| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|
+43prava zijada Baketina domo DjordjeVet portulata pujdo miro katic supergirl Markan MI 2 F I N K O sole gare JAMES BOND Škuri tić Gigo lord189 Tic_Bal. MONSTRUMO probiotik ĐEKO ivica.milanovic13 faraon VELE1 frickočak PESTI eumox arboret ivica angjello enver vrca GRANDE pele frzelin DOMENICO Jandrek Moćun rico YOGI euzebio kain CIBO 47 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gigo
Broj postova : 965 Points : 965 Join date : 26.05.2012 Lokacija : Dalmacija
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet lis 18, 2012 5:26 am | |
| Dobra večer . Evo i meni danas KAP zadovoljstva,iznio sam na limun predvečer onog grdelina koji me razvlači od glave do pete i večeras me malo razveselio. Udario je mižernu batudicu lipi taktova ali krači u više navrata u nizu do 7 do 8 batudica,ovaj put večinom opravdani zijadica od kolumbara pristojna sa kap rašpice u izvedbi.Ali samo to zapiva na iritaciju tiča u preletu,a neče nikako u verši sa mladima več kugu od verša ne samo šporkice več i drugi budalaština koje ja nevolim.Ako neuspijem nauči kojeg mladog da ide na batudu dogodine moraču ga se riješit jer mi na dane pije krv,stvara nervozu ka i svakome loš tič,a ipak ima nešto.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet lis 18, 2012 5:43 am | |
| dat cu van ja barba Gigi jednoga gardelina! | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet lis 18, 2012 7:29 am | |
| Dobra večer. Hvala Monstrumo mislim da ste bili od riči. ALI u meni nema ni KAPI zadovoljstva ako nije tič proizaša iz moji ruku.Bilo je dosta prijatelja koji su mi nudili i vrlo dobra grdelina ali ja nisam sritan jer to nije moj tič i uvik bi rađe volio pozitivnu trojku u batudi čiščega tiča, nego da mi se daje (tuđi vrhunski) bez mane. Stičima sam od malena i oduvijek nemam rada uzimati davanog tiča,jer to nije moje, inače nije mi mrsko dati prijatelju tiča u pismi,ali nažalost ja nevolim od nikoga uzimat tiča gotova u pismi kvalitete.Tebi ipak hvala na ponudi.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
probiotik
Broj postova : 272 Points : 272 Join date : 22.01.2012
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše čet lis 18, 2012 7:47 am | |
| ujme kad nece gigo daj meni! ujme | |
|
| |
ivica.milanovic13
Broj postova : 122 Points : 125 Join date : 01.02.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet lis 19, 2012 2:21 am | |
| Evo pošto sam raskrstija s jednim članom na ovom forumu molija bi damiana da kaže šta sam ja reka za kocine grdeline kad smo bili u potkrovlju jel me nervira kad neko laže?
Ima toga još ali to ću ga ja pitat uživo isprid svih ljudi u marinera! | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet lis 19, 2012 7:59 am | |
| | |
|
| |
MONSTRUMO
Broj postova : 855 Points : 851 Join date : 10.02.2012
| |
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet lis 19, 2012 5:27 pm | |
| Svi mi imamo nekakve želje što bi nam grdelin trebao pivat ali nije to tako lako.Ja imam želju poslušati Kocine grdeline uživo.Slušašo sam jednoga ali to nije njegov nego druga ruka.Ovo što sam čuo na forumu mi se jako sviđa a sigurno je uživo još bolje. | |
|
| |
frzelin
Broj postova : 583 Points : 629 Join date : 13.01.2011 Age : 51 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše pet lis 19, 2012 6:05 pm | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub lis 20, 2012 1:34 am | |
| - prava zijada je napisao/la:
- Svi mi imamo nekakve želje što bi nam grdelin trebao pivat ali nije to tako lako.Ja imam želju poslušati Kocine grdeline uživo.Slušašo sam jednoga ali to nije njegov nego druga ruka.Ovo što sam čuo na forumu mi se jako sviđa a sigurno je uživo još bolje.
A ko ti brani prava zijada, još ako mi pošalješ na p.p. o kome se radi |
|
| |
enver
Broj postova : 96 Points : 96 Join date : 12.04.2011 Age : 57 Lokacija : kaštila
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto lis 23, 2012 10:17 am | |
| Judi moji teplo je da se možeš u moru kupat , ali ima jata grdelina u seobi da ja to ne pamptim još od 1998 god. Brojćano su manja nego nekad davno ali prođe ih kroz jutro više od 30. Je li to znak da nam brzo stiže jaka zima? Jesu li se grdelini vratili na staru rutu seobe , jer su ornitolozi tvrdili da se makla najmanje 50 km sjevernije. Evo objašnjenja jednog mog tićarskog mentora starog 86 god : Popić (sjenica) je ove godine rano zapiva a to je odma bija znak da će bit grdelina i da je seoba uobićajno poćela. Uzvraćan pitanjem a kako da nije punila bura za sv Luku a opet ima nenormalno puno leta? Je ovde je teplo , ali u unutrašnjosti su jutarnje fibre uobićajne a kad mu ujutro poćmu zebst noge grdelin pakira kufere. Pita san ga šta misli odakle su? Austrija i Slovenija a unatoć krizi ima i naših Lićana. Pa kako znate odakle su? Ajde kvragu ne ispitiji me više, oli ne vidiš da su sve uglavnom čarter letovi od ovih strani, a naši po obićaju ne žuru nego staju na svaki suvi ošljebad ka i mi u svaku gostionu na putu. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto lis 23, 2012 4:39 pm | |
| Dobro jutro. Što se tiče seobe,leta zasad je to još tanko,možda dva do tri dana malo veselja, zorom štogo bude. Inače ovda kod nas di su oduvijek bili pravi koridori preleta,nema vidit da bi se nekome pohvalilo sa preletom. Ipak donekle mislim pomakao se prelet preko dalmatinske zagore,gori po pričama ih se ipak više uočava,neznam što je na otocima. Sve u svemu daleko od nekadašnji vrimena.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto lis 23, 2012 9:42 pm | |
|
.Faganela more sinje , frizela još i više , verduna ka u priči
ali gardelina tek svaki deseti u jatu !!!
Odnija vrag šalu ,čuvajte to što imate ka oči u glavi !!!
Salu2
| |
|
| |
gare
Broj postova : 60 Points : 62 Join date : 25.09.2011
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše uto lis 23, 2012 10:06 pm | |
| U Sinjskome polju jata i jata šta je Moćun reka faga frzelina pa čak i ponešto lugarina a bogami i grdelina, nije ka prije ali čovika veseli ! POZZ! | |
|
| |
F I N K O
Broj postova : 393 Points : 400 Join date : 17.01.2011 Age : 53 Lokacija : Komiža
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lis 24, 2012 8:09 am | |
| U mene lugarina ka nikad,faganela ima,verduna ka salate,a grdelina isto ima. Baš ka šta je reka Enver,manja su jata,ali ih prođe dosta kroz jutro. Po 3-4 ili 7-8 u jatu,nisan vidia većega jata. Jedino neće da padaju baš,pametni su kurve. Finkota,sjenica,crvendača i drugih divjih isto koliko oš. Kroz jutro prođe bar po pet,šest puti jato golubova od po stotinjak. Kad ti dođu iza leđa i prođu povr glave to je za umrit od straha,koja je to buka iznenadna. Odma skočiš na noge. Ne znan koji su to golubi,svi su iste boje. Vaš dopisnik iz Komiže... | |
|
| |
Moćun
Broj postova : 977 Points : 1017 Join date : 09.02.2011 Age : 56 Lokacija : Dalmazia
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sri lis 24, 2012 7:25 pm | |
|
Ode lugarina ni za lik !!!!
Salu2
| |
|
| |
Galeb
Broj postova : 40 Points : 42 Join date : 29.09.2012 Lokacija : Igrane
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub lis 27, 2012 2:46 am | |
| Jutros jata ko prije dvadeset godin. Grdelina jata 20-30 kom. sve crni tici. Pozzzzz | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub lis 27, 2012 5:35 am | |
| Dobra večer. Ti bi triba biti meni susjed. U Igranima se samo trojica bave hranjenjem tiča. Niko se nebavi žestoko sa srcem. Nepišeš koji dan jutros. Svaki dan sam na terenu zaposlen,i pogled mi je izjutra usmijeren na prelet,nevidim to o čemu vi pričate.Inače neke kolege su u prirodi nikad ružniji tiči. Nisam siguran da si iz Igrana.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Galeb
Broj postova : 40 Points : 42 Join date : 29.09.2012 Lokacija : Igrane
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub lis 27, 2012 6:44 am | |
| Poz gigo Radim i stojim u Plocama.roditelji su mi u Igranima. Sto se tice leta ima ga na usču Znam neke tičare doli u Mak. tebe neznam? Pozzz | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub lis 27, 2012 6:58 am | |
| Ja sam jucer bija u posjet Podgori,poslovno, i na parkingu hotela stoje obišeni grdelini,njih 5-6 i piva. Nisam tija ništa govorit ni pitat ticara,ali sam gušta. Pozdrav ticarima iz Podgore. |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub lis 27, 2012 7:26 am | |
| Dobra večer. Galebu tako več može biti,jer ja poznajem sva mala mista jer radim lokalno po svim tim mistima.Što se tiče Podgore ima samo jedan solidni znalac a drugi se ne bave, samo da im rekli bi cvrkuče.A ovaj znalac je večinom u Dubrovniku ijako mu je kuča vamo.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub lis 27, 2012 7:30 am | |
| Ma Gigo nije bitan znalac ili ne znalac,
ja sam gušta vidit te grdeline obišene po stablima i ogradi |
|
| |
prava zijada
Broj postova : 185 Points : 185 Join date : 20.09.2012 Lokacija : SPLIT
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub lis 27, 2012 9:51 pm | |
| Ni ja se spominjem da je bilo ovoliko tići u letu zadnjih godina.Dobro je to.Lipo je vidjeti jata verduna,finki,faganela i lugarina po poljima.Kako je napisao Enver izgleda da nema pravila i evo nakon ljetnih dana u desetom mjesecu bez bure opet su tići došli.Kako koja godina. | |
|
| |
Gigo
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub lis 27, 2012 10:18 pm | |
| Dobar dan,Koce slažem se potpuno sa vama da je lipo kad se udaljiš dalje od kuče,naiči u drugom mijestu na tiče po tradiciji uzgoja kao doma.Ali ima u tome i loša stvar,gledaj mo ovako što bi bilo da ti komšija hrani takve tiče raznolika cvrkuta.Ispada samo jedno riješenje netko triba bacit ,pustit tiče.
Pozdrav od GIGE. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše sub lis 27, 2012 10:21 pm | |
| Istina,
ima sam i ja te muke,
ali sam nekako sredija.
|
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
| |
|
| |
| Chat za grdelinaške rasprave i neslaganja sa temama.Što je ovdje dopušteno,drugdje se briše | |
|