujem kako vam dolici ova slicica koju ste stavili na vaš logo.mislim da nije riješenje nekoga zatuci nego mu ukazati na grešku koju je pocinila ta osoba,a isto tako da je vama kolega monstrum uzeo ptice vjerujem da bih vam im još brže i vratio.
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptysri srp 04, 2012 2:55 am

Barba, ja jesan ovakav i onakav, ponekad dobar ponekad đubre, ali ti, ti si nitko i ništa jer nitko ni nezna ko si!!! Već 2 godine zajebavas ljude koji se vrlodobro poznaju međusobno a tebe nitko nepozna, još se nisi predstavio!!! Sta se krijes iza tog jadnog kompjutera, neće te nitko poist. A šta se mojih grdelina tiče, takvi su kakvi su, ali svi nose moj prsten i moj su proizvod! Kolko si ih ti izlega u životu osim šta si lovio dok je bilo u prirodi??? Odgovor je nijednog! Hahhaha jesi jak
[Vrh] Go down
Markan

Markan

Broj postova : 93

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptysri srp 04, 2012 3:04 am

MONSTRUMO je napisao/la:
Barba, ja jesan ovakav i onakav, ponekad dobar ponekad đubre, ali ti, ti si nitko i ništa jer nitko ni nezna ko si!!! Već 2 godine zajebavas ljude koji se vrlodobro poznaju međusobno a tebe nitko nepozna, još se nisi predstavio!!! Sta se krijes iza tog jadnog kompjutera, neće te nitko poist. A šta se mojih grdelina tiče, takvi su kakvi su, ali svi nose moj prsten i moj su proizvod! Kolko si ih ti izlega u životu osim šta si lovio dok je bilo u prirodi??? Odgovor je nijednog! Hahhaha jesi jak

Dobro si mu reka sve odreda... Reka bi nešto al neću... Triba imat muda za reć ko si, jer kad bi saznali ko je svi bi se redon nasmijali ko priča priče. Ne da nema grdelina u kući, nego niti kanarinca onoga jadnoga šarenoga iskrižanoga od pet vrsta hahahahahahaaaaaaaaaa...
Pozdrav prijateljima, a i drugovima cheers
[Vrh] Go down
arboret

arboret

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptysri srp 04, 2012 9:55 pm

MONSTRUMO je napisao/la:

haha lijepo ste mi moram reci dignuli raspoloženje.morati cu vas jako razocarati kada vam recem da nisam uspio izleci niti jednog grdelina mada sam pokušavao nekoliko puta.isto tako mislim da sam puno više prstenovao ptica od vas na vašu žalost, koje su drugi ornitolozi nalazili izvan našega kontinenta.to za moje prestavljanje vama ne pada mi ni na kraj pameti obrazložio bih vam i zašto:1.vrlo nisko znanje velkog broja kolega na našem forumu
2.mnoge kolege dolaze do verbalnog sukoba interesa
3.laži na spram drugih kolega kao npr švercer,prevarant i drugi koje kakvi nazivi
4.obecanja da ce te staviti video snimku vaših ptica
5.od svih clanova vjeruj te mi da sam u vašu strucnost jako razocaran,a mislio sam da ste jedan od velikana ovog foruma

pozdrav kolegi monstrumu
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyčet srp 05, 2012 12:23 am

Pozzz drugar arboret, evo neka si i ti priznao da nemozes uzgojit grdelina hihihi, ja neman nikakav sukob interesa, samo neću dozvoliti da mi gluvasine prodaju muda za bubrige! Hihihi
video ti neću stavit, moga si doc do mene zvao san te 1000 puta i opet te zovem, bio sam čak spreman doc do tebe i donijet grdelina kod tebe doma da ga poslusas!!!! Ali ti se bojis nečega, možda se bojis pokazat te svoje šta imaš po cibama. Moram ti rec nešto u vezi znanja, onaj ko zna taj i ima! Odkad nemaš ocaka nemaš ništa i niti ćeš imat, zato jer NEZNAS! Šta ti vrijedi da si lovio po prirodi na 1000 tica kad opet ništa nisi naucija?!
Pozzz druže arboret!
[Vrh] Go down
Tic_Bal.

Tic_Bal.

Broj postova : 859

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyčet srp 05, 2012 7:09 pm

Smijesna pijesma euzebio Smile
[Vrh] Go down
arboret

arboret

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyčet srp 05, 2012 7:50 pm

MONSTRUMO je napisao/la:
Pozzz drugar arboret, evo neka si i ti priznao da nemozes uzgojit grdelina hihihi, ja neman nikakav sukob interesa, samo neću dozvoliti da mi gluvasine prodaju muda za bubrige! Hihihi
video ti neću stavit, moga si doc do mene zvao san te 1000 puta i opet te zovem, bio sam čak spreman doc do tebe i donijet grdelina kod tebe doma da ga poslusas!!!! Ali ti se bojis nečega, možda se bojis pokazat te svoje šta imaš po cibama. Moram ti rec nešto u vezi znanja, onaj ko zna taj i ima! Odkad nemaš ocaka nemaš ništa i niti ćeš imat, zato jer NEZNAS! Šta ti vrijedi da si lovio po prirodi na 1000 tica kad opet ništa nisi naucija?!
Pozzz druže arboret!

pozdrav kolegi monstrumo ne mogu osporiti vašu cinjenicu da ste me pozvali kod sebe na slušanje ptice.
ne znam koliko sam puta prevaren do sada u tome gdje sam došao na nekakvu rijec imam dobru pticu možete doci preslušati.
sada da spomenemo malo ovo šta vi govorite citiram onaj tko zna taj i ima,mislim da niste tu u pravu volio bi vidjeti takvoga covjeka koji bez prirodne ptice ima nešto što može na naki nacin prezentirati( govorin o maloj kolicini znalaca na forumu) zadovoljiti moje ocekivanje grdelina jer ipak sam imao nekakvu pticu koja je imala svoju vrijednost i koja se još uvjek spominje kroz razne pticarske price.vjerujem da ste vi imali nekad priliku cuti neku pticu u prirodnom stanišu kao pravog batudera(samo tri puta u dugogodišnjem stažu u pticarstvu i ornitologiji)vjerujem da danas nebi pisali ovakve tekstove gdje pocjenjujete rad drugih pticarskih znalaca koji znaju vrijednosti prirodne ptice.
ja necu osporiti vaš trud koji ulažete u parenje grdelina u kuci jer mislim da nije to tako lako uspjeti ali vjerujem da takva ptica nikada se ne može mjeriti sa pticom iz prirodnog staništa.vi imate jednu veliku opciju izlaganja ptica na svim izložbama kod nas u hrvatskoj i upoznavanje sebi slicnih kolega uzgajivaca koje ptice školuju na nekakve cd uređaje.i malo cu se dotaknuti ove zadnje recenice gdje spominjete kako ništa nisam naucio,ja vas pozivam na ornitološko prstenovanje u 10 mjesec u ornitološku stanicu vranu gdje možete iskazati svo svoje znanje o pticama.
[Vrh] Go down
MONSTRUMO

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptyčet srp 05, 2012 7:59 pm

Može barba, doći ću samo da VAS upoznam! Bit će mi čast.
[Vrh] Go down
probiotik

Broj postova : 272

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptypet srp 06, 2012 7:36 am

ujme docu i ja
[Vrh] Go down
Moćun

Moćun

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Emptypet srp 06, 2012 8:44 am

Evo i ja ću ionako mi je Vrana tu cikon --- cheers

Salu2
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše    Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše - Page 21 Empty

[Vrh] Go down

Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše
[Vrh] 
Stranica 21 / 39.Go to page : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 39  Next
 Similar topics
-
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše.
» Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše